A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Manóka sajnos nem sok! A látszat néha csal, de a mérleg sajnos soha! :-)

Február, sajnos nem sok, de nemsokára ebédelek, és akkor jó lesz minden! :-)
Ági28

Na lányok IWIW meghívó tényleg nem kell senkinek?
Ági28

manóka tegnap mi is megettünk két kindertojglit! :-)

Ja és szerencsére engem nem locsniztak meg! És elbújtam otthon! :-)

Tényleg a tali ügyben mi van?
Ági28

Ma megyek apánkhoz és szeretnék májusban kezdeni, ha minden rendben lesz. Már eszünkbe jutott az örökbefogadás is de ez még kényes téma, remélem nem lesz rá szükség.

Addig amíg 5 lehetőség van addig minden lehet.
Lányok a tavasz beköszöntével talán könnyebb a táplálkozásra figyelni, mivel sok zöldség és gyümölcs építhető a husi mellé :D Nem tudom ti hogy vagytok vele de mia párommal imádunk enni. Hmm és milyen jókat tud főzni.

manoka
manoka71

Csajok én a héten ráérek talizni, de jövőhéten édesanyám kórházba kerül (ettől rettegek) és akkor tudjátok látogatás, gondoskodni nagymamáról, szóval lesz mivel foglalkozni és mellette dolgozni fogok.

manoka
manoka71

Jaj, enni mi is nagyon szeretünk! :)
február

Hát sajnos mi is nagyon! És minden olyat, ami hízlal!

Én jövő héten megyek apánkhoz!
Ági28

Manóka, ez hanyadik próbálkozás lesz?
(Grillázs, jöhetnél már! egyrészt hiányzik a humorod, másrészt a táblázat :) De most komolyan, hol csavarogsz? Remélem, nincs nagy baj!)
február

Manóka, a múlt héten az én Anyukámnak kellett befeküdni, meg tudlak érteni, nagyon be voltam sz..va. Meg vagyok is.
február

Jól tudja a párom főzni a lyni hagymalevest, a bolognai spegettit, a szecsuánit, meg valami indiait is de annak nem tudom a nevét. Meg is éheztem, de csak félóra múlva megyünk ebédelni.

manoka
manoka71

hagymaleves! Már tervezem egy ideje, de még nem találtam igazán jó receptet. Manóka, meg tudnád osztani velünk?
február

4. lombik lesz, és 905-ban eldöntöttem, hogy nem vállalom be azt a gyógyszert amit fel kell ajánlani a dokinak, mert migrénes vagyok különösen a kezelés után (gyógyszerek abbahagyása után ) olyan fejfájásom van, hogy alig bírom ki. Az 5 lehetőséget kihasználjuk és meglátjuk utána.
Sajnos anyukám szívelégtelenségben szenved és a családomból már csak ő van és a 82 éves nagymamám. Na de nem siránkozok, majd lesz valahogy.
Fura de minden próbálkozás után egy kicsivel előrébb jutunk , hihetetlen de így van, olyan mintha végig kellene járni az utat.

manoka
manoka71

Meg is hívlak benneteket ha gondoljátok. Én még nem csináltam hagymalevest a receptet perzse meg tudom adni, a férjem készíti én meg eszem. A különlegse kajákat jól udja készíteni , én pedig a főzeléket, meg a pörköltet az is valami :D

manoka
manoka71

Manóka, sajnálom :(
A hagymaleves receptjét kérjük szépen, és nem félsz, hogy szavadon fogunk? :)
február

Manóka akkor tali nálad! :-)
Ági28

Nyáron lehet szó róla :D De fel kell készülni, hogy nem nagy a lakás, a konyhám egyenesen kicsi, de majd találunk helyet.

manoka
manoka71

Jó volna, ha a nagy hasunktól nem férnénk be a konyhádba... :) De legalábbis a te nagy hasadtól. Nyár végére már lehet, hogy fog látszani!
február

Manóka tudod sok jó ember kis helyen is elfér! :-)
Ági28

Aranyosok vagytok :D
Összehozzuk azt az evős bulit. komolyan mondtam, csak most menjen le rólam az anyukámmal kapcsolatos tennivaló, és utána ha benne vagytok összehozzuk.

Tényleg nálatok milyen nagy a konyha, csak nálam kicsi.

manoka
manoka71

Ági!

Lehet, hogy találkozunk augusztusban, de szerintem Neked spontán fog addigra sikerülni :wink:

Kispinty!

A múltkor írtam Neked, pont az anyagiakkal kapcsolatban. Hogy döntöttetek végül? Kifizetitek ,vagy TB-s lett? Már várom a híreidet, mennyi embrió ébredt fel.

Február!

Jó, hogy valami elindult, és nagyon rossz, hogy megakadt valahol. Azért a könnyeket sem szabad ilyenkor elfojtani, de jó, hogy van remény nem is kevés, arra, hogy a következő sikerülni fog.

Gizmixxx!

Nekem eddig 6 stimum volt, és 5 beültetésem. Egyszer volt blaszto is, akkor biokémia terhesség lett belőle BHCG felment 560-ig, de aztán vége lett. Nem tudom miért nem tapadt meg az eddig visszaültetett 16 embrócskából egy sem véglegesen. Talán pszichés okai lehettelk, meg már én sem vagyok fiatal. Idén leszek 35, valamint amióta lombikozunk közel 20 kilóval vagyok több, ami önmagában is gátló tényező, úgy hallottam.

Lányok!

Itt a tavasz, szikrázóan pompázik a természet. Nálunk is, itt a fórumon, babaeső lesz, a mi életünk is kiteljesedik, kivirágzik :)
albi2000

Albi!
Szerintem a nyár szerncsét hoz mindenkinek :D Ezek szerint augusztusban kezditek újra a kezelést? Az már saját zsebből megy ha jól értem.

manoka
manoka71

Nálunk le sem lehet ülni. Mármint a konyhában. Új a lakás, és mostanában a legtöbb lakásban a nappalival egy légtérben van. Szerencsére nem pultos amerikai konyha, lehet, h majd valamikor csináltatunk rá egy ajtót. (Másik lehetőség az új lakásoknál, hogy egyáltalán nincs ablaka... akkor inkább így legyen.) Szóval nyugi, szerintem kevés olyan szerencsés van, akinek normális méretű a konyhája.
február

Nekünk nagy ablak van a konyhán csak mindössze 6,5 Nm. de a szobában le lehet ülni, sőt a teraszra is ki lehet ülni. Nálunk külön van a konyha és a szoba, nem mertük egybe nyitni, lehet hogy jobb lett volna.
Február! A lényeg, hogy örüljetek a lakásotoknak és érezzétek jól magatokat benne, .

manoka
manoka71

Albi, teljesen igazad van! Ne félj, nem fojtottam el magamban semmit, azt jobb, hogy nem hallottátok, ahogy ordítva bőgtem pénteken. Februárapuval kórusban. És lesznek még ez ügyben pityergések, tudom, a gombóc ott van a torkomban. De azért igyekszem júniusra összekapni magam. És tényleg van remény, hogy a következő (vagy valamelyik következő) sikerülni fog.

Tényleg, Kispinty, veled mi újság?
február

Albi de szép is lenne!

basszus tegnap majdnem ráugrottam apára, hát már tényleg rég volt február eleje. Remélem nemsokára ugorhatok! :-)

Manóka nálunk is pici a konyha, ha vendégséget csinálunk, akkor a nappaliba bevisszük az asztalt, és ott van a hami!
Ági28

Hát örülünk neki, nagyon is! :)
február

Ági ! mikor tellik le a megtartóztatás ideje?

manoka
manoka71

nem tudom, de már nagyon jó lenne. Szombaton megyek a koriba kontrollra, jövő szerdán Déviszhez, aztán majd meglátom mit mondanak!
Ági28

Sziasztok!

február! Nagyon sajnálom, de igazad van, koncentrálj a következőre, mert az mindenkinek sikerülni fog!!!

Modrooka! Neked nagyon szorítok!!! A főnököd viszont jó nagy tapló, vagy felhatalmaztad, hogy megoszthatja mással amit elmondtál neki? Hát most megerősödött bennem amit szilvivel (kispinty) beszéltünk, hogy én nem fogom elmondani a melóhelyen.

Szia Ági!! Nagyon örülök, hogy jól vagy és nem mondod, hogy már megint belevágsz a fogyókúrába???!!! Nagyon ügyi vagy, de jó kis lelkiismeretfurdalást csinálsz nekem.

Szilvi! Nekem amint azt mondtam is bármelyik nap jó.

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep. Én a Húsvét hétfőt apánknál töltöttem, mert tegnap volt a 6. és egyben utolsó inszem.
Most viszont minden flottul ment és meg sem éreztem. Hát majd meglátjuk, de apánk mondta, hogy a következő akkor lombik.
Rengetegen voltak tegnap reggel is, sőt nekem 12re kellett visszamennem, de még akkor is a műtő+a rendelő között korzózott
szegény dokibánk. Viszont képzeljétek vittem neki egy nagy csokinyuszit és úgy örült neki, felpattant a helyéről és lenyomott 2 nagy puszit. Nagyon jó érzés volt, hogy egy ilyen kis semmiségnek így örül. :)
cyprus

Végül is hozzánk is lehet jönni. Ha nem zavarnak titeket a kutyák!

Manóka ti meg áthozzátok a levest! :-)
Ági28

Nem rossz :D

manoka
manoka71

Cyprus örülök neki, hogy simán ment!! Látod hogy elszaladt az idő!

És miért okozok neked lelkiismeret furdalást? :-(
Ági28

Cyprus, lehet, hogy láttunk titeket? Mi is tegnap voltunk, azt hittük, szép, nyugis nap lesz, erre zűrösebb volt, mint egy normál hétköznap. A csokinyuszi jó ötlet volt, nekünk eszünkbe sem jutott ilyesmi... :oops:
Azért én remélem, hogy nem lesz szükség a lombikra!
február

Hát azzal okozol lelkiismeretfurdalást, hogy te ilyen ügyes vagy és ennyi akaraterőd van a diétához. Nekem ez mindig csak max. 2 napig tart.

Hát az idő tényleg elrohant és most per pillanat annak örülök, hogy vége ennek a sok hülye inszemnek. 9 hónapom ráment:(
cyprus

Szia február!

Hát lehet, hogy láttuk egymást. Ti reggel voltatok ott? Reggel én voltam a 3. és 2 másik lánnyal tartottunk traccspartit éppen.
cyprus

Cyprus tudom mit érzel, de nekem közben két hónap is kimaradt, tudod a cyszta miatt. Én is így éreztem.

Na aztán neked annyira kell diétáznod, lassan alíg férsz be a rendelő ajtaján! :-)
Ági28

Tényleg és kinek merrefelé lenne jó a találka?
Ági28

Hidd el, hogy rám férne egy kis diéta. Úgy érzem, hogy a stimuk alatt feljött 2-3 kiló (persze előtte se voltam nádszálvékony). Amitől nagyon szeretnék megszabadulni, mert aggódom, hogy mi lesz a lombik stimu alatt.
Szóval, ha most 2 hét múlva kiderül, hogy jön a lombik, akkor bizony tuti tartok egy kis méregtelenítő diétát. És majd rád fogok gondolni, ha fel akarom adni.:)
cyprus

Hát valami olyan helyet kéne találni, amit mindenki meg tud közelíteni. Én spec a Kossuth térnél dolgozok, szóval nekem jó lenne a Nyugati, az Oktogon... Nektek?
cyprus

Én a Lehel térnél dolgozom, tehát a Nyugati oké nekem is! :-)
Ági28

Oké Ági! Akkor ezt eldöntöttük:) :) Szóval csajok a YNYugati nektek is jó?
cyprus

Hát igen, a többike is remélem hamar nyilatkoznak.

Tényleg és te meddig dolgozol?
Ági28

Én is elég közel dolgozom a Kossuth térhez, a Nyugati jó. De mikor is? Manókának nem jó a jövő hét, nekem viszont ez a hét nem jó, pénteken reggel el is utazunk. A hétfő bizonytalan, a többi nap általában jó.
Cyprus, mi 1/2 9-re értünk oda, és szerintem 1/2 10 körül már ki is jöttünk.
február

Ja, és kb. 5-re tudok a Nyugatihoz érni. Akkor úgy beszéltük meg, hogy az apákat nem hozzuk, ugye?
február

Hát nálunk biztos nem érezné jól magát apa.

Pénteken viszont 3.20-ig dolgozom, a többi nap fél 5-5-ig. Nekem a hét is, meg a jövő hét is jó!
Ági28

Akkor pedig találkoznunk kellett február, mert én kb. 9kor végeztem.
én is 5re ott tudok lenni a nyugatinál. Az én férjem nem tud jönni, ilyenkor még javában rendel.
cyprus

Hát, Cyprus, biztos láttuk egymást, de nem baj, majd a találkozó után! Mit rendel a férjed? :)
február

Basszus azt tudjátok, hogy a jövő szombaton dolgozunk?
Ági28

Igen, tudjuk :(
február

Ne is mondd! Most írtam át a naptáramban. Pedig olyan lelkesen kihúztam már jó előre. Na de utána lesz 4 napunk:)))

Én most lassan megyek, majd holnap délután is benézek. puszi
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: