Sziasztok!
Kata!
Gyönyörű voltál! Köszi a fotót!
Melcsi!
Nagyon édes, barátságos lett a babaszoba! Ügyesek vagytok! Jó az ízlésetek. Látszik, hogy nagy szeretettel várjátok a babát, mert nagyon igényesen rendeztétek be a szobát.
A mi babaszobánk is készül. Tegnap össze lett rakva az ágyam, amin Domi mellett aludni fogok. Este annyira fáradt voltam, hogy elaludtam ezen az új ágyon..a férjem csak lesett, hogy hol vagyok mellőle (?)
Elizabeth!
A császártól sem kell ám annyira félni! Oké, hogy a hüvelyi szülés a természetes, de a császártól sem kell megijedni. Én vagyok az élő példa rá, hogy milyen gyorsan megy a felépülés.

Sokaknak a normál szülés fájdalmasabb..
Domiról: már 20 ml-ket kajál egyszerre. Nagyon ügyes a kislegény. Most 1210 gramm. Már "hurkásodik". Kisimult a bőre, a véraláfutások is szépen javulnak. Készítettem róla videófelvételt is, ahogy ébredezett reggel az inkubátorban. Aztán jött a nagy erőlködés, igen feszegette magát (valószínű kakilt

.)
Többiek: bocs, hogy másnak nem írok..épp tejfejés közben vagyok. Nemrég jöttem haza. Jó strapásak most a napjaim, hogy szaladgálok be a kórházba. De hát szívesen teszem.