Sziasztok Lányok,
Gaby, neked írok először. Szerintem érzelmi kérdésekben nem lehet tanácsot adni

Én úgy gondolom, hogy úgy a férjedet nem ismeri senki, mint Te (izig-verig) és nagyon nehéz átlátni egy kapcsolatot kívülről.
A férjemmel még házasság előtt három évvel mi is szakítottunk, külön éltünk egy hónapig úgy, hogy nem is beszéltünk egymással. Az az egy hónap kellett neki, hogy rájöjjön, milyen nélkülem és hogy Ő mit szeretne. Akkor én úgy gondoltam, hogy végleg szakítottunk és amikor békülésre került a sor óva intett mindenki a környezetemben, hogy ne béküljünk ki, mert nem lesz más a kapcsolat, de aztán mégis az lett és most jobban megvagyunk mint bármikor.
Én mindig azt mondom, hogy egy válást spóroltunk meg ezzel.....
A lényeg, hogy CSAK TE tudhatod, hogy mit szeretnél, próbálj elvonatkoztatni mindentől és úgy dönteni, ahogy TE látod jónak.
Szirom, de jó, hogy Miksa meggyógyult, szurkolok a műtétre, hidd el, hogy őt nem fogja annyira megviselni, sajnos a szülőket érzelmileg jobban.
Áfonya, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!
Enikő, Macspacs, igen, apa nagy horgász, a képet meg sem mertem neki mutatni, mert mi csak egy 1,5 kg-os pontyot és egy 0.7 kg-os kárászt fogtunk

, de nagyon büszkék voltunk rá

Én szákoltam.
Macspacs, de megerősítette valaki, hogy nem sikerült, vagy csak a tünetek alapján gondoltad?
Robcsi, a múltkor én vörösbort kívántam, apa nem engedett inni

Én mondtam, hogy egy deci nem árt, de nem hallgatott rám és teljes mértékben eltiltott tőle.....

Azért titkon jól esett, hogy figyel rám
Szilcsi, drukk a tüszőcskékhez, mennek a szurkok
Csikken, az a jó, hogy minden ok

Már csak 4 hét utána teljesen hátradölhetsz és relax
Veramami, neked is jó nagy tüszőket és drukk a csutortoki szurihoz
Panni, gynevac-cal jött össze Athiz-eknak is, nem tudom tudod-e, drukk nektek is
Babaimi, Snufi
Rólam, voltam dokinál, most már hivatalosan is betegállományban vagyok tegnaptól, mérettem vérnyomást 134/93 volt, a doki azt mondta méregessem itthon tovább, de itthon semmi gond nincs a vérnyomásommal

Jövö héten azért mondom a nőgyógyimnak, nem akarom, hogy bármi baja legyen a babónak, inkább szedek bogyót.
Hívtam a szülésznőt, csütörtökön megyek kórházlátogatásra és felteszem az ezermillió kérdésemet ami még foglalkoztat
Puszi mindenkinek és szép napot.
Melcsi
este jövök..........