Sziasztok!
Remélem az idő ellenére mindenkinek szép napja volt, vagy legalább gyorsan eltelt!
Finch
A Dévai csak fizetős beutalót tud adni, Én is fizettem a terhességem alatt, a Jánosba jártam vizelet+vérképre. Nekem sem adott a körzetim beutalót csak az elején, azonban abban benne volt az ellenanyag és a vércsoport meghatározás. Szerintem még külön lapjuk is van erre a célra, vagy legalábbis tavaly még volt.
Az én körzetim valami pontrendszert magyarázott, és azért nem akart nekem beutalókat adni, így fizettem mint a katonatiszt (gondolhatod nincs elég kiadásod még ez is).
Az új rendszert nem ismerem, de tavaly még a Jánosban olcsóbb volt a vizsgálat mint nálunk az SZTK-ban. Akkor egy sima vérkép (összetétel) és egy vizelet az SZTK-ban 3eFt volt, a Jánosban ugyan ezt megcsinálták kb 800 Ft-ért.
Esetleg keresd meg a régi nőgyógyászod, (visszamész hozzá ha úton az örökös?) és kérd meg, írja meg Ő a beutalót. Szerintem megteszi, egy részét amúgy is tőle kellett kéni (legalábbis nekem). A lányok bizti segítenek, ha valamit rosszul írtam!
Pusza nektek
Roland ma alig aludt valamit, inkább csak bóbiskolt. Ebből akkora de akkora hiszti lesz a lefekvéskor, hogy hűűűűűűű-haaaaaaa.