A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szilcsi ejnye bejnye a kékpek miatt férjed megbékélt?

veramami mi ez a negativ hozzáállás? :twisted:
Vendég

Veramami tényleg az előbb kihagytam, ne legyél negatív!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, a próféta szava szóljon belőlled!!!!!!

Kép
elizabeth25

Robcsi! Nem akarom én az egészet végig csináltatni veletek! :lol:
Csak ebből lehet válogatni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!!!!!

Veram: :cry:

Liza, drukk.

Gaby: gondolunk Rád.

Babim: szép görbe!!!!

Szezso: ez a jó hozzállás!!!

Boni: HAJRÁ!!!

Szilcsi: pároddal kibékültél?

Új technikát nem lehet leírni, még szóban is alig bírtam elmagyarázni,..... csak arról beszélgettünk, ki milyen akrobata elemeket vetett már be az ügy érdekében, és akkor meséltem,.... :oops:

Már egész jól vok, leszámítva, hogy nagyon csúnyán köhögök,... :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, értelek. :lol: Gyógyulgass! +++ Kiscsaj jobban van?

Apánk sajna nem békélt meg, a fene se tudja, mi baja van... Nem hiszem, hogy még mindig a vasárnap miatt duzzog, nem szokott ilyen sokáig. De most nem is mondja el, mi bántja. :cry: Főztem neki fincsi túrógombócot tegnap, de nem vacsizott velem. :cry:

Liza, akkor no para, higgyünk Robcsinak, hogy bent fog még maradni egy jó ideig.

Bettike, és ha én mindet akarom??? :lol: De ha szavazni kell, akkor Szilvásvárad és kisvasút!!! :lol: Az gyönyörű!!! :D

Coca nem írt nekem, milyen tábláról van szó. :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Ilyen makacs?
Egyébként lehet mindegyik program az 2 napba belefér simán!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi: kiscsajnak ráhúzódott a mandulájára, nagyon oda van. Ma nem mentem, jött a nagypapa, ő vigyáz rá.

snufi

Snufi, akkor szabadnapos vagy? :D
Bettike, oké, én benne vagyok az összes programban, de apánkat is elrángatom, még egyszer nem fog besértődni. Hogy ő makacs??? Ááááááááááá nem, csak mint 100 szamár kb. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi: nem. Nyomtatom a játszóházas szórólapot,... :shock: Aztán megyek át én is. (a játszóházba)

snufi

Katica : ELVILEG ment 2 mail. De legalább 1, remélem. hehehehe. :lol: :lol:

snufi

Az az igazság, hogy már voltam orvosnál és minden OK. ja, és kaptam Clostit szept.okt.-ben, amitől sikerült túlstimulálni és petefészek cisztám lett, amitől nem jött meg, úgy kellett meghozni. Tehát a babaproject szempontjából igazából három normális cikluson vagyok még csak túl. Amit még meg kéne csináltatni a HSG, de az az esküvő miatt pont elmaradt, most is elfog az új munkám miatt.
De egyébként amit megnéztek eddig az mind OK, de mondta a doki, hogy ilyenkor már keményebb a petesejt burka, nehezebb a teherbeesés. A hőgörbéim minta szerűek, tehát működöm :)
Ja, lombikra nincs pénzünk :(

Valszeg a HSG-re rászánom magam, egyébként szedjek, szedjünk valamit? Tudtok ajánlani valamit?

Bocs, hogy hosszú lettem.

Veramama
veramami4

Sziasztok!
Elősször is,elnézést,hogy befofátlankodok,de segitséget vagy véleményt szeretnék kérni tőletek!!!!!!!!!
Minden nap mérem a hőmet,amit mindjárt le is irok.
Nekem több hónapja 21 naposak a ciklusaim,legutóbb 25-ra jött meg.
Márc.11-én volt a mensi ut.napja,ezután nem mértem a hőmet,csak márc.21-től.Kb. a pé-m bő egy hete volt.
Leirom a hőmet.
21-én 36,9
22-én 37,1
23-án 31
24-én 31
25-én 36,8
26-án 37,1
27-én 37
28-án 37
29-én 37,1
30-án 37,1
31-én 37,1
01-én 37,4
02-án 37,2
03-án 37,1

Vasárnap kellett volna megjönni,eddig még semmi,tegnap fájt a hasam már azt gondoltam megjön,de nem,ma már nem fáj.
Teszteltem ma egy negativat,gyakorlatilag 3-hét.
Ti mit mondanátok erre?
Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

t.kriszti szerintem még várj egy két napot és tesztelj újra

Snufi :lol: emlékszel milyen arcot vágtam, amikor próbáltam elképzelni, a technikát? :lol: :lol: :lol: :lol:

szilcsi irgumburgum férjednek :twisted:
Vendég

Veramami E-vitamint nem szedsz, vagy szedtek? Apavizsgálat volt már? az E-vitamin neked és apának is jó, próbáljátok ki.

T.kriszti, szerintem még mérj pár napig, aztán 1-2 nap múlva tesztelj újra, ha nem jön meg. Valószínűleg volt peteérésed és kívánom, hogy a következő teszted már + legyen.

Kép
Kép
robcsi03

E vitamin mire jó?
Vendég

robcsi szép a vonalzód
Vendég

Köszönöm szépen a biztatást!!!!!!!!!!
De ez a hő csökkenés jelentheti azt is,hogy megjön.
Több mint féléve próbálkozunk,jó lenne ha sikerülne.
Szerintetek normális ez a csökkenés?
Volt már valakinek ilyen, mikor terhes volt?
2 gyermekem van,egyikkel sem mértem hőt,nekem ez új most!
Vendég

E vitamin
peteérésre, beágyazódásra jó!
így röviden

Robcsi! Egyébként nem tudtam, hogy itt voltatok!

Kép
bettike
Eger

Katica,
nagyon sajnálom!!! :( :( :(
(Azokat a dolgozatokat amiket így javítasz! :D Lehet hogy én is azért buktam meg anno matekból mert a tanár gyereket akart? :D )
Szezso,
minden támogatásom a dokiváltásodé, és ha bármiben segíthetek bátran keress meg!
Gaby,
köszi, majd beszámolunk hogy megy, Katica mikor kapott idegösszeroppanást :)
Bettike,
kicsit zsufis a program!!! Én akkor igen igen pocakos leszek, hogy mászok fel a várba? Vagy várjalak titeket a tövénél? :D Sok lesz ez a felsorolás 1 napra! Addigra megugrik ám a kismamák száma! :wink:

Én most jöttem meg a cukorterhelésből, hát mit mondjak, issteni volt :? Igen, valóban a 14. heteme taposom, de elküldtek az új rend szerint, aki 85 kiló felett van készüljön, nyert egy utat a cukroslötyiig a 16. hét előtt is, és a 24. héten is. :D Eredmény elvileg holnap, ha rossz elfelejthetem a húsvéti csokinyuszikat :(
Vendég

áfi :cry: remélem hogy nem kell elfelejtened a nyuszit. Tényleg kölökpezsgőt megittátok már az egészségünkre? :wink: vagy a BAiley's jobban fogyott :lol:

MEghallgatnám a KAtica oktatását így inetrneten keresztül :wink:
Vendég

CSajok! Komolyan nem akarok ennyi mindent belezsúfolni!
Legszívesebben csak csillagvizsgáló, város a város alatt pincerendszer és vár!

Kép
bettike
Eger

nekem elég a szépasszonyok völgye :lol:
Vendég

Áfi! A vár azért nem olyan mászós dolog! Akkor már Szilvásvárad fárasztóbb, persze nektek ott lehetne a kisvasúttal a nem babások pedig gyalog! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boniko! Borzgatnál? Borozgatnál?

Kép
bettike
Eger

nadon nadon, szar estém volt :cry:
Vendég

Boni, mi a baj?????
Áfi, ne szomorkodj, gondolj a babádra és már nem is fog annyira hiányozni a csokinyuszi! :lol:
Én már szavaztam, nekem egyébként mindegy, csak legyen tali. :lol:

Kép
szilcsi

én igy is úgy kisvasúttal megyek :lol:
Vendég

Halihó
még mindig pakolunk :evil:
Szóval július Eger :P benne vagyok :) 12-én jön az unokahúgom és 29-én megy haza, szóval ha úgy lesz őt is viszem :) csak nem fog unatkozni :roll:

pusza

Kép
gaby25

juj de jó, még az előző tali kis senem hűlt, és már szervezzük a másikat :lol: :lol: mi megyünk vagy ketten, vagy 3an, vagy 4 en... :lol:
Vendég

Sziasztok!

szezso: Ügyi voltál, hogy másik dokit kerestél. Remélem, hogy ez rendbeszedi a ciklusodat és "csinál" egy babát. :wink:

Bettike: Lehet, hogy túl sok lenne a program a babásoknak. Mondjuk a pincerendszerre kíváncsi lennék (a páromról nem is beszélve), a meleg elől lehetne hova menekülni :D De a Szilvásvárad is bejönne nekem. Meg a bor is... :D :D :D :wink:

Jövőhéten csütörtökön megyünk andrológushoz, a magánrendelésére megyünk. Telefonon kért időpontot a férjem, és már ott megmondta, hogy 10 ezer forint lesz a vizsgálat. Leesett az állam, ezek így szokták? Mondjuk legalább nem ér majd meglepetés. :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilcsi privi ment :lol:
Vendég

szilviaquenn hát szép kis ára van. biztos azért mondják előre, mert félnek, hoyg nem lesz nálatok elég zsé :twisted:

Drukk neked :lol:
Vendég

CSAJJJOKKKKK!!!!!

NŐI MEGÉRZÉS:

MEG VAN MINDEN EREDMÉNYEM A VÉRVÉTELRŐL! (valami hang azt súgta, hogy hívjam fel a vérvételeseket)
És nem vagyok őrült!

Holnap mehetek a dokimhoz!!!! HURRRÁÁÁ!!!!!!

progeszteron 4,18
ref. 10,4 - 58,0

Szóval alacsony prog. szint! Pé nélkül nem is értem, hogy ez hogy lehet! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike!
Nekem 0,50 lett! :wink:
Nagyon ügyi vagy!!! :D :D :D Kapsz gyogyit és már jön is a babóca! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Most úgy örülök! (Ennek az egyébként nem jó hírnek!) HOgy most virtuálisan mindenkit ölelgetek itt a bneten jó?

Akkor most kapok norculotot, hogy megjöjjön, aztán closty UH-s követéssel és ennyi!

Csak a méhnyálkahártyám hogy lesz elég vastag? Az mivel függ össze? :roll: :oops:

Kép
bettike
Eger

Bocs hülye kérdés! Hisz ha lesz pé-m akkor már elég vastag lesz utána méhnyálkahártya! Most egy kicsit szétcsúsztam!

Kép
bettike
Eger

((((((((((((((((((Bettike))))))))))))))) :D :D :D
Állítólag ha sok joghurtot eszel az vastagítja a nyálkahártyát! :cry:
Sok-sok drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi, egy kicsit hosszú leszek, de ezt nem tudtam kihagyni:

Két kis magzat beszélget egy anyaméhben:

- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami azután következik.

-Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Méghogy lábon járni!. És szájjal enni! Nevetséges, hiszen mi a köldökzsinórunkkal táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór túlságosan rövid.

- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza! A születéssel az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?

- Hát..., mindenütt. Körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

- No, de néha, mikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Bettike: HuRRRÁÁÁ!

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bettike: a méhnyálkahártyát a ciklus első felében az ösztrogén építi fel, majd pé után a progeszteron vastagítja, és tartja meg. A Closti mellékhatása, hogy vékonyítja a méhnyálkahártyát, úgyhogy vagy ösztrogént adnak mellé (mint nekem)a ciklus első felében, vagy progipótlás van a második felében, vagy mindkettő (mint nekem).
Ösztrogént egyébként nagyon kevés doki ad...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike, hurrá!

Áfi, remélem semmi gond nem lesz ezzel a terheléses vérvétellel és eheted a csokinyuszikat :wink:

Purc, te mennyit híztál már? (már ha egyáltalán híztál :oops: ) Én most tartok +1 kg-nál.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, nagynagy éljen és hurrá!!! Végre valami elkezdődik, végre kiderült, mi a baj!!! :lol:

(Akkor most zárójelben elmesélem a reggeli kálváriámat, nekem valahogy sosincs szerencsém az eü-vel. Na szóval reggel mentem vérvételre, tudjátok, ami elmaradt a múltkor, mert nem kerültem sorra. A troli lerohadt alattunk, mert a kanyarban négy trolival arrébb az egyik leütött egy útjelző táblát, és nem bírt továbbmenni. Állt az egész utca. Na uccu gyorsan gyalog be, ahol közölték velem, hogy lejárt a beutalóm, kérjek másikat... Szóval ismét csak nem voltam ideges, ááááááááááááááá :evil: :evil: :evil: :evil: )
Viszont az uh-ra nem kért új beutalót a doki, csak időpontot kell majd kérnem, az jövő héten lesz valamikor.
Ki érti ezt????? A vérvételre kell, az uh-ra nem. :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Kata!

Gyönyörű voltál! Köszi a fotót!

Melcsi!

Nagyon édes, barátságos lett a babaszoba! Ügyesek vagytok! Jó az ízlésetek. Látszik, hogy nagy szeretettel várjátok a babát, mert nagyon igényesen rendeztétek be a szobát.

A mi babaszobánk is készül. Tegnap össze lett rakva az ágyam, amin Domi mellett aludni fogok. Este annyira fáradt voltam, hogy elaludtam ezen az új ágyon..a férjem csak lesett, hogy hol vagyok mellőle (?) :shock: :D

Elizabeth!

A császártól sem kell ám annyira félni! Oké, hogy a hüvelyi szülés a természetes, de a császártól sem kell megijedni. Én vagyok az élő példa rá, hogy milyen gyorsan megy a felépülés. :D Sokaknak a normál szülés fájdalmasabb..

Domiról: már 20 ml-ket kajál egyszerre. Nagyon ügyes a kislegény. Most 1210 gramm. Már "hurkásodik". Kisimult a bőre, a véraláfutások is szépen javulnak. Készítettem róla videófelvételt is, ahogy ébredezett reggel az inkubátorban. Aztán jött a nagy erőlködés, igen feszegette magát (valószínű kakilt :lol: .)

Többiek: bocs, hogy másnak nem írok..épp tejfejés közben vagyok. Nemrég jöttem haza. Jó strapásak most a napjaim, hogy szaladgálok be a kórházba. De hát szívesen teszem. :)

Kép
babancs

Imádlak titeket csajok!

Szezso! Köszi az infot! Így legalább, ha csak a clostyt írja fel rá tudok kérdezni, hogy és vastagítással mi lesz!

Ancsa! Köszi neked is az infot! Tényleg találtam a neten, hogy a joghurt jó lehet vastagításra! Na meg a sok folyadék is kell!

Hát én eddig nem ettem a joghurtot, mert utálom, de ma megyek és veszek és eszek minden nap legalább 1-szer!
A folyadék bevitelem meg katasztrófális max. 0,5 - 1 liter! Na holnaptól üveggel hozok magammal és meg kell innom, mert ez így tényleg nem állapot!

Szilcsi! Neked is köszi!
Ennyi pech után most már tényleg csak a jó jöhet! És most már minden lehetséges akadályt ismersz, hogy mikor mi van, szóval lassan már nem érhet meglepetés!

Robcsi! Neked is köszi! Olvastam tesódat! Ez a hónap akkor még pihis nekik?

Kép
bettike
Eger

Babancs!
Nagyon ügyes Domi baba,hamar megerősödik!!! :D
Meddig kell az inkubátorban lennie?

Kép
Kép
ancsa81

Képzeljétek, apa megjavult! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! És mi romlott el benne? Mit kellett cserélni? Elemet?

Babancs! De jó! Gyorsan gyarapszik tényleg!

Kép
bettike
Eger

Bettike, szerintem agyat... :lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy most már rendesen műxik! :D

Babancs, erős legény, büszke lehetsz rá! Csodállak, hogy milyen erősen viseled ezt az egészet! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot és kitartást kívánok nektek a továbbiakhoz!!!

Ancsa, meg tudtad nézni a képeket? Ha nem, írj priviben egy mélcímet! :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi: mi volt a baja? Nem mondta el végül? Vagy csak frontot érzett?

Szilvi

szilvaqueen

Szilcsi!
Örülök hogy helyre jött a párod! :D
Nem kaptam még senkitől képet! :( Ott van a mail címem alul!Köszönöm ha küldesz nekem linket! :D

Kicsit más!Ezt nemrég kaptam:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5665636969
Én teljesen elámultam rajta!Hihetetlen hogy milyen ügyes és kreatív a pali! :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: