Csak gyors bekukk aztán megyek aludni, végre sikerült letenni a síró csomagomat
Deni,
Jobbulás Nektek!!!!!!
Barbi,
Sajnálom a nagymamádat
Kavicska,
Ez tényleg nagyon gáz

hogy lehet egy cég ennyire arcátlan?

Így kihasználni a boldog szülőket

Nálunk is járt egy csajszi fotóalbum ügyében, de nálunk csak a kapuig jutott, közöltem vele, h apának ez a foglalkozása. Mennyire megsérdőne rajta, ha velük csináltatnám. Persze ez nem igaz, mert csak a hobbija, de így volt a legkönnyebb lerázni. Azért én is kíváncsi lennék rá, honnan tudta meg a címemet, de nekem a védőnő a tippem
Mondjuk engem ez az adat kiadás tökre felháborít

Ha az ember kíváncsi arra az adott termékre vagy szolgáltatásra, akkor felkeresi a céget. Pl. nekünk a leveleink (benne a csekkekkel) azért vannak állandóan összegyűrve a postaládában, mert mire a kihordó fiú beletuszkolja a reklámújságokat, addigra totál lenyomja a leveleket az aljára. A totál összegyűrt csekkeket meg nem fogadják el a postán.
Egyébként fura mód, ahogy kijöttünk a kórházból, nyolc tonna reklámanyagot kaptunk postán, meg egyéb hülyeségekkel zaklattak. Azt hozzáteszem, h én semmilyen papírt nem töltöttem ki és mégis.
Kata,
Majd én még kérdeznék oltás ügyben, egy dolog még eszembe jutott, de persze már csak privibe, de azt sem ma
Egyébként ha belegondolunk abba, hogy egy női dolgunkat veszíthetjük a hpv vírusonak köszönhetően, akkor az a 90e már nem is hanzgik annyira soknak. Mondjuk egyenlőre a gyedemből talán nem fogom tudni kigazdálkodni, de lehet, h utána elgondolkozok a dolgon és ha elég naiv vagyok, addigra még lehet, h olcsóbb is lesz
Mása,
Annyira édes Orsikád

Imádom, annyira belevaló csajszi!!!