Sziasztok!
Nekem is annyi pattanásom van, mint tinédszerkoromban összesen! Kicsit bánt a dolog, és a kozmetikusnál kétszer tovább szenvedek... De egyébként nem izgat. Majd elmúlik!
A hámlásra milyen krém jó? Tudja valaki?
Hajni, nagyon szép kis pocakod van. Most már szerintem nem tagadhatjuk le a babákat!

Gratulálok a kisfiúhoz!
Mi még nem tudjuk a nemét, és a nevét sem. Sőt nehéz választás lesz, mert nagyon sok név tetszik, de Apával nem nagyon van közös nevezőnk. Egyelőre.
Hízni eddig +2kg-t híztam. De akkor a második felére gyúrok, biztos beindul majd, főleg hogy most már farkasétvággyal tudok enni!
Olyan szép neveket találtatok ki mindnyájan!
Miléna, nagyon szeretem olvasni, amikor írsz, mert olyan sok érzelem van benne!

Gratula a kisfiúhoz! És a világért se hagyj itt bennünket!
Én még nem tudtam azonosítani a mocorgást, de lehet, hogy már volt, csak a húsvéti tojás, hagyma, sonka miatt azt hittem valami más lehet...
Apától húsvétra kaptam egy kismama szerkót! Mert már én sem tudok mást felvenni. Így pedig mindig nyűg volt elmenni valahová. De most már vidáman feszítek az új ruhámban!
Milyen érdekes, hogy amikor tele a szekrény, akkor sincs egy gönc, amit felvehetünk...

és ez most igaz is...
Sense, sajnálom, hogy nem megy a vitamin.

Akkor egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Szerencsére most már lassan friss gyümik is lesznek! Én már alig várom!
Anikó, vigyázz magadra! Ájulós korszakom nekem is volt, de a vércukrom és az alacsony vasam miatt. De azóta már rendben vagyok. Mindenképpen említsd meg a dokinak!
Jár valaki közületek kismamatornára? Most kérdeztem meg, és kell hozzá az orvostól igazolás, hogy járhatok. Teljesen meg is lepődtem. De ha ezen múlik, akkor kérek egyet!
Manófalvi