A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

sense, én is kipattogzom, épp tegnap néztem rémülten a tükörben az arcomat. Aztán van, hogy pár hét múlva semmi. Újra tinédzser vagyok, áááá! :lol:

Kép
Kép
irina

Irina,

táblázat szerint 2 nap különbség van közöttünk és a vonalzód is így mutatja.
Nagyon szép és arányos a pocid, egyáltalán nem kell aggódnod :lol:

silka
silka

Silka, köszönöm! :-)
(A vonalzó sietésének én csak örülök, de úgy emlékszem, mindig csütörtökön állt nekem +0 napon. Emlékeztem rá én is, hogy 2 nap van a babáink között, ezek szerint következetesek a vonalzók. ;-))
Puszi!

Kép
Kép
irina

Új tábla:
Kép

Van aki már biztosra tudja a nemét még?

Pocikép:
Kép
Vendég

Úúú, ez a sárga így elég ronda. :oops: MAjd átszínezem másra a neveket. :lol:
Vendég

Hajni,
Marica lányt mondott.
Nem semmi pocód van :lol:
silka
silka

Hajni!
szép a pocid!!
táblához: kórház: Honvéd (a Margitból már elvitték a szülőágyakat is :( ) aktuális: ápr 11 gen. uh.

hízás: Első babánál 49 ről indultam. 17 kiló plusszal mentem szülni. de ez mind félidő után jött fel. most 53,5-ról indultam, (eddig sikerült levinni) eddig + fél kg. de félidő után fog most is beindulni gondolom. főleg hogy a doki pihenést javasolt. nem foglalkozom mondjuk vele, de azért nem kellene 12 nél többet :)

patik: jönnek nálam is :(

judis

Sziasztok!

Nagyon beindultunk. Reggel néztem be utoljára, de most alig tudlak követni titeket.

Hajni: szép a pocid, ha én is felkerülhetek itt vannak az adatok: 18+3, szept. 3, BM kórház (elvileg), Zoé/Viktor 1 tesó, Rebeka: 4,5 éves, aktuális: holnap gen. UH.

Sense: én is folyamatosan kipattogzok, főleg akkor, amikor elvileg meg kéne jönnie, de nem foglalkozok vele, ha pedig olyan helyre megyek, a púder csodákra képes.

A nemekről: igaz hogy van egy lányunk, de nem bánnám, ha a második is az lenne. A harmadiknál ráérünk izgulni, hogy fiú legyen. Apuka is így van vele. Érdekes, hogy ő is inkább lánynevekben gondolkodik. Remélem holnap megtudjuk.

Üdv

Kép
Kép
timi26

Judis!
Én is hasonlóan híztam a Petykánál. Az elején semmit, aztán a végére 16 kiló lett. Most két kilónál tartok, de oda fogok figyelni, mert a szülés utáni képek ijesztőek voltak rólam.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Irina, Hajni,

tök jó nézni Benneteket (a pocakot)!

Hajninak:
a név nálunk Linda/André.

Üdv

Kép
granda

Szia Hajni!

Jó nagy a pocid! Gratula!
Lehet nekem is van ekkora, csak én nem látom ennyire magamon, de tök jó, hogy a piacon a nénikék már úgy szólítanak, hogy anyuka, vagy kismama. Sokan látom, hogy nézik a hasamat amikor megyek az utcán. Mi lesz később?

Szerintem én még nem híztam, de mire ismét terhesgondozásra kell mennem biztos lesz pár kiló plusz.

Nevek: Marcell / Dorka
De fiúra készülünk, úgyhogy Hajni átfesthetsz kékre minket. Majd szólok, ha mégis rózsaszín, de 2-ből kétszer láttak valamit a lába között!

Pattanás: nekem semmi, de holnap megyek kozmetikushoz masszírozásra, meg tisztításra. Nekem inkább hámlik a bőröm, úgyhogy másfajta arckrémet kell használnom. Utána fodrász, manikűrös. Szóval holnap kényeztetem magam!

Miléna: mi volt az uh-n? Írj!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Megvolt a nagy uh!Minden oké,már biztos,hogy KISFIÚ! :D
Képzeljétek el,megindult az előtej nálam.Van így még valaki?Csak pár csepp néha,de azért mégis...

Babucim jól van,szépen fejlődik.A pocim akkora lett hirtelen,mint egy labda. :lol:

Kiderült a pocifájásom oka is.A jobb oldalon lévő manóm helyet csinált magának.Lecsúszott kicsit és átdugta a lábát bal oldalra.Ennek következtében a szív alakú méhem kifli alakú lett,mintha a kifli két vége felfelé lenne.Benne fekszik haránt a baba.

Doki szerint nem is sövény van a méhemben mégsem,hanem kétszarvú,ami a jobbik eset.Elég jól tágul,amit a sövény nem tudna...

Ha görcsölnék No-Spa-t kell szednem.30.hét után pedig majd mást is.Úgy néz ki,hogy nem fogom tudni végig kihordani.Jó esetben 36.-37. hétig.A császár a harántfekvés miatt lesz,mivel első baba.Minimális esélye van,hogy meg tud fordulni.Akrobatának kellene lennie hozzá.
Szóval gyanús,hogy én szülök itt majd elsőnek..Lehet másik topikban lenne a helyem,kilógok a sorból.Bár senki nem lehet biztos benne,hogy manója mikor akar kibújni majd..

Babócák mennyire mocorognak?Enyém most is aktív nagyon,egyre erősebben érzem.
Vettem ma szoptatós párnát,nagyon kényelmes a fekvés rajta!

Én már kismamaruhákat hordok csak,semmi más nem jó rám.

Bocsánat ha túl csapongó voltam,fáradt vagyok de még írni akartam ma. :)

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt Mamák, Babák!

miléna: gratula a kisfiúhoz. Pihenj nagyon sokat. A császártól nem kell félni, én is úgy "szültem" az elsőt. Faros volt és túl hosszú, neki sem volt helye forogni. Azt mondta a doki, hogy most van esély a simára, de azért most is inkább császárra készüljünk. Tudom hogy sokkal fájdalmasabb, de azért szeretném átélni a sima szülést is. Na de majd meglátjuk
Pihenj sokat, ha jól érzi magát a pocaklakó biztos nem akar majd előbb jönni.

Én ma megyek UH-ra. Kicsit még izgulok, hogy mekkora lehet, de a rúgásokból ítélve szép nagy lehet, és erős. Utána rögtön megyünk tovább Miskolcra, anyósomékhoz. Nem hiszem hogy netközelben leszek, legközelebb csak hétfő du.-n tudok írni.
Addig is jók legyetek, kellemes húsvétot mindenkinek, sok locsolót és pihenjetek sokat!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Sense! Akkor hasonló a testalkatunk. Én 173 cm vagyok, és én is 70 kilóval kezdtem a terhességet. (És nekem is 60 kg volt a "versenysúlyom", akkor éreztem jól magam a bőrömben.) Most 73,5 kg vagyok. És én meg az Elevittől voltam farkaséhes, akkor ezek szerint a Gravidától se várjak mást! :(
Nálunk a párom van megőrülve a kíváncsiságtól, hogy fiú vagy lány??!! Nekem meg mindegy, mert első baba (neki már van egy 8 éves fia).

Ja! Képzeljétek el, hogy ugyanúgy érzem a mensis ciklusom idejét. Előtte rosszabb hangulatú szoktam lenni, meg a pattanások is akkor jönnek ki. És a terhesség alatt is ugyanúgy. Én ezen csodálkoztam!

Ma voltam AFP-n, majd a dokinál lesz az eredmény. Oda viszont majd csak 18-án megyek.

Motiot! Jó utazást Nektek!
Barátnőm is ezt tapasztalta, hogy hízott a szoptatástól. :( Ezt egyébként akkor hallottam először.
Én 5-6 óra körül szoktam vacsizni (eddig is így volt), és utána, csak ha nagyon éhes vagyok, eszek 1 almát, vagy 1 narancsot, vagy ha nagyon nem bírom, iszom egy pohár meleg tejet. Az segíteni szokott.

Irina! Hajni! Szép a pocitok! :)

Puszi Mindenkinek!

Regina
KépKép
mazsola7

sziasztok!
ma reggel megint próbálkoztam a gravidával. most a hányingert hányás is követte. pedig direkt evés közben vettem be. úgyhogy részemről befejeztem a szedését. :( még jó, hogy nem 3 hónapos adagot vettem meg.
marad a kiegyensúlyozott táplálkozás. azért vitaminnal egyszerűbb lett volna: :(
sense

Táblát javítottam.

Milénamóni:
Nekem Marcim a 36. hétig harántos volt és megfordult. Igaz, Neked ugye másabb a méhed, de sztem 18 hetesen még megfordulhat, És igazi akrobaták ezek. :lol:
Vendég

Sziasztok, még itt vagyok, csak 11 körül indulunk.

Sense: este próbáltad bevenni a gravidát? Ugyanis én este veszem be és az égvilágon semmi bajom nincs tőle. Se hányinger, se nagyobb étvágy. Bár lehet, hogy ez alkattól is függ. De azért szerintem ezt a variációt még próbáld ki.

Puszi

Kép
Kép
timi26

Kedves Hajni!
Nagyon szép pocak, ez igen! ;-)

Miléna, szívből gratulálok a kisfiúhoz! Nehogy elmenj más fórumba (legfeljebb nézz át másikba)! :D

Boxmeccs nálunk folyton van, egyedül a koradélután az, amikor nem aktívkodik a baba. Néha akkorát pöccent rajtam, hogy csak úgy nézek. ;-)
Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
irina

Boldog húsvétot mindenkinek! :-)

Kép
Kép
irina

A kép meg nem lemaradt! Ejnye-bejnye.
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ma voltam a védőnőnél, és mondtam neki, hogy nagyon nagy az étvágyam az Elevittől. Azt mondta, hogy igazából az első 3 hónapban volt jelentősége. Aztán néznek majd a 20. hét után megint egy vérképet, és akkor írnak fel vastablettát, azt majd szedjem. De addig nem muszáj semmit, csak zöldség, gyümölcs.
A táplálkozásra meg azt javasolta, hogy a zöldség legyen a több, mert ugyebár a gyümölcsnek is van cukortartalma. Most már talán el is lehet kezdeni finom salátákat készíteni! :)

Kellemes Nyuszit Mindenkinek!
(bár én az ünnepek alatt is benézek)

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok Mamikák!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk, sok pihenéssel, levegőzéssel. Kép
Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Hétvégére mi is elutazunk.Mindenkinek jó nyuszis pihit kívánok!!!

Jövőre már apa a fiával fog locsolkodni....

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mindenkinek boldog húsvétot!

Kép
Vendég

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket (jó pihenést)!

Kép [/img]

Kép
granda

Ma voltam 4D-n.
Nagyon édes volt. Kornak megfelelő, mozgott sokat.
És FIÚ. :lol: Bár elég rosszul feküdt, de az uh-s nőci azt mondta h szerinte az, szval ne vegyem 100%-ra, de ő annak nézi. :lol:
Majd képeket szedek le a dvd-ről. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Hajni!Gratulálok a Kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Az jó lesz ha teszel fel képeket, kíváncsian várjuk!!!!!!!!!!
Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Az ígért kép:

Kép
Vendég

Kedves Hajni!
Gratulálok a fiadhoz! :-)

Kép
Kép
irina

Hajni! Nagyon aranyos! Gratulálok! Mi is beindultunk, kb. 1 hét múlva megyünk 4D-re! :lol:
Ha sikerül megtudni a nemét, akkor mondom, hogy kékre vagy rózsaszínre színezd a sort a táblában! ;)
Kíváncsi leszek a végeredményre, az arányokra!

Puszi Mindenkinek!

Regina
KépKép
mazsola7

Hajni!

Gratulálok én is a kisfiúhoz! remélem szerdán mi is ezt halljuk :) na ha nem az sem baj. bár ez nem 4d lesz, csak sima de hátha :) 4d re majd 26 hetesen megyünk.

judis

Sziasztok!

Megjöttünk. Nagyon jó volt, bár egy kicsit adtam az egészséges táplálkozásnak. De nem tudtam ellenállni semmi jónak, szerencse, hogy pénteken volt súlymérés, és csak 4 hét múlva kell megint menni. Addigra korrigálom a dolgot. :D

Hajni: nagyon édes a kis csöppség.

Pénteki UH: napra pontosan akkora a baba, mint a terhességem, kicsit megnyugodtam. BPD 44 mm, FL 27 mm. Alig bírta a doki lemérni, úgy ficánkolt. Sajnos a nemét nem tudtuk meg, elfordult. Legközelebb csak 6 hét múlva lesz UH, 4D-t pedig jún. elejére tervezünk. Na nem baj, fő, hogy egészségesnek tűnik.

Remélem mindenki ki tudta magát pihenni, nekem sajna holnap már meló.

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Képzeljétek, Kismanónk, már nagyjából 1 hete jól érezhetően mocorog. Nem akartam elhinni, hogy ez már az, de már apa is érezte. Vannak napszakok, amikor aktívabb, van, hogy fél napig semmi. Annyira várom minden mozdulatát.

Sajnos húsvét vasárnap éjszaka megint befulladtam. 1,5 hét és megyek a tüdőgondozóba. Már 1 hónapja bejelentkeztem!
Vasárnap éjszaka semmit nem aludtam, hétfőn a Kékestetőn voltunk. Gondoltam, jó levegőn biztos elmúlik... hát nem! Egy picit könnyebben vettem a levegőt, de ugyanúgy hörögtem.
A Kékestetőn ráadásul majdnem elájultam. Nem tudom, hogy a szintkülönbség, a kialvatlanság, vagy hirtelen lement a vérnyomásom, vagy mi miatt, de csak azt tudtam, ha nem ülök le és nem kapok azonnal inni elájulok. Kezdett sötétedni minden és nagyon szédültem.
Veletek volt már ilyen? Remélem a repülőn nem történik velem ilyen! Ja, és a történet vége, hogy most éjszaka is fulladtam. Úgyhogy most úgy megyek AFP-re, mint egy mosott sz.r.
Remélem nektek jobban telt a húsvét!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Nekem is annyi pattanásom van, mint tinédszerkoromban összesen! Kicsit bánt a dolog, és a kozmetikusnál kétszer tovább szenvedek... De egyébként nem izgat. Majd elmúlik! :D
A hámlásra milyen krém jó? Tudja valaki?

Hajni, nagyon szép kis pocakod van. Most már szerintem nem tagadhatjuk le a babákat! :lol: Gratulálok a kisfiúhoz!
Mi még nem tudjuk a nemét, és a nevét sem. Sőt nehéz választás lesz, mert nagyon sok név tetszik, de Apával nem nagyon van közös nevezőnk. Egyelőre. :D

Hízni eddig +2kg-t híztam. De akkor a második felére gyúrok, biztos beindul majd, főleg hogy most már farkasétvággyal tudok enni! :lol: :lol:

Olyan szép neveket találtatok ki mindnyájan! :)

Miléna, nagyon szeretem olvasni, amikor írsz, mert olyan sok érzelem van benne! :lol: :lol: Gratula a kisfiúhoz! És a világért se hagyj itt bennünket! :lol: :lol:
Én még nem tudtam azonosítani a mocorgást, de lehet, hogy már volt, csak a húsvéti tojás, hagyma, sonka miatt azt hittem valami más lehet... :oops:
Apától húsvétra kaptam egy kismama szerkót! Mert már én sem tudok mást felvenni. Így pedig mindig nyűg volt elmenni valahová. De most már vidáman feszítek az új ruhámban! :lol: :lol:
Milyen érdekes, hogy amikor tele a szekrény, akkor sincs egy gönc, amit felvehetünk... :lol: :lol: és ez most igaz is... :lol: :lol:

Sense, sajnálom, hogy nem megy a vitamin. :( Akkor egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Szerencsére most már lassan friss gyümik is lesznek! Én már alig várom!

Anikó, vigyázz magadra! Ájulós korszakom nekem is volt, de a vércukrom és az alacsony vasam miatt. De azóta már rendben vagyok. Mindenképpen említsd meg a dokinak!

Jár valaki közületek kismamatornára? Most kérdeztem meg, és kell hozzá az orvostól igazolás, hogy járhatok. Teljesen meg is lepődtem. De ha ezen múlik, akkor kérek egyet! :lol:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hajni!
GRATULÁLOK a Kispasihoz!!! HURRÁ! :D :D
A pocakod is gyönyörűűűűűűű! :D :D

Mi is készítettünk néhány friss fotót hétvégén: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9959&page=3

Szép napocskás időt mindenkinek! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Jó rég írtam, de az eseményeket azért követtem. :D

Mostmár én is biztosan érzem Törpi mocorgását.

Ápr. 18-án megyünk uh-ra, remélem akkor megmutatja magát picuri.
Már az egész család teljesen "fel van izgatódva" annyira szeretnék tudni milyen uncsi várható.

Manofalvi!

Én járok terhestornára.
Szerencsére nálunk (21. ker.) az SZTK-ban ingyenesen lehet járni tornázni. Képzett gyógytornászok tartják.
Nagyon klassz. Helyes kis tornateremmel. Olyasmi gyakorlaok vannak mint egy "rendes" aerobik órán csak 4-5 ismétlésnél többet egyetlen gyakorlatból sem kell csinálni. És persze nincs hasprés. :D
Heti kétszer fél óra. A tornásznéni szerint ennél több már megeröltető lenne, megizzadnánk és kifáradnánk. Ennek a tornának pedig az átmozgatás a lényege.
És a könyvek szerint aki tornázik az könnyebben szül. :!: :?:

Beutalót nekem is kellett vinnem. Rá kellett írni, hogy hány hetes terhes vagyok (az első 3 hónapban nem ajánlott) és hogy a terhes tornán részt vehetek.
Ma is megyek. Igy ünnepek után pont jó, csak nehezen szánom rá magam. :(

Hajni annyira szép a pocakod.
(És nekem a fürdoszoba csempézése is nagyon tetszik. :oops: )
De a babafotó a legcukibb.

Mindenkinek további szép napot.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Vadvirág, gyönyörű pocakod van, öröm ránézni! Gratulálok a képekhez is, szépek vagytok! :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Vadvirág!
Nagyon csinos pocakod van! :D A gyerkőcök is édesek!

Nyerkit!
Köszi az infót, ha a doki nem ellenzi, és is szeretnék menni tornára. Remélem, minden OK lesz. Mert ennyi mozgás szerintem is kell. Na nem a könnyebb szülésért, hanem a saját lelki békémért. :lol: Így is igyekszem minden nap fél-1 órát sétálni, főleg ha jó az idő. És szerencsére egyre jobb! :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manófalvi! Én szívesen járnék kismama tornára, de még nem indult itt nálunk, mert nincs meg az 5 fő... :(

Szeretnénk menni 4D UH-ra, de itt nálunk csak fejkörfogatot, combcsontot és magzatvizet néznek. Meg kapunk egy fél órás dvd-t. Ti milyen UH-n voltatok (aki volt már 4D-n). Nem tudok dönteni, hogy itt a városban menjünk el erre, vagy inkább Pestre, ahol jobban átnézik a babát. Azt hívják egyébként genetikai vizsgálatnak??? Várom a véleményeteket!
Köszi!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok !

Sajnos én vasárnap nem egy wellnes szállóban voltam hanem reggel arra keltem, hogy vérzek.
Azonnal hivtam a dokit ő közölte menjek be a kórházba és ott megkellet keressem az ügyeletes dokit mert sajna az én dokim pont ügyeletből ment haza és álmából keltettem fel őt.
Na mondanom sem kell haza sem engedtek.
Megvizsgált a doki de semmi konkrétat nem mondot csak pihenjek.
A babával semmi gond de, hogy honnan jön a vérzés azt nem tudja megmondani.
Kaptam gyógyszert amitől teljesen elmúlt a vérzésem.
Ma engedtek haza de az elmúlt két nap tiszta rémálom volt.
Reggel jött a dokim aki azonnal megviszgált és közölte semmi nagy probléma csak a méhlepény nagyon közel van a méhszájhoz és ettől véreztem.
Most szigorú pihire vagyok fogva.
AZt mondta, ha a méhem elkezd nőni akkor feljebb csúszik a méhlepény és akkor szülhetek természetes módon ha meg ennyire lent marad akkor csak császárral szülhetek.

Szóval lányok mindenkinek remélem jól telt ez a hosszú hétvége ha már nekem nem telt olyan nagyon jól hosszúnak hosszú volt csak jó élmények nem voltak.
Egy a lényeg és ez tartotta bennem a lelket, hogy a picurnak semmi baja és nagyon szépen fejődik.

A páromnak meg a családomnak külön köszönet mert végig mellettem voltak.
Reggelit hozott a párom, ebédet a szüleim, desszertet az anyósomék szóval egész nap volt nálam valaki.

Sajnálom, hogy nem valami jó kis pihenős storyt tudtam irni nektek de az a lényeg, hogy már itthon vagyok és az a világ legjobb dolga most nekem.

Mindenkinek további szép napot.

Hajni táblázati adato:
18-án megyek AFP-re akkor megvizsgál a doki is és lesz uh is. AZtán 20-án meg 4d uh-ra megyünk.

Üdv mindenkinek :D :D :D
20200310173350

Sziasztok!

Hajni:gratulálok a kisfiúhoz! :D

Örülök,hogy már másnak is mocorog manó!!!Nálunk főleg evés után megy a foci.Néha éjszaka is ráébredek,hogy helyezkedik.Van amikor olyan csiklandozós érzés. :lol:

Terhestorna:nekem nem lehet,mostantól ismét pihi van.A veszélyes szakaszon túlesünk lassan,mostantól a koraszülés megelőzése lesz a cél.Nem bánom ha feküdni kell,mióta elég nagy lett a pocim sokkal fáradékonyabb vagyok.

Timi:pihenj sokat,nem lesz semmi baj.A lényeg,hogy a baba teljesen rendben van.

Nálunk most fő program a kismamarucik beszerzése.Csak ne lenne ilyen nehéz megfelelő hosszú nadrágot találni...

A súlyom megindult lassan felfelé.Mondjuk nem csodálom,mert a pocim gyorsan nő. :D Na az étvágyam sem semmi...Kb. 3 óránként ennem kell,iszonyú éhes bírok lenni.. :lol:

Van valakinek szoptatós párnája?Én nemrég vettem és imádom.Nagyon kényelmes vele üldögélni,főleg mert a derekam sem a régi.

Vadvirág megnézem a képeidet!

Manófalvi:én már innen nem megyek sehová..Legfeljebb én szülök elsőnek és hozom a tapasztalatokat megosztásra. :lol: Nem is gondoltam,hogy érzelmesen írok.. :oops:

Bocsánat ha hosszúra sikeredett a mai írásom.

Puszi mindenkinek!

Ui:én már úgy várom,hogy szeptember környéke legyen.. :D Olyan jó lesz babázni!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok,

egy kissé kétségbe vagyok esve, hogy szinte már mindenki érezte az általam csak leírásokból ismert magzatmozgást, de anyukám azt mondta, hogy 17-18.hét körül fogom észrevenni:?

Nekem a bőrömmel nincs probléma, sőt: az ellenkezőjébe fordult, piropozsgás és egészséges.

Én is fogok járni tornázni, méghozzá kismamajógára, de jó, hogy mondjátok, hogy bizonyos helyekre igazolás kell...

Miléna
A szoptatóspárna szuper dolog, én is tervezem, hogy veszek, de még annyira babonás vagyok, hogy pár hónapg semmi babának való cuccot nem merek venni...

Vadvirág
Szépek vagytok!

Üdv Mindenkinek

Kép
granda

szisaztok mamikák!

Már jó régen nem jelentkeztem, mert a szám.gép allergiás rám, folyton lefagy, újra indul és akkor felbosszant és itt hagyom. De mindig utána olvasok hogy nehogy lemaradjak.

Csajok szép pocitok van!
Nekem is el kezdett növögetni, olyan jóérzés. És végre a mocorgás is megérkezett. már nagyon vártam hogy érezzem a kis prücsköt. Először csak kézrátétes módszerrel éretem de mostmár ha nyugodtan ülök, fekszem akkor érzem. Amikor jó különösen örülök akkor a legaktívabb. pl a forma1 alatt nagyon aktív volt, sőt mikor templomban voltam húsvétkor és kicsit kikapcsolt az agyam és csak úgy szép volt a világ akkor is jelzett hogy itt van. Most is jelezget amikor gépelek. Megkérdezetm hogy fiu-e vagy lány. kopogjon 1-et ha fiu 2-öt ha lány. erre jött egy kopp és egy pillanattal később mégegy kopp. azóta csend. ...:-) Lányom lesz??? nagyon szeretném ha lenne egy lányom, vagy ő vagy a második baba ( mert hogy most 2 van tervben de majd a szülés után visszatérünk a kérdéshez :-))

AFP -megvolt 1,25 Azt mondta a dokim hogy tökéletes. és egy 5-ös osztályzatot is kaptunk rá! :-) Ma jó kedvében volt.

Pénteken 13-án megyünk Genetikai UH-ra úgy szeretném látni minden porcikáját már! most időben szólunk hoyg képet szeretnénk és hogy apa is bejönne, remélem minden simán fog menni és a kicsi is megmutatjat majd magát.

kb 2 hét múlva tervezzük a 4D UH, azt hallottam hogy ilyenkor még jó mert belefér az egész csöppség a képbe, később már nagy lesz ahhoz hogy egybe lássuk.

Szóval már nagyon várom/juk a pénteket. Már mindenki nagyon kíváncsi. Addig is élvezem a mocaklakó "kopogásait"

Tényleg a vásárlással hogy álltok. Mi még nem vettünk semmit.

na szép hetet mindnkinek
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Granda-Anita! Csatlakozom hozzád! Én is nagyon várom, hogy érezzem már a Kis Testét a Babókának, mostmár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy mit érzek, de mindenesetre konkrét rúgdalózást én sem, az biztos. Nekem azt mondta Anyukám, hogy amikor a Babát először érzed, hogy megmozdul pont félidős vagy, vagyis mégegszer annyi, és a Baba megszületik, állítólag én is így voltam - tehát a 20. hétig nem kell aggódnunk... De ez az elmélet, én is szinte egész nap fogom a hasim, hátha éppen megmozdul.
Türelem rúgást teremt :lol:
Puszi Mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja, bocsánat!
Kőszegi Timi! Nagyon sajnálom, hogy így telt a húsvétod, de a lényeg, hogy minden rendben. Teljesen összerezzentem a leveled olvasása közben, de tényleg nem lehet nagy baj, ha ilyen hamar hazaengedtek, nekem 1 hétig kellett maradnom 6 hetesen. Pihenj amennyit csak tudsz, és írj amint tudsz :D
Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok! Még én sem érzem a mocorgást... illetve néha mintha fészkelődne, de nem egyértelmű.
23-ára bejelentkeztünk 4D-re. Már alig várom!!! :)

Az AFP eredményért szerintem holnap betelefonálok. Nem várom meg a 18-át (akkor megyek csak a dokihoz).

Kőszegi Timi! Ne aggódj! Én is véreztem 1x, és nem tudták, hogy mitől...

Regina
KépKép
mazsola7

Granda:én sem vettem még semmit szinte a babának,szintén babona szerintem...Majd júniusban kezdjük el a beszerzést,addig csak nézelődünk.A párna más okból jött....Hallottam,hogy terhesség alatt is nagyon jó.Mivel már jobb ötletem nem volt,gondoltam kipróbálom.Tényleg nagyon kényelmes pocitámasznak,háttámasznak és minden elképzelhető fekvési pózhoz. :lol: Persze majd a szoptatáshoz is...

Én is szeretnék menni majd 4D-re,csak azt nem tudom hová kellene...Szolnokon is van,de még semmit nem hallottam róla.Dokimat fogom megkérdezni szerintem,hogy mit javasol.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Mamcik!

Mazsola7: hát nem elég, hogy egy napra vagyunk kiírva, még a "forgatókönyvünk" is azonos. :-) Én is holnap megyek az AFP eredményért, és 18-án vissza a dokihoz :-) :-)

Sajnos még én sem érzem egyértelműen a babát. Bár szerintem kicsit türelmetlen vagyok.

Kőszegi Timi:
Pihizz sokat, és ne erőltesd meg magad! Ezt nekem is mondta az orvos, hogy még a legkisebbet sem elemhetek és ne is nagyon nyújtózkozdjam!

Granada:

Bár én nem vagyok babonás, ma bementem a Brandon bababoltba és miután az árakat megnéztem és "fellocsoltak" :-) ki is fordultam a boltból. Még nem érzem azt hogy bármit is vásárolnom kellene, mert még azt sem tudjuk hogy kisfiú lesz-e vagy kislány. Majd akkor akarok vásárolgatni, ha már nem dolgozom.

Sense:
Én is hányok a gravidától. Mától este próbálo meg bevenni. Én megvettem a 3 havi adagot egyben. Az elevittől nem volt ilyen gondom.

Vigyázzatok magatokra

Puszika
Era
Vendég

Sziasztok!

t.koszegi, nagyon vigyázz magatokra és akkor pihenj sokat! Sajnálom, hogy a hosszú hétvégés pihenés nálad kényszer pihenésbe ment... De az jó hír, hogy a babának semmi baja és él és virul odabenn! :D

Miléna, :D
Talán ma éreztem én is a baba mocorgását a déli pihenőmnél. Olyan volt, mint a bélmozgás, csak hosszabban tartott és "finomabb" volt. :lol: Na ezt jól leírtam! :lol: :lol:
Én sem kaptam magamra nadrágot, bár mondta az eladó, hogy szoktak hozni hosszabb fazont is. Csak győzzem kivárni! :wink:
Szóval így halásznadrágom van, ami most harisnyával már jó! :D

Granda, ne izgulj, érezni fogod Te is a mozgást. Amint látod, én is már a 19. hétben járok, és bár bizonytalanul, de most merem azt mondani, hogy talán a baba mozgását éreztem... :wink: Remélem, nem tévedtem... :oops:

Kaqk, mi sem vettünk még semmit a babának! Gratulálok az 1(+1) kopphoz! :wink:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: