Sziasztok!
Tegnap elmentünk apával csavizni, meg piacoztam egyet, megvettem Réka nyári ruhatárát úgyhogy jöhet a jó idő
Gabi, örülök, hogy azért nem volt annyira szörnyű a HSG.
Kata, milyen lett a hajad?
Bettike, hajrá mensi

A szavazásodról eszembe jutott mikor én szavaztattam meg annó, hogy beszedjem-e a closty-t emlékszel?
Babaimi, tök jó az új avatárod.
Lemona, mindenképpen írjad meg mi lett a végkifejlet.
Szilcsi, nálunk volt olyan, hogy azt hiszem amikor a GYED-et igényeltem, akkor a többi papírral együtt a Réka anyakönyvvi kivonatát is el kellett küldeni. Ajánlva is küldték vissza, de az idióta postás simán bedobta a postaládába. Evvel csak annyi bajom volt, hogy valami vadbarom abban az időben lopkodta ki a a leveleket a postaládából és nagyon-nagyon ideges lettem volna, ha eltűnik és járhatok utána újat csináltatni.
Drumka, drukk!
Áfi, nagyon sajnálom a rossz eredményt

Remélem a következő eredményed jobb lesz és nem lesz horrordiéta.
Szirom, Miksa már nagyfiú és benne már most tudatosult a dolog, hogy immár nem egyedül van és szerintem ezért akarja kikövetelni magának ezeket a dolgokat és ezért is "büntet" téged a viselkedésével amiért te a pocidban hordod a kis trónbitorlót.
Monyó, drukk, drukk! Ma ugyanolyan tesztet használtál?
Macspacs, akkor neked is drukk, soha nem lehet tudni, ha nagyon ragaszkodó természet a drága akkor maradni fog. A múltkor volt a Claudia babás műsorában, hogy a csaj több sikertelen lombik után a legutolsónál nem feküdt, elmentek sielni és az sikerült. Úgyhogy hajrá! Én Gravidát szedek és nincs tőle semmi bajom.
Vhencsi, neked már lehet hangosan is gratulálni!:D