A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Na akkor most van még egy adósságom. A szülés-storym. Csak az olvassa el, aki szeret sokat olvasni és erős idegzetű.:)

A történet úgy kezdődött, hogy 31 hetes terhesen a terhességem során felmerült méhlepény/vérnyomás-problémák miatt megismételt ultrahangon kiderült, hogy a méhlepényem fokozottan rezisztens, vagyis kezdett csődöt mondani. A baba méretei alapján jóval kisebb volt (kb. 3-4 héttel), mint amekkorának 31 hetesen lennie kellett volna. :?
Fentiek okát az orvosok sem tudták megmondani, csak találgatni lehet, hogy Domi miért nem nőtt a méhemben. (talán az egyik gyógyszer – béta-blokkoló hatása :?: )

Befeküdtem a kórházba.
Ahogy teltek a napok, jött mégegy ultrahang. Akkor nem mondtak szinte semmit. Utána már gyanús volt, hogy miért jött egy gyors nst és egy tüdőérlelő-injekció. ( :?: ). Utóbbi miatt erősen gyanakodtam, hogy ebből császár lesz.. (volt már némi alapismeretem a témában :) )
A nagyviziten bebizonyosodott, amitől tartottam. Közölték, hogy nem kockáztathatunk, a baba nincs életveszélyben, de mivel már nem fejlődik odabent, nincs értelme várni, kapjuk ki császárral. A késlekedés esetlegesen kárt okozhatott volna Domiban, mivel a méhlepény elöregedésével csökken az oxigén/táplálék-ellátottsága.
Igazából kész tények elé állítottak, meg sem kérdezték, hogy hozzájárulok-e a császárhoz (csak írásban :!: ).
A műtét előtti éjszakát már úgy kellett eltöltenem, hogy tudtam másnap reggel mi vár rám.. :x
A történethez tartozik még, hogy a fogadott orvosom éppen Pesten tartózkodott, egy tanfolyamon egész héten. Így alig tudtam vele értekezni. Szerencsére a lelkiismeretességének köszönhetően a műtétet ő végezte el, pedig programja lett volna. :twisted:

A műtét napja: az én műtétem ún. programozott császár volt. Ez azt jelenti, hogy nem igényelt sürgősségi ellátást a baba kivétele, mivel nem volt életveszélyben. Ebből kifolyólag ment a tipródás, hogy hánykor is műtsenek. Ez nekem kicsit nehéz volt, főleg hogy egy napot kaja nélkül kellett kibírnom.
Mindenféle előkészítés nélkül fél 9kor reggel már a szülőszobán találtam magam. Ott a szülésznő rögtön elkezdett böködni (infúzió bekötése, antibiotikum-teszt).
A nővérem, mint egészségügyi dolgozó volt velem. Majd befutott a férjem is. Az antibiotikum-tesztek mindegyike allergizálta a bőrömet, így nem kaptam semmit sem műtét közben. ( :roll: )..azt tudni kell, hogy az én bőröm mindentől kipirul..de valójában semmire sem vagyok allergiás. :oops:
Egyre türelmetlenebbül feküdtem a szülőszobán kiterítve, mikor közölték, hogy ismét sürgős esetet hoznak. Vagy beelőzzük az én császárommal, vagy kivárjuk. De mondták, ha kivárjuk, akkor nem biztos hogy jut inkubátor. Na nem volt elég bajom, még idegeltek is..közben meg egyre jobban kellett volna pisilnem – de nem engedtek ki már, mivel az infúzió be volt kötve. :evil:
Ja a dokim végig ott volt, és minden kérdésemre válaszolt (mert ugye jogászként én nagyon sokat tudok kérdezni :D )

Jó akkor, gyors döntés, mégis mehetek a műtőbe. Saját lábamon kellett átkullognom, felfeküdnöm. Onnantól pikk-pakk mentek a dolgok. Megjött az anesztes orvos. Ő nagyon jó fej volt, már műtét előtti napon elmondott mindent a császárról, az EDA-ról.
Mielőtt megkaptam a spinális érzéstelenítést (mivel neki háttal voltam), mindent mondott hogy mi fog velem történni.
Volt egy hideg spray – amivel lefújt, majd mondta hogy most lesz egy szúrás. Éppen zörgött valaki a sarokban, így a szúrás abszolút nem fájt. Olyan volt, mint egy szúnyogcsípés. 8)
Kb. 1-2 perc múlva már zsibbadtam. Gyorsan bekötötték a katétert (azt még éreztem kicsit). Majd gyors megkönnyebbülés (elindult a pisi kifelé :lol: ). A lábamat kezdtem melegnek érezni, egyre jobban zsibbadt. Egyszer csak beton lett a lábamból, mint az ólom nem mozdult semerre. Ekkor félve megkérdeztem, nem kapok trombózist? :shock:
Akkora késztetést éreztem arra, hogy megmozdítsam a lábaimat, de nem ment. Gyak. Le voltam oda fagyasztva/szögezve.
Közben ment a karomon a vérnyomás-mérés ezerrel. A pániktól az elején kicsit magas volt a vérnyomásom, de a fejemnél egy olyan aranyos műtősnő állt, hogy teljesen lenyugodtam. Na meg az érzéstelenítésnek vérnyomás-csökkentő hatása volt.
Gyorsan letakargattak (amire mérges is voltam – mert nem láttam semmit a műtétből.. :o ) De hát tudomásul vettem, hogy biztos jobb ha nem látom. Csak az én hülyeségem, hogy annyira érdekelt minden. A fejemnél lévő nőcit kérdezgettem mindig, éppen mi történik, mert az operáló 2 orvos nem mondott semmit.
A saját dokim állítólag jól megcsípkedett, hogy biztos el vagyok-e már kellően érzéstelenedve. Természetesen semmit sem éreztem belőle.
Mondtam nekik, hogy szóljanak, ha már vágnak. Az érzéstelenítés ellenére akkora kiváncsiság volt bennem (meg pofázhatnék :P ), de befogtam a számat, mert nem akartam zavarni az orvosokat. Na akkor szóltak, hogy nekiálltak vágni. Nekem minden olyan lassúnak tűnt..eléggé türelmetlen voltam. Na akkor mondták, hogy valószínű hányingerem lesz, ahogy a babát préselik a gyomromnak nehezedve lefelé. Ez sem volt kellemetlen érzés. Nem értettem, miért nem emelték már ki :?: , amikor meghallottam a felszólítást: „hozzátok a vákumot!”. Valószínű nem találták, vagy nem bírták kihúzni belőlem (igencsak kapaszkodott Domi :) ). De szerencsére meglett, nem kellett a vákum.
Akkor mondta az orvosom, hogy „jól van Szilvi, megvan: kisfiú, igen pici”. Na ezen beparáztam eléggé. Mondták, hogy 1100 g (valójában 1150 volt).
Ehhez jött még, hogy beadták az oxytocint (méhösszehúzó) az infúzióba, amitől egy „csöppet” rosszul lettem. Elárasztott a meleg, tiszta piros lettem, az ájulás környékezett. :oops:
Majd szomjan haltam a műtét közben, de sajnos nem engedtek inni. Így a jóga által megtanult légzési technikával a pánikot is átvészeltem. Majd ez az állapot hamar elmúlt. Közben továbbra is ideges voltam, így megkérdeztem a fejemnél lévő kedves nőcit, hogy megvan-e mindene a Dominak, merthogy semmit nem mondtak. Megnyugtatott, hogy ép mindene és mozog. Állítólag fel is sírt. :cry:
Sajnos nekem nem mutatták meg egy pillanatra sem, mivel nem lélegzett – azonnali lélegeztetést igényelt. Kicsit csalódott voltam, de a gyerek érdekében még ezt is elfogadtam.
Kint az üvegajtónál állt végig a férjem és a nővérem. Készült fotó is Domiról a műtőben.

Varrás: ezután gyorsan nekifogtak a varrásnak. Ez a szakasz jó unalmas volt és viszonylag hosszú. Azt tudom, hogy nagyon precíz munkát végzett a dokim, még izmokat is összevart, hogy ne legyen a hasam petyhüdt. Ami zavart, hogy olyan érzésem volt, mintha a gyomromon lenne egy szerszámostáska és dobálnák rám a szerszámokat. :twisted: Csattanásokat hallottam, ahogy a rétegeket egyesítették a hasamban. Fájni semmi sem fájt.
A dokik-műtősök kellemesen beszélgettek, lazultak (én kevésbé :? ). Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy megszűnt a nyüzsgés körülöttem. Látni alig láttam valamit a rongyoktól, amivel le voltam takarva – de éreztem, hogy a fiam már nincs a műtőben. Valószínű, hogy ekkor vitték át a koraszülött intenzívre.
Innentől már nem történt semmi lényeges. Átemeltek egy hordágyra, magamat továbbra is ólomnak érezve – szédültem ahogy toltak hatalmas sebességgel a postoperatív osztályra.
A fejem a műtét közben szándékosan egyszer sem emeltem meg, nem is szívesen forgattam, mert tudtam, hogy akkor utóbb szörnyű fejfájásom lesz az EDA miatt.

Műtét utáni órák: ezek azok, amikre nem túl szívesen emlékszem..ha a nővérem nem lehetett volna velem, akkor én ott idegösszeroppanást kaptam volna :cry: ..vagy legalábbis a közelében voltam. Én még soha nem voltam olyan kiszolgáltatott helyzetben. 24 órát feküdni, mozdulatlanul az intenzíven, úgyhogy még inni is csak segítséggel és szívószállal tudtam..
A hozzátartozókat (köztük a férjemet is) kb. 2 percre engedték be. Ha a tesóm nincs ott, még a kontaktlencsémet sem tudtam volna kivenni (én hülye, persze sminkben és kontaktlencsében mentem a műtőbe :twisted: )
Míg folyt az infúzió az oxi-val, addig nagyon görcsöltem. Éreztem, ahogy az érzéstelenítés megy ki. Sajnos legelőször a derekam/hasam kezdett el fájni, majd a lábamat éreztem már zsibbadni. Pár óra múlva már mozgatni tudtam a lábamat, végül fel is tudtam húzni. Mindenki mgnyugodott, hogy nem bénultam le. :)
Este 10-kor fel kellett kelnem..sétálni..ez nagyon fájt, de biztos kellett. Közben, míg a postoperatívon voltam – ment a „molesztálás”..vérnyomásmérés, injekciók tömkellege. Szerencsére aludni hagytak, bár hajnali 4kor ébresztettek, hogy keljek fel mosakodni. Nem akarom részletezni, hogy milyen volt az ágy alattam – mivel betétet nem adtak, mert a katéter még be volt kötve. Reggel 7re megjött a nővérem, ki kellett mennem hozzá a folyosóra! Egyedül! Majdnem elájultam, mivel már annyira ki voltam éhezve. Gyorsan visszatámolyogtam, kaptam enni, az megmentett. Reggel már a férjemmel és nővéremmel tolókocsi segítségével átmentem a kórház másik szárnyába, a kisfiamhoz.
Az utóbbi élmény a fent leírt szenvedésekért teljes mértékben kárpótolt.

Nem ragozom tovább, így is túl hosszú lett. Talán valakinek még hasznosak lesznek az általam leírt tapasztalatok. :)

Kép
babancs

Csak én fogok Áfiéknál aludni? Vagy Bonikoék is képben vannak? Snufi Ti most elmentek máshova aludni vagy maradtok Áfiéknál, így hogy Eliza nem jön?

Áfi, Szirom: találtam egy paksaméta kifestőt, meg rajzolgatós feladatot, azt elviszem a gyerkőcöknek, jó?

Macsi: ezek nem túl jó hírek :-( de azért én nagyon bízom abban az egy petesejtben, meg abban, amelyik még nem döntötte el, hogy mi legyen :-)) Mikor lesz az ET?

Babancs: elolvastam a történetet! Elérzékenyültem kicsit….Stramm csajszi vagy!
szezso

Babancs,
Nem semmi a storid!! :shock: Nagyon erős voltál, és hál istennek Domi is egészséges! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szezsó, hétfőnlesz az ET, holnap kapom meg a pontos időpontot.
Ancsa, köszi a szurkolást. Short protokol-volt, 1 hónap fogigátló, utána pedig gonal f és suprafect, uccsó nap még egy merional is.

Kép
macspacs

Babancs!
Köszönjük a történetet!!!
Kicsit nosztalgiáztam,felidéződött az én császárom is!
Úgy látszik vannak még lelkiismeretes orvosok!Örülök hogy minden jól alakult és további gyors növekedést a picurinak!

Kép
Kép
ancsa81

szezso iszom iszom

babancs nem semmi köszi, hogy megosztottad velünk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Katica! Nem otthon is szoktam lenni, de ha apa otthon van vagy gépezik akkor ő van bejelentkezve!

Babancs! Köszönjük a történeted, azért jó izgalmas volt! És most naponta jársz be a kis manódhoz?

Mindenkinek szép napot!

Szezso! Most jön a doki rejtett tartaléka?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

snufi: mennek a gyógyító ölelések ((((((((())))))) :)

macspacs: Annak az egy drágának drukk +++++++++++++++++ És persze neked is!!! :)

babancs: köszönjük a történetet! Sok erőt, egészséget és kitartást a picurnak és neked! :)

boniko: micsoda egészségügyi rendszer :evil: Szerencsére én még itt Debrecenben nem tapasztaltam rosszat. Mondjuk elégé bosszantó, hogy regisztráció utána vizitdíj. Pl. a regisztráció fél 8-kor nyitva lenne hivatalosan, de háromnegyedkor még sehol senki. Holott hallani lehet, hogy megy bent a traccsparti. Ennyi bosszúság volt még. :evil:

szezso: remélem, hogy jól fognak alakulni a dolgok.

rólam: Lehet, hogy tegnap egy kicsit nyafisnak tűntem (nem kicsit, nagyon). Másként alakultak a dolgok, mint ahogy elképzeltem. Ezt viszont nagyon nem szeretem :oops: Nem hiába a horoszkópom skorpió. Mára átgondoltam a dolgot. Tényleg, örüljek, hogy nincs velem semmi baj. Vagyis még nincs, majd a lapar eldönti. Szerintem az lesz belőle. A dokim fogja majd csinálni. Nagyon kellemesen csalódtam benne. Magánrendelésére járok, és most nem fogadott el pénzt. Gondolta, úgy is fogunk még találkozni? :oops: :?
Hooopsz, egy kicsit sokra sikeredtem.

Szép napot nektek!

Rohanok, sok a munka!
Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Babancs! Szavesen megsimogatnám a fejed, vagy átölelnélek most...

((((((((((((((((((((((((((((babancs))))))))))))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, és még valami. Minden értékem rendben volt, ezért meg is kérdeztem a dokit, hogy akkor mitől van az, hogy 2-3 napot barnázgatok és utána csak 2 nap a rendes mensi. Azt mondta, hogy nekem a luteális szakaszom fokozatos ér véget és nem hírtelen. Aki rendesen menstruál annak fejeződik be rendesen, hirtelen. De ez nem gond. Ezt még sose hallottam. :oops: :oops: :oops:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilvaqueen ezt én sem hallottam még. remélem minden rendbenn lesz és mihamarabb tarthatod majd kezedben kis porontyodat :lol:
Vendég

Sziasztok jó reggelt ismét! :D

Vera: Nagyon szép görbéd van! :) A visszaesés lehet a beágyazódás miatt is akár, bár én úgy tudom, hogy az kb két hét a közösüléstől számítva, ha pont akkor van peteérés... Szerintem van esélye a dolognak, sőt mi több! Ebből sztem lesz valami! :) Hajrá, drukkolok nagyon! :wink:
lilaliba

Nohát! :shock:
Két Szilvia skorpió egy csárdában (topikban).
:lol:
szilbee

Szasztok!

Tegnapi Áfibosszantó sörös-mini-villám-találkozón érlelődött ötletem:
Aki elküldi nekem priviben a következő adatokat, azt berakom táblába, és elküldöm az összesítést neki (természetesen azt is priviben)

Lakhely, telefonszámok (mobil, stabil), e-mail, meg amit még gondol elérhetőséget, pl. web, iwiw...

Vélemény?

Kép
zölddisznó

ok :wink:
Vendég

Sziromka,
az a jó hogy ismered a környéket, így feltalálod magad.
Fogalmam sincs miből mennyi lesz, azt tudom hogy a kajához megvettünk ma mindent,meg üdcsiből és ásványvízből is betankoltunk, piát hoznak a lányok ki házibort, ki Baileys-t emlgetett, sütik és töltöttgombák, hidegsaláták is felajánlásra kerültek másnapra... nincs ötletem miből szenvedünk majd hiányt.
Szezso,
nagyon szívesen! :) És én is kíváncsi leszek hogy mivel próbálkoztok addig...
Macspacs,
nagyon aranyos sztori: egy lánynak (ő maga mesélte) egyetlen embrikéje osztódott szépen, azt visszaültették neki. Nemsokára kiderült hogy kétpetéjű(!) ikrekkel terhes. Hogy lehet? Megtapadt a lombikembrike, és egy éretlennek és kicsinek talált tüsző, amit ezért le se szívtak megrepedt, apa meg eltalálta. 2 fia született, és nem tudja melyik a lombikgyerek, és melyik a féligmeddig spontánka :D
Ancsa,
köszönöm szépen! :)

Megvannak a belépők!!! :D
Ma felvehettük őket, és meg is tarthatjátok!
Vendég

Sziasztok!

Veramami! Csak most tudtam jönni. Szerintem ez az esés még simán belefér! Nekem egyenlőre csak cicifeszülés tünetem van, de ez menzesz előtt is szokott lenni, de a terhességeim elején is volt. Úgyhogy ez még bármi lehet. Ilyen tünetem, amit te írsz, a fiammal volt a terhesség második felében.
És az én görbém:
Kép
zsebi_baba

áfi jujj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsebi babaa drukk +++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nagyon jó szórakozást kívánok nektek a hétvégére! Jó időt, jó bulit és jó erőműlátogatást! És nekünk, itthonmaradóknak sok fényképet!!!!:)
zsebi_baba

Sziasztok!

Macspacs: drukk.

Szezso: mi nem Áfiéknál alszunk.

Babancs, gratu, nem volt semmi, de a vége a lényeg! :wink:

Szilva: köszi.

Vera: holnap tesztelsz? Drukk!

Zsebi: drukk.

Rólam: oda van a bundám rendesen: úgy érzem, mintha az egész homlokomban/agyamban takony lenne. (bocs :oops: ) Hőemelkedésem is van, szóval rendesen elkapott a nyavaja. Le is fexem kicsit...

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufika jobbulást! Mi is megnéztünk ám tegnap a sörzős csajokkal a Sikkben!

Adatokat, azonnal! Nem váróóókl!

Kép
zölddisznó

Melcsi és Boni:
0691 331033 as számra lehet sms-t küldeni, ezt kell beirni: LR328 3
(fontos a 3as elötti szóköz!)
75 Ft + Áfa, azaz 90 Ftba kerül.

Ez a képem van az újságban:
Kép

A szavazók 2személyes wellness 7végét nyerhetnek a Hotel Kapitányban.

Köszönöm, ha szavaztok:

snufi

Ma van peteérésem! Juhéjjj! :lol:

snufi

Snufi: Nagyon szép vagy a képen! Szívesen szavaznék én is, de le vagyok égve és lesz egy nagy csomó kiadásom! :cry: de remélem nagyon sok szavazatot kapsz majd az enyém nélkül is4 :)
lilaliba

Szilbee: egy az egybe ezt érzem én is, most, hogy megettem két púpos tányér bolognait, ugyanúgy van a gyomromban ez a félig éhség félig égés jellegű érzet....

macspacs: szorítok annak az Édes kis Petinek :)

babancs: ölelés Nektek, de sok :) én is koraszültem a kislányomat és képzeld akkor még altattak császárnál és átvitték egy másik kórházba, 1 hétig !!!!!!!! :( :( :( nem láttam Őt. Nagyon beteg voltam, gondoltam, hogy elszököm a kórházból, de aztán győzött a józan ész.
Ma már egészséges gyönyörű nagylány :)

lilaliba: köszönöm a bíztatást, én is beágyazódásra gondolok :roll:

snufi: gyönyörű voltál, én is fogok szavazni!

Coca: tök jó ötlet, de hova kell írni az adatokat?

zsebibaba: jó a görbéd, jó stabilan tarja magát, drukkhegyek!!!!!!
cicifeszülés is jó, az nekem is van, de nekem mindig van PÉ-től, úgyhogy ezt nem veszem jelnek. Ez a gyomorégés gyanus nekem.

Veramama
veramami4

snufi: és nem tudom, hogy honap teszteljek-e? 12. dpo lesz holnap. Mondjuk most veszek Bonikotól 5 db tesztet, csak nem akarok csalódni.... viszont ha itthon lesz az 5 db teszt ki a csuda tudja megállni.
Mit csináljak lányok? Várjak még? :roll:

Veramama
veramami4

Liba, Vera: köszi. :D

snufi

Vera: szerintem tesztelj!!!!! :o

snufi

zsebibaba:

MÁRMINT MAGAMNÁL NEM VESZEM JELNEK :) kicsit félreérthető volt.

Veramama
veramami4

Én már nem is tudom mit mondjak! :roll:
Akárhányszor úgy láttam, hogy no most babás valaki, tutira megjött szegénynek. :(
szilbee

Snufi!
Akkor remélem párod hamar hazaér!!! :wink:
egyébként nem csoda, hogy bekerültél ezzel a képpel az újságba!! :) 8)
szilbee

Zöldi! Írtam privit!

Snufi! Szavaztam! :lol:
Tessék meggyógyulni, hogy mire hazaér párod le tudd támadni!

Veramami és Zsebi baba! Még mindig babagyanúsak vagytok!

Veremami! Tesztelj, tesztelj! És a költségeket Áfi számlájára utald is át! :lol:

Lilaliba! A tegnapira még visszatérve! :twisted: Pedig szerintem anyukád kismillióegyszer elmondta, hogy idegeneknek .....

Kép
bettike
Eger

Vera! Adatokat ide nekem priviben!

Kép
zölddisznó

snufi szavaztam! a hotel kapitány az a Sümegi hotel kapitány? :wink:
Apára fel!

szilbee tuti rám gondoltál, mi :lol:
Vendég

..jönnek, jönnek az adatok.
Ha nem írtok T-com-os számot, akkor senkit nem fogok ingyé felhívni 6 után, hogy hallhassa a hangomat! :lol:
Életkor nem kell, az benne van a másik táblában.

Kép
zölddisznó

zöldi küldtem :wink:
Vendég

Bettike, Boni, Szezsó, én már megvagyunk.

Kép
zölddisznó

Szilbee, Bettike, Boni: köszönöm. :wink:

snufi

Coca: privi ment.

snufi

Rohanásban vagyok, csak Zöldinek:

Zöldikém, közkinccsé teheted a mobilszámom :wink: Mármint zárt körben :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is...???? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsa81

LÁNYOK!!!

Kis ismétlés, hogy biztos ne legyen félreértés:
Találkozó: délelőtt 10 óra a 6os út mellett, ott ahol nagy fehér tábla van: ATOMERŐMŰ DÉLI BEJÁRÓ és egy bordó Samara mellett ácsorog egy alacsony, hosszú barna hajú lányka gúvadó szemekkel keresve a lassító autókat. Összeszedünk mindenkit és együtt megyünk be a parkolóba, mert távolabb van a 6ostól és nem is látszik, tehát egyedül senki nem találná meg, vagy nem biztos. Ott mindenki megkapja a belépőjét amire rettenetesen vigyáz, és aláír egy névreszóló papírt, hogy nem ivott alkoholt, nem drogozott, nem ad ki tudomására jutó titkokat, és hasonló izéségek. Innen irány a látogató központ, majd egy portán át az erőmű belseje, mindenkinek lesz saját kódja is amit be kell ütni, lesz min vigyorogni a biztonságiőröknek. Feketében vannak és fegyver van az oldalukon, de nem kell tőlük megijedni.
Ha az erőműben végeztünk bemegyünk Paksra ebédelni, van 2 jó hely is, már sejtem is melyikba megyünk mert a másik közelében nagyon nehéz parkolni.
Utána lemegyünk hozzánk, itt tüzet gyújtunk, de mindenekelőtt mindenki átöltözik játszós ruhába amit nem sajnál. Hagymát, húst vagdalunk, főzünk, iszogatunk, beszélgetünk, jó lesz.
Az erőműben a ruházat: hosszú nadrág, zárt cipő! Sisak kötelező, de azt adunk. Tűsarkú, izomtrikó és hölgyeknél túlzóan szemérmetlen öltözet nem lehet. Senkinél nem lehet mobiltelefon, fényképező, kamera, ezek elzárását megszerveztük, de a parkoló is őrzött és kamerázott is, épp ma láttam mikor mentünk a belépőkért, így a kocsiba is be lehet zárni, nem kötelező leadni de üzemi területen senkinél nem lehet. Tilos az alkoholfogyasztás is előző este 8 órától (bármikor bárkivel megfújathatják a szondát, és tudnak rólunk, sőt figyelni is fognak minket nagylétszámú csoport lévén!!!).
Ha bárkinek bármilyen kérdése van zaklasson bátran!!!
Vendég

Ancsa! Naná!

Kép
zölddisznó

Szirom! Más adatot ne rakjak be?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szezso, remélem a dokid megtartja a normális hozzáállását a dolgokhoz. Igen, most voltam először a Rókaynál, mert 16 hetesen azért mentem a másikhoz, hogy ő csináljon egy uh-t a méhlepény helyzete miatt, de nem lett uh mondván 3 hét múlva úgyis lesz :cry:

Katica, jó a görbéd!

Veramami, ez nem esés. Szerintem csak akkor tesztelj, holnap ha legalább ennyi marad a hőd.

Zsebibaba, tied görbe is rendben van.

Szép időt és jó szórakozást kívánok nektek holnapra!

11111111111111111111111111111111111111111111111111 (ezt a Réka írta nektek :) )

Kép
Kép
robcsi03

Áfi! A nagy lázban égés közepette bátorkodom megkérdezni, hogy Téged is beírhatlak az adattáblába? Mindent tudok rólad, csak még az e-mail és az asszonyos nevedet nem.

Kép
zölddisznó

Robcsi! Kérek adatokat, ha szeretnél az elérhetőségestelefonoslakcímesíméles táblába bekerülni. (Priviben küldöm el a végén az összesítést mindenkinek, aki szerepel benne)

Kép
zölddisznó

Coca,
te CSAK az asszonyos nevem tudod :wink:
betehetsz a táblába! Köszi!

Lányok! A találkozó helyszíne a zöld paca!!!
Kép
Vendég

Ki alszik egyáltalán nálam???
Már Snufi se? :cry: :cry: :cry:
Szezso és Bonika fix (ugye?)
Hát így mindenki pihepuha fekhelyen alhat...
Vendég

Zöldi: privi ment :D

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: