Sziasztok Lányok!
Hát, nagyon szomorú vagyok a kórházi hírek miatt, ennyit én se fogok tudni költeni egy szülésre, de reménykedem benne, hogy "beletenyerelhetek" máshol is egy ilyen orvos-szülésznő-csecsemős csapatba, mint a Kútvölgyiben!
Nagyon sokat írtatok, amíg nem voltam, csak pár dologra bírok reagálni.
Köszönöm a jobbulásos kívánságokat, hatott Daninak, hogy gondoltatok rá, már csak nagyon picit piros az ujjacskája. Éjjelek viszont változatlanul rosszak, ill. hullámzó, hol egész éjjel alszik magától, hol meg csak legmosó hanggal bír
Veronikusz
Irtó jók a képek, meg az új vonalzó, nagyon édesek rajta a lányok, jó döntés volt a csere!
Tünde
Hát igen, a császár miatt én is úgy vagyok vele, hogy jobb szeretnék olyan helyen szülni, ahol nem "ciki" a császár, mivel azért nekünk nagyobb sanszunk van egy császárra, mint másoknak.
Zsófi
Lénának jobbulást kívánok, szegényke, pedig nem olyan rég gyógyult meg

, sajnos ez a tavasz is még mindig vírushordozó, már várom a nyarat, hogy megszűnjön a betegség-áradat!
Steffikém
Hogy Van Martini? Bogyeszok használnak? Remélem jó hírekkel jössz! Pici babód annyit szenved, hogy sztem egyszerre fog kijönni kb. 3 foga!
Györgyi
Anyós végül nem jött, megbetegedett az unokája, akire ő vigyáz Veszprémben, így elmaradt a vendégség, helyette volt biopiac, hát nem mondom, akkora nagy tömeg volt a jó dő, meg egy rendezvény miatt, hogy csak na! Nagyon sok ismerőssel taliztam, titeket is kerestelek a szememmel, hátha valaki, de nem...
Nekünk szpoizás jobb egy kcisit, már csak naponta egyszer szokott sírni, oltáskor mi dokink is előadta egyébként, hogy főleg szopi kezdetekor előjönnek a babák bélgörcsei és ezért sok baba nem szeret szopizni vagy nehezen lendül bele! Furcsa, hogy ezzel minden orvos és védőnő tisztában van, de könyvben leírva sehol se láttam ilyet
Ancsa
Fürdető macit én csak akkor használom, ha egyedül kell fürdetnem, apa nélkül, mivel egyébként ő tartja, én meg mosom. De Dani eddig még nem sírt benne egyszer sem, eléggé szereti, de azért jobban hozzá lehet férni a babához, ha valaki tartja, meg picit nehéz beállítani a megfelelő vízmagasságot.
Heni
Én is borzasztó vagyok, ha sikerül is elszabadulnom vásárolgatni, mindig egy rakat babaholmival állítok haza, férjem kikészül tőle, már egy egész láda tele van a 74-es, meg még nagyobb babarucikkal!
Réka
Én úgy tudom, hogy ez a két választásod van Budán és ezzel ki is fújt!
Masni
Milyen volt a keresztmamánál?
Aynan
Csatlakozom az előttem szólókhoz, sok folyadék, tea, C-vitamin, homeós bogyeszok, ill. orrspray, nekem a Sterimar is bejött (sima tengervizes)
Séta nekem az utolsó pillanatban fog kiderülni, hogy melyik nap jó, mivel szerdán vagy csüt. megint megyünk a Corába úgy, hogy anya meg kint sétál a babával, meg egy barátnőjével, szóval hozzám ne alkalmazkodjatok, plusz valamelyik hétköznap babaúszira is megyünk...