Sziasztok!
február! Nagyon sajnálom, de igazad van, koncentrálj a következőre, mert az mindenkinek sikerülni fog!!!
Modrooka! Neked nagyon szorítok!!! A főnököd viszont jó nagy tapló, vagy felhatalmaztad, hogy megoszthatja mással amit elmondtál neki? Hát most megerősödött bennem amit szilvivel (kispinty) beszéltünk, hogy én nem fogom elmondani a melóhelyen.
Szia Ági!! Nagyon örülök, hogy jól vagy és nem mondod, hogy már megint belevágsz a fogyókúrába???!!! Nagyon ügyi vagy, de jó kis lelkiismeretfurdalást csinálsz nekem.
Szilvi! Nekem amint azt mondtam is bármelyik nap jó.
Remélem mindenkinek jól telt az ünnep. Én a Húsvét hétfőt apánknál töltöttem, mert tegnap volt a 6. és egyben utolsó inszem.
Most viszont minden flottul ment és meg sem éreztem. Hát majd meglátjuk, de apánk mondta, hogy a következő akkor lombik.
Rengetegen voltak tegnap reggel is, sőt nekem 12re kellett visszamennem, de még akkor is a műtő+a rendelő között korzózott
szegény dokibánk. Viszont képzeljétek vittem neki egy nagy csokinyuszit és úgy örült neki, felpattant a helyéről és lenyomott 2 nagy puszit. Nagyon jó érzés volt, hogy egy ilyen kis semmiségnek így örül.