A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lányok!
nem tudom mi lesz a Kútvölgyivel!? ha marad akkor itt szeretnék szülni majd, de ha ne adj Isten nem, :oops: :cry: akkor itt: http://www.imreszul.neologik.hu/ érdemes körülnézni! (ez a Tétényi) Bár én még a Budai HM kórházra (XII., Királyhágó u.) is kíváncsi lennék! Nem tud róla valaki valamit? Bármit. Nem szült itt valakinek ismerőse? ÚGy tudom nem csak HM-esek mehetnek ide.

Mi különben jól vagyunk, csak én vagyok letörve mint a bili füle. :oops: Szofi 3 éjszaka átalvása után 2 napja 4.30-kor kelt enni, majd múlt éjjel 2.30-kor. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Merci

Végre jöttél. Már sokat gondoltam rátok! Gyógyuljatok!!

Barbi

Hú szegény Dani!! Remélem jobban lesz! Jázminnak egész pici korában (mintha már nagy lenne, na mindegy...) volt egy kicsit beszakadva, féltem is hogy begyullad, de megúsztuk. Egy nagy kalappal a vendégsereghez, az oltáshoz, meg van bocsátva, hogy nem voltál. :lol: :lol: Nekünk meg még mindig ez a szopi probléma, már rosszul vagyok!!!! Letakart fejjel délelőtt két óránként szopiztatok. Hm. Ez a gyerek utál szoni az tuti. :((

Cukorfalat

Nemsokára neked is meglesz ne félj!!! És akkor jöttök ti is. :lol: :lol: Ja a vonalzóval én is szenvedtem egy ideig. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Bocsánat,
egy kiegészítés.
Természetesen nem a H. Á. otthonszülése találkozik annyi ember ellenkezésével, hanem azok az intézkedések, amelyekért ő kiáll, elképesztően arrogáns modorban. Ilyen pl. bizonyos szülészetek bezárása. Ehhez képest "furi", hogy neki nem elég a megmaradt szülészetek valamelyike. Miért is...
memme

Memme

Egyszerre írtunk! Én hallottam. :twisted: :twisted: :twisted:

Veronikusz

Nem baj, majd ma éjszaka alszik!!! :lol: :lol: Remélem Jázmin is, mert tegnap tiszta nyűgös volt egész nap és éjszaka is kétszer felébredt. Valami van a levegőben. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Bocs, hogy az egyéni dolgokra nem reagáltam, azaz nem mindenkiére. Természetesen mindenkinek kívánom, hogy oldódjanak meg a kisebb-nagyobb gondjai. Jó babázást!
memme

Györgyi!
nyugodalmasabb éjszakát nektek is! :oops:

Barbi!
Jobbulást szegény Daninak. :oops:

Merci!
nagyon édesek a gyerekek.Főleg az, amelyiken egymás mellett húzzák a lóbőrt. :lol: Jobbulást! :oops: Jó hogy jöttél.

ez a Babanet egyre gyakrabban szaraxik! Folyton kidob. :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Amit az "Istvánról" írtam az sajna igaz!! Ott futó szalagon mennek a szülések, csak azt nem értem hogy eddig is zsúfi volt, akkor most mi lesz??? Ma volt itt a védőnőm és Ő kérdezte, hogy mikor lesz második baba, erre el kezdtem mesélni neki, hogy úgy néz ki, hogy megszűnik a kórházban a szülészet. Rögtön rávágta, hogy az Istvánba nem menjek szülni, ha nem muszáj.

Gabi,
Igen, Ricsinek hívják a férjem. Tegnap kérdeztem tőle, hogy ismer-e és IGEN!!!! :lol: :lol: Utólagos engedelmeddel megnéztem a képeket az iwiw-en. Annyira aranyos Enci, nagyon szép kislány!!

V.Mira
Hát ez érdekes, mert én pont a Szt. Imrében keresek új orvost!! Jó lesz, ha ott is elkezdik szanálni az orvosokat!! :cry:

Bogár,
Ha nem vetted volna még észre itt Vida fan club van!!! :lol: :lol: :lol: Ugye csajok??? Bár én nem nála szültem, így ki is lógok a sorból. Amúgy én mindig vittem magammal a vizeletet és így nem kellett ott szenvednem, csak átöntöttem aztán szevasz tavasz!!! :wink: Mi lesz Vida dokival??? Én úgy hallottam hogy az Szt. Imre felé veszi az irányt! Ha tudsz valamit, kérlek oszd meg Velünk!

Veronikusz,
Megyek veled szülni a Parlamentbe!!!! Nem tudom mit szólnának hozzá a Tisztelt Képviselők!! :lol: :lol:

Nagyok jók a sétálos képek!!!

Steffi,
Te drága, merre jártál???? Miért nem voltál sétálni??? Martinit elnyomta az álom??? Édes Martini ahogy beájult a kenguruba!!Képzeld tegnap itt volt a védőnőm és Ő mondta, hogy nagyon sok Kispesti kismama a kistarcsai Flóra Ferenc kórházba megy szülni. Állítólag nagyon szép, most lett felújítva, egyedül a csecsemősökkel nincsenek megelégedve!!

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Merci! De jó, hogy itt vagy... végre! Gyógyulgassatok! Jelentkezz be néha. Ja, és nem sokáig leszel kifacsart citrom. Ki is bátorította az egész bandát? Nemsokára te is rohangálsz majd a Ligetben. :lol: Szépek vagytok.
Györgyi, köszönjük a sétálós képeket, igazán jól néztek ki mindannyian! :D
Veronikusz, engem kérdeztél? Ki szbattai? Én nem... :)

Végül, de nem utolsó sorban, mérhetetlenül felháborít. Szerintem az egy ágyra eső szülések száma a Kútvölgyiben jóval magasabb volt, mint... hagyjuk! Nem ez döntött. Az egyetem talált általa jobbnak vélt célt a klinikai tömb számára. Csak erre tudok gondolni. Meg arra, hogy döbbenet, hogy ezt a gárdát szét akarják robbantani... :shock: Rengeteget voltam már kórházban, de "ilyen jól" még sehol nem éreztem magamat. Soha nem bánt senki lekezelően, pedig tudjuk, hogy sokféle ember és hozzáállás van ott is, mégis működött egy csapatként a gépezet. Le a kalappal! :idea:
vbea

Sziasztok lányok!

Merci nagyon jók a képek! Benjámin teljesen úgy néz ki mintha már legalább 3 hónapos lenne, és nem 3 hetes. Gyönyörű szép fejlett baba! :D :D :D

Vica10! Akkor jól gondoltam, mert az iwiwről tűnt nekem ismerősnek Réka arcocskája, viszont onnan nem derül ki,hogy téged,hogy hívnak...ezért kérdeztem. :D Ti is nagyon jól elvagytok, látszik a képeken!!! Ricsivel már 10en akárhány éve ismerjük egymást, meg Pancával is nagy barátnők voltunk. (egy házban laktunk) Csak hát ki-ki elköltözött jobbra-balra. De azért nagyon jó,hogy az ember így rátalál ismerősőkre!!! kicsi a világ! :D :D :D
Szóval akkor testvérkét tervezitek már Rékának??? Hajrá!
:D :D

Én Tóth fan clubbos vagyok!!! :D :D

Remélem ha H.Á. otthon szül, és esetleg vmi komplikáció lépne fel,- majd eszébe jutnak az intézkedések! Bár neki van lóvéja magánkórházra, ugyhogy azért nem csinálnak ezek gondot ebből. Ők úgysem oda mennek ahova tartoznak!

:twisted: :twisted:
Vendég

Vica!
köszi a dicséretet. Ok! megbeszéltük. Megyünk együtt. :lol: :lol:
mi van a Szt Imrével? mert én is arra felé kacsingatok. Itt lakunk szinte mellette és amilyen gyorsan megérkezenk nálunk a babák ...
Nálatok is terbe van az utánpótlás?
És még valami! Nem tudsz valamit Durcáékról? :oops:

Vbea!
Bocsi. Akkor visszatérek a Bogárkázásra. :lol: Bogár is Bea. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ha nem a leendő gyerekem és az én egészségemet kockáztatná, esküszöm megtenném én is, hogy a parlamentben szüljek.

Most, hogy ennyi szülészetet megszüntetnek, tényleg egy darab húsok leszünk futószlalgon. :cry: Egyszerűen felháborító!!!!!!!

Engem is annyira gyönyörű és kellemes emlékek kötnek a Kútvölgyihez, annyira szívesen járok ott bármikor és nem is szeretnék belegondolni, hogy mi lesz, ha nem mehetek oda többet.

Amikor februárban voltam Vidánál és mondtnam neki, hogy egyszer még számítanék a közreműködésére, azt mondta "nyugi, megoldjuk, maximum a Szent Imrében szülünk". Szóval, lehet, hogy arra felé kacsingat.

Egyszerűen undorító, hogy ilyen bizonytalanságban, káoszban hagyják őket. Nem csodálom, hoyg az egész osztályra kihat. És tényleg azért sajnálom a legjobban, mert én is azt tapasztaltam ( volt rá időm ), hoyg ott MINDENKI szívvel -lélekkel végzi a munkáját. Persze mindenkinek lehet és van is rossz napja, de összességében le a kalappal a Kútvölgyi szülészeti gárdájával.

És nem akarok senkinek semmi rosszat kívánni, de aki ezt az egészet kitalálta, kívánom , hogy egyszer az életben érezze azt, ami egy átlag anyának kavarog a fejében, lelkében emiatt az okos döntés miatt. :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

LaraManó alszik, így most hagyom a házimunkát, inkább gyorsan írok Nektek pár sort. :wink:

Nagyon jók a sétálós képek!!! Mindenki nagyon szép! A mamák is nagyon kis csinik!!!
Mennyit sétáltatok?

Kórház téma
Engem is iszonyatosan felháborít, és nem is tudom, hogy a düh vagy a szomorúság erősebb bennem ha erre gondolok, hogy mindig a legjobbat kell tönkretenni ebben az országban.
Igen, nekem is van egy barátnőm, aki Amerikában él és ott igen, haza engednek 1 nap után ha minden ok, de hát az Amerika, mi még nem tartunk ott semmilyen téren, nem tudom, hogy mért kell másokat majmolni! :cry: na jó nem is idegesítem magam tovább, hisz ugysem mi egyszerű emberkék döntünk! :cry: :cry:

Veronikusz,
Ez a parlamentes dolog jó! :lol: :lol: egyetértek Henivel én is, ha tudnám, hogy nem kockáztatom a BAba és az én egészségemet akkor én is mennék! De szerintem a dokitok biztos odamegy hozzátok, ha szépen kéritek!! vicces lenne!

Ne legyél letörve! Majd csak visszaáll megint a sok alvásra a pici lány! Csak még biztos szülinapos hangulatban van, és ezért teszi ezt! :wink:

Emano,
Én is kérek privit, ha lehet! Köszönöm!

Szia Bogár!
Várjuk a beszámolót, hogy mit mondott a doki!

Almavirág,
Hova nem érdemes vizeletet otthonról vinni? Kórházba vagy magánrendelésre?

Györgyi,
Peg-perego Venezia a babakocsitok?

De hát eddig szeretett szopizni nem? Akkor biztos majd megint fog, csak a betegsége miatt nem állt még vissza nem? Nagyon szorítok nektek!

Steffi,
Nagyon édes ez a kép!!!
Na azért azt megnézem, hogy gyalogolsz Kerespesről! :lol:

Barbi,
Szegénykém!
Remélem ma már jobb Dani ujjacskája!
És hogy viselte a szurit?
Mi is tegnapvoltunk szurin, csak mi a 2 hónaposon 8,30-ra mentünk.
Ezt nagyon jól vislete Lara.

De aztán mentünk fél 12-re Uh-ra is, és szegénykémnek mikor a fejecskéjét nézték, nagyon sírt, ennyire még soha. És nekem kellett fognom. Olyan borzasztó volt. :cry:
De minden rendben van!

Merci,
Jó hogy jöttél!
Gyógyulást nektek! Nagyon édesek a gyermekeid!

Marcsi?

Zsófi?

Tünde?

Hogy vagy? Milyen volt a suli? Sajnálom, hogy nem jött össze a séta. :cry:

Lányok!
Azt hiszem Barbi, Steffi nektek tuti van ilyen fürdős mackótok, de még másnak is, csak nem nagyon emlékszem. De már sok ilyen képet láttam.
Azt szeretném megtudni, hogy ez mennyire jó, mennyire tudtok hozzáférni a Babához., mennyi idősen lehet beletenni a babát, és ez jó sarok és rendes kádban is? És a Babák mennyire szeretik? És akkor Ti velük fürdötök mikor ebben vannak?
Köszönöm

Na megyek elmosom a kagylókat!

Szép napot! És jó hétvégét Mindenkinek!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Vica

Tényleg az István is ilyen rossz? Szörnyű. Pedig régebben olyan jókat hallottam róla. Bár Anyukámat két napig szivatták, nem ehetett nem ihatott, és még sem műtötték meg, én meg a SZent Imrében jártam így, de persze annak már 13 éve. Most nekem is ez a kórház a legszimpibb. Bár én oda megyek ahol Vida doki van. :lol: :lol: A világ végére is. :lol: :lol:

Ancsa

Kb. két órát sétáltunk, jó volt. :lol: A kocsink olyan amilyet írtál azt hiszem, engem Masni világosított fel tegnap. :lol: Kaptam a barátnőmtől azért nem tudom. A szopi téma szörnyű... De ez már tutira nem a nátha miatt van, már több mint egy hónapja csinálja. Na mindegy nem adom fel azért ám... :lol: :lol: :lol: A fürdős mackó az a műanyag székszerűség? Mert ha az, akkor nekünk is van, de már vagy egy hónapja nem tudjuk használni. Jázmin kinőtte. Én a kiskádba kis vizet engedek, elengedem teljesen és csakúgy lubickol mint azh őrült. Imádja, próbáld ki. Bár már a kiskád sem lesz sokáig jó, mert azt is kinőtte. (Olyan magas lesz, mint az anyja, legalábbis a védőnő azt mondta, hogy átlagon felüli a hossza. :roll: )

Steffi

Na jobb a mai napotok eddig? REmélem már nem olyan nyűgös a kiskrapek!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
remélem soha nem fogunk ott tartani mint a .... amerikaiak :evil: tisztelet a kivételnek.
Szegény LAra! De az a fő hogy minden rendben és tök jó hogy a szurit ilyen jól viselte. Akkor be se lázasodott? :D

Györgyi!
Hágy cm Jázmin?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép evés után "Nagy Szaros" :D

Kép Vigyorex, alias "Kis Szaros" :D

Kép és végre sikerült a fogát is lekapnom. Itt már 6 foga van, de csak ez a kettő látszik :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
nekünk is van fürdős macink :lol:
Én nagyon szeretem és Beni is. Ő már 2,5 hónapos korától a nagykádban ebben fürdik. Persze nem felügyelet nélkül, de abszolut benne lehet hagyni, biztonságban van. Járhat keze lába benne. Hivatalosan 7 kg-ig használható, mi ezt már rég túlléptük, de még használjuk. Addig szoktam a kádat vízzel engedni, hogy jól ellepje Benust, de a fülébe ne menjen bele.
Szerintem megéri 3500 ft körül vettem a Brendonban. nem neked kell görnyednek, a babának is kényelmes.

Veronikusz:
Nagyon édesek a lányok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Györgyi!
Nekem séta ügyben a jövő hét csüt. nem jó, jön ide a volt olasz tanárnőm. Na ez úgy hangzik mintha öreg izé lenne, pedig egy fiatal, pörgős csaj. Már úgy várom! És a mai éjszakánk az összeset überelte, annyiraaa szar volt. Letettem 7kor és kelt 9kor, 10kor, szóval kb óránként, másfél óránként, aztán fél 4kor rájött valami és nagyon nem akart aludni, betettem a kiságyba és hasra fordult és össze vissza mászkált az ágyban. Aztán nagy nehezen elaludt 5ig, aztán negyed 8-ig. De én hulla vagyok egyszerűen, alig látok olyan álmos vagyok. Nem értem mi van. A foga viseli meg ennyire? Ráadásul napközben sincs segítségem, egyedül kell mindent csinálnom, Nimi is 9-re ér haza.... Na szóval most szarul vagyok, ő meg itt csúszik-mászik :D

Merci!
Nagyon szépek vagytok!!!!!! Nem értem, hogy alszik Beni 5-6 órát, írtam Györgyinek, hogy Martin mostanában 2-öt hajlandó egyszerre aludni éjszaka, mikor ő is aludt ennyit egyben...

Memme!
Jó a kép, megnéztem. Nem értem neked miért nem rakja fel!

vica!
Tegnap azért nem voltunk, mert mire készülni kellett volna, Martin bealudt, meg én sem voltam jól, mondjuk a mához képest tegnap hiper szuper fitt voltam :? A 2 szomszédom is ott szült, és ők is mondták a csecsemősöket, meg Sipi mikor elment szabira akkor nekem kellett kezdeni a ctg-re járást és azt mondta, hogy oda menejek (azt nem értettem miért) és a szülésznők nagyon aranyosak voltak, mondták, hogy már nagyon erősek a jóslóim, viszont valami főnővér úgy bekavart, hogy csak na, tiszta hülyén éreztem magam :twisted: Na ilyen a Kútvölgyibrn nincs! Ott akkor is kedvesen bánnak veled, ha úgy esel be...

Ancsa!
Hát arra én is befizetek, hogy innen gyalogolok a ligetig :lol: Bár a 37. héten Kistarcsa kórháztól hazáig gyalog jöttem, röpke 5km nagy pocakkal 40 fokban....
A macit én kb. 2hónapja használom, de mivel én egyedül fürdetek, nem mászok be mellé, hanem kivülről locsolom vizzel. Nagyon jó egyébként tényleg, ajánlom! Mikor apa fürdeti akkor ő bemászik mellé és úgy fürdeti úgy is tök jó! Nekem már azért nehéz kissé, mert Martin nyomja fel magát ülésbe és fogni kell, de amúgy jó nagyon. És sarokkádunk van és abba is teljesen jól bele lehet rakni. Majd küldök neked privibe képet, ha találok!

Veronikusz!
Tök jóóók a képek!

Na jó hosszú lettem, bocsi, nem tudom jövök-e még, olvasni biztos foglak titeket. Ha nem jönnék mindenkinek szép, napsütéses, nyugis hétvégét!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz

Nagyon jók a képek!!! Jázmin három hete volt 64 cm, most nem tudom mennyi lehet, mert a védőnő mérte és én nem tudom úgy. De már van olyan 68-as ruha ami kicsi rá. Ja a súlya az normális. Hát ilyen hosszú fajta...
:lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Ja és mi itthon akkor 72-nek mértük. :)) De valahogy a dokik téynleg máshogy mérik, mint én itthon. :lol:

Kép
gyorgyi33

Steffi

Hú te szegény! :( :(

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
Küldtem priviben fürdőmacis képeket, olyat is amiben látszik a kádunk.
Puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, nagyon sajnálom, hogy ennyire nem tudtok aludni......
Én szerencsére nem tudom, milyen az az extra pocsék éjszaka.... de mindig hangoztatom, ami késik nem múlik.....
Most, hogy Beni köhög és taknyos, én is többször fent vagyok, meg ő is nyöszörög álmában, szerintem azért, mert nem kap rendesen levegőt.

Lányok, ért valaki a tgyás, gyed témához? Mert én segg hülye vagyok hozzá. :oops: Ugye febr. végén járt le a tgyásom ( amit 168 napig kapunk ) Én azt hittem ez nagyob összeg ( már amit kézhez kapok ) mint utána a gyed. ( azt kapok most ) Erre vagy 20 ezerrel többet kapok, mint eddig. Nem mintha nem örülnák neki, mint majom a farkának, csak nehogy utólag szívjam meg. Vagy én tudom rosszul????

Jövő hét keddre nem terveztek sétát? Úgy szeretnék már énis menni. Nekem szinte csak az jó! Ha jó idő lesz, húzunk le szerdán vagy csütörtökön a Szelidi tóra.

Heni

Kép

Kép
cancan

valaki írta, hogy a Rákócsi Ági is a Tétényibe megy. Nincs fent a szülésznők között. Még nincs véglegesítve? Vagy ilyen ritkán frissíthetik a web-oldalt? vagy én értettem félre? :idea:

Györgyi, Steffi!
köszi :D bocs. Nem rakok fel most már többet. 8)

Steffi!
:oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni!
Kicsit szégyellem magam, hogy itt próblémázok mikor másnak a világon sokkal nagyobb gondjai vannak... Bocsi mindenkitől!

Ehhez a tgyás, gyed, gyes izéhez én is hülye vagyok, de szerintem nem kéne többet kapnod. A munkáltatóddal nem tudsz egyeztetni?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
Szerintem nyugodtan rakj fel képet a gyönyörű gyerekeidről, olyan jó nézegetni! És szerintem mindenki rakjon, olyan rég láttunk már friss képeket a babákról!

Kriszta hova tűnt????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
ne hülyéskedj! mi azért vagyunk itt hogy meghallgassunk mindenkit. TÉGED IS! Sajnálom hogy Martin ilyen kis nyűgi baba, de most lehet hogy tényleg van valami, mert Szofi is bulizott 2 és 3 között. Mintha nappal lett volna. Felült, dumált, dobálta a cumiját ... egy cseppet se volt álmos. Pedig nincs se nagy szél, se napkitörésről nem hallottam. Talán a keddi teliholdat érzik már? A fene se tudja hogy mi minden hat rájuk! Aztán lehet hogy "csak" a foguk. Remélem ma éjjel MINDENKI remekül fog aludni! Ha alszik a nagyfiú, Te is szunyálj egy kicsit! :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Heni, a http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderI ... list&iid=1 linken le tudsz tölteni egy elég részletes kiadványt a témáról. Sőt, ha szörfözöl :-) még pontos összegeket is találsz.

A kórház téma nagyon elkeserít! Éljen a nyugodt, békés, stresszmentes babavárás! :cry:

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz,
annyira aranyosak. Olyan kis dévaj!
Rákóczi Ágival aztán végül mostanában a Kútvölgyiben lehetett összefutni. Valaki írta.

Steffi,

ugyanezt csináltuk ma éjjel. Pedig sosem szokott ilyen lenni. És nyügi most napközben is, én meg kész vagyok már. És holnap tanítanom kéne a fősulin. A térdem nem is hajlik.

"Megyünk Vida doktor után." Persze. De én még szeretnék Rákóczi Ági és/vagy Zachár Erika után is menni... Telhetetlen vagyok.
memme

Veronikusz!!

nagyon jók az új vonalzóid neked is! Tök jók a képek is amiket felraktál!!!!! :D :D
Vendég

Heni

Az hogy melyik a több, az a bejelentett fizudtól függ. A 168 napos az olyan mint a táppénz. 75 %-a a fizudnak. Én így tudom. De a gyed is a fizudtól függ, de ennek van egy maximum összege, azt hiszem 80 ezer vagy valahogy így. De elég furcsa, hogy most kapsz többet. :roll:
Nekem sajna megint csak a csütörtök jó, de utána következő héten jó a kedd is.

Veronikusz

Jöjjenek csak azok a képek!!!! :lol: Rákóczi Ági végül nem ment el. De Heni találkozott is vele.

Steffi

Írd csak nyugodtan!!! Mármint a gondokat. Szerintem mindenkinek vannak és abból lehet egy csomót tanulni nem? :lol: Ráadásul a kialvatlanság szörnyű...

Memme

Megyünk együtt. :lol: Mármint Ági és Vida doki után. :lol: :lol:

Vali

Elhiszem hogy hogy kiborít ez a kórháztéma és minden kismamát, aki most szül. Titeket ez most nagyon érint. De próbálj azért meg keveset idegeskedni, csak rendben lesz minden, reméljük. :roll:

Kép
gyorgyi33

Barbi

Gondolok rád és a vendégeidre. :lol: :lol: Ja és persze Danira. :lol:

Kép
gyorgyi33

sziasztok!
senkinek, semmi infója kórház-ügyben? valaki írta tegnap, hogy ma megy vizsgálatra Vida dokihoz. Bogár volt az talán...?
vajon sikerült valamit megtudnia...?
ugye, nem csak én vagyok nyugtalan a témában...?

tegnap hívott egy barátnőm, Ő a Szt.Imrében szült, mondtam neki, hogy kórház dilemmában vagyok, ha nincs Kútvölgyi, megyek az Imrébe, azt mondta, nem menne vissza többet, igaz, hogy szép, meg kultúrált, de Őt két nagpig hagyták vajúdni (nem a folyosón sétált, hanem végig a szülőszobán volt!), 2 nap után ordítva "kérte" a dokiját, hogy császározza már meg, mert nem bírja tovább. egy másik barátnőnkből 4 (!!!!) doki nyomta ki az 5,5 kg-os gyereket. állítólag ott az a "módi", hogy mindenki megszületik valahogy... :(
szóval szerinte nem minden a "külső", nem oda menne, ha jönne a kistesó. hát, nem tudom. talán még mindig inkább az Imre ezek után is, mint a János. itt olvastam, vagy egy másik fórumon, hogy Apuka betelefonált a rádióba (a margit szülészet bezárása volt a téma), hogy volt szerencséje mindkettőhöz, első gyerek tizenéves, a Margitban született, a második pár hete a Jánosban, folyton azt leste szülés közben, nem szakad-e rájuk a plafon, és még Őt is zavarta férfiként, hogy milyen kosz van a szülőszobában! és, hogy a Margit már tizenéve is felszereltebb, klasszabb volt, mint most a János!
nem akarok oda menni!!!!!!!!!!!!!!!!

van valakinek infója a Kútvölgyiről???
v.mira

Sziasztok!

Kicsit hosszúra sikeredett a napom ,de már itt vagyok!
Szóval ami biztos a Kútvölgyiben megszűnik a szülészet!! :cry:
A Vida szegény nem tudott mondani semmi infót, mert de. volt egy értekezletük,és Ők is ott tudták meg pontosan mi lesz velük!
Én személy szerint megyek ahová Ő, és ezt meg is mondtam Neki...
Szerdán kell felhívnom,és addigra mindent megtud azt mondta.
Egyébként nagyon kedves és jó fej!!!
:lol:

Kép
bogár1

Sziasztok!!!!
Nincs infótok a kórházról???????
Nagyon aggódok, hogy mi lesz!!!! :?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Egyszerre írtatok Bogárral!

Györgyi!
Te hanyadik hétig dolgoztál? Most nézem a tényeket és a Várkonyi Andinak is olyan nagy pocija van már. Meddig dolgozik még? Gondolom ez nem csak annyi, hogy bemondja a híreket, hanem utána kell járni, előtte is meg utána is?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Az király!!!!!Akkor mostmár tényleg aggódok.........
Hétfőn megyek dokihoz majd akkor kiderül!!!!!!!!!!!!!!!
Én a Dunának megyek............
Bogár!
Teljesen megszűnik?Vagy mit mondott a doki????

emano/Andi
KépKép
emano

emano!

A doki ezeket a szavakat használta:
" Nem tudom mi lesz velünk, mert úgy néz ki megszűnik az osztály!"
Nagy volt bennt a felfordulás az összes orvos és növér csak erről suttogott!!
Ha Te hétfőn mész akkor többet fogsz már tudni....
Nekem szerdn kell felhívnom a Vidát!
Ki az orvosod emano?

Kép
bogár1

Szia Bogár!!!
Szabó Tibor az orvosom!!!!
Én nagyon el vagyok kenődve!!!!
Nem értem ezt az országot ezt az egész rendszert!!!!!!!
BOCSÁNAT ,de nagyon ki vagyok akadva!!!!!De szerintem ezzel nem vagyok egyedül!!!!!!!!!!

Kerestem az oep oldalán egy olyat ahol véleményt lehet írni, de nem találtam!!!!vajon miért???

emano/Andi
KépKép
emano

Hurrá, de jó hírek...... :( :( :( :twisted: :evil:
Én is megyek Vida és Ági után. Lehet, hogy hamarabb, mint gondolnám. :oops: :oops: :oops:

Én írtam, hogy Ági visszament, vagyis hivatalosan el sem ment, mert nem tudott emiatt a káosz miatt. Ezért nem található a Szt. Imre portálján.

Totál le vagyok hangolva...... :x :x :( :cry:
V30: köszi a linket, de ahhoz is hülye és lusta vagyok, hogy utána nézzek, de nekem is furcsa, hogy többet kapok, mint tgyás alatt...... :shock:

Heni

Kép

Kép
cancan

Kedves emano!

Ez a hír minden Kútvölgyis kismamának elképesztő!
Szerintem!!
De probáld meg ne idegesíteni magad a babucid miatt,és persze magad miatt sem!

Én is el vagyok kenődve, de az biztos ahová a dokim megy megyek én is!!!

Kép
bogár1

Cancan!
Ha 20ezret nem is magyaráz, de lehet, hogy a tgyásodból még adókedvezmény nélkül vontak, az havi 9 ezer lehet, amit most a gyedből már nem vonnak. de a másik 11 nem tudom, miből adódik :)

Nekem is a tgyás volt magasabb.
DE a gyedet a minimálbér 2x-nek a 70%-ból számítájk, ami max 84ezer kb. abból vonnak adót. ezt azoknál számolják így, akiknek a fizujuk előtte nem adta ki a 180 nap biztosítottat....

suli jó volt!!!
Megyke fürdetni.
Ja és Ckorfalat, ne aggódj, ha beteg leszel, a babuci nem lesz az, csak te!

És lányok, akik pocakosak, nayon együtt érzek veletek. És lassan már sírok is...

Cancan, csak nem??? :?:

mtunde

Heni

:?: :?: :?: :?: Mi? Baba a láthatáron?????

Bogár

Várom a szerdát, hogy mit mond kedvenc doktorbácsink.

Steffi

Én úgy tudom, hogy prilis végére van kiírva. De ő nem szerkeszt, csak műsort vezet. Én (persze nem azért írom hogy fényezzem magam vagy valami) még a 9. hónapban is dolgoztam, mert nagyon jó éreztem magam és nem voltam fáradt. Ja és én felelős-szerkesztek is. Így utólag ez már felelőtlenség volt részemről az utólsó két hónapban, mert azért a híradó nagyon stresszes műfaj. :roll: Ja viszont Közbeszédet csak a 8 hónapig vezettem, mert oldalt kellett állni, ráadásul 20-30 percet és már nem akartam nagy komoly dolgokról, nagy komoly emberekkel beszélgetni, nagy komoly pocakkal. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Itt vagyok lányok!
Pankám beteg, és net csak a párom gépén van, azt meg volt, hogy haza sem hozta. Pannának először a füle fájt, ma mentünk vissya, tüszös mandula.
Tisztára ki vagyok éhezve a hírekre. De sajnos így elsőre azt látom, nem valami jó hírek. A fene egye meg ezeket a nagyon okos politikusokat. Szüljenek ők. Otthon is, mit bánom én. Lassan feladom a 2. babát, és írok egy szép levelet Lajosnak, hogy köszi szépen, és miatta van. Bár nem hinném, hogy lennének miatta álmatlan éjszakái.
Nekünk ebben a hónapban sem jött össze. Tünde, Veronikusz, Lilluska (bocs, ha kihagytam valakit, egyre jobban érik az együttszülés :lol: ) Ezt a hónapot szerintem kihagyjuk, mert a kiírt időpont dec. 31. lenne, ha összejönne, én meg nem akarok karácsonykor.
De ugye azért még írunk ide? :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Az előző levelemben kicsit összevissza vlta, bocsi.
Emano! Azt a privit én is megkaphatnám? (Vagy valaki mástól?)
Köszi:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Györgyi: remélem még nem. Még nagyon korai lenne nekem. De mindkét hónapot ( amióta megjött ) alapul véve, már meg kellett volna jönnie...... :oops: :oops: :oops: azért még nem bele fér pár nap - vagy esetleg ( tekintve hogy 3. ciklus lenne szülés óta) több is. Legalábbis remélem.

Heni

Kép

Kép
cancan

M1-en az egészségügyről van szó, nem tudom, hogy a szüléssel kapcs-ban a sokat emlegetett nagyokos H. Á. dumál... :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, mi is azt nézzük. a büdös .... , nem részletezem mit tudnék vele csinálni!
nem vagyok rosszindulatú, de tudnám sorolni, mit éljen át egy terhesség, szülés kapcsán majd.
v.mira

Heni!
szerintem a szopizás bekavar és még nem állt be.
A GYED igénylésnél mit írtál? mintha az adólevonásról ott kellett volna nyilatkozni. Vagy rosszul emlékszem? lehet. Az is elképzelhető, hogy nem vonnak adót. Vagy rosszul vonják. Nekem is a GYÁS volt a több.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Heni, nekem is volt ilyen a 2.-3. mezimnél. Vettem is ijedtemben tezstet :) De negatív lett :)

Mi volt az m1-en? Mármint ovlt még valami érdemeleges? Vagy csak sületlenségek, amiért jól valagba lehetne őket rúgni???

mtunde

HEni

Tudod, úgyis akkor jön amikor ő akar. :lol: :lol: :lol:

Kriszta

Már azt hittem eltűntél. Jobbulást nektek!!

Mindenkinek jó hétvégét!!! Nálunk is vendégsereg lesz. HM. :roll: [/b]

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: