Lorcika!Végre egy nyugodt éjszaka!Látod a sok pozitív energi megtette 6ását!
Melcsi!Csudi pész a babaszoba!!!!!!!!!!!!!!!
Bogyra!Honnan a csudából van ennyi tetterő benned?!?Mára is olyan listád van,hogy olvasni sem semmi!Pici Geri,de sajnálom!
Eliza!Hát ez nem semmi,majd értesíts mit mondott a doki,mert azért ilyenkor már nagyon vigyázni kell,ez bizony már tuti előjel,hogy közeleg az idő!És szerintem,ha a szemész úgy látja jónak,akkor ne erőltesd a szülést,biztosan megvan az oka,amiért így kell lennie!És attól mert császáros lennél,nem leszel kevésbé jó mami!
Horpika!Vissza tudtál alukálni?Remélem azért nem vagy nyűgi,meg fáradt?!Ha igen csicsikázzál le majd napközben!
Pici!Olyan édesen írtál baba produkciojáról,meg apa csattanós csókjáról,hogy lilbabőrös lettem!Látszik az írásaidból,hogy most nagyon jó passzban Vagy/tok!Nagyon helyes,maradjatok csak így!
Lorci!a szopis kérdésről annyit,hogy tényleg szólni kell,mert szinte minden ezeken az első találkozásokon múlik,sok szenvedés megelőzhető evvel.és szólni azért kell,mert a rooming óta bizony nem nagyon jönnek maguktól a csecsemős nővérek.hiába mindennnek megvan a jó meg a rossz oldala
Na jó hosszú lettem,de még egy picit zaklatnálak Titeket,mégpedig azzal,hogy Ti hogyan álltok az álmokkal?Én olyan hülyeségeket és olyan intenzíven álmodom,hogy szegény Balázs nem győz éjszaka nyugtatni.Nem babásat,de van minden:volt pasi,volt munkatárs,barátok,stb és sex
A másik a gyomorégés.Nektek "csak"ég?mert nekem FÁJ!a szegycsontom,a rekeszizmom,a bordám és még a hátam is belefájdul,viszont nincs sav a nyelőcsövemben.Nektek is ilyen?vagy csak én vagyok ilyen mutáns?
1ébként egy hete olyan rokkant vagyok,az egész jobb vállam és hátam derékig fáj,alig bírok írni,vagy kinyújtani a karom,tegnap az iskolában,mint egy béna úgy ültem és írtam,szerintem megfázott a hátam
Na most már lelövöm magam,Szép napot Mindenkinek!

[/URL]