Rengeteget írtatok igyekszem válaszolgatni
Manófalvi
Szívesen. Szerencsére ruhákat mi is kapunk. Öcsikém 3 és fél éves. De van a baráti körben kiscsaj is.
Úgyhogy szerintem ruhával meg az egyéb ez azzal nem lesz gond

.
Szerintem a pocakméret miatt ne keseregj, mindenkinek más. Én meg azon voltam kiakadva mellesleg, hogy
miért lett ilyen hamar ilyen nagy

.
Miléna
Ez azért durva. Én tuti betojok, ha ilyen történik...
Timi
Gratula. Én még nem voltam.
Na tessék mindenkit beízzitottam a babakocsira

.
Mazsola
Én is így. Pedig nem eszek semmivel sem többet. Szerintem ne foglalkozz vele. Nekem a védőnő azt
mondta ez normális, jönnek a tartalékok a szoptatásra, ha akarjuk, ha nem.
A kis édes.
Én pár napja válogattam át a ruháimat. Egy jó nagy dobozt megtöltöttem azokkal a rucikkal, amik
nem jönnek rám.
Mellben szétpattanós blúzokon röhögtem a legjobbakat.
Andi
Én néha olyan mintha már érezném, de csak este. Szerinted ez lehetséges vagy már hülye vagyok??
Marica
Sajnálom. Szerintem sem lesz semmi baj, csak pihenned kell a hátralevő időben. Ehhez kívánok neked
rengeteg kitartást.
Nekem semmit nem mondtak csak Gravidát én magamtól szedek egy két vitamint, amiről tudom, hogy jó.
Hajni
Nekem is valami ilyesmi

. Csini.
Szia Era
Akkor pont ugyanarra a napra vagyunk kiírva

.
Kaqk
Éhgyomorra kell menni és vérvételen kívül nem lesz más. Legalábbis nekem ezt mondta a doki.
Az eredmény ha megvan szól a doki. Nem tudom hány hét lesz.
Krém. Bármi jó és ha csíkosodásra hajlamos vagy akkor semmilyen csodakrém nem fog segíteni. Viszont
jó hír a csíkok szülés után maguktól is elhalványodnak.
Kismamaruha ügyben tudom ajánlani a C&A-t. Ott egész "olcsón" lehet beszerezni nacikat. 7000 Ft körül.
Szerintem felső ruházatban bőven megteszi egy xl-es pamut póló vagy pulcsi, abban még a poci is
szépen látszik:). Akinek meg van egy kis kézügyessége, esetleg varrógépe könnyedén összeüthet egyszerűbb
ruhákat. Ha nagyon be akarnánk vásárolni az állati sok pénz lenne. Én nacikat is azért vettem,
mert még dolgozom egy pár hónapig és üzletiesen kell megjelennem. De a nyári dolgokat már megoldom
magamnak.
Amúgy a Baross utcában a SOTE I-el szemben is van egy nagyon jó kismama bolt. És a pasi, aki vezeti
nagyon rendes. Igazi figyelmes kiszolgálás van.
Fehérnemű
A Brendonban nagyon jó noppies melltartót lehet kapni, ami kicsit ilyen top jellegű és végig tudod
hordani, mert folyamatosan nyúlik hozzád, van a szélén csipke és a pántja cserélhető szilikonra is.
4500 Ft. Szerintem megéri, mert utánna is tudod hordani és nem atom melltartó mint az összes kismama
melltartó.
Látom neveket is lehet írni. Nekünk, ha fiú Dániel, ha kislány Lilla lesz. Ez már egy ideje
el van döntve azt hiszem már nem változtatunk rajta, de ki tudja

.
Nekem anyumék anno 60 e Ft adtak. Ott nem volt konkrétan szülésznő, de ő Egerben szült. A barátnőm is
60+20-at adott.
Anitja
Nekünk egy ismerősünk most szülte a második babát a Honvédba és elégedett volt vele.
Silka
Gratulálok a jó AFP-hez. Pamut anyagot, bármelyik méteráru boltban lehet kapni olyan színekben, amilyenben csak
szeretnél

.
Zsuzsóci
Hát akkor nálatok elég érdekes lehet a helyzet..
Granada
Végre valaki aki a SOTE I-en szül. Remélem csak jókat hallottál!! Eddig mindenki elárasztott a SOTE rémtörténetekkel.
Irina
A terhesség ideje alatt bővebb a folyás mennyisége és az állaga, illetve a szaga is más mint máskor.
Nekem is több van.
Amúgy topik talit nem akartok??
Bocs, hogy én ilyen sokáig nem írtam, de megint beteg lettem. Eddig sose, most meg 1 hónapon belül 2X. 39 fok feletti lázzal, szuper volt. Az ügyeletes orvoshoz kellett menni, azok meg jó bunkók voltak. Meg sem próbáltak megnyugtatni...szóval végén be kellett vennem lázcsillapítót. Ha valaki ilyen helyzetbe kerül rubophent lehet. De nem vitte le így jött a hűtőfürdő. Azóta a láz már rendeződött, de még nagyon köhögök. A doki gyógyszert nem írt fel, megpróbáljuk leküzdeni természetes úton hagymával, mézzel, teával és pihivel...szerintem már jobb.
Ez a gyerek meg mindent kibír. Annyira akart már jönni

.
Ha lefényképezi férjecském a pocim, akkor én is felteszem.
Puszi nektek