A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldások

Szióó!

Kikka Mniki irulok pirulok :oops: kevertelek benneteket,bocsi!

Kikka csak pct volt az nem lett jó :? de sztem nem sokat ér a vizsgálat a többi vizsgálatra én is kiváncsi lennék hogy hol és ki csinálja???Laparom volt.
Jó kérdés,hogy mióta szeretnénk babát,rég 2000-től járom a dokikat,de fiatal vagyok és talán reális esély is csak egy éve a metform óta van..

Szia Lara!! Hogy vagyol??

Tükörvíz várunk a beszámolóval,minden jót!!!
Vendég

Tükörvíz: Milyen vizsgálatra kell befeküdnöd? Nekem a Cushingot mndták 3 napi bentfekvésre, de mivel már az első éjszaka reagált a szervezetem a stimulálásra, ezért nem is kellett bent maradnom.

Gabs: Én miskolci voltam, de 3 éve Pesten lakom. Sajnos ott még nem jártam endokrinológushoz, de ha adhatok egy tanácsot, akkor Sólyomvárihoz ne menj, mert a Gracial, amit kísérleti céllal nekem a Diane után adott, hazavágta a májam. Olyan értékeim voltak, mint egy alkoholistának.

Nóra: Ezer gratula az egész családnak.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kincs!

Jól vagyok! Semmi előjel. :)

Kép
lara26

Sziasztok!

Kép
beebeey

Sziasztok!

Lányok! Köszünjük a tökmaggal együtt!!
Keresnem kéne már egy tickert. Csak nem akarom megsérteni a pocaklakót, hogyha kéket teszek fel, akkor rózsaszín dukálna vagy fordítva.... :roll: :lol:

Kavics teljesen igazad van! Kámforá válok mostanság. De egy hónapig feküdtem, s most rámömlött minden, amit egy hónapig nem csináltam! :lol: Igazat megvallva napvégére meg már erőt nem érzek ahhoz, hogy idetelepedjek a géphez. Pedig NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!
Viszont azokat a kiváncsi zebrákat küld már ide a topikra! Már csak 4 (Ezoterikével 5, de ő nincs a táblába) kismami van. :roll:

Ella ez merénylet!!!!!! Jelenleg a citromos fagyira bukok! :lol:

Okriszti minden rendben lesz ott a genetikain!!!!

Rákszűrés nekem is megvolt! Hátha bugyi lett volna rajtam, akkor azt mondanám, hogy majdnem kiugrottam belőle..... elszoktam én már az ilyen molesztálásoktól. :lol:
A doki mondta is (bizti mindig ezt mondja): lazítson! Mondtam neki, hogyha kiveszi azt az izét, rögtön lazítani fogok. :lol:

Kincs pedig ez a görbusz olyan frankó... nem értem.....

Nóra hát gratula neked és Vilmosnak! Sok-sok tejcsit kívánok nektek! :lol:

Csakegy nekem az endós dokim azt mondta hogy szülés előtt, s után is hívjam telón, mert vizsgálatok után felírja a bogyót....

Rejoka ha te akarod, akkor nem vezetem táblába én sem. :lol:

Dimet te meddig dolgozol? Vagy akarsz még dolgozni?

Annyi mindent szerettem volna még kérdezni, írni tőletek.... de hát kismami agyam van....

Szép álmokat!

Bee
beebeey

Backa, Backa, Baaaaaccckaaa! :lol: Látom hogy be vagy jelentkezve! csak egy sort, vagy egy emotikont..... plíííz!!! Hogy vagy?
beebeey

Halihó csajok!

Nórának sok-sok csodálatos pervet kívánok, és gratula a babócához!!!

Remélem minden hónapba ilyen görbém lesz...és nektek is....vagyis csak addig, amig mindenki be nem jelentkezik, hogy pocaklakó van!!!! -mert ugye ebben az évben mindenkinek lesz!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Csajok van egy fertis kérdésem: hogy kap majd a ciklus végén az ember új táblát????

Pusza
csipi78

pervet=percet

de úgy látom fogalmazni sem igazán tudok ma...bocsicsicsi :lol:
csipi78

Sziasztok!

Köszi az elemzéseket! Ez így tényelg jó, hogy ti is bizonygatjátok, hogy láttok javulást! ;)

De tény-és-való, fizikailag is látszik a met hatása, bár eddig sem voltam jeti, de 2 hét gyanta után semmi! És az arcom is egész szép. Most már csak egy pubertársból kifelé haladó kislányra hasonlítok, nem egy 14 éves tesztoszteronnal jól ellátott fiúcskára. ;)
Nem, tényelg szépül a bőröm, a hegeknek kell egy kis idő, míg teljesen eltűnik a helyük. Biztosan sokat segít a pozitív hozzáállásom. (milyen viccses ez a szó: hozzáállás - 2 z, 2 á, és 2 l) :)

Nora, nagyon sok energiát küldök, és én is csatlakozom a gratulálókhoz!

Kincs, nem írok semmit de titkon nagyon drukkolok!

Tükörvíz, neked is hajrá, biztos nagyon jó fej az orvosod, ha ennyre komolyan veszi!

Kavics, jó, hogy vagy!

Többieknek hatalmas :P és zebracsorda!

Kép
mamint

Sziasztok!

Hú, de nagyon meleg idő volt ma nálunk!!!! De nagyon jó volt! :D

Mamint!

Nem pofátlankodsz! Gyere nyugodtan!!!! Remélhetőleg nemsokára mindenki ott lesz.

Nóra!

Gratula Vilmos babához!!!!

Bee!

Örülök, h. minden rendben!
Vannak uniszex tickerek is!!!!! :wink:

Kandika!

Nagy a csönd! Ez most jót v. rosszat jelent???? :shock: Remélem jót, csak még nem mered elkiabálni!!!!

Backa???????

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Kincsecske, Lyutka

Amikre én gondoltam:
- Hepatitis B,C, HIV, rubeola, clamydia, stb.
- genetikai szűrés (citogenetika)- kromoszómarendellenességet nézik pl. Istenhegyi úti kp.
- immundiagnosztikai szűrések - OGYK Immunológiai Ambulancia
itt azt nézik, hogy a saját szervezeted termel -e antitestet vmely szöveted, szerved ellen (ezt csak Neked kell megnézetni)
- immunológiai összeférhetetlenségre vonatkozó vizsgálatot kettőtöknek: irreguláris antitest vizsgálat Országos
Haematológiai Intézetben
- helicobacter kilégzéses vizsg. - gasztroenterológus
- hiszteroszkópia a méh belső felszinének vizsgálatára - van -e vmi gyulladás, polip, mióma stb. - ezt a HSG nem mindig mutatja ki

Most ezek jutottak eszembe, Niki szakértő még ezekben, hátha neki is eszébe jut vmi...

Kérdezzetek nyugodtan, nálam/-unk mindegyik (és még sok másik... :roll: ) vizsgálat megvolt

Kikka

Kép
kikka

Lányok! Most állatira szükségem van rátok. Tisztára ki vagyok borulva :cry: Szóval az van, hogy nagyon furcsán érzem magam, és utoljára kb egy éve éreztem így magam. Egyszóval szerintem babás vagyok. Folyamatosan hányingerem van, és pont úgy érzem a hasam mint akkor, és tegnap ölni tudtam volna egy pohár jégideg paradicsomléért. Lehet hogy tévedek, de szerintem nem. Ez még eddig jó lenne, de állandóan attól félek hogy megint el fog menni. Folyton azt érzem hogy vérzek és rohangálok vécére, és nem. még éjszaka is többször.
Múltkor is ilyen korán megéreztem, már a 20. naptól hányingerem volt, és akkor is így tudtam és tudtam és tudtam, és igazam is volt. de jóval később kezdtem el vérezni, úgyhogy egyértelmű hogy most csak be vagyok parázva. Ez normális?
Amúgy a 35. napnál előbb nem merek tesztelni, úgyhogy még sokáig tart ez a hiszti :cry: :cry:
Mondjatok valami bíztatót lécci! ugye nem golyózok be?
krumplis pogácsa

Pogikám édes!

Csak neked!!! Rövid leszek!!!

Úgy érzed babás vagy??? Tesztelj. Függetlenül attól, hogy mi lesz az eredmény, szerezz be progi készítményt és nyomasd ezerrel!!! Szó szerint!
A férjed tutti tud szerezni.
Ha negativ lenne a teszt akkor is folytasd. Aztán 10 nap múlva meglátod, hogy mit mutat a teszt....

Lehet, hogy most sokkal hamarabb volt PÉd. Igazából beágyazódást követő 3-ik naptól már lehet mindenféle tünetet érezni! :wink:

Ne aggódj légszi. Szóval aggódj, ha nem tudsz mást csinálni, de holnap reggel az legyen az első, hogy beszerzitek a progeszteron készítményt.

Puszika!
A második dolog pedig az legyen, hogy bevásárolsz paradicsomléből és berakod a hűtőbe.

Harmadiknak ráér a teszt beszerzése! :) :lol:

Cuppancs! :)

Jó legyél.

Cupp-cupp mindenkinek!

Jók legyetek.
Vendég

Most pedig azonnal nyomj le egy kupica töményt és bujj az uracskád mellé.
Megnyugszol és aludni is fogsz! :)
Vendég

duphaston az jó lesz? vetetek vagy 20 napra valót! Paradicsomlé van itthon, de teszt az nincs. majd holnap akkor azt is.
Kupica tömény...hm... nem bírom az italt, de ha nyugtat akkor iszom. Tegnap éjjel szabályosan pánikba estem. Borzasztó érzés volt, egyszerűen éreztem hogy nem engedelmeskedik a tüdőm a levegővételi szándékomnak és elkezdtem fulladozni. Főleg éjjel vagyok ilyen hüle.
krumplis pogácsa

Pogi te nagyon okos kislány vagy! :wink:

Te is tudod, hogy attól nem fog jobban megmaradni, hogy hisztizel, rohangálsz a WC-re, alvás helyett!, sőt!!

Kérj gyakorlati tanácsokat Okrtól, látod egy szomorúan végződött terhesség után milyen simán viseli a másodikat! :wink: :lol: vagy áfonyától, aki hogy félhetett, hogy csodababa megmaradjon.

Te is tudod, hogy most szeded a metformint, a múltkori azért ment el, mert még nem szedted. ha gondolod, menj el a dokidhoz, és kérj progeszteronpótlást, nehogy kevés legyen a progid, és esetleg az legyen a gond. Sőt kérd meg férjecskédet nézessen nálad egy progiszintet.

Egyébként beszéltél már vele?

Én is ilyen hamar megéreztem mindkét terhességem.

Nyugi, no para!! Ennél többet pillanatnyilag nem tehetsz. Amúgy hőmérőztél, vagy néztél Pé-t ebben a hónapban, vagy csak vaktában lövöldöztetek? :lol:

Kép

Kép
rejo

Én is duphastont szedtem mindkét gyerekemnél, max. adagot szedjél! (már nem emlékszem mi a max adag :oops: )

Kép

Kép
rejo

Igen tudom ezeket én is, és nappal észnél vagyok, este megaztán kiborul a bili.
Persze beszéltem a párommal, de ő is csak azt mondta, hogy a 25. napon a proginál többet nem nagyon tudunk tenni, és hogy igyak sört.
Nem néztem én Pét soha, nem is hőmérőztem, mert augusztusban kezdtem ugye a metformint, és gondoltam adok egy évet neki hogy kifejtse a hatását és végig vaktában lövöldöztünk, betartva a két-három-négynapontát. Megasztán augusztus óta jó ha mensiztem vagy négyszer, eszembe se jutott, hogy lehet pé-m. Mondjuk ebben a ciklusban több együtlétünknél is eszembe jutott, hogy a most nem lennék pcos akkor ebből tuti baba lenne.
krumplis pogácsa

Igen tudom ezeket én is, és nappal észnél vagyok, este megaztán kiborul a bili.
Persze beszéltem a párommal, de ő is csak azt mondta, hogy a 25. napon a proginál többet nem nagyon tudunk tenni, és hogy igyak sört.
Nem néztem én Pét soha, nem is hőmérőztem, mert augusztusban kezdtem ugye a metformint, és gondoltam adok egy évet neki hogy kifejtse a hatását és végig vaktában lövöldöztünk, betartva a két-három-négynapontát. Megasztán augusztus óta jó ha mensiztem vagy négyszer, eszembe se jutott, hogy lehet pé-m. Mondjuk ebben a ciklusban több együtlétünknél is eszembe jutott, hogy a most nem lennék pcos akkor ebből tuti baba lenne.
krumplis pogácsa

Sziasztok! :D

Úgy látszik, van egy ilyen gyökér szokásom, hogy a luteális fázisban felszívódok... :? :lol:
Na, már vége van. :roll:

Köszi, hogy hiányoltatok! :)

Bee, drága!
5. cn-on vagyok! Kezdjem, hogy "új hónap, új remény"? :? Kicsit uncsi...
Csinálj tickert! :)

Nóra!
Gratulálok!
:D

Pogikám!
Biztos vagyok benne, hogy jó a megérzésed! Gondolok Rád! :)

Végre úgy tűnik, minden vizsgálatom folyamatban. Nem volt könnyű menet. Senki nem tud semmit, száz helyre rohangásztam, mire meglettek a vérvételek. Még egy függő ügyem van, szerválnom kell másik beutalót a Leiden mutációhoz, mert a háziorvosi nem jó nekik. Már napi kapcsolatban vagyok a veszprémi laborvezető dokinővel! (aki egyébként haláli rendes, segítőkész!) Azt mondta, elteszik a vért addig, amíg küldöm a másik beutalót (szerencsére sokáig eltartható). Így megspórolok egy újabb vérvételt. (Nem a szúrás aggaszt, hanem hogy hajnalban rohanhatok Zircre és várhatok ott egy órácskát..)

Megmutatom a múlt havi görbémet, elég nyavalyás...(ez rögtön a vetélés utáni)

Kép

Vallomást fogok tenni, pedig tudom, hogy kikapok:
A 3. cn-tól szedem a clostit, 2x1-et.
Még a lombikok előtt a sima stimus hónapjaim ezzel indultak, de nemigen gerjesztett be, úgyhogy mindig kaptam szurikat is. Igaz, hogy akkortájt még csak egy-két hónapja szedtem a metet, most meg már két évnél is régebben. Hát, próba cseresznye. Valami majd lesz.

Ha tényleg olcsóbbak lesznek a lombik-szurik, akkor kb júliusban megpróbáljuk megint. Bár remélem, nem lesz rá szükség... :wink:

Lányok!
Még valami jár a fejemben!
Sok lombikos topikot olvasgattam mostanában, és baromi sok a biokémiai terhesség meg a korai vetélés! :shock:
Nem lehet, hogy nincs is semmi spéci bajom, csak az állati mennyiségű hormon miatt beborul a szervezet???

Kép Kép
backa

Pogika,
Teljesen megértelek és értem, miről beszélsz, én is esténként az ágyban szoktam beparáztatni magam mindenfélével... :roll:
A javaslatom: minden este lefekvés előtt igyál meg egy jó pohár vörösbort vagy konyakot, vagy ha nem bírod az alkoholt, 2 szem Valeriana-t nyugodtan beszedhetsz -természetes anyagok vannak benne, nem árthat...
Egyébként meg ha a baba jönni akar Hozzátok, akkor JÖNNI FOG minden ellenére, tehát FELESLEGES idegeskedned
(ha pedig valami miatt nem most akarna jönni, hanem később, akkor pedig bármit megtehetsz érte :cry: )
Drukkolok, hogy az előbbi jöjjön be, és tényleg BABA legyen :lol:

Backa,
Szerintem Te se idegesítsd fel Magad feleslegesen, hogy miért igen, meg miért nem :oops:
Jönni fog az a baba!!!!!
(Örülök, hogy hallok Rólad...)

Lányok,
Én ma kaptam az első előkészítő szurit a lombik kezeléshez
Holnap már magamnak kell szúrni :oops: Hát mit mondjak, kicsit idegesít a dolog...
(és akkor én mondom másnak, hogy ne idegeskedjen :roll: )
Aki már csinálta, kérem, nyugtassatok meg, hogy nem nagy gáz :roll:
Egyébként a lombik gyógyszerek (egy része) állítólag április 16-tól lesz olcsóbb, én is arra várok :lol:
Ja, és persze az egyik injekció, ami kellene, hiánycikk :twisted: ű

Kikka

Kép
kikka

Szia Kikka!
Jöttem nyugtatgatni! :D
A lombikos szuri beadása nokedli! Ne aggódj! Menni fog!
Én is féltem tőle, de tényleg semmi!

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... ew&id=1813

Ezen vannak friss infók szuri-ügyben, elvileg már olcsóbbak a gyógyik, csak az az apró bökkenő, hogy a patikusok még nem kaptak róla semmi hivatalosat! :? Jellemző! :evil:
Melyik szuri hiánycikk??? :shock:

Kép Kép
backa

Sziasztok!

Pogi nyugalom! Emlékszel, hogy én milyen lelkiámokfutást csináltam az első heteimben???? Hiába mondták a lányok, hogy elég az a progi (22 ng), mintha meg sem hallottam volna! :lol: S látod: elég volt!
Én a helyedben tesztelnék. Ha már ott van az a baba, akkor meg kell tenni érte mindent. Ha nega a teszt, akkor várni pár napot, s utána még egy teszt. S természetesen igaza van a lányoknak: progi.

Jaj Backa de örülök, hogy látlak! :lol: :lol: Én ehhez a hormon / lombik izékhez hozzá sem tudok szólni, de ha ennyi vizsgálatod van, hátha kiugrik valami bibi végre. S akkor lehet kezelni.

Kikka hát nem lehet egyszerű magadat szúrkálni. :roll:

Lányok! Van (vagyis már csak volt, mert nagyon kifakult, s nagyon csúnya) 3 csík a hajzatomba. Mehetek én csíkoztatni? Nem árt meg a babónak?

Bee
beebeey

Pogi, ne idegesítsd magad, mert ha van ott valaki, ártasz neki!!!!
Progit nézetnék mindenféleképpen!!!

Kikka, ügyes csajszi vagy, menni fog, de ha nem, Apa segít majd, nem?Nekünk majd ő adogatja be, mert mégis csak más, ha "idegen" kéz teszi,mint a sajátod!!!

Backám nyugi!!!!
Vendég

Hali csajok!

Pogika!
Sok-sok mosoly...és nyugalom..... :) :) :) tudom, hogy menni fog mert ügyes csajszi vagy!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Backa egy nagy kalappal! :wink: :lol: :wink: :lol:

Bee!
Én úgy tudom mehetsz nyugodtan, nem lesz semmi baj.....már nagyon barátságos szerekkel dolgoznak ( kicsit hozzátartozik a munkámhoz, hogy képben legyek )- aztán meg a szépülés csak jó hatással van az emberre :wink: :wink:

Legyen szép napotok!!!! :P :P :wink: :lol:
csipi78

Hát lányok, az előbb elveszett, amit írtam :evil: :evil: :evil:

Szóval újra:

Pogi,
A Duphastont én inszem után 3x1-es adagban kaptam, szerintem szedheted Te is így

Backa,
A progeszteron injekciót nem lehet beszerezni (külföldről sem)
Köszi a biztatást Neked és Lafinak is, holnap reggel kiderül :oops: (eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad, megtanulom beadni, nem kérhetek meg mindig valakit.... főleg akkor, ha később többször kell szúrni magamat)

Méhecske,
Én biztosan befestetném a hajam - egyetértek Csipivel

Kép
kikka

Bee!
Szerintem is menj csíkoztatni! Asszem, ha levegőt veszel a körúton, többet ártasz vele! :? :lol:

Lafi!
Nyugodt vagyok ám! Nem tudom, mit írhattam, amiből mindenki azt hiszi, parázok! :lol: Még igen reggel volt! :lol:
De dolgozni menni, na, látod azt úúútálok! :evil:

Csipi!
Köszi! :)
Igazad van! A szépülés csak használhat! :wink: :)

Kikka!
Az elég gáz...
Neked ez az első lombikod, ugye? Én csak a 4. beültinél kaptam progiszurit! Az első 3-nál utrot dugdostam, 3x2-t!
Menni fog a szuri, mondom! Én is úgy voltam vele, hogy a rosseb se mászkál minden nap valaki után, aki beadja!
A muszkus szurikat meg az uram adta be, mert ott nem értem el. Pedig a progiszuri olajos, sűrű, marha vastag tű kell hozzá, nem mehet érbe, meg tályogot okozhat, stb...Óva intettek tőle, mindenképp eü-ssel akarták beadatni, de simán megoldottuk, nem is fájt nagyon! És még mindig élek! :lol:
(Csak halkan mondom, hogy manapság már nemigen vannak olajos alapú szurik, így pl a mi házidoki-asszisztensük sem tudta volna beadni! Ő maga mondta! Na, akkor ki lennék segítve vele, mondhatom! :? )

Kép Kép
backa

kikka!

Tudom, hogy nem egyszerü magadnak beadni.......de menni fog, az első nehéz, a többi meg már észre sem veszed!! Hajrá!!!! :wink: :wink:
Hova kell adnod? - esetleg megkérhetnéd a párod is hogy ő adja be........ kicsit másként is "szúrkáljon" :oops: :lol: :lol:
csipi78

Ja csajok a szurikról még annyit, hogy több fajta szurit sem...és vért sem vehetne minden kórházi dolgozó.........mégis sokszor a legkisebb ápolónőnek kell levennie ( ilyen a mai eü. )........ úgyhogy minden megoldható...csak oda kell figyelni, és olyan ügyesnek kell lenni mint backa....meg kikka....meg mindenki itt :P :wink: :wink: :wink: :wink:
csipi78

Sziasztok!

Nagyon jólesik a bátorítás! :-)
Ma reggel egy akkorát rókáztam, hogy kétségem sincs. Most érdekes módon semmi bajom, még csak nem is émelygek.

Már megvan a progi (mármint a férjemnél a kórházban egyenlőre), de én csak 2x1-ben szedtem eddig mindig, és most is azt üzente a doki hogy elég lesz.
A teszttel azért asszem várok még legalább hétvégéig.
Olyan jó, most péntektől megint szabin lesz az uracskám két hétig, úgyhogy velem lesz hogy lenyugtasson :-)

Backa sajnálom :( De ezután már csak az a választása marad a babának hogy spontán jöjjön, ha ilyen kis lusti :wink:

Az alkohol nem árt a babának?
És az ha tüsszentek? mert olynakor kicsit fáj a pocakom.

beebeey, mostmár nem parázol?
krumplis pogácsa

Pogi,

Nekem Krizsa mindig azt mondja, hogy egy pohár vörösbor orvosság!!! :lol: :lol: :lol: Ha idegeskedsz és nem tudsz aludni, azzal többet ártasz, úgyhogy hajrá!
Drukkolok Neked nagyon-nagyon, hogy sikerüljön
(Végre végre újra lenne zebra a topikon! :wink: )

Kép
kikka

Sziasztok Lánykák !

Pogi, már a többiek elmondták, de ha ennyire babásnak érzed magad, akkor vegyél egy érzékeny tesztet (min. 20-as, de már 10-es is kapható) és ne gyötörd magad !! Mi mindannyian nagyon szorítunk, hogy jó legyen a megérzésed !!
Nem árt sem az alkohol, sem az ha tüsszentesz, köhögsz. Ha a baba befészkelte magát, akkor onnan Te már ki nem tüsszented :lol:

7Kincs, érdemes bakterológiai vizsgálatot csináltatni a párodnak is!

Backa, örülök, hogy újra itt vagy közöttünk !!
A closti miatt én nem dádázlak meg, teljesen érthető, hogy bevállaltad ! Én úgy olvastam, hogy április 16-tól olcsóbbak lesznek a szurik, úgyhogy drukkolok előszöris ahhoz, hogy ne legyen júliusi lombik, de ha mégis szükséges, akkor ahhoz, hogy sikeres legyen!
Légyszi mondd el nekem, hogy melyik viszgálathoz milyen beutaló kell, mert nekem is újra kell csináltatnom a toxo és egyéb nyalánkságokat :x

Kikka :)
Ne félj, nagyon könnyű beadni a szurit, egyáltalán nem fáj ! Csak ügyesen, határozottan !! Az a jó, hogy igazából még a légtelenítéssel sem kell foglalkozni, nem csinálhatsz bajt :wink:
Suprefactot, Gonal-F-et a bőr alá kell adni, ezekre igaz amit elmondtam, a progiszurinál kicsit más a helyzet, azt javasolják, hogy szakember adja be..

Anno az izomba való szurikat a férjem simán beadta, igaz volt olyan, hogy csak az oldószert szívta fel, vagy hogy a felszívó tűvel szúrt. Szegény.. hogy mit kapott akkor.. persze régen volt és most már jót nevetünk rajta, de akkor én bizony kikészültem rendesen :oops:

Tegnap megbeszéltük a laparomat a nőgyógyásszal, valószínűleg május 9-én műtenek, de ha kicsit előbb jön meg, akkor nem tudom mi lesz, mert már így is a 14-15. nap körül lenne... nagyon bekavar a 4 napos ünnep május elején .

mniki

Jajj Pogi ez olyan izgi!!!!

úgy várom már a tesztedet! kis mennyiségben alkohol tényleg orvosság! Régen annak is használták, és pl svédkeserűben is az van. ha nagyon nem tudsz éjszaka aludni, esetleg olvass valami szépet, egyél valami finom gyümit, vagy tej nagyon jó altató, vagy netezz. én ilyenkor mindig hímeztem kislámpánál éjszaka, mert az rettentően lenyugtatja az embert, hogy állsz a gyönygyfűzéssel? :wink: (tegyél képet légyszi a végeredményről!!! Kérlek!)

és igaza van kikkának, ha baba jól van, túrázhatsz mint csakegy (pedig még vérzett is!!!), fejre állhatsz, kapálhatsz kint a földeken naphosszat, akkor is meg fog maradni!!!!!

Backa miért nem próbálsz meg te is avandametet szedni? sztem neked is nagyon bejönne mint Zsizsiknek, sztem neked sem elég csak simán a met.

Kikka nagyon drukkolok a lombikhoz!!!! Aztán folyamatosan tudósíts!!!! :wink: :lol:

csajok most végre van időm, most átméretezem a képeket, és akinek tudom a címét küldöm! bocsi hogy eddig nem ment, de ez a húsvét, mensi, migrén, suliba is kell már járnom, írtó sok anyagot kellett fordítanom, meg gyerkőcök ki vagyok.
egy hete nem is főztem semmit és nem takarítottam

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Szia Pogi!!

De jó hogy úgy érzed babás vagy,egy tesztet biztosan én is csinálnék. A progi is nagyon jó!! és egy vérvételre is elmehetsz.
A félelmet aggódást,negatív gondolatokat pedig le tudod győzni Te erősebb vagy náluk :wink: ,ők csak pitiáner szemétkedő alakok. Sok sikert erőt és kitartás a férjed szabija pedig pont jókor van. És gyere gyakrabban,nem lelépni és idegeskedni hagyni minket!!

Mniki laparod miért lesz,elfelejtetem. :oops:

Kikka Mniki köszi a tájékoztatást!! És ezeket mezei dokik írták ki nektek vagy ti indultatok el,hogy ezt és ezt a vizsgálatot akarjátok?? Pénzesek?Nem tudom hol találok dokit akinek csak diktálhatok :?ha járkálós abból meg kicsit elegem van :( nektek hozott ki vmi eredményt??

Szép napot Minden jót!
Vendég

Mniki-ke!

Izgulsz a lapar miatt? szorítok ám!!!!!! :wink: :wink:
csipi78

pogi, csinálj már egy tesztet :)
és mit számít mennyit mensiztél (én babásodás előtt 1 év alatt kétszer.....), az a lényeg, hogy van-e bent ott vki. és a proginál sokkal fontosabb a nyugalom. és nyugi, én is mindig megijedtem a tüsszentéstől, meg a köhögéstől :) de azt mondtam magambn, ha ez árt, akkor nem egy életerős teremtés van a pocakomban...de tutira nem árt, úgyhogy nyugi. és jóhogy rohanglsz a wc-re megnzéni, nem vérzel-e. de csinálj egy tesztet, nekem is hamar kimutatta. még 1 hét volt mensiig, és előtte már mutatta a teszt!!! és ha esetleg mégsincs baba (bocsi, de realistának is kell lenni picit...) akkor tudd időben,hogy mi van. és ha van, akkor is tudd, hogy mi van és sipirc dokihoz!!!!
pihizzél sokat. és szedd a metformint, nagyon figyelj oda, hogy mit eszel. sok husi-zöldség!!!!!!

kikka, hajrá!!! babára fel!!!!! a szurit meg megszokod 1-2 alkalom után. (mondom én, aki patkányokat szurkál,de magamba bele nem szúrnám....mondjuk a vércukormérést is tűvel csinálom, először rossz volt, de belejöttem hamar)

rejo, akkor várom a képeket. nem baj,hogy késve küldöd. jobb későn,mint soha :) és eléggé ki lehetsz purcanva. pihnj is ám. takarítás megvár :)
dimet

Kincs ;-) megtesszük ami tőlünk telhető ;-)

Asszem akkor mégis felhajtok egy pohárka jóféle bordóit :-)
krumplis pogácsa

7kincs
lapar+hisztero azért lesz, mert volt 1 méhenkívülim és két vetélésem. Időszerű, hogy bekukkantsanak :roll:
Sajnos ezeket a vizsgálatokat szakorvos írhatja fel és nem is tudom ,hogy az új szabályozás értelmében egyáltalán elvégzik-e minden kórházban :roll:

Csipi, nem izgulok, csak amiatt, hogy ne csússzon a mensim. :wink:

mniki

mniki-ke!

Nem fog csúszni :wink: :wink: :wink: :wink:
Igaz én sem izgultam előtte :P :P Na jó...egy icuri picurit mert ez volt életem első műtétje

Egy jó kis vörösbor...hű de jól esne most! -bár a fönököm nem biztos hogy díjazná, vagy lehet hogy kocintana velem :?: :lol:
csipi78

Kicsit nem vagyok és mik történnek???? :D :D :D
Ha ez kell a babásodásotokhoz, h. én fél napig ne jussak netközelbe, akkor elmegyek egy hétre vhova!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pogi!

Nyugi!
Progi!
Dani!
Ez a 3 elég lesz! :wink:

Kincs!

Jól látom a tickered? Hőd?????? Teszt?????

Kikka!

Én képtelen lennék magamba szúrni tűt. :shock: Minden elismerésem azoké, akik képesek!
Az izomba adott szurihoz kérjétek meg a nőgyógyászaton az asszisztensnőt, h. a popódon rajzolja be filctollal azt a háromszöget, amin belül veszélytelen beadni a muszkos szurit.
Mire lekopik, a párod már csukott szemmel is tudni fogja, h. hova lehet beadni! :wink:

Na megyek, mert teraszt építünk.
Üdv mindenkinek!

rambóka

lányok egycsomó embernek elküldtem a képeket, aki nem kapta meg vagy nem tudom a méljét, küldjön egy levelet a sziszekukacgmxpontnet címre és kap képeket.

Kép

Kép
rejo

Kép Sziasztok!!!!!!!!!
Rambóka és a többiek,akik hiányoltatok! Kép
Nincs semmi hírem,se jó,se rossz.....napi mosott hulla vagyok....nem tudom követni a topikot......de néha éjjel olvasok azért!
Holnap megyek az új dokimhoz....okosabb,csak délután leszek!
Majd, meg fogom írni,mit okoskodott ki belőlem!
Rambóka a 12.napon vagyok,amúgy is csak ,sajna!-csak egy módon tudnám elkerülni a lapart :!: :wink:
NaKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandiiiiiiiiiiiiiii!!!!
De jó hallani felőled!!!!!!!!!
Vendég

Kandika, de jó hogy jöttél!!!!!!!!!
Holnapra drukk a dokihoz! Kíváncsi vagyok...

Pogi, drukk-hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ne idegesítsd Magad, a babó azt nem szereti!!!

Bee, festess nyugodtan!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Végtelen időhiányban szenvedek!

Rejókám édes!
Köszönöm szépen a képeket!
Gondolom a krém(?)fehér(?) blúzban köves nyaklánccal a nyakában Kikka volt és a tarka mintás - kissé pocakosodó( :D ) hosszúhajú csajszi Dimet!

De lehet, hogy tévedek???? :oops: :oops:

Norka egyetlenem!
Gyönyörű a lányod! :) Te is! :)

Zsizsik!
Jó volt téged újra látni :) Ha csak fényképen is! :)

Kandikám!
Örülök, hogy adsz hírt maghadról. Bacek, mniki! Ti is!

Pogika!
Remélem minden: +++++++++++++++++++++ lesz :)

Kikka!
Ezt neked küldöm. Hidd el, baromi egyszerű az egész! Biztos Gonal F-et fogsz kapni. Toll kiszerelésben. Menni fog! :)

http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

cupppcuppp
Vendég

Hi!

Csipi!

Fertis válassz: :D
a naptárba bejegyzed a menses résznél az első ciklusnapodat. Ez után már automatice készíti az új táblát.

Kép
lara26

Fertis válasz akart lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogi!

Szerintem is progi pótlás kell!!! :D FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de izgi!!!!!

Ma egyébként én nagyon kerge voltam a munkahelyen. :lol: :lol: :lol:
érzem a vesztem biztos. Na mindegy majd vasárnap ráérek sopánkodni. :lol:

Kép
lara26

Helllóóó

Rejo köszi a képeket!! De én sem ismerek mindenkit :cry: :oops:
Kikka veled szemben ki ült??
Mniki és melletted??

Mindenki olyan szép és kedves a képeken,hogy nagyonnagyonnagyon megérdemel 1-2-3-4-5 babát!!!
Kerülget a sírás..

Norka nagyon csinik vagytok ám Bogival!!

Kandi Backa Beebeey jó hogy bekukkantotok!!

Okr????

Niki 26 a következő babázó jelölt,tudtok vmit mi lehet vele??Hol vagy Niki??

Két hét és talizunk!!! :D :D :D :D Mindenki jön?? Ki marad ki???

Olyan fini retket ettem,csípős paprikát és melegszendvicset :)

ezt a képet találtam ezt nem ettem de sztem néha jellemző ránk :roll: :lol: :lol: Kép
Vendég

Sziasztok!

Rejó!
Írtam Neked (remélem jó címre), légyszi, nekem is küldd el a képeket, köszi. :)

Pogi!
Ezek tök jó hírek, remélem jó a megérzésed, és végre megindul az a zebracsorda.
Tüsszentésnél, az elején nekem is voltak olyan hatalmas szúrások az elején, hogy én is megijedtem, de szerintem sem árt a babának, csak az ember ilyenkor még a levegőtől is fél...

Kikka!
Hát nem irigyellek a szúrkálásokért, én be se merném adni magamnak.De hát a muszáj az muszáj.

Kincs!
Teszt???
ezoterike

Sziasztok!

Dimet! Nem hallok felőled már régóta! Jelentkezz!!!!!!!!!!

Pussz,

Gy.
jokaliza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: