A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirom
jó hír, hogy Miksa rendben van, és meg tudtátok oldani a műtétet :wink:

Szilcsi
én is vártam volna, hogy elmondja hova tűnt a pénz, de hát nem. Az a baj, hogy szemernyi lelkiismeretfurdalást sem látni benne, sőt, támad, mint sarokba szorított patkány.

Kép
gaby25

Csikken, hát hazudnék ha azt mondanám, hogy már nem várom a végét, nekem most már nagyon nehéz...biztos van aki könnyebben viseli! :)

Áfi, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok,

Gaby, neked írok először. Szerintem érzelmi kérdésekben nem lehet tanácsot adni :( Én úgy gondolom, hogy úgy a férjedet nem ismeri senki, mint Te (izig-verig) és nagyon nehéz átlátni egy kapcsolatot kívülről.
A férjemmel még házasság előtt három évvel mi is szakítottunk, külön éltünk egy hónapig úgy, hogy nem is beszéltünk egymással. Az az egy hónap kellett neki, hogy rájöjjön, milyen nélkülem és hogy Ő mit szeretne. Akkor én úgy gondoltam, hogy végleg szakítottunk és amikor békülésre került a sor óva intett mindenki a környezetemben, hogy ne béküljünk ki, mert nem lesz más a kapcsolat, de aztán mégis az lett és most jobban megvagyunk mint bármikor.
Én mindig azt mondom, hogy egy válást spóroltunk meg ezzel.....
A lényeg, hogy CSAK TE tudhatod, hogy mit szeretnél, próbálj elvonatkoztatni mindentől és úgy dönteni, ahogy TE látod jónak.

Szirom, de jó, hogy Miksa meggyógyult, szurkolok a műtétre, hidd el, hogy őt nem fogja annyira megviselni, sajnos a szülőket érzelmileg jobban. :(

Áfonya, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!

Enikő, Macspacs, igen, apa nagy horgász, a képet meg sem mertem neki mutatni, mert mi csak egy 1,5 kg-os pontyot és egy 0.7 kg-os kárászt fogtunk :) , de nagyon büszkék voltunk rá :) Én szákoltam. :wink:

Macspacs, de megerősítette valaki, hogy nem sikerült, vagy csak a tünetek alapján gondoltad?

Robcsi, a múltkor én vörösbort kívántam, apa nem engedett inni :D Én mondtam, hogy egy deci nem árt, de nem hallgatott rám és teljes mértékben eltiltott tőle..... :shock: Azért titkon jól esett, hogy figyel rám :wink:

Szilcsi, drukk a tüszőcskékhez, mennek a szurkok :wink:

Csikken, az a jó, hogy minden ok :wink: Már csak 4 hét utána teljesen hátradölhetsz és relax :wink:

Veramami, neked is jó nagy tüszőket és drukk a csutortoki szurihoz :wink:

Panni,
gynevac-cal jött össze Athiz-eknak is, nem tudom tudod-e, drukk nektek is :wink:
:(

Babaimi, Snufi :( :( :(

Rólam, voltam dokinál, most már hivatalosan is betegállományban vagyok tegnaptól, mérettem vérnyomást 134/93 volt, a doki azt mondta méregessem itthon tovább, de itthon semmi gond nincs a vérnyomásommal :shock: :shock: Jövö héten azért mondom a nőgyógyimnak, nem akarom, hogy bármi baja legyen a babónak, inkább szedek bogyót.

Hívtam a szülésznőt, csütörtökön megyek kórházlátogatásra és felteszem az ezermillió kérdésemet ami még foglalkoztat :wink:

Puszi mindenkinek és szép napot.
Melcsi

este jövök..........

Kép
melcsi6

Sziasztok!!

Macspacs: Mivel Szegeden lakunk ide jár a környező vizekre.Tegnap épp a Lencsés horgásztavon voltunk az itt van tőlünk egy köpésre. Egy jópöcsű gyerek odapisál, ahogy drágajó édesapám szokta mondani :lol: :lol:

Szilcsi: megy a millió drukk :) +++++++++++++++++++++

Gaby: Szerény véleményem szerint menekülj ettől a hapsitól amíg nem késő. Ez már egy nagyon brutál jel, hogy nem akar elmenni a TE lakásodból. Én a helyedben összepakolnám a cuccait, kitenném az ajtó elé, és lecserélném a zárat, és lehet gondolkozni! Én ezt egyszer már megcsináltam :oops: Külön is voltunk egy ideig, aztán elgondolkozott, belátta, hogy nekem volt igazam és visszajött... Azóta rendes, viszonylag :lol: Hja és ahogy leírtad a történetet nekem egyik legjobb barátnőm jutott eszembe, aki most épp babát vár (mindenórás) és egyedül várja mert az a f*sz férje jól otthagyta terhesen! Pedig a férj volt az aki igazán akarta ezt a babát, a Heni nem is annyira... És 2 év próbálkozás után Closty-val esett nagy nehezen teherbe, erre most épp válnak, és amióta elköltözött a férj -tavaly évvége-, azóta csak a cuccaiért jár haza, a gyereket -és anyáját- nagyívbe magasról szarja le.... Én nem mondom hogy nálatok is így lesz, de ne reménykedj abban, hogy a gyerektől meg fog változni, mert ilyen még a történelemben nem történt. Max ideig óráig,az újdonság varázsa..... de alapvetően,hosszú távon nem! :( Sajnos! Hja és utóbb kiderült hogy játékgépbe ment el a csekkere szánt pénz :roll: (barátnőméknél!!) És ezt akkor tudta meg amikor jött a felszólítás, meg a végrahajtók a banktól, hogy ninics fizetve x hónapja a kocsi részlet (amivel a férj járt dolgozni, Heninek még jogsija sincs), meg kijött 80 000 es telefon és villanyszámla.... :roll: :shock: :evil: :cry:
Magánvélemény volt! és soksok erőt a problémák megoldásához!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja Áfinak én is boldog szülinapot kívánok :wink:

ceniko
Szeged

SZIASZTOK.

Bocsi hogy nem jelentkeztem de el voltam magammal foglalva,nemtudommivanvelemmitcsinaljak szindroma.
vegul elhataroztam hogy ma elmegyek a dokihoz,remelem kapok menzihozo bogyeszt.terhes nem vagyok mar,mivel ma csinaltam egy tesztet es alig latszig valami a csikombol.(azert fura hogy meg ott van egyaltalan).
szoval este jovok a hirekkel.

afi.boldog szulinapot.

Kép
monyo83

SZIASZTOK.

Bocsi hogy nem jelentkeztem de el voltam magammal foglalva,nemtudommivanvelemmitcsinaljak szindroma.
vegul elhataroztam hogy ma elmegyek a dokihoz,remelem kapok menzihozo bogyeszt.terhes nem vagyok mar,mivel ma csinaltam egy tesztet es alig latszig valami a csikombol.(azert fura hogy meg ott van egyaltalan).
szoval este jovok a hirekkel.

afi.boldog szulinapot.

Kép
monyo83

Ceniko
hát páromat már én is láttam játékgépezni :? szóval gyanítom amikor nagyobb pénz eltűnik, az odamegy :roll: kocsirészlet miatt azért nem kell aggódnom, mert szülők pénzéből végül ki lett fizetve az autó, de ha belegondolok hogy nem adták volna el a nyaralót, és havi 30 ezret még arra is kéne fizetni :shock: kocsivétel előtti ígéret, hogy leteszi a cigit, és amit azon spórolunk, az meg a részletbe. Amint meglett a kocsi, viszakozott, hogy hát ő megpróbálta, de nem megy. Az a baj, hogy mindent félvállról vesz, jaj ne aggódjak, minden rendben lesz.Kocsi témában most van egy pár parkolóbüntetés, amit nem fizetett ki, és van tilosban parkolásért is. No persze a kocsi az én nevemen van.
Most úgy érzem, hogy ezen már nics mit megbeszélni, lerágott csont.

Kép
gaby25

Panni, a "miénk is Gynevac baba :)". Úgyhogy drukk nektek ezerrel!

Kép
elizabeth25

Lenne egy életbevágóan fontos kérdésem: valaki azt mondta, hogy biztosításokkal foglalkozik..ki volt? Nekem azonnal segítség kellene biztosítási ügyben..
--------------------------------------------------------------------------------

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
veramami volt az :wink:

Kép
gaby25

Gaby: az a baj, hogy mivel házastársak vagytok, és ő ne adj isten adósságba veri magát (ha gépezik ilyen könnyen megesik :( ) akkor te is ugyanúgy adóstárs leszel, mert házastársak vagytok. Ezért találták ki a házassági szerződést! Én gyorsan íratnék egyet egy közjegyzővel.... Lehet én vagyok a pesszimista vagy a brutál megoldások híve, de Henivel dettó ez történt. És látom szegény mennyit szív :( ha az anyukája nem segítene neki (anyagilag, kifizetni a férje utólag kiderült ügyletei által okozott károkat) akkor nem tudom mi lenne vele :(
Szegény most nyögi a sok mulasztást, ki nem fizetett számlát, már 2x voltak nála a behajtók....... Mivel amikor pl a transportert vette (amivel dolgozik) akkor már házasok voltak és akkor a heni adóstárs.... Szal nagyon vigyázz magadra Gabikám!!! Én a helyedben kapásból válnék, bár én úgy vagyok inkább egyedül felnevelem a gyerekeimet, minthogy valami fasz miatt ugorjon a lakásom a fejünk felül, vagy a gyerekeknek egy részeges, gyárkémény, gépezős apamodell legyen.... Aki hol dolgozik hol nem, akkor is hazudik amikor kérdez....
És azt sose felejtsd el, hogy a legjobb védekezés a támadás, és ha támad annak oka van..... :roll: :shock:
De magánvélemény, nem kell megfogadni a tanácsot. nem vagyunk egyformák, vannak nők akik elbírnak akár több gyerekkel is egyedül, vannak akik nem, akiknek kell valaki melléjük. Én az első táborba tartozom, úgy érzem lenne annyi erőm, ha ne adj isten egyedül maradok (mindenkinek benne van a paklijában!!!!) lehet hogy te nem vagy ilyen... Ezt csak Te tudhatod....
Én ha valami nem megy nem erőltetném....
Megváltozni úgysem fog. Te vagy elfogadod őt ilyennek, vagy nem, de nem fog változni....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gaby! Hát nem is tudom! Nekem nehéz elképzelni, hogy milyen lehet így, mert nekem és a páromnak ugyan az a célunk, saját ház, gyerkőc, meg minden! Vigyázunk a pénzre! Mindketten sokat dolgozunk és teszünk azért, hogy ezek mind meglegyenek! Vigyázunk, hogy soha ne legyen semmiféle tartozásunk, a csekkeket is inkább hamarabb befizetjük! Igyekszünk gyűjteni nyaralásra, pihenésre! Azaz dettó ugyan az az életcélunk!
Nem mondom, hogy nincs vita, bár a 9 év alatt igazi nagy veszekedés sem volt, ha így visszagondolok, amire emlékeznék pedig az elején volt ám megcsalás (mindkettőnk részéről), 3 hónapos szünet, de megbeszéléssel mindenen túljutunk órák alatt!
Ezért a te helyzeted az én szemszögemből elviselhetetlen lenne! Pedig én aztán pióca vagyok a javából! Nagyon ragaszkodom ahhoz, akit szeretek!

Kép
bettike
Eger

BABAIMÁDÓ:

Itt vagyok, miben segíthetek? Priviben ment a telszámom is.
Vera

Veramama
veramami4

Monyo! Megagiga drukkhegyek+++++++++++++
Tessék bííííííízni!!!!!!!!! :wink:

Kép
bettike
Eger

Boniko! Mi az, hogy hőd feladtad??? :shock:

Macspacs! Hátha csak helyezkedik! :wink:

Robcsi! Igaz, ha már másnak nem tudok a ciklusomban örülni, legalább ennyinek örüljek, hogy volt pé és tényleg min. 4. dpo! Akkor most már csak várnom kell! (Hihetetlen ebben a ciklusban még mást nem is csináltam!)

Kép
bettike
Eger

Ceniko
hát anyukám is joban állt anyagilag, mikor elvállt aputól :? szóval értem én miről beszélsz. Persze eddig is volt köztünk vita, de utána mindig levesz a lábamról, de idők végezetéig ez nem megy.
Asszem ez már végállomás nálunk

Kép
gaby25

Veramami! Beírtalak!

Szilcsi! Igen, még mindig mensit várom, hisz ha akkor volt pé-m, amikor gondolom, akkor a környékén sem volt keksz nem még aznap! :lol:

Robcsi! Egyébként úgy szeretném, ha engem is nyomna valaki az éjszaka! :lol:

Kép
bettike
Eger

Nolám, nolám! Milyen kis alkoholizáló kismamák! Hát ha az kell, akkor én is iszom!
Bár napok óta a banánturmixért vagyok még mindig meghalva! :lol:

Gaby! Ja és bocsi, hogy belepofáztam, belepofáziok! És nem azt akartam sugallni, hogy az én párom persze tökéletes, mert nem az, ahogy én sem vagyok, csak szóval érted na.... :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
senki sem tökéletes, de legalább közelít :wink: :P

Kép
gaby25

Bettike, remélem mihamarabb téged is nyomni fog valaki belülről, addig meg szólj apának :oops: :lol:

Monyó, drukk, mindenképpen jelentkezz hogy mi volt a dokinál.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ceni, örülök hogy jól érzed magad!! Elég sokat voltál beteg?!

Melcsi, nekem ez volt a véleményem a színdarabról, persze nem szeretnélek lebeszélni róla! Látod Ceninek tetszett! De ha ajándékba kapnék jegyet sem mennék el megnézni mégegyszer, inkább tovább ajándékoznám!

Gaby, ha úgy érzed, hogy betelt a pohár és sokszor megpróbáltátok helyre tenni a dolgot, és nem megy akkor lépni kell! Nagyon nehéz megtenni( gondolom)!!! Én csak ennyit tudok neked írni! Bár amit Melcsi írt az is elgondokodtató!!

Boni, mi ez a hozzáállás????? Muti azt a görbét!!

Lizi, itt van lassan a vége!!!

Betti, sztem meg lehet hogy most jött össze!!! :lol:

Monyó, nagyon kiváncsi leszek mit mond az orvos!! Gyere létszi és írd meg!!!!! JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ???????????,

Szilcsi, mára ++++++++++++++!!!

Áfi, nagyon sok Boldog Szülinapot kívánok!!!!!

Macspacs, tudod a remény.........!!

Sonjusról ki mit tud??????

Zöldi, mikor lesz a köv lombik???

Pan, meg volt az esküvőm már! :lol:

Na megyek dolgozok még egy kicsit, bár elég ramatyul vagyok! Fáj a torkom és a fejem! :cry:

Kép
kata05

doki utan rogton irom hogy mit mond de semmi oromhirre ne szamitsatok.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Gaby, huh de nehéz kérdés ez. De Ceni marha jól megfogalmazta a dolgot, mondjuk a beszélgetéseink alapján hasonló a stílusunk. Ha támad, ott gubanc van, enyém férjem is ilyen, aminek azért örülök, bmert már kilóméterekről érzem a hazugság bűzét, le is ukott a kis büdös, jól el lett kapva a grabanca. :roll: Én is azt mondtam volna mint Ceni, ha nem akar menni, ruha össze, zár kicserél. És ha tényleg szerencsejátékra költi, akkor aztán nincs változás, az nagyon mélyre tud húzni :?

Macspacs, nem feladni, drukkolok, hogy sikerüljön...

Szilcsi, szép tüszőőőőőőőőket!!!

Bettike, az ember soha nem tudhassssssa milyenek azok a méhek... Úgyhogy remélem épp akkor voltatok együtt amikor kellettt :lol:

Szirom, dejóóóóó hogy van hamarabb időpont, nagyon örülök :lol:

Ceni, apa nagyon ügyes gratula neki... :lol:

ÁFI, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Boni, mennjünk délutános műszakba, én azt mondom. :lol:

Rólam: megjött az utolsó eredmény, minden jó. :lol: :lol: Nagy az öröm, hétfőn láthatjuk is, remélem nem találnak ki újabb hülyeségeket....

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

PURC, JAJ de JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Grat!!!!!!

Kép
kata05

Monyo, helyes várunk a hírekkel....

Liza kitartás, már nincs sok hátra.

Purc

Kép

Kép
purc

kata betike ma 21 ig dolgozom, utána ha lesz még erőm, felteszem a görbém
Vendég

Boni ez a beszéd! Én 8-ig suliban leszek!! :lol:

Kép
kata05

Gaby! Basszus!!!

Panni! Patikaz tejsav! pár száz forint 1 dl-s kiszerelésben, mindenhol készítik (készen is szokott lenni nekik) és ugyanaz a hatóanyag van a drága cuccokban is.

Kép
zölddisznó

puerc uuuutálom adélutános műszakot, inkább járok reggel 7re. :cry:
Vendég

gabykám, én nem tudok tanácsot adni, de melcsiékhez hasonlóan, nekünk is volt megszakítás, beszéd nélkül, ezelőtt 7 évvel. azóta tudja, hogy én kellek neki, és ez remélem így is marad! drukkolok nektek nagyon

(((((((((((((((((((((((((((((gaby))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Hát ha már így mindenki bevallja, akkor én is: nálunk is volt kenyértörés, igaz, csak pár napig, de "elköltöztem" (Ceniéket boldogítottam, aki a kedvenc kajáimat főzte) :D , és a csajok nagyon sok erőt adtak nekem akkor. Már megvolt az albérletem, amikor visszamentem, túl tudtunk rajta lépni.
De a gépezés nagyon nagy úr! A cigivel karöltve pedig... bakker. :shock: Gaby! Gondold át jól és dönts ügyesen! Sok erőt neked!!

Purc, hiphipphurrá, éljen kispurci!!! Látod, én mondtam, hogy minden rendben lesz!!! :wink:

Monyo, ha van csíkod, akkor terhes vagy, nem??? Vagyis van hcg a szervezetedben. Akkor meg mi a baj? Én azt hittem, már rég elmentél a dokihoz! Majd gyere és mesélj! ++++++++++++++++++

Boni, jó munkát a délutános műszakhoz. Szegénykém...

Kata, beteg vagy? :( Én is épp mondtam tegnap, hogy az influenzás időszakban könyörögtem egy kis baciért és semmi, most meg nehogymáááááááááá elkapjon valami kórság! Nekem is fájt a fejem meg tüsszögtem, de lehet, csak a szél miatt volt, mert semmi bajom szerencsére.

Csajok én nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, tiszta idétlen vagyok, de még sosem voltam ilyenen. :shock: Ugye nem fog fájni???? :roll:

Kép
szilcsi

kihez löltözhetek pár napra? :P :lol: :lol: :lol:
de az az igazság, hogy nem akarom otthagyni neki a lakást :? mindenképpen békés megoldásra törekszem, azt tudom, ha átmegyek arrogánsba, akkor ő is :? ilyenkor veszekedés közben csakazért is ellenkezik. Volt egyszer már ilyen, és mikor lenyugodtunk, akkor mondta, ha akarom elköltözik. Persze tudta, hogy addigra én is lenyugodtam már :P Ma nem is kerestük egymást, kérdés este mi lesz, lehet nem szólok hozzád esténk lesz.

Kép
gaby25

Lányok! Nekem Ő a harmadik - egyben utolsó - férjem. Legyek a rovat tanácsadója? :lol:

Purc! Éljen minipurc!

Kép
zölddisznó

coca
sörike mikor?

Kép
gaby25

Szilcsi: Sima mezei hüvelyi UH lesz :wink: Nem fog fájni, max kellemetlen, de semmi esetre sem fájdalmas, megígérem neked :wink:
Megadrukkok++++++++++++++++++++++

Purc: Örülök, hogy okés minden :) Nagyon örülök :D

Megyünk a jáccóra a csajokkal, csak előbb gyors peluscsere, a másik szobából bűzlik a lányom :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

(((((((((((Gaby)))))))))))))))))))))))
((((((((((((Macspacs)))))))))))))))
Bettike:pirit küldök
((((((((((Snufi))))))))))))
Purc! Hurráááááááá :D :D
Mfpan! Végre látunk! :D
(((Melcsi)))))))))))))
Veramami+++++++++++++++

Röviden ennyi
puszi mindenkinek

babaimádó
Kép
babaimado

gaby: A saját lakásodból nehogymár te menj el.... Meg kéne beszélni mindenképp, szépen emberi hangon. Ha nem megy akkor kérj segítséged (szüleid, tesód -ilyenkor dejó ha az embernek sok testvére van :lol: sok emberre számíthat :) , vagy éppen anyósodék, hisz írtad, hogy jó a kapcsolatod velük, gondolom látják ők is a fiuk hibáit... :roll: )
Na majd látod, nagyon sokat gondolok Rád!!!!!!!!!!!+++++++++++++++ Mennek a drukkok+++++++

ceniko
Szeged

Szilcsi, ++++++++++++++!!! Ne légy ideges, minden rendben lesz! Sajna kezdek beteg lenni, de lehet hogy allergia lesz!! Pár éve már kerülget engem! :cry:

Gaby, ő menjen, ne te!!Hű nagyon drukkolok, hogy valahogyan oldodjon meg a dolog!

Na megyek angolozni!!!

Kép
kata05

kata méred a hőd?
Vendég

Sziasztok,

Jaaaaaaaaaaaj, de aranyosak vagytok, hogy így izgultatok, teljesen elérzékenyültem :cry:

ceni, nem vagy semmi :lol:

Szilcsi, nem fáj, max kellemetlen, de fájni semmiféleképpen. Ezen ne aggódj. Szép tüszőid lesznek, és kész.

Kata, jobbulást!!

Gaby drukkolok, és sok erőt....

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby,
A játékgép függőség nagyon durva dolog. Ebben a szakmában dolgozok, a játékosok hosszú távon csak veszthjetnek, nem is keveset, és nagyon nehéz róla leállni... :cry: :cry: :cry: :cry:
Az előző kapcsolatom nekem is ilyen gáz volt (10 éig tartott 3 hónap megszakítással), és rengeteg ilyen veszekedésünk volt, nekünk konkrétan a pia meg a bulik miatt. Elment péntek du, és vasárnap délelőtt keveredett haza hulla részegen.... Sok ilyen nem szólok hozzád esténk volt, ami nekem baromi stresszes és idegsítő volt. Egy biztos, a saját lakásodból semmi esetre se költözz ki!
El tudod képzelni ele az életed 20 év múlva is? Milyennek látod magatokat 20 év múlva? Ha gáz a kép amit látsz, akkor nincs értelme együtt maradnotok.......
Purc,
De jó hogy minden rendeben!! :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi a drukkot
Katica,
Pihizz sokat, nehogy itt lebetegedj ebben a gyönyörű tavaszi időben! :wink:
Ceni,
Te nagyon jó barátnő lehetsz, akire a bajban is lehet számítani!
Szilcsi,
nyugi tényleg nem fog fájni az uh, hipp hopp túl leszel rajta! nagyon szorítok szép tüszőkért!
Monyóka, Mizu????
Megjött férjuram értem, indulok haza!
:lol: Pusza mindenkinek!

Kép
macspacs

Csaok eltéptem uh-ra!!!!!!!!!!!!!!! (jujj) :D
Pusszantás!

Kép
szilcsi

Gaby! Még nem tom, mikor sör? A hetem elég foglalt, de talán csütörtökön du. beleférne.

Kép
zölddisznó

coca
ok, akkor majd megdumcsizzuk :wink: aki akar csatlakozhat, ígérem nem csak az én problémámról fogunk beszélni :P

Kép
gaby25

Pöstiek? Kinek van bicaja? Mi (tesómmal) minden hétvégén kigurulunk. Gyertek velünk! A néhány km-s sörös-kockásterítős vendéglős henyélőstől a 100 km-s tüdőkiköpősig minden variációban benne vagyunk!

Kép
zölddisznó

szilcsi lélekben veled :lol:
Vendég

Ezennel tudatjuk, hogy Dr. Gaby és Prof. Coca megnyitotta lelki segélyező és pszichiátriai magánrendelőjét. A rendelő mobil, minden kerületben a "kedvenc söröző" területén belül működik. Bejelentkezés munka-, és munkaszüneti napokon az ismert telefonszámokon!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Hozom a képet :wink: Szépen látszottak már az ujjacskák is, bár még csak 3,59 mm a kistörpe. Elég rendesen mocorgott, integetett a kezecskéivel :wink: . Viszont hüvelyivel nem lehetett rendesen befogni, a hasi meg homályosabb azért. Fejecske látszik, poci, meg egy kéz. A kép végül hasi uh-val készült. A gép szerint is 10+2 :wink:

Kép

Purc! Irtóra örülök, hogy rendben van a babátok! :D Nagyon drukkoltam!

Gabi! nem irigyellek. Viszont most már merem mondani, hogy az uram célzott valami ilyesmire a tali után, hogy nem lesz egyszerű eset a te urad...
Nekem szerencsére nincs ilyenben tapasztalatom, hogy valaki helyett is helyt kellene állnom anyagilag, mert amíg egyedül éltem, addig ugye magamért feleltem, most meg az én uramra szavam sem lehet. Nagyon hajt és a család az első. Jó, ő is cigizik, meg hazafelé minden nap beugrik a kikötői büfébe, meg vannak pasibulik, horgászatok, de egyensúlyban van a dolog. És viszonylag sokat is költünk, de meg is keresi. Asszem szerencsés vagyok.

Majd este még jövök

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom gyönyörű :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: