A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Lenne egy kédésem hátha valaki tud válaszolni. Az előbb olvastam az egyik fórumon , hogy a Bardóczi doki nem a Szent Imrében fog dolgozni, mert felbontották vele a szerződését? Igaz ez? Tud valaki erről valamit? És hol lesz ha nem ott?
Előre is köszi a válaszokat.

Üdv Bea
becccus

Anitának délben elfolyt a magzatvize, most született meg a baba, 500 gramm. még él.........
zuzmo1

Zuzmó,
Ez mit jelent? Ugye azért van még esélye a kisbabának?
Azóta (mióta írtad) másra se tudtam gondolni, nagyon drukkolok!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuzmo,

iszonytosan drukkolok a babának!!!!! rengeteg erőt nekik és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nuk,
az intenzíves élményeidért nem írigyellek. :( rettenetes lehet :( és én is azért parázok, nehogy császárom legyen, mert nem bírnám elviselni, ha nem foghatnám rögvest a kezembe a babát...
Viszont ami fontosabb: éljen,éljen a szopi :D csak így tovább és mennél több tejcis napot kívánok nektek! Nagyon ügyik vagytok egy csapatként Rékáddal :D

Szrek,
Boldogságos szülinapot és gyors gyógyulást! +++++
macskanyu

Móni!
Nagyon aranyos vagy! És mindannyian! Találtam egy ismerőst a koraszülött intenzíven, a nővérem pasijának a hugát (Nukada, Te talán ismered is, Hoppál Szilvia???), épp ügyeletben van, már látta is a babát. Nem sok jóval bíztatott, de azt mondta, mindig vannak csodák, és van rá egy nagygggyon kidcsi esély, hogy életben marad. Most ezért imádkozunk! Azt mondta, hogy van egy 370 grammos baba is :cry: :cry: :cry: Szóval minden a babán múlik, remélem, erős kislány!
kérlek, ne haragudjatok, hogy ezzel terhellek Titeket :oops: :oops: :cry: :oops: , de nem is tudok másra gondolni, csk fel alá járkálok, mint egy idegbeteg..........Közben mindenkivel telefonon tartom a kapcsolatot, hol az anyósom sír a telefonban, hol az anyám, hol én.............
zuzmo1

Zuz,
egyáltalán nem terhelsz minket!!!!!
Nagyon imádkozunk a babáért, és SOK ERŐT kivánunk a családodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nukada,
szivszoritó volt olvasni az élményeidet, szerencse, h ti jól jöttetek el onnan!!!!
És, ami miatt te furcsának tartod, h vannak ateisták, én megértem őket, ha egy ilyen súlyos terhet mérnek rájuk fentről, előfordulhat, h az ember elvesziti a hitét!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Drága Zuzi, én is teljesen magam alatt vagyok :( teljes szívemből drukkolok!!!! inkább nekem kellett volna ma szülni :(
votiv

Zuzmó,
Kicsi fiú vagy lány a baba?

Móni
Kép
Kép
monisa

JAj, Istenem..... kicsi lánynak nagyon szoritunk az életben maradásért......!!!!!!
fibi

Zuz:
Nagyon szorítunk!!! Sajnos név szerint nem ismerek senkit, csak a docenst, de látásból biztos beugrana! És, ha minden igaz, most mehetnek be a picihez (már ha van ereje a kismamának, testi és lelki egyaránt). Számolj be mindenről!!!

Egy kis +++: A nagyim szomszédjának is 500gos babája született, most már 3,5kg és semmi baja!!! Vannak még csodák!!!

nukada

Zuzi :) Nincsenek szavak erre :( Reméljük, hogy küzdeni fog a kicsi lány! Veletek vagyunk. Szeretettel.

indianyo

elszállt...
sok volt...
grrrr.

neet
neet

Sziasztok!

ZUZ,
NAGYON DRUKKOLUNK INNEN IS!

köszöntéseket köszönöm nagyon (Curse ;) ) :D béka nagyon édes, Indike

Den,
hasmars nem annyira jellemző bébicsekre inkább a hányás a gáz - de nekem jól jön a szenes tabl ;) :roll:

ma reggel beugrottunk dokihoz, nincs komolyabb baj, csak valahogy másképp kell itatni-etetni, hogy ezt a nehéz részt átvészeljük

Tinu,
én is parázok meg h biztos nem csinálok vmit jól meg nem vagyok elég szuperanya - de hát ha eccer engem válsztott illetve egymást választottuk akkor nagy gáz nem lehet ;)

Fibi,
szakdolifélhez grat :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votivnak drukk.

Anita picikéjének millió drukk, 500 gr az nem nagy, de hátha megtörténik velük is a "csoda" +++++++++++

Szreknek boldog szülcsinapcsit. :lol:

Nuk,
minden jó ha vége jó.

Minden szakdolgozónak átérzett drukk! :)

Eszter ma is alakított: a tesoban túrónyalóka kóstolás volt, macinak öltözött valakivel. (Medve terméke, mint a sajt, stb, tudjátok.) Este beszólt: bácsi volt a maciban... :shock: :lol: :shock: :lol: Remélem, a nyuszit azért elhiszi.......
neet
neet

Neet,
bácsival töltött medve :lol: milyen a túrónyalóka? nagyon egészségtelen? ;)

szülcsinapcsi :lol: jaja, most már biza 25 :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi :) Nagyon szorítunk!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++
denizsa

Zuz: én is nagyon-nagyon szorítok. :? Csodák már pedig vannak! Hátha az ő sorsa is ez!

Kép
Kép
tinu

Zuzi: nagyon nagyon szorítunk a kicsi erős lánynak. A szívem elszorul és csak bámulok magam elé.... nagyon nagyon sok erőt és kitartást. harjá baba..... ne add fel.... +++++energia nekik.

Neet: Eszti nagyon okos, édes a dumája.

Rekus: Boldog szülinapot.
johanna1975

Zuzi!
Pont MG mesélt nekem egy nagyon koraszülött ismerőséről, aki még sok évtizeddel ezelőtt az Őrségben született. Nem tudtak velel mit tenni: feltették a pici babát a kemence sutba, és a nagymamam néha megkente a száját egy kis zsírral. És akiről a történtet szól, ma is él!!!
Bízzatok, mert sokat jelent a tudomány, de ha ez a kislány életre ítéltetett, akkor ÉLNI FOG!
leni

Szrekuc: jobbulást nektek. Jaj de nem jó ajándék ez most.

Votiv: hú de izgi már ilyenkor minden perc... drukkolok és sokat gondolok rátok.

Leni: én is rövid hajúnak képzeltelek. Nagyon szép a pocid is.

Zsan: manód édes, nagyon vagány.

Lindi: Gréti egy tündér a képeken mint mindig. Bajni pedig egy stramm nagy fiúnak néz ki. Nagyon szépek együtt.

Nuk: ügyesek vagytok a szopival. Az intenzíves történetek engem még igy olvasásra is megviselnek. Borzalmas lehetett neked és Rékának ott. De a lényeg, hogy teljesen egészségesek vagytok és, hogy nektek minden jól ment.

Még annyi mindent akartam, de át kell adnom a gépet apának. Jócccakát mindenkinek.
johanna1975

Most egy kis közös imáért körbeszaladtam és az egyik kedvenc mamatársam mesélte, hogy egy általa ismert kisfiú is ugyanilyen icurkapicurkán született és ma már birkózó!
Én hiszek a csodákban. Csak az kell, hogy az anyuka ott legyen végig égy higyjen (remélem, ezt jól írtam :oops:) és a pici baba harcoljon, mi velük vagyunk mindannyian.

Szrek és Deni :) Gyógyuljatok!!!!!!!!!

Manóka és pocakja jól van vajon? Remélem, nem erőlteti meg magát nagyon a költözéssel...

Votiv :) Ha hihetünk Bulgakov mesternek, akkor ma van a Tavaszi Telihold Bálja :wink: Mester és Margarita megy sorozatban a Dunán, egyből az jutott eszembe, hogy ha Liliróza szereti az ilyen drámai fordulatokban gazdag időket, akkor msot ideális az időzítés :wink: Aludj jól!

indianyo

Indi! Látom ma sem sikerült leoltanod a Holdat :mrgreen:

Zuz! Továbbra is ++++++++++++. A kicsi lány is érzi ezeket!
Vigyázz magadra is!!!!!!!!!!!!

Szrekuc! BOLDOG SZÜLINAPOT! És nagyon sok ++++++++ a manódnak! Örülök, hogy nincs nagy baj.

Den! Húúúú azok a fincsi ropisrizses napok... :roll: A lényeg, hogy azért jól vagytok mind2 :D

Nuk! H. :evil: brrrr. De tök jó hogy ennyire meg voltál elégedve a személyzettel. :D S a legfontosabb, hogy otthon vagytok egészségesen, tejcsizve :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek kitört belőlem a keményanya :mrgreen: Már hónapok óta játssza Angi, hogy felébred-szopi-1percalvás, majd újra és újra kb. 6x-8x. No tegnap végre beismertem, hogy ez bíza csak műsor. Szóval a 3. action után úgy döntöttem nem adok cicit. Pár perc elégedetlenkedés után, rajtam simizve elaludt :lol: ! Hajnalban újra próbálkozott ,s akkor már csak 1perces műsor volt. :lol: Haladunk :!: :lol: :!: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lenne egy kérdésem: olvastam hogy a gyerkőcnek 3éves koráig nem alakul ki a félelemérzete. Nem voltam oda a pasas könyveiért, s ezért kicsit megkérdőjelezem.
Tapasztalat? Szerintetek?
gödibarbi

Indike, nálunk nem várható semmi drámai fordulat, de ezt most nem is bánom :(
azért lassan szülnék már, mindenhol nyom/szúr/feszít a gyerek, se pihenni se dolgozni se semmit nem tudok... viszont elkezdtem bőszen takarítani, remélem ez már a szülés "előszele" :wink:
és holnap telihold, de ebben nem merek reménykedni...

jó éjt mindenkinek, betegek gyógyuljanak, pocakok pihenjenek, babácskák erősödjenek, minden perccel! ++++++
votiv

Barbi, te keményanya! :lol:

milyen félelemérzet pontosan, amire gondolsz?
uncsihug 29hónapos és egy ideje fél a sötétben mindenféle dologtól illetve megtanulta, hogy bizonyos helyzetekben nem szabad vagánykodni

csak keményen! :mrgreen: :wink: :lol:

Lindi,
sztem se törődj ezzel a szopitanácsadóval - nem igazán látom be 1, miért is jobb (enne kevesebbet) a "kényszerítéssel" kvázi "éheztetéssel" 2, mi baj a súlyával
kettes számú unokahúg 4300grammal született, tesómék mér nem is mérik, MARHA nagy, most múlt ő is két hós, 4-5hónaposnak simán elmegy, de ezzel még sose volt baja senkinek, nagyon szép kiscsaj :D
akárcsak a te Grétid meg Bajnid

Nuk,
tök jó, hogy rendesen beindult a szopi; kórházi beszámoló :cry:

és én is csatlakozom a Lenit rövid hajúnak képzeltük de most már nem annyira tábor népes csapatához ;) :lol:

még mindig köszönöm a köszöntéseket :D tök örülök aranyosak vagytok nagyon :D

és VOTIV, hajrááááááááááááááááááááááááááá!!! :D :D :D :D :D

remélem, ma nyugodt éjszakánk lesz; többi betegecske is gyógyuljon
fognövesztésben 2 kibújt rágóval nettó 6 fognál tartunk :wink: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Lindi,
szopitanácsadó persze idézőjelben....

Zuz,
itt is többen gondolunk rátok; hajrá, kislány!

Kép

Kép

szrekuc

Votiv :) Szép, pihentető álmokat! Kátyát már beizzítottam, hogy nemsoká találkoztok :lol:

Barbi Keményanya :lol: Nyilván babafüggő, de én 2 éves korban még csupa vakmerő gyereket ismerek - a kutyától megijedés vagy a szülők látásának híján megszeppenés egy másik dolog, de szerintem az igazi veszélyérzet olyankor még nicns. 3 éves korra talán már sok gyereknél változik ez.

Szrek :) Mindjárt rágók??? Gratulálok egyébiránt, csak hát fene a gyerek gusztusát, kihagyja a lájtos metszőket és mindjárt a nehézsúllyal próbálkozik :lol: Viszont így érthető a súlyos nyavalya is, gondolom, enyhébb lefolyású lett volna fogzás nélkül.

Kata :) Láncocskátokat szívesen visszaadnánk alkalmasint!
Nem tudom, hogy ez most neki tulajdonítható-e vagy sem, de néhány napja csodálatos boldog napjaink vannak - már ami a ded állapotát és kedvét illeti. Móka, kacagás, sok alvás, óriási étvágy - hát kívánhat anya ennél többet?

indianyo

Indike,
gyorsan megnéztem, nagyjából hogy híják a fogakat; ja, de már az első metszőket is eléggé "metszőleges" sorrendben növesztette: rendezői jobb alsó, rendezői jobb felső, rendezői bal felső aztán szemben az alsó; és most meg csak az ínyén csak úgy hátrébb virít két rágó nagyjából kibújva, dokinéni is mondta, hogy "tele a szája" és ez most jó móka így minden egyben :D
és bakker úgy de úgy harap - áááááááááááááááááááá! :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
Puklis Kamilla :( viszont a BW-s pólótépkedés nagyon jó :lol:

Márika,
Üdv itt és sajna nincs tapasztalat BP-ről, viszont, akiket eddig hallottam mind dicsérték :)

Arian,
Neked is üdv itt :) Írok püt dokinő ügyben.

Deni,
Sajna nem szívesen megyek vissza, de a muszáj nagy úr :( Örülök, h most már jobban vagy :) És Bálintod mennyire segítőkész, tartsa meg jó szokását :) Kerti munka már csak apróságok a gödör csákányozáshoz képest, de már szépen alakulunk :)

Neet,
Akkor nagyon ügyes csajod van, ha már egyedül mossa a haját :)

Indi,
De durva ez bolti nő :shock: Én nem értem, h ráadásul egy nőnek hogy lehet ennyit esze, neki nem volt gyereke? Örülök, h múlnak Dominó pöttyei :)

Zsanci, Leni,
Szépek a pocakok :)

Lindi,
Ilyet még komolyan nem hallottam, h megelőzés miatt szedjen antibogyeszt :shock: És de jó, h Barni már ilyen szépen eszik és alszik :) Tappancsok zabálnivalók, szépségesek a dedek nagyon jó és mennyire látszik, h Gréti imádja Barnit :)
Barni hízása szerintem tök normális, Adél 6 hét alatt 1220 grammot hízott.

Barbi,
Sok ++++ az éjszakákhoz!!!! És gratula a keményanyázáshoz! :lol:

Fibi,
Welcome back :) és gratula a félszakdolihoz!!! :)

Nukada,
De jó, h így belejött a szopiba Réka baba :) Joó doki :lol: Viszont az intenzív :cry:

Zsanci,
Édes manót fogtál :)

Kátya,
Drukkolok!!!!

Szrek,
Jobbulást!!!! Gyógyuljatok!!!!

Zuzi,
Olyan szomorú olvasni a soraidat :cry: Drukkolok nagyon a kis bébinek!!!!

Kép Kép
curse

no, ez értelmes lett :lol: (szóval meg van duzzadva az ínye, már jönne a többi is)

Kép

Kép

szrekuc

Bea, én úgy tudom, mindenkinek lejárt a szerződése ápr 1-el (vagy felbontották). És vszínű mindenkivel kötnek újat is, az új szabályok alapján. DE ettől még bármelyik doki dönthet úgy, hogy az új feltételekkel nem éri meg neki szerződni, akár BZS is. És hát ő ugye van olyan jó szakember meg van akkora praxisa, hogy oda megy, ahová csak akar... A kismamáit azért biztosan értesíti, ők tudni fogják, hogy mi az ábra!
Egyébként meg most kb. őskáosz van (mindenütt, nem csak a SztImrében) de jó hír, hogy ettöl még nyugodtan lehet menni szülni, az ellátást ez remélhetőleg semmiben sem befolyásolja!

votiv 8)
votiv

félelem under3(az amire Indi is célzott): olyanokra gondolt, hogy pl.: gyerek simán leugrik a 15.lépcsőfokról mert nem tudja mi történhet.
sőt, hogy legközelebb is megteszi. ezt a második részt már nagyon nem tudom elhinni!
gödibarbi

Nagyon hálás vagyok Nektek a sok pozitív gondolatért, még egyszer köszönöm!

Szrek!
NAgyon Sok Boldog szülinapot! :D

Léni!
Hívtam ma Gabit, hogy mondjon valami bíztatót, és ő is mesélte ezt az ismerősét. És olyan jól esett, hogy bemutatkoztam a telefonban, és egyből tudta, hogy ki vagyok....Na, megnézem a fotódat, lemaradtam róla!
zuzmo1

Léni!
Jé, tényleg hosszú a hajad! Na és a pocid!!! Csudaklassz!

Zsanci!
A Tiéd is, és a fotó igen művészi :wink: Igi manóról nem is beszélve!

Eszci is nagyon édes, és Bajni és Gréti is. Nekünk is van közös játszószőnyegezős képünk, imádom!!!!

Votiv!
Annyit gondolok Rátok!

Sajna nem tudok visszaolvasni, csak a képeket néztem meg, most próbálom behozni a főzés, stb lemaradást, PAnnus persze állandóan felébred. Ha lesz valamikor játszós tali szóljatok!
dvd-s pükre holnap megpróbálok válaszolni!

Puszi
zuzmo1

Én már érzem a mai teliholdat.... olyan szörnyüségeket álmodtam össze :cry: Bálintot molesztálták pedofilok, és piros volt a pofija, nagyon sirt... :( Aztán megcsaltam a férjem, egy nagyon kedves vkivel, aki rengeteget ölelgetett, csokolgatott.... :? Meg voltak az álomban véres, bekötött hasu császáros anyukák, akiknek haldoklott a babájuk.... :cry:

KépKép
fibi

Zuzi, jaj ez a tortenet :cry: :cry: soksok drukk annak a pici lanynak meg az anyukajanak!!!

Reku, tegnap lenni neked szulinap? boldogot!!! :)

Indi, higgyen 8) (de csak mert "kerdezted" ;))

Barbi, hat en ugy tudom, h az embergyerek (mint minden allat gyereke) eros onvedelmi osztonokkel szuletik (nemtom, h ez egyenlo-e a felelem-erzettel). es - elvileg - ha a gyereket hagyjak ONALLOAN felfedezni a vilagot, akkor TUD magara vigyazni. a problema az, h 1. az evolucio kicsit "le van maradva", igy bizonyos dolgok nem tunnek veszelyesnek (pl. konnektor, forro olaj a tuzhelyen, stb.); 2. a szulok hajlamosak tulovni a csemeteiket, igy mintegy "kiolik" ezeket a velukszuletett osztonoket...
az mondjuk lehet, h tenyleg olyan 3 eves kor korul/utan kezdik ESSZEL megerteni, h miert veszelyesek bizonyos dolgok, de OSZTONOSEN mar biztosan elobb. es epp ezert amit lehet, erdemes megmutatni, tiltas helyett: pl. a meleg futotesthez hozzaerinteni a kis kezet, megtanitani a lepcson kozlekedest, szekre/agyra fel-lemaszast, stbstb.) ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Fíbsz,
:( jókat álmodsz; én is szoktam néha véreseket :roll:

éjjel megúsztuk hányást - reggel viszont ezzel indított :roll: :( :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Zuz:
mikor tegnap olvastalak,egyszerűen nem tudtam mit írni,inkább kikapcsoltam a gépet.
A szívem szakad meg értük :cry:
Innen is nagyon drukkolunk Nekik!

Fibi:
te jó ég,ezt még olvasni is rossz volt! :shock:
Mikor ennyire össze vissza álmom van, az egész napomra rányomja a bélyegét.Remélem Te túl vagy rajta!

Barbi:
én csak megerősíteni tudom,hogy a majd 3évesemben semmi félelem érzet nincs!Ő bizony megcsinálná többször is az általad írottat :shock:
Viszont nálunk is az esti sötét lett a mumus,egyik napról a másikra :? De a nővére pl.sokkal,de sokkal óvatosabb gyerek volt,semmit nem kockáztatott :lol: Szerintem ez/is/ gyerekfüggő.

Votiv:
én még mindig szorítok :!:

Csajok,egy nagyon off:
nincs valakinek koncert jegyárus ismerőse?
Tudjátok van itthon egy tinim is,őrölt tokio hotel rajongással és beigérte az apja,hogy ha úgy tanul elmegy vele a koncertre :shock: Na de nem lehet már jegyet kapni rá :(
Előre is köszi!!!!

petergabi

Jaj, Szrek, további jobbulást, de most már tényleg gyorsan!!!

Votiv,
te meg...? :)
neet
neet

Szrek:
ja ne haragudj,hogy csak utólag/ :oops: /,de ISTEN ÉLTESSEN!

petergabi

egyszerre írogatunk? ;) :lol:
köszi! :D

tök érdekeseket írsz gyereknevelésről - az az indiános izé is vmi hasonlót mondott, nem?

Kép

Kép

szrekuc

Gabi,
köszi! :D

Neet,
mindjárt előkotrom a gyereket (mert egyébként pörög, most pl hvg-t tépi szét..), hogy ugyan olvassa már el, amit írtál és lesz szíves komolyan venni, mert én nem vagyok mosómedve a lakás meg nem pálmaház (mosás :roll: ) ő meg ha jól tudom, egyelpre nem a kifutóra készül, hogy a bordáit nézegessem....és ez még csak a jéghegy csúcsa ;)

most épp idevigyorgott, hogy ugye látom a művét.... :lol:

Kép

Kép

szrekuc

kaptam egy frank sinatra másolt cd-t saját válogatás, az a kedvencem, hogy a my way c számmal kezdődik, aminek első sora: now, the end is near :lol: :lol: :lol: hát hogy lehet így összerakni egy cd-t?! :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Lányok!
Még 3 napig lesz netem, utána ki tudja meddig nem, valaki nem értesítene, ha Votiv lebabázott? :D olyan jó lenne tudni, meg még látni is akár a babucit, egy Bikásos tali keretében. (távcsővel? :D )

Zuzi!
nagyon drukkolok nektek! szerencse, hogy a csajszi előre érezte a dolgot. most olvasom, hogy megszületett! :( nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Anyukám 800 grammal született, és elég szépen felcseperedett.

Szrek!
Boldog szülinapot!

Nuk!
nem akarok marhaságot mondani, de mintha kisbabáknál a 37,5 teljesen normális lenne.
nem semmi, amit a kórházban átéltél :(
amíg nem voltál Bnyeten, lefosztottam az Ikeját 250eFt-ra :D
szopihoz gratula! most már nem kell majd mérned, hogy ne stresszeld magad, úgyis szól utána, ha éhes. esetleg szopi után fejd még ki a maradékot. minél többször szopi, annál több tejed lesz, és annál kevesebbet kell majd fejned.

Beccus!
nem tudom, hogy igaz-e ez a hír, de miért nem hívod fel?
ha mégis igaz ez a hír, akkor már majdnem biztos, hogy ügyeletesnél fogok szülni. :/

Neet!
és a Mikulást majd beveszi? :D

Indi!
Tavaszi Telihold Bálja rulez! nagy kedvencem ez a könyv. nem tudtam, hogy megy tévében, de talán jobb is a könyvnél maradni.

Barbi!
ügyes vagy :)
Lencse már most is fél, pl. egy elektromos malactól, és fél, ha az ablakhoz közel viszem és magasan vagyunk. viszont simán leugrik a magas fotelról, mert nem tudja, hogy mi vár rá lenn.
ancsipancsi

Gabi,
hát, asszem nekem is rányomja az egész napomra a bélyegét... :? és valszeg B is érzi, mert rajtam akar logni folyton...

Szrek,
hányás :(

Votiv,
hogy vagy :?:

Félelemröl akartam irni még, de nem hagy ded.....
fibi

Recca :) Köszi, olyan csúnya volt leírva, csak nem láttam, hogy is lenne szebb :wink:

Hát én csak az egyévesemről tudok nyilatkozni és a tapasztalati útról: legalább 25-ször megégette már a kezét a varrógép lámpájával, de mindig, újra és újra kipróbálja, hogy milyen érzés...
Bubicska már 2 és fél éves, ő már óvatosabb, azért csinál disznóságokat simán, de egy-két dolgot megjegyez már .

Fibi :) brrrr álmod.. nekem is volt szörnyű, jó sokat fent voltam, mint aki nem is álmos. Hiába, ez a márciusi telihold nagyon erős (és nem a nap miatt...)

Szép napot, Lilirózának boldog születést, ha úgy dönt, vigyázzatok egymásra!

indianyo

Jó regg!

Petrgabi:
Próbáljátok meg a neten! Írd be a keresőbe, hogy Tokio Hotel jegy eladó és ki fog írni egy csomó emberkét... Én is így szereztem jegyet tavaly az Anastacia koncertre, ráadásul olcsóbban, mert az emberke elutazott, ajándékba kapta a jegyet! 8)

Zuz:
Mi újs a bébivel? Tegnap mondtam a férjemnek és tök látszott rajta, hogy tudja miről van szó (ő is volt bent párszor az int-en), ő is sok +-t küld!!! Meg persze a Réka is !!! :wink:

Vot:
Még egyben? Reggel a Pártai Lucia mondta, hogy szerdán átsöpör egy hidegfront, lesz havazás meg minden ilyesmi, egyből rád gondoltam!!! :D

nukada

Votiv!
akkor én most arra drukkolok, hogy Lili mutassa meg magát végre. ha már mindennel elkészültél és te is úgy érzed, hogy jöhetne már...
ancsipancsi

Halihó Jányok :)

Én aztat hallotam, hogy a perifériás látát kialakulásával együtt fejlődik a "veszélyérzet". Azért a macskaköröm, mert én is Recc-el értek egyet abban, hogy ez inkább a beépített ösztön, mint tudatos félelem. Füles is úgy tanult meg egy csomó mindenben óvatoskodni, hogy
1., hagytam, hogy odaverje magát, olyankor, mikor egyértelműen nem történhet nagy baj.
2., mindig szóltam/szólok, miszerint "Vigyázz, forró, vigyázz széle stb."
gyönyörűen megtanulta, hogy a vigyázz=figyelmeztetés és ha nem fogad szót, az biza fájhat... pl: ma már magától megáll a lépcső, útszél peremeken, és csak a kezemet fogva lép le.

Zuzi,
drukk hegyek továbbra is!!!!!

Indike,
este írok a holnappal kapcolatban, csak most nincs annyi időm..

Megyek, házikózni Fülessel :D

szép napot!

csók

Macsek
macskanyu

Gabi,
enyim két gyerek is pont ilyen, B nagyon óvatos, megfontolt volt világ életében (hehe, már 4 és fél éve), Igi meg ön- és közveszélyes!!!!!!!!! Ő tojik az ösztönökre.
Viszont a Jung féle kollektiv tudatalattiban hiszek, pl. Igi már 3 hós kora óta nagyágyon alszik ,amilyen Deni Bálintjának van, és SOHA nem esett le róla, mindig megkapaszkodott, és kiabált, amig oda nem értem...a mélységtől való félelem állitólag ilyen kollektiv félelem. Alapból benne van az emberben.

Zuz,
drukk továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsi lány apukája mikor jön haza????

Rek,
már két napja mi is ezt a virust húzzuk. Rögtön rád gondoltam, mikor egész napos "jólét" után, éjjel rámhányt...

Mester és Margarita nekem is kedvenc!!!!! Kinek nem...??? :wink: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: