Sziasztok!
LaraManó alszik, így most hagyom a házimunkát, inkább gyorsan írok Nektek pár sort.
Nagyon jók a sétálós képek!!! Mindenki nagyon szép! A mamák is nagyon kis csinik!!!
Mennyit sétáltatok?
Kórház téma
Engem is iszonyatosan felháborít, és nem is tudom, hogy a düh vagy a szomorúság erősebb bennem ha erre gondolok, hogy mindig a legjobbat kell tönkretenni ebben az országban.
Igen, nekem is van egy barátnőm, aki Amerikában él és ott igen, haza engednek 1 nap után ha minden ok, de hát az Amerika, mi még nem tartunk ott semmilyen téren, nem tudom, hogy mért kell másokat majmolni!

na jó nem is idegesítem magam tovább, hisz ugysem mi egyszerű emberkék döntünk!
Veronikusz,
Ez a parlamentes dolog jó!

egyetértek Henivel én is, ha tudnám, hogy nem kockáztatom a BAba és az én egészségemet akkor én is mennék! De szerintem a dokitok biztos odamegy hozzátok, ha szépen kéritek!! vicces lenne!
Ne legyél letörve! Majd csak visszaáll megint a sok alvásra a pici lány! Csak még biztos szülinapos hangulatban van, és ezért teszi ezt!
Emano,
Én is kérek privit, ha lehet! Köszönöm!
Szia Bogár!
Várjuk a beszámolót, hogy mit mondott a doki!
Almavirág,
Hova nem érdemes vizeletet otthonról vinni? Kórházba vagy magánrendelésre?
Györgyi,
Peg-perego Venezia a babakocsitok?
De hát eddig szeretett szopizni nem? Akkor biztos majd megint fog, csak a betegsége miatt nem állt még vissza nem? Nagyon szorítok nektek!
Steffi,
Nagyon édes ez a kép!!!
Na azért azt megnézem, hogy gyalogolsz Kerespesről!
Barbi,
Szegénykém!
Remélem ma már jobb Dani ujjacskája!
És hogy viselte a szurit?
Mi is tegnapvoltunk szurin, csak mi a 2 hónaposon 8,30-ra mentünk.
Ezt nagyon jól vislete Lara.
De aztán mentünk fél 12-re Uh-ra is, és szegénykémnek mikor a fejecskéjét nézték, nagyon sírt, ennyire még soha. És nekem kellett fognom. Olyan borzasztó volt.
De minden rendben van!
Merci,
Jó hogy jöttél!
Gyógyulást nektek! Nagyon édesek a gyermekeid!
Marcsi?
Zsófi?
Tünde?
Hogy vagy? Milyen volt a suli? Sajnálom, hogy nem jött össze a séta.
Lányok!
Azt hiszem
Barbi, Steffi nektek tuti van ilyen
fürdős mackótok, de még másnak is, csak nem nagyon emlékszem. De már sok ilyen képet láttam.
Azt szeretném megtudni, hogy ez mennyire jó, mennyire tudtok hozzáférni a Babához., mennyi idősen lehet beletenni a babát, és ez jó sarok és rendes kádban is? És a Babák mennyire szeretik? És akkor Ti velük fürdötök mikor ebben vannak?
Köszönöm
Na megyek elmosom a kagylókat!
Szép napot! És jó hétvégét Mindenkinek!
Puszi
Ancsa