Lányok!
Még 3 napig lesz netem, utána ki tudja meddig nem, valaki nem értesítene, ha Votiv lebabázott?

olyan jó lenne tudni, meg még látni is akár a babucit, egy Bikásos tali keretében. (távcsővel?

)
Zuzi!
nagyon drukkolok nektek! szerencse, hogy a csajszi előre érezte a dolgot. most olvasom, hogy megszületett!

nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Anyukám 800 grammal született, és elég szépen felcseperedett.
Szrek!
Boldog szülinapot!
Nuk!
nem akarok marhaságot mondani, de mintha kisbabáknál a 37,5 teljesen normális lenne.
nem semmi, amit a kórházban átéltél
amíg nem voltál Bnyeten, lefosztottam az Ikeját 250eFt-ra
szopihoz gratula! most már nem kell majd mérned, hogy ne stresszeld magad, úgyis szól utána, ha éhes. esetleg szopi után fejd még ki a maradékot. minél többször szopi, annál több tejed lesz, és annál kevesebbet kell majd fejned.
Beccus!
nem tudom, hogy igaz-e ez a hír, de miért nem hívod fel?
ha mégis igaz ez a hír, akkor már majdnem biztos, hogy ügyeletesnél fogok szülni. :/
Neet!
és a Mikulást majd beveszi?
Indi!
Tavaszi Telihold Bálja rulez! nagy kedvencem ez a könyv. nem tudtam, hogy megy tévében, de talán jobb is a könyvnél maradni.
Barbi!
ügyes vagy
Lencse már most is fél, pl. egy elektromos malactól, és fél, ha az ablakhoz közel viszem és magasan vagyunk. viszont simán leugrik a magas fotelról, mert nem tudja, hogy mi vár rá lenn.