A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

gaby: örülök, hogy hamarabb lesz a kaalis megbeszélés :D vigasztald meg apát, reméljük gyorsan kiderül, hogy mi a gond vele, és jön a babó.

babancs: még egyszer hatalmas gratula :D várom a történetet én is! a pici dominak gyors gyarapodást! nagyon édes csöppség :D :D :D

szeri: várom majd az eredményt! mikor derül ki?

bettike: épp elképzellek olyan döbbent tekintettel :lol: felvettelek tényleg msnen, de csak otthonról szoktam használni. majd beszélünk...

coca: mennek tovább neked a drukkok++++ sajnálom, hogy nem talizunk veled most. de első a család.

boni: gyógyulást! én kértem tojlit, és rád bízom, hogy melyiket adod nekem.

snufi: nem semmi a férjed. mikor derül ki a pályázat eredménye?

klarissza: menjünk érted szombaton vagy sem?

katica
katica30

Katica, nemtom. De ez a része nem is izgat annyira! :lol: :wink: :lol:
Te hogy vagy?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

katica rendben :lol:
Vendég

snufi: én épp a nyolcadik órámat tartom. hetet már végigbeszéltem, most leültem a gép elé. a gyerkőcök meg dolgoznak :D aztán majd kapnak jegyet. :D még délután estig szakkört tartok, így estére nem sok hangom lesz. majd suttogok a férjemnek. :D

katica
katica30

katica! Tegnap nyomtalanul eltűntél! :cry: Sitty-sutty és már ki is lépteél. :cry:

Boni! Ha tényleg felfázás, akkor az urológiára, ha valami egyéb fertőzés, akkor nőgyigyi. Amúgy bárhova mehetsz, most még mindenhol ellátnak.

Kép
zölddisznó

coca: egyszerűen széthalt tegnap az msn. :cry: de ma este bepótoljuk oké? :wink:

katica
katica30

boniko: én sajnos nem tudok segíteni. :(

Este 18:30-ra megyünk a dokibácsihoz, megbeszéljük, hogy ezek után mi legyen. Annyira izgulok, görcsben van a gyomrom reggel óta. :shock: :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva: drukkhegyek estére+++

katica
katica30

Sziasztok Lányok,

gyors bekukk, mert egy pár órát dolgoztam és most megyek az egyik ált.iskolás barátnőmhöz, akivel szinte majdnem egyszerre szülünk, három héttel van előttem :D Egy kis tapasztalat csere.

Babancs, éljen :D :D :D

Veramami, nagyon szuper a görbéd, a petefészek szurka és minden mensis előjel belefér, nekem is volt, aztán csak nem jött a miki, nem jött..... :D :D

Gaby, drukk apának, jó jel, szorítok, nem lehet könnyű neki.

Áfis csapat, irigykedem azért rátok, tuti teljes ellazulás lesz ahogy a pia repertoárt olvasom :D Én is szívesen ellazulnék :D Hétvégére engedélyezek is magamnak egy deci vörösbort, mert ma jöttem rá, hogy mennyire kivánom :D
Nagyon jó szórakozást nektek és sok sok képet csinálni!!!!!!!!!!

Szezsóka, örülök, hogy téged nem érint ez a gyárbezárás. Akkor tényleg közel leszünk :wink:

Szerika, szerintem én sem fogok vadul fürdőzni, én is nagy úszó voltam valaha de most a terhesség alatt én is kerülöm az ilyen helyeket. Apa majd pancsol én meg lógatom a lábamat a parton és számolom a másodperceket meddig tud lent maradni a víz alatt, mindig ez van....... :D

A fürdőruhán is gondokodtam hogy oldom meg, mert csak bikinieim vannak, ezért marad a bikini és hozzá felveszem az egyik szép ugyanolyan színű toppomat. Nehogy valaki megkivánja a "cserebogár testemet" (idézet apától :D ).

Snufi, jobbulást :wink: Lehet rád internetes is szavazni? :D

Babaimi szia, hogy vagy? Minden ok?

Zöldi, jó családi programozást hétvégére, pihengess is azért.

Enikő, nagyon aranyos a pocid és egyáltalán nem nagy :wink: , 22 hetes terhes vagy :wink: Ekkorának kell lenni. Nagyon ari.

Többieknek drukk mindenhez, még este jelentkezem, hogy mi volt a dokinál, képek tuti nem lesznek, régi tipusu UH-ja van :( max ha kinyomtat valamit azt tudom lefényképezni, de abból nem láttok sok mindent, azért igyekszem. Apa dolgozik, így anyukám jön velem, de még nem volt, úgyhogy nagyon be van sózva :D .

Puszi mindenkinek és szép napot. :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

Katica, vagy találjatok ki olyan programot apával, amihez nem kell beszélgetni :wink: Pihentess :D

Kép
melcsi6

melcsi: :wink: :D :D :D drukk a dokihoz, várom a fejleményeket!

katica
katica30

Szilva: mennek a szurkok!!!!

Melcsi: csak sms-ben, ill. hivással lehet szavazni.

snufi

Katica! Egye fene, megbocsátok!

Melcsi! 6 hete CSAK pihengetek. Most már nincs miért (kiért) úgyhogy belecsapok a lecsóba!

Kép
zölddisznó

Babancs, de jó jöttél! Grat a pici fiadhoz!!!

Boniko, házidokihoz is mehetsz!( felfázás)

Snufi, jobbulást!!!

Monyó??

Ancsa?? Hogy vagy? Lelkileg??

Melcsi, akkor neked és mamádnak is izgis napod lesz!

Kép
kata05

Sziasztok!

Tegnap felavattam az új dokit, asszem rendben lesz :D Nem volt semmi különös, megvizslatott, méhszáj zárt, úgyhogy minden ok.

Este akartam jönni, de nem volt nálam jó a Babanet.

Monyóka, örülök, hogy jelentkeztél, és szerintem az egyáltalán nem baj, ha valakinek valamiben más a véleménye, nehogy már ezért ne gyere!

Ancsa, neked is örültem tegnap, jó hogy más kicsit más színben látod a világot!

Bettike, gratuláció :D

Coca, akkor drukk a szeptemberhez!

Snufi, jobbulást!

Melcsi, jó pihizsést!

Veramami, nagyon jónak tűnik a görbe is meg a tünetek is!

Gaby, drukk a kaálihoz!

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Babancs, még egyszer gratula a gyönyörű kisfiadhoz, meglátod, ha már kicsivel többeket tud majd enni, az anyatejtől sitty-sutty megerősödik.

Ceni szerintem is jó nagy pocid van de nem baj had nőjön a kis Lackó

Én átmegyek most olvasóba mert asszem benyaltunk valami vírust és most elkergetem a gépről :)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsipusszancs ideért!

Boni, Gaby! Nemsokára belefeledkezünk Babimivel egy pohár sörbe a Lehel tér környékén - gyertek ti is, ha már a környéken lopjátok a napot!

Kép
zölddisznó

MEGYEK!!! :D De ezt már megdumcsiztuk telcsin :lol:
Apa is engedélyezte :P

Kép
gaby25

Boniko nem veszi fel a telefont :? akartam kérdezni jön e sörikézni :P no meg jó lenne tudni, hogy osztozunk e egy apartmanon :wink:

Kép
gaby25

zöldi hova pontosan?
Vendég

vicc:
A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol a pokolban voltál?
- Tetováltatni - válaszolja.
- Tetováltatni?? - Szörnyülködik az asszony. - Milyen tetoválást
csináltattál?
- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra. - feleli büszkén.
- Hogy a pokolba jutott ez eszedbe? - Csóválja hitetlenkedve a fejét a
- Hát először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen
eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a
vagyonomat, végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor
verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarod!
Kép

Kép
gaby25

Sziasztok Csajok!

Esküszöm, ennyire még sose örültem, hogy hazaértem! :cry: Ezentúl mindig hagyok pénzt a kártáymon, vagy átváltok előfizetésesre, vagy tartok magamnál olyan körömreszelőt, amivel nem csak körmöt lehet reszelni! Akik ingáznak nagyon vigyázzanak magukra!!!! :( :( :(
lilaliba

gaby most láttam csak, bocsi. :oops: villamosoztam hazafele :cry:

gaby apartman storno. mikor taliztok?
Vendég

lilaliba mi történt?
Vendég

boni: Igazából én is hibás voltam... Reggelt elindultam suliba farmer kabátban, de arról nem volt szó, hogy mire visszafelé indulok, szét fogok fagyni! :( A szomszéd község buszmegállójában fagyoskodtam egy sort, egy nagy rakat ismerős elment mellettem de a buszra még várnom kellett volna. Egyszer csak jött egy kocsi, benne szimpatikus úr, aki mellesleg még ismerős is volt nekem valahonnan! Megállt, hogy elvisz engem haza én hülye be is szálltam , mert ismerős volt nekem, a rokonai ott laknak ahol én, gondoltam ezért. Életem legszarabb 7 perce volt... Ezidő alatt össze vissza taperolt a fazon meg csókolgatta a kezemet, vezetés mellett. Egy percre azt hittem, hogy nem jutok haza, de a azon szerencsémre kirakott az egyik legközpontibb helyen. Igaz még invitált is, hogy még cseverésszek vele a Mercedes Benz-jében, aminek kajak márvány a műszerfala és egyebek, de úgy rohantam ahogy a lábam érte! Amint megkapom a fizum, első lesz, hogy beszerzek valami önvédelmi eszközt!
lilaliba

te jó ég! az a szemét vén kecske, :twisted: :evil: még jó, hogy nem bántott. de azért tényleg felelőtlen vagy, hogy beszálltál mellé, pedig annyira nem is ismered. szegénykém, nagy ölelés(nem tapizos) megy neked!
Vendég

boni: Köszi szépen aranyos vagy! :) Sejtem, hogy kinek lehet a rokona, mert némi hasonlóság van, de most egy életre elment a kedvem a nem egyenes járattal való közlekedéstől... Inkább bent maradok a suliban és beszélgetek a számvitel tanárommal! Abból még talán származik némi előnyöm is... :x
lilaliba

Csajok, Katica!

Részemről sajna ez a tali ugrott (volt férjem megint alkotott és csak szombat este jön a srácokért, páromra meg nem hagyhatom itt Őket, mert Ő meg megy kézilabda meccsre Szegedre). :x

Jó szórakozást kívánok nektek!!

Kép
klarissza32

lilaliba: basszus! Még szerencse, hogy ennyivel megúsztad. Sajnos míg busszal jártam én is dolgozni, addig mindig volt nálam gázspray a tatyómban. Szerencsére nem kellett még használnom. Szerezz be egyet, szerintem!!!

klarissza: :evil: :evil: :evil:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilvaqueen: Azt pontosan honnan lehet beszerezni? ehhez a témához (meg még sok máshoz is) elég naiv vagyok... :lol: sajna elég hazárdír természetem van, de most ebből okultam párat! :oops:
lilaliba

Még jó megoldás lehet az is ha kikéred magadnak a kézcsókokat, hiszen te a lányokat szereted :lol: , nálam egyszer már bevállt ez pedig nem vagyok olyan izé tudjátok........!

Kép
klarissza32

Boniko, azt akartam mondani, hogy a patikában van ilyen egyszer használatos (1db) tabletta, de csak húgyuti felfázásra jó, arra viszont tuti, 3 nap múlva semmi bajod. (nem minden gyógyszertárban adják ki!)

Kép
klarissza32

klarissza :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

klarissza: Nem vagy hülye! :lol: csak annyira magam alá kakukkoltam, hogy azt se tudtam most köpjek, vagy nyeljek... Legszívesebben rúgtam volna... De sajnáltam azt a szép autót! :lol: De egyszer majd adódik megint ilyen vészhelyzet, akkor bevetem a naiv csillogószemű, hamvasarcú fiatal leszbi szerepét... Ja igen! Tiszta mák, hogy reggel sokáig dumáltam telcsin a barátnőmmel! Így nem maradt időm, hogy kisminkeljem magam!!!!
lilaliba

libuska :D privi ment

Szilvi

szilvaqueen

szilvi : Nézem :)
lilaliba

Nem volt sértő, ugye, hogy így neveztelek? Csak nem hagyhattam ki. :oops:

Szilvi

szilvaqueen

klarissza, természetesen nem agyógyzeres üzire üzentemaz ördögöt
Vendég

Szilvi:

Nem, dehogy is baj! :wink: Örülök, hogy becézel valahogy!
lilaliba

Lilaliba: ááááááááááá :twisted: , még jó, hogy sikerült lelécelned! Tanultál ebből most, igaz? Idegen csúnya bácsik kocsijába nem szállunk be, inkább szétfagyunk! :wink:

Milyen volt a privát tali Csajszik?

snufi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, nagyon zűrös napom volt, mondtam én, hogy nem szabad szabira mennem. :(
Egész délelőtt otthon takarítottam, aztán bejöttem a szerkesztőségbe, itt is takarítottunk egész délután. Most kivagyok, és még lesz egy lapzárta- megbeszélésünk most héttől. :roll:

Szezso, köszi az ötletet, de én utálom a paradicsomot, de annyira, hogy a szagát se tudom elviselni, úgyhogy Snufi majd kapja dobozból a cuccost oszt kész! :D Fincsi lesz az úgy is! Azért köszi!

Katica, emlékeztető: holnap délután négykor tali az Aradin. :wink:

Liba, bakkeranyám, micsoda egy szatír! Máskor ne szállj be idegen autóba!!!!! :?

Nem tesztelek Áfiéknál, most nem paráztatom magam ezzel, vagy megjön a hétvégén, vagy nem. Majd köv. ciklustól parázok. :wink:

Kép
szilcsi

Ja és tesztem sincs, mert ma akartam venni, de nem volt időm elmenni vásárolni. De majd Áfiéknál kapok Bonitól egy rakás + tesztet, ugye Boni??? :lol:

Kép
szilcsi

De nekem van itthon egy tesztem!!!
Szilcsiii! Rád vár! :wink:
Vendég

Áfi, még a végén rábeszélsz, hogy teszteljek nálatok... :shock: :D

Kép
szilcsi

megjöttem a dokitól :cry: :)

Szilvi

szilvaqueen

szilcsi: nem akarsz véletlenül tesztelni áfiéknál? :wink:

Szilvi

szilvaqueen

A lényeg, hogy velem semmi gond nincs. De sajnos én végig úgy reméltem, hogy bukjon ki most a dolog, találjon valami eltérést a doki....azt legalább tudja majd kezelni. És hát a doki is ezt gondolta. De most jön a következő lépés: párom andrológushoz. De ezt már ti sokkal jobban tudjátok.

Szilvi

szilvaqueen

Snufi Én nem jutottam el aprivát talira! :cry:

szilcsi viszem ateszteket, remélem mind eélfogy, mert nekem nem kell 45 db :lol: :oops:

szivaq andralógusra fel
Vendég

sziva q= szilvaqueen :oops:
Vendég

ne szivass! :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: