A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni! Macspacs a székrekedésről kérdezett az Elevit kapcsán, így értettem :wink:

Kata! csak teljen is az idő, alig várom, hogy elmúljön a hányiger meg ez a vacogás és a rossz szájíz meg a farkaséhség és az éjszakai pisitúrahegy :wink: Meg hogy túl legyek a korionbiopszián. 24-én csinálják, max. két hét az eredmény, és után megnyugszunk :) És a nemét is megtudjuk, mert megkérdezzük.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Mosok, főzök, takarítok! Ezért dobok egy kis tábla kupacot!

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Monyo! Úgy is tudom, hogy tudod, hogy nem úgy értettem, hogy nem történik semmi! :lol:

Köszi csajok a szavazást! Lezártam! :lol:
És annak ellenére, hogy mindenki arra szavazott, hogy vegyembe nem teszem! (De nem azért, hogy csak azért sem!)

Indok: nem akarok egyenlőre bevenni hormont és ez nem is csekély, a doki is gondolom azért sugallta, hogy inkább várjunk! Ezért most megvárom az 52 napot, ha addig nem, akkor majd az 53. napon beszedem! És akkor a dokinak is szótfogadtam, hogy várjuk, meg nektek is, hogy szedjem be! Addig már úgy is csak 5 nap! :lol: Az már semmi az eddigi 47 naphoz!

Athiz! Remélem rendben ment minden!

Boniko! Csak a kötözködés kedvéért, az nem 0,05 század esés? :lol:
bettike
Eger

Zöldi! Már most ide írom! Köszi azért a segítséget, véleményt, tanácsot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni, pedig ott van most néztem meg! 244 képet töltöttem fel!

Szirom, de jó lassan meg tudjátok a nemét!!!

Képzeljétek 3 napja az alhasam mindig begörcsöl egy picit! Napjában többször! :shock: És nem tudom mire vélni!

Kép
kata05

szirom köszi! nekem hasmenést okozott az elevit :wink:
Vendég

Boni! Szerintem olyan nincs, ami nekem hasmenést okozna :lol:

Monyó, hol vagy már?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, a táblából vedd majd ki az esküvőt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

sziasztok.

hat nem szolgalok jo hirekkel megint.
a csikom ugyan megvan,de szegenykem halvanyabb mint a tegnapi.
igy szomoruan varom hogy megjojon.
meg szerencse hogy a ferjemnek nem kotyogtam el.

Kép
monyo83

Monyó, azért még ne add föl! Nem hívtad a dokidat? A HCG csak másfél naponta duplázódik meg, és ha tegnap délután úgy pisilted le a tesztet, hogy előtte sokáig nem voltál vécén, akkor simán lehet most is ugyanolyan halvány a teszted! Beszélj a dokival, léccci!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyó nem tudod lefényképezni mindkettőt és feltenni ide?

Kép
kata05

Szép jó reggelt!
Monyóka, :shock: nem tudnál esetleg egy vérvételt elintézni HCG-re? Nagyon drukkolok Neked ++++++++++++++

Kép
macspacs

bettike :lol:

szirom :lol:

kata nekem nem görcsölget :wink:

monyó beszélj a dokiddal :!:
Vendég

ne, találom :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lányok, tele a hócipőm!!!!

Csináltam az előbb egy Lh-t,mert eléggé fáj a pocakom, és két egyforma csíkom van!!!!! :shock: Ezt nem értem, tegnap szinte alig látszódott vmi, meg tegnap előtt! Én azt hittem hogy utánna vagyok a dolgoknak!
Bettike, mégsincs dpo-m! :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata, :shock: , mindegy, apára fel!!!

Monyó, drukk!!!

Pussssssz, később jövök.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Monyóka,
most őszintén! Ha már többször ugyanúgy jártál, miért nem beszélsz meg a dokiddal progipótlást PÉ utántól? Vagy legalább ilyenkor az első akármilyen halvány + teszt után miért nem iszkolsz el rögtöndeazonnal progireceptért?
Szirmi,
én világéletemben hasmenős voltam, gyógyszert is szedtem rá. Mióta terhes vagyok olyan kellemes szorulásaim vannak hogy boldogság minden nap, nem kell futólépésben közelítenem a wc felé! Biztos hogy a terhességnek van ilyen hatása. :)
Vendég

kata legfeljebb ma is akció :wink:

snufi képek :!:
Vendég

áfi hogy állsza deriválással?
:lol:
Vendég

Bonika,
tegnap elsumákoltuk mert először dumcsiztunk Katicával, aztán meg elmentem Fábry-t nézni :D :lol: De ma bepótoljuk! :wink:
Vendég

szedte vette teremtette! :lol: ugye tudod, hogy ma léphetsz érintkezésbe a sonkaszaurusszal, mert Nagypéntek van? :lol:
Vendég

Monyó
drukkolok, hogy most minden rendben legyen, doki csak felír valamit, hogy megkapaszkodjon +++++++++++++++++

Purc
jó is az ilyen kényeztetés :P egy évbent többször is lehetne évforduló :lol:

Szirom
hát nehéz okosnak lenni ebben a helyzetben :? de bizti megtaláljátok a legjobb megoldást :wink:

macspacs
megy a drukk, és ne tesség erőlködni, irgum-burgum :evil: :wink:
ma már még kevésbé feszül a pocim :P de ma is itthon maradtam táppénzen :wink:

vhencsi
gratula a zebrához :D Kép

Bettike
idézet: Jé! Ma pozitív teszteket osztogattaka patikákban! A francba! Lemaradtam!
ez jó :lol: :lol: én is lemaradtam :? sőt, nekem Boniko selejtes + tesztet adott :P azért legalább csak mindjárt megérkezik piri hozzád :wink:

Boniko
jobban vagyok ma reggel, és itthon vagyok :P hát ez a hír, hogy dohányosok nem vehetnek részt a lombikon :shock: ha ez így van tényleg, és akkor sem teszi le, simán válóok :? :(

Kata
nahát, becsapott az LH teszt? akkor most már legalább tudod, miért görcsölt a pocid :wink:

Áfi
sumákolás és Fábry matek helyett? :shock: :lol: nem is értem miért :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Kata :shock: !

Monyó ezt én sem értem, hogy ha már többször jártál így akkor, miért nem teszel ellene. Lehet, könnyen beszélek... De Nagyon drukkolok!

Én a Gravidától voltam kegyetlen rosszul. pedig minden áron azt akartam szedni, mert magyar termék, de sajna nem ment!

kispiskóta

Gabyka,
mi ez a dohányosoknak nincs lombik? Tőlünk senki nem kérdezte hogy bagózunk-e (pedig mikor készülődtünk hónapokon át lombikra, bulikon, fősulin, itt-ott elszívódott pár szál cigi...). Hol hallottad ezt?
Vendég

Kaális fórumon írta valaki:
Csajok,
jó hírem van: tegnap kihírdették, hogy a lombikhoz szükséges gyógyszerek átkerültek az EÜ 70-es kategóriába, ami annyit jelent, hogy 70 %-át téríti a tb az árának (ez a jelenlegi 25 % közel háromszorosa), így jóval olcsóbbak lesznek. Viszont csak bizonyított meddőség esetén (ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent) és csak az intézet orvosa írhatja fel. A hatálybalépés tegnaphoz három nap, az ezutáni dátumos receptekre érvényes.

ti hallotatok erről???? :roll:

Kép
gaby25

Áfi
Boniko írta az előző oldalon, hogy ezt olvasta :roll:

Kép
gaby25

Gabi! A napokban hirdettek ki egy új csomagot, 900 valahány gyógyszer lett olcsóbb, miután megversenyeztették a gyártókat. Én ezt hallottam. A bizonyított meddőség gondolom szakorvosi igazolást jelent, meddőségi intézményből. Végülis ők értenek hozzá a legjobban, úgy tűnik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

gaby ez tényleg igaz , egyik ismerősöm mesélte, hogy le kellett tenniük a cigit, mert addig nem csinálták meg. ikreik születtek :lol:
Vendég

nehogy megkövezzetek! :lol:
Vendég

Gaby, örülök hogy már nem fáj annyira a pocid. :lol: Az erölködés a budin történt, muszály volt :wink: :lol: :lol: :lol:
A bizonyított meddőség sztem a petevezető elzáródás HSG vizsgálattal igazolva, vagy gyenge spermium szintén vmi andrológiai papírral igazolva. A stimus injekciókat pedig úgyis csak meddőségi szakorvos szokta felírni. Ez nagyon jó hír mert így kb 60-90 ezerből meg lehet úszni a lombikot!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos vegyok benne hogy férjurad e hír hallatán leteszi a bagód! :wink: :lol: :lol: Mikor közlöd vele a hírt?

Kép
macspacs

Boniko
és melyik intézetben mondták ezt nekik?

Kép
gaby25

nem tudom, de utánaérdeklődök jó? :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Millió dolgom van, nem írok, csak olvasok!

...majdnem.
Cigi: nincs ilyen törvény, hogy nem csinálnak addig lombikot, meg hát ugye nem is ellenőrizhető. De én helyeslem, hogy ne dohányozzon az, aki babát szeretne, és az én TB-mből támogatják a lombikját, ő meg széllel szembe pisil!

Gyógyszerár támogatás: csak félig-meddig jó hír ám ez! Valószínűsíthetően előszele annak, hogy a támogatott alkalmakat fogják csökkenteni. Ai meg ugye sokkal nagyobb érvágás. :cry:

Lépek piacra!

Kép
zölddisznó

Macspacs
most mondtam neki, válasz, minden rosszban van valami jó, akkor mi megkapjuk a 70% támogatást
és azt mondta, hogy tényleg le fogja majd tenni a cigit :roll:

Kép
gaby25

jó én csak segyteni szerettem volna, nem én találtam ki, akkor biztos a doki egyénileg döntött így
Vendég

Jajj, Boni, nem azért mondtam, nehogy félre érts! A dokijuké minden elismerés! ...és hát az eredmény magáért beszél! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tegnap elmentünk apával csavizni, meg piacoztam egyet, megvettem Réka nyári ruhatárát úgyhogy jöhet a jó idő :D

Gabi, örülök, hogy azért nem volt annyira szörnyű a HSG.

Kata, milyen lett a hajad?

Bettike, hajrá mensi :D A szavazásodról eszembe jutott mikor én szavaztattam meg annó, hogy beszedjem-e a closty-t emlékszel?

Babaimi, tök jó az új avatárod.

Lemona, mindenképpen írjad meg mi lett a végkifejlet.

Szilcsi, nálunk volt olyan, hogy azt hiszem amikor a GYED-et igényeltem, akkor a többi papírral együtt a Réka anyakönyvvi kivonatát is el kellett küldeni. Ajánlva is küldték vissza, de az idióta postás simán bedobta a postaládába. Evvel csak annyi bajom volt, hogy valami vadbarom abban az időben lopkodta ki a a leveleket a postaládából és nagyon-nagyon ideges lettem volna, ha eltűnik és járhatok utána újat csináltatni.

Drumka, drukk!

Áfi, nagyon sajnálom a rossz eredményt :cry: Remélem a következő eredményed jobb lesz és nem lesz horrordiéta.

Szirom, Miksa már nagyfiú és benne már most tudatosult a dolog, hogy immár nem egyedül van és szerintem ezért akarja kikövetelni magának ezeket a dolgokat és ezért is "büntet" téged a viselkedésével amiért te a pocidban hordod a kis trónbitorlót.

Monyó, drukk, drukk! Ma ugyanolyan tesztet használtál?

Macspacs, akkor neked is drukk, soha nem lehet tudni, ha nagyon ragaszkodó természet a drága akkor maradni fog. A múltkor volt a Claudia babás műsorában, hogy a csaj több sikertelen lombik után a legutolsónál nem feküdt, elmentek sielni és az sikerült. Úgyhogy hajrá! Én Gravidát szedek és nincs tőle semmi bajom.

Vhencsi, neked már lehet hangosan is gratulálni!:D

Kép
Kép
robcsi03

zöldi tudom :lol: hiányzol, hogy ritkán jössz.vagay azóta is első randi? :lol:
Vendég

robcsi mindenki romantikázik?

jöjjön anyár :lol:
Vendég

csajok
most megnéztema rendeletet, és az van írva benne, hogy bizonyítottan meddő nők. Szóval mi van, ha a bizonyítottan meddő férfi miatt van lombik? :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!

A Lombikbaba.com-on is írják:
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... ew&id=1809

Istenem,de jó lenne ha ez igaz lenne! :roll:

Monyoka!
Szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
ancsa81

gaby ezt én sajna nem tom :cry:
Vendég

Sziasztok!

Zöldi, nemcsak te nem válaszoltál egyszer sem, a többiek sem. :?
Mindegy.

Monyo, azért ne add fel!!!
Vhencsi, gratula, azért jelentkezhettél volna sűrűbben is! :wink:
Ancs, látom, új tickert csináltál, túl hosszú volt az előző? :D
Gaby, örülök, hogy jobban vagy!
Snufi, jók a csajozós esték, én is szoktam. Tegnap tök jó volt Ceniéknél, Bogi kapott görkorit és ügyesen gyakorolgatott. :D

Kép
szilcsi

Boni, most látom, hogy leveleztél Cenivel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, mert tőle írtam tegnap este és elfelejtettem kijelentkezni. :oops:

Kép
szilcsi

szilcsi utólag is bocsi :? azért szeretlek :lol:
Vendég

Szilcsi!
Áááá!Csak egy kicsit volt hosszú... :lol:
Ez valahogy jobban hangzik! :D :wink:
Teljesen felpörögtem ettöl a gyógyszer ár csökkentéstől! :D :D :D :D

Apukám nyuszija hoz ma Marcinak egy igazi nyuszit! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá! :D

Áfi!
Sajnálom a rossz eredményt!Remélem a következő jobb lesz!
Pocisimi a 14hetes babócának!!! :D
Meg Robcsi 22.hetes :shock: babójának!! :D

Athizékra sokat gondolok! :( Már remélem túl vannak rajta!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa köszi! Biztos tetszeni fog Marcinak a nyuszi. Reggel a Mokkában voltak nyuszik és Réka majd kiszdte őket a tv-ből :lol: Mondjuk ő nagyon állatbolond.

Boni azért nem volt annyira romantikus, apa végül is melózott mi meg mentünk vele.

Kép
Kép
robcsi03

robcsi sebaj, legalább együtt voltatok :lol:

Szilcsi így van, ceniko válaszolt nekem a nevedben :lol:
Vendég

Sziasztok!

Erkély, konyha, fürdőszoba, wc, folyosó kész!
Kaja kész!
Már csak a szoba van hátra! :lol:
Na meg a vasalás! :twisted:

Robcsi! Igen emlékszem! És már 22 hetes kismama vagy! Ezek szerint te jól döntöttél, hogy nem szedted be! Remélem én is! :roll:

Kép
bettike
Eger

bettike drukk, hogy jól döntöttél :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: