Sziasztok Lányok,
gyors bekukk, mert egy pár órát dolgoztam és most megyek az egyik ált.iskolás barátnőmhöz, akivel szinte majdnem egyszerre szülünk, három héttel van előttem

Egy kis tapasztalat csere.
Babancs, éljen
Veramami, nagyon szuper a görbéd, a petefészek szurka és minden mensis előjel belefér, nekem is volt, aztán csak nem jött a miki, nem jött.....
Gaby, drukk apának, jó jel, szorítok, nem lehet könnyű neki.
Áfis csapat, irigykedem azért rátok, tuti teljes ellazulás lesz ahogy a pia repertoárt olvasom

Én is szívesen ellazulnék

Hétvégére engedélyezek is magamnak egy deci vörösbort, mert ma jöttem rá, hogy mennyire kivánom
Nagyon jó szórakozást nektek és sok sok képet csinálni!!!!!!!!!!
Szezsóka, örülök, hogy téged nem érint ez a gyárbezárás. Akkor tényleg közel leszünk
Szerika, szerintem én sem fogok vadul fürdőzni, én is nagy úszó voltam valaha de most a terhesség alatt én is kerülöm az ilyen helyeket. Apa majd pancsol én meg lógatom a lábamat a parton és számolom a másodperceket meddig tud lent maradni a víz alatt, mindig ez van.......
A fürdőruhán is gondokodtam hogy oldom meg, mert csak bikinieim vannak, ezért marad a bikini és hozzá felveszem az egyik szép ugyanolyan színű toppomat. Nehogy valaki megkivánja a "cserebogár testemet" (idézet apától

).
Snufi, jobbulást

Lehet rád internetes is szavazni?
Babaimi szia, hogy vagy? Minden ok?
Zöldi, jó családi programozást hétvégére, pihengess is azért.
Enikő, nagyon aranyos a pocid és egyáltalán nem nagy

, 22 hetes terhes vagy

Ekkorának kell lenni. Nagyon ari.
Többieknek drukk mindenhez, még este jelentkezem, hogy mi volt a dokinál, képek tuti nem lesznek, régi tipusu UH-ja van

max ha kinyomtat valamit azt tudom lefényképezni, de abból nem láttok sok mindent, azért igyekszem. Apa dolgozik, így anyukám jön velem, de még nem volt, úgyhogy nagyon be van sózva

.
Puszi mindenkinek és szép napot.
Melcsi