A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

fotozás: szerintem is sok a 27 ropi. Barátnőmék asszem a Brendonban csináltattak, és ha jól emlékszem 9 ezer volt, és bár nem szívlelem a Brendont, de jó képek lettek! 2 éve az esküvői fotóink 13 ezerben voltak, igaz nem volt nagy esküvő, szóval "lagzin" nem készültek fotók, de amúgy nagggggyon sok kép készült, és cd-n is megkaptuk az anyagot.
zuzmo1

Bazsi: nem tudom írtam-e már, de amikor leülünk enni, és iszik, akkor mindignyújtja a orharát, és mondja, hogy "cia!" (=szia), és koccintani kell vele :lol: Anyám tanította meg :roll: Azért jó tudni, hogy egy kocsmai társaságba már simán be tudna illeszkedni :mrgreen: Állati jólkat mond, de a legszuperebb akkor is az, amikor az apját Tomi-nak, engem meg Zsuzsinak hív :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

két gyerek szeretete: amikor Pannust vártam, attól féltem, hogy Ő tnme fogom majd annyira szeretni, mint B-t. És olyan fura, de valahogy olyan terméyzetesen jött utána ez az érzés!!! És a lelkifurim pedig inkább mindkét gyerek irányában van, mert egyikkel sem tudok annyit foglalkozni, mint amennyit szeretnék. Sokszor olyan hülyeségeken agyalgok, hogy remélem, Pannus nem lesz érzelmileg szegény, mert nem tudom őt egész nap babusgatni :oops: :(
De hogy jót is mondjak, tegnap a C&A-ban rápróbáltam egy nyári sapkát! AZt hittem megzabálom!!!! Olyan jó, hogy van egy kislányom is :D Na, de mielőtt megkapnám, hogy B-ről elfeledkezem, azért nem úgy van az, mert a Göncöl turiban ma nagggyon klasz baseball sapit kapott, igazi kis kommandós lesz :D
Na, kezdek csöpögni, abbahagyom.............
zuzmo1

Jube!
ezen a topicon ne nagyon hangoztasd, hogy ilyen szuper gyerkőcöd van, mert kiutálunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
persze ez csak vicc, írj róla minél többet!!!!! :D
Nekünk B annyiradeannyira nme volt (és most sem az!!!) mintagyerek, hogy nem is akartunk neki tesót! Csak hogy a tesó meg jönni akart! Igazi kis akaratos kölkeink vannak :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Az egyik szomszédunk kislányának annyira szuper ágya van, nem emeletes, de "magas" ágy, alatta tud játszani, és létra van hozzá, de simán felteszed rá a gyereket. Olyan csajos! Alatta be lehet rendezni kis konyhám, meg játszósarkot, így nézve még helytakarékos is, de szerintem egy vagyon lehetett. Ha gondolod, megkérdezem, hogy hol vették!
Lencséd hogy van?????????

Votiv!
Jobb kedved van?

Indikém!
Jaj, mi is tervezzük az állatkertezést, talán már B is élvezné!

Monisa!
vödröt 5 napos kora óta használja Pannus, de apja fürdeti, úgyhogy praktikákat nem tudok, és 2 napja már nem tudjuk használni, mert feláll benne :shock: Most már nagykádban fürdetjük B előtt.

Kép
Kép
zuzmo1

Nekem mindig az jut eszembe a tesót mennyire fogom szeretni témában, ami nálunk a családi fáma. Vagyis hogy én voltam az elsőszülött, és anyám határozottan állította, hogy neki nem kell még egy gyerek, mert azt nem fogja úgyse úgy szeretni, mint engem. Erre megszületett a tesóm, aki ugyebár fiú, és rögtön átvette a No1. helyet. :D Nekem jó volt, mert úgyis lány voltam, ráadásul mégis csak az első gyerek, vagyis jól elkényeztettek, de a tesóm fiú lévén az "örök szerelem" az anyámnak. Szóval én se félek attól, hogy ha jön a második, akkor mi lesz, mert mindig ez lebeg a szemem előtt - az anyák már csak úgy vannak megalkotva, hogy valamiért mindig szeressék pont azt a gyereküket. :wink:

Kép
Kép
tinu

Ancsi, én többet is tudok, aki megmozdul. A médiában sem él ám mindenki olyan hű de jól... sőt, sztem ez csak hozzáállás kérdése. én is nekiállok még a kétoldalas fordításnak is!

FOTÓ: Mi eddig csak műteremben voltunk családilag - ezt mindenkinek merem ajánlani, mert nagyon rendes, normális hely, és igen jó képeket csináltak: Színháromszög Bt, Kálvin tér 2., a fotós neve Diószegi Erika, tel: 317-6078.
és ez is 10 ruppó alatt volt, és ha jól emlékszem 8 kép készült, megvolt belőle az egész családnak a karácsonyi ajándék.

Zuzi, nem is tudom... nem mondanám, hogy rossz a kedvem, csak kicsit össze-vissza áll a fejem... :?
votiv

sziasztok,
amit Indi leirt "szerelem" ügyben nem egészen uaz, amit én érzek! Valójában PONT ezt éreztem, amit Indi leirt Igi születése előtt, de Indi is tudja,h ezt akkorra irtam...nem igazán tudtam elképzelni, h lesz még hely a szivemben MÁSNAK...
de lett, és ez nem is probléma most! Most pont amiatt félek, h TUDOM, h a szerelem ELSŐ látásra jön, és azt is tudom, h nem lesz kevesebb a szeretetem a többi iránt, viszont az időm sokkal kevesebb lesz, és az ilyen összebújós projektek fogják megszenvedni ezt...
a szeretetem marad uakkora, de az időm,h ezt kimutassam lényegesen kevesebb lesz...
ez igy lesz, nem kérdés, és én még úúúúúúúúúúúúúúgy bujcsiznék ezzel az őrült Igivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B-vel is csökkentek az összebújások, és vele pl esélyem sincs kettesben lenni, mert mig ő már elmegy másokkal napokra is, Igi ilyet még nem "tud", az meg, h kettesben elmenjünk a boltba, nem igazán felvillanyozó... :?
és uez lesz Memével is, akkor már a két nagyot tudom "lepasszolni" és a picit nem, igy inkább őket fogom, és a picivel lesz sokkal több időm, de a nagyokra meg nem marad már annyi...PEDIG KÉNE!!!!!!!!!!!
és tudom,h nagyon rosszul osztom be az időmet... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
azok amolyan rendszeres melók, gondolom nem alkalmiak. legalábbis én nagyon kifogom akkor a zsarolókat :). a költöztető figura éppen tegnap mondta, hogy 4 munkás akar hozni, és a minimum 4x10000 Ft + a kocsi díja! majdnem padlót fogtam. persze rögtön mondtam, hogy de az Ikeja meg az EW milyen olcsón (3-5 eFt) fuvaroz ki bármit, akármennyi cuccot, erre mondta, hogy oké, vitessem ki velük. :) én is megcsinálok mindenféle melót, az órabérem szemtelenül alacsony volt, fel se vehetem a versenyt a takarítónőkkel, vagy a költöztetőkkel, nem beszélve a babafotósokról :)

Zuzi!
megkérdeznéd az ágyat? gyanítom, hogy olyasmi, mint amit én néztem ki.
L. már jobban van, nem kellett antibiot adni neki, még jó is, mert a doki most (ki tudja mért, de mérges vagyok rá) 2000 Ft-os gyógyszert írt fel neki, holott megkérdezte, hogy a múltkori jó volt-e, és tök mást írt. a múltkori meg csak valami 600 Ft volt. ne csesszen má ki velem, nem vagyok én vagyonos!!! :/
ancsipancsi

Akata,
Nálunk is csap megy, de ott a vödör, amit használni akarok, mert állítólag olyan jó. De akkor kivárok.
De ha Panna már feláll benne, mikor fogom használni??

Johi,
Igennnn, a 2-nál nem siettetnék semmit, imádom, ahogy evés után beájul, mem forog, nem mászik, pláne nem jár!!!! (Ott marad, ahova teszem. :D )

Jube,
Mi dr-unk nem ajánl semmi védőoltást, a bárányhimlő ellenit főleg nem. P volt bárányhimlős 2 éves kora előtt. A pöttyök nem igazán álltak jól neki és éjjel (2x) min. 20 percre felébredt. Ennyi. Én terhes voltam, gyerekkoromban már átestem rajta. Van aki szerint többször el lehet kapni, gyerekdoki és szülész még nem hallott ilyen emberről. (Mindenesetre terhes nő stresszelésére kiváló.) :evil:

Indi,
Mikor mennétek az állatkertbe?

Zuzmó,
Kocsmai társaság :lol:

Móni
Kép
Kép
monisa

Zsanci!
HOLNAP ÓRAÁLLÍTÁS
(már nem emlékszem pontosan, de szóltál, hogy ilyen eseteknél figyelmeztessünk :) )
ancsipancsi

Johi, Zuzi, Curse :)
engem a többi lányok már lassan kidobnak a topicból az oltásos hsz-im miatt :D
szóval, a kötelező oltásokon túl az agyhártya gyulladás és a pneumo elleni szerintem nem kérdés mert életmentő, Ákos már az egyiket megkapta, a másikat ősszel kapja. A megbetegedés hál'Isten enm túl gyakori, de ha mégis felüti a fejét valahol a szülők rohannak fejvesztve oltásért, pedig akkor már veszélyes! Én úgy gondolom, hogy semmiképp nem szabad kockáztatni ezt a kettőt mert babaélet múlhat rajta. A rota elleni oltás egy új vakcina, a régi vacak helyett jött - másik gyártótól - ezzel már nincsenek gondok. Nagyon drága sajnos - 18e - ezt mindenki maga döntse el, szerintem érdemes megkérdezni olyanokat akik gyereke átesett már rotán, hogy mit csinálna.... :?
Enyém kölök megkapta ezt az új vakcinát, ő volt az első az országban :)
A bárányhimlő hát ez nekem is kérdés még.....1:1000 a szövődmény veszélye, viszont felnőtt korában nem lesz övsömörös aki ezt megkapta gyerekként, meg nem vakar lyukat az arcára :) ? tényleg ezt szerintem mindenki maga döntse el.
Ősszel jön viszont egy még több vírustörzs ellen védelmet nyújtó pneumo szerintem érdemes várni rá - én várok - mert nyáron kicsi az esélye a fertőzésnek. ( de azért ezen még egy kicsit agyalok) :)

Ősszel szintén jön egy sokkal többet tudó HPV vakcina - már akit önmaga szempontjából érdekel esetleg, ha valaki rászánja a 90e Ft-ot :? akkor feltétlen várja meg az őszi új vakcinát!
Kérdezzetek ha valamit kihagytam, és a többiektől bocsi az off-ért, ígérem legközelebb ha még érdekel valakit akkor azt már privizzük.

Kép
akata

És még annyit hozzátennék az előzőekhez amit néhány oldallal ezelőtt, hogy az immunrendszer - legyen bármennyire erős - a vírusok ellen kevés sajnos, viszont a felülbakterizálódásnál már dolgozik így a felépülésnél komoly szerepe van. DE nem véd meg a vírus ellen. :(

Kép
akata

Kata :) Én ugyan oltásellenes vagyok, de ettől még örülök, hogy valaki itt osztja a tudást, mert sok embert érint. Úgyhogy támogatom a az oltásügyi fejtágítódat :)

Móni :) Elméletben ez a vödör az első naptól használható, mi a nehézségetek?
Április 7-én lesz a napja az állatkertnek. Lehet, hogy eljöttök?

Zuz :) de jó lenne :)

Zsanci :) Hát igen, amíg csak egy van, addig azért aggódnék, hgoy enm tudom ugyanúgy szeretni a másodikat, utána pedig az elsőt félteném :wink:

A Padlásra vágyom, megvan valakinek? A Rádiós elment....

indianyo

Köszönjük mi teljesen jól.
(Meghalt a nagymamám azért nem jelentkeztem)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk

Kaszás Attila :cry: :cry: :cry:

Ancsi,
köszi, jó, hogy írtad az átállítást

Indike,
sztem állatkerti buli tök jó lenne :)

Kata,
vmit olvastam higanyos meg higanymentes oltásról - ez mi is tulképp? higanyos oltást kapnak a gyerekek? :shock: (15hósról olvastam) vagy ez elméletileg már nincs?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Köszönöm lányok a hozzászólásokat!

Sajnos a pénzünket amit a férjem kifizetett(tudtom nélkül)(egyébként a világ legjobb férje),lőhetjük.Tényleg 21000 ft-ot vitt el.Nekem az első perctől kezdve gyanús volt,de vártam amig a gyerkővc betölti a 6 hónapot. Megtörtént ,és tegnap este fel is hívtak minket 7 órakor,hogy ma jönnénke fotózni,de ez újabb 7000 ft-ot vitt volna a háztatásból(lehet hogy képek nélkül).Egyébként 2 db 30x40 -es nagyítás keretben és album + negatívok vannak a 27000 ft-ban,de ez így is nagyon sok(valószínű arany keret)

Hát hogy a neveket honnan szedte nem tudom,mert a falu összes gyerekének fújta a nevét....de mi örökbefogadtuk a Törpikénket,így a kórház nem adhatta ki az adatainkat,mert csak 10 naposan még nem volt a nevünkön amikor hazahoztuk,csak 3 hónaposan került a nevünkre.Nálam a védőnő,és az önkormányzat szerepel a gyanuslistán....

Sebaj a világ legboldogabb anyukája és apukája vagyunk minden csalás-vagy nem csalás ellenére!
Ezt kívánom nektek is!

Köszönöm a hozzászólásokat! Nagyon rendesek vagytok!

Sziasztok!
kavicska

Kavicska,
mikor a kórházban voltunk, nekünk is mondta az ottani fotós,h vigyázzunk, mert van egy ilyen csapat. A házban lakó kismamához jöttek is, de nem engedték be őket, hozzánk vagy nem is jöttek, vagy csak simán nem nyitottunk ajtót.
És itt is kiderült,h a védőnőktől tudják meg a neveket, cimeket.

Ancsi,
KÖSZI!!!! :lol:

Indi,
nekem megvolt kazettán, lehet,h még most is megvan valahol, nem tudom...
amikor én láttam, még nem volt CD... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mindenkinek kiadható a neve és címe a lakcímnyilvántartóból, hacsak ő maga le nem tiltja (ügyfélkapu), így jutnak el a címek a csomagküldőkhöz meg egyéb reklámcélra is (n meg a pártokhoz is). Az is nyilvános, hogy kinek mikor született gyereke - nálunk még a helyi újság is megírja.

Barbi :) Nagyon sajnálom a nagymamádat.

indianyo

M2 - Kísértetház most

indianyo

most olvasom egy másik oldalon, h április 1-től csak az ügyeletesnél lehet szülni a sztimrében.
Tud vki erről vmit???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Se Fibinek, se nekem nem mondott semmi ilyet e hét csütörtökön BS, sőt, inkább az ellenkezőjét!

Hol olvastál ilyet? :shock:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Mi apjukkal amúgy letiltattuk az adataink kiadását a központi nyilvántartásból, mégsincs olyan hét, hogy ne hívna a vonalas telón valami cég, hogy "vegyünk, menjünk, nyertünk" :twisted:

Ja, és ma kipróbáltam a Monisa féle "8 perces sütit" és naon fini!
Ezúton is köszi neki a receptet!!!!! :P
leni

Leni,
nőklapján.
azt irják, még egy dokival sincs új szerződés, jövő hétre derül ki...
és ha nincs doki, nincs szülésznő sem... :wink:

mi volt az a "pont az ellenkezője", amit BS mondott???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És ezt konkrétan a Szetn Imrére vonatkozólag???? :shock:
Bakter! Nem hangzik túl jól....

Az "épp az ellenkezője" az volt, hogy talán pont szerda du. zengték a hírekben, hogy valójában mégis lesz/marad Magyaro.-on a szabad orvosválasztás - szóval hurrá. Ehhez képest most ez a hír... :shock: :shock: :shock:

Én egyre inkább úgy érzem: feladom a törekvést, hogy naprakész legyek az egészségügy pillanatnyi állapotából és önző módon megvárom,mi lesz úgy cirka 50-60 nap múlva, ami nekem még szülésig hátra van - és ha akkor is ez a katyvasz lesz, akkor lelkileg felturbózom magam a "minden nő képes szülni" nézetből....
És imádkozok, hogy ne legyen komplikáció... persze, könnyű nekem - Szánthó volt az ügyeletes, mikor szültem :lol: :evil: (ez egy kínomban röhögök smiley)

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

én is úgy gondoltam, h jegelem a témát, amig lehet, a 36. héten felhivom a szülésznőt, h mehetek e hozzá nst-re, ha igen, az már jó, ha nem, hát igy jártam... :?
de már ebből (IS) nem fogok ügyet kovácsolni...
és pont BS mondja,h minden nő tud szülni, és én úgyis csak májusban fogok, nekem még mindig ott a kert, mint egy alternativa.
A portás is közel lesz... :roll: mit akarhatnék még???
békét, bizonságot, szeretetet, nyugalmat, és a többi és a többi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

most akkor lesz jóidő a jövő héten, vagy sem nem??? :roll:

irtam már,h megvettük a mózest a kocsinkhoz? most már csak egy belevaló kisfiú kell, aki hiszi és tudja, h neki JÓ a mózeskosában órakat durmolni, amig én a tesóival a homokot túrom...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanciiiiiiiiiiiiiiiiii !!! :lol: :lol: :lol:
majd megmutatod, melyik bokorban feküdtél - csak hogy tudjam, hová érdemes! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
leni

Leni,
igen, ez pont a sztimrére vonatkozott, a lány, aki irta, itt fog szülni, és neki a dokija mondta...
és azt is irta,h csodlákozik, h még nincs belőle "pánik"...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
úgy terevezem,h ÁLLVA szülök, feküdni majd a másodikon fogok... :wink:
tudod, én intercity üzemmódban képzelem el a szülésemet, nem lesz időm lefeküdni...
meg átgondoltam a dolgot, én igy fogom a legkevesebb károsodással megúszni ezt az egészet...
gravitáció is segit, és én is... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor javaslom, hogy fát keress, ne bokrot, mert abba mégis könnyebb kapaszkodni 8)
Amúgy egyetértek - gravitáció rulez!!!

Kíváncsi lennék, ki a leányzó orvosa - nem tudod megkérdezni? :roll:

Kép
Kép
leni

Sziasztok :)

Ma egész napos programunk volt. Anyós-pajtásék stb. Csak most tudtam jönni.

Ancsi,
a kikában is van ilyen megasított ágy és tök jó kuckó van alatta. Egy ismerősünk olyat vett a lányának és nagyon meg vannak elégedve vele. Azt hiszem valami Disney-s ágy, de jó masszív fenyő-ágy ;)

Zuzi,
olyan jó olvasni a hozzászólásaidat a régi félelmekröl (nem fogom úgy szeretni ketteskét.. stb.) Én pont így érzek ,mint Te anno! De most már tudom, hogy nem jól érzem ;) Köszi, hogy megosztottad :)

Votiv,
képet az O. rakok fel, megígérem ;)

ZSANCI! LENI!!!
Tegnap azzal hívott fel a barátnőm, hogy állitólag április 1-től életbe lép a "csak ügyeletesnél lehet szülni" törvény :shock: :shock: :shock: Én hülyeségnek tartottam, de most hogy Zsanci is olvasott róla, kezdek mérges lenni :evil: . A barátnőm mondta, hogy még a hírekben is volt róla szó :shock:
Azért ez nagy szemétség lenne.... Sunyi módon hamarabb bevezetnék???? :shock:
Én úgy vagyok vele, ha fizetni kell a kórháznak is, akkor....... szülök az ügyeletesnél inkább. Hisz majdnem minden dokit ismerek valaki által ;) Csak egy valakitől félek, akinek a nevét nem mondjuk ki :wink: :x

Gabi,
a kutymó már odaköltözött Hozzátok ;) Ő már a Tiétek ;) egyébkén olyan édi :)

Ancsi,
denevérek a redőnytokban :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Meghalok........ én negyon írtózom/félek tőlük, de nem tudom miért :oops: :oops: :oops:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ahogy ígértem a lányom.... Épp a "hol jártál báránykám?"-ot hallgatja ;)
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csak gyors bekukk aztán megyek aludni, végre sikerült letenni a síró csomagomat :lol:

Deni,
Jobbulás Nektek!!!!!!

Barbi,
Sajnálom a nagymamádat :(

Kavicska,
Ez tényleg nagyon gáz :evil: hogy lehet egy cég ennyire arcátlan? :evil: Így kihasználni a boldog szülőket :roll: Nálunk is járt egy csajszi fotóalbum ügyében, de nálunk csak a kapuig jutott, közöltem vele, h apának ez a foglalkozása. Mennyire megsérdőne rajta, ha velük csináltatnám. Persze ez nem igaz, mert csak a hobbija, de így volt a legkönnyebb lerázni. Azért én is kíváncsi lennék rá, honnan tudta meg a címemet, de nekem a védőnő a tippem :?

Mondjuk engem ez az adat kiadás tökre felháborít :evil: Ha az ember kíváncsi arra az adott termékre vagy szolgáltatásra, akkor felkeresi a céget. Pl. nekünk a leveleink (benne a csekkekkel) azért vannak állandóan összegyűrve a postaládában, mert mire a kihordó fiú beletuszkolja a reklámújságokat, addigra totál lenyomja a leveleket az aljára. A totál összegyűrt csekkeket meg nem fogadják el a postán.
Egyébként fura mód, ahogy kijöttünk a kórházból, nyolc tonna reklámanyagot kaptunk postán, meg egyéb hülyeségekkel zaklattak. Azt hozzáteszem, h én semmilyen papírt nem töltöttem ki és mégis.

Kata,
Majd én még kérdeznék oltás ügyben, egy dolog még eszembe jutott, de persze már csak privibe, de azt sem ma :)
Egyébként ha belegondolunk abba, hogy egy női dolgunkat veszíthetjük a hpv vírusonak köszönhetően, akkor az a 90e már nem is hanzgik annyira soknak. Mondjuk egyenlőre a gyedemből talán nem fogom tudni kigazdálkodni, de lehet, h utána elgondolkozok a dolgon és ha elég naiv vagyok, addigra még lehet, h olcsóbb is lesz :roll:

Mása,
Annyira édes Orsikád :) Imádom, annyira belevaló csajszi!!! :)

Kép Kép
curse

Most olvasom, h milyen értelmetlen dolgokat írtam :oops: ,na mindegy, megyek szunyálni.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló a majd 3 heti "munkás" életről :D
Szóval az úgy kezdődött... hogy március 1.-én kezdtem a melót, a nagylány előző nap megbetegedett, majd elsején délutánra a két fiú is belázasodott! Apa 120%-osan állta a sarat, pedig ez igazán mélyvíz lett Neki :lol: Azóta még simábban mennek a dolgok, hihetetlen, hogy sokkal lazábban megcsinálnak mindent, mint amikor én voltam itthon :oops: Igaz, Viktort nem nyúzza a Balu fél óránként ciciért :P A szopi is egész jól beállt, első nap majdnem sírva jöttem haza úgy tele voltak a cicik, de azóta nem nagyon volt ilyen.
Viszont állandóan berepedezik a mellbimbóm :( El nem tudom képzelni mitől lehet, már azelőtt is volt, hogy dolgozni kezdtem volna, tehát nem a kihagyások miatt van. Kicsit "ciki", hogy lassan 3 éve szoptatok (igaz kimaradt kb. 5 hónap), de még újszülött korukban sem volt ilyen, most meg másfél évesen elfelejt normálisan szopizni a Balu???
Na, röviden ennyi az elmúlt 3 hét.
Nekem még le kell rendeznem valahogy magamban, hogy így sokkal jobb mindannyiunknak. Bűntudatom van, mert élvezem hogy eljárok itthonról, meg azért is mert V tényleg sokkal jobban elbír a gyerekekkel+háztartással! A héten már minden nap főzött is (pedig nagyon mondta, hogy azt nem fog :P )

Csók mindenkinek, vigyázzatok magatokra/egymásra!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak: az én férjem is Viktor. :D

Indi: nekem is kazettán van meg csak sajnos a Padlás. Arról meg manapság már nem érdemes másolni. De gondolkozom, hogy hátha beszerzem CD-n. Szeretném, ha még a gyerekem is hallgatná.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Látom, vasárnap van ;) :lol:

Pocak,
drukkolok a munkához; sztem nem baj, ha így van a leosztás - te jól érzed magad úgy, hogy dolgozol, apa meg jól el tudja látni a kőcöket; aztán majd cseréltek ;)
mindennap főz dolgon kicsit elkerekedtek a szemeim :shock: :lol: lehet, hogy nekem is kéne? :mrgreen: (csak kinek? :roll: )

fiúgyermek hajcsikázik, úgyh még nem indulunk, de nekem is jól esik a tespedés - a héten 3éjszakát teljesen nem aludtam, a többin is csak pár órát, egy újabb, eleve is kevés pénzt hozó, ámde a közeljövőben várhatóan szintén ki nem fizetett meló miatt :mrgreen: de apafej megnyugtatott, hogy a meló mindenképp szívás (idealisat vagyok, ha úgy szeretném hinni, hogy nem?), másrészt meg legalább van vmi (remélem, egy db-ig még lesz vmi így külön) (persze, azért nem ártana a jótanácsok helyett neki meg a családi helyzetet kicsit segíteni megoldani ;) :mrgreen: - de vmiért jól megérdemeltük egymást :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Barbi, nagyid :(

Zsanci, Leni, sztem én már 1-je után szülök, úgyhogy első kézből tudok majd beszámolni a fejleményekről. addg meg előre ne aggódjatok :)

Vajon Kátyával mi lehet? hátha olvassa a férjecskéje a topikot, akkor írjon nekem légyszi egy privit, hogy milyen néven/szobában keressem, ha bent leszek a H-ban :)

itt minden csendes, szép nyugodtan jósolgatok, de a holnapi masszázsom még remélem belefér :) aztán tőlem szülhetek :D

votiv 8)
votiv

Wow, Votiv, jósolgatás már megy egy ideje,nem? :D :D :D (by the way, én magam ápr. 1-jei eresztés vagyok ;) pedig a doki igyekezett meggyőzni anyut, hogy dátumozzanak vissza márc. 1-re :lol: )
drukkolok!!! :D

és egy szakmai jellegű:
gondolkozom újságíró-képzésen én is, te hol végeztél mit? Poszt grad cucc volt? Hol érdemes,mennyi idő stb?kösziiii:D

Kép

Kép

szrekuc

Indi, Curse, Votív! köszönöm.

Votív! Maszi után :lol: :lol: :lol:

Majd jövök...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi :) Örülök, hogy Lencsi már jobban! :D És másik költöztető is ennyiért vállalja? mert ez nem pite összeg :roll:

Curse :) Jó sokáig fent volt a csajod tegnap... Mi volt a baj, a foga?

Barbi :) Örülök, hogy Veletek minden rendben! :D Részvétem a nagyid miatt :(

Zuz :) Kocsmázó Bazsó :lol: :lol:

Pocak :) De jó, hogy ilyen klasszul megy minden Nálatok! :D

Votiv :) Hű, jósolgatás! És 1-e még egy hét! úgy érzed, azt még megvárod?

Mása :) Fülhallgatós Orsika nagyon édes! :D és képes egyhelyben maradni és úgy zenét hallgatni?

Leni :) Tényleg mázlista vagy, ha egyszer már kifogtad "őt" ügyeletesnek, kicsi a valószínűsége, hogy másodjára is :wink:

És a "nők tudnak szülni"-dolgot én is igyekszem erősíteni magamban, ennek az egészségügyi cécónak legalább ennyi előnye legyen, ha már nem tudunk semmit, legalább erősödik az önbizalmunk :lol:

Kép
Kép
denizsa

aaa csak egy villam hsz :lol:

ruzi, boldog szulinapot nektek!!! :D :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Igen, Ruziéknak BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!
mégiscsak 25-e van!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
igen, te fogsz beszámolni nekünk...
de mondom, engem már nem érdekel. Mit veszithetek?????
és lécci úgy szülni, h szerdán még bent legyél!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ma láttuk az uncsitesónkat, és nagyon édes kisfiú!!!!!!!olyan pici lábai vannak! hajlamos vagyok elfelejteni,h egy újszülött mennyire PICI!!!!!
én meg azon izgultam,h a 17-es cipő kicsi lesz neki!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hát, ja, örülhetek ha őszig belenő, mert különben teljesen feleslegesen kapta... :?
ja, és Leviék sétáltak, és látták az Árpa Attilát a Aminával, és csak úgy (hetedik érzék) megkérztem,h milyen babakocsit tolt, hát azt, amire számitottam, stokke-undoritó bevásárlókocsi utánzatot...
és egyszerűen BIZTOS voltam benne, h ilyet tolt.
egyszer láttam egy csajt ilyet tolni, hát, amikor fel akarta tolni a járdára, majdnem kiborult belőle a gyerek... :? :shock:
http://recontra.hu/index.php?pg=&nid=43&go=

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi, bár nem ismerjük egymást, nagyid miatt én is: részvétem.

Ez a Stokke babakocsi.... pedig amúgy jópofa termékeik vannak, csak hát az áruk úgy általában....

Denizsa :) Hát, nagyon remélem, hogy a vátesz szólt belőled...
de képzeld, most a második babát várva, EGYSZER sikerült úgy Uhra menni, hogy valami miatt PONT NE legyen ott a Bártfai SZTKban az Uh környékén az a "drága ember"....a Sors üldözöttje vagyok? :lol: :twisted:

Votiv - hmmm. Istivel hány hétig jósolgattál előtte? :wink:
Holnapra kalssz masszantást neked!!! :lol:
Elképzelem, hogy masszázsról milyen kellemes lehet menni szülni - kipihenve, nyugodtan, lazán aaaaaaaaahhhhhhh!!! 8)

Kép
Kép
leni

Sziasztok!

Recca

Köszi!! :) Jöhetnél gyakrabban! :) És utólag is Boldog Szülinapot Benkének is!!! :) :)

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert a gyerek nem hagy élni, de szívesen halok meg :D

SOS ötleteket kérek tejszaporításra!!! Vázolom a szitut:
-iszom a szoptatós teát
-szedem a MoreMilk Plus-t
-Urtica-t is
-Nem tud a Réka szopizni, úgyhogy csak a fejés marad

igaziból nem értem, 20-30ml tudok fejni, erre ma hajnali 3-kor 60 sikerült. de semmi összefüggést nem találok a dolgok közt... Viszont nagyon szeretnék neki csak tejcsit adni, kicsit ezt is kudarcnak veszem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Viszont gyönyörűen hízik, nemsokára 3kg (múlt szombaton jöttünk haza 2580-nal!!!)

Mindenkinek puszi, nem tudtam olvasgatni, de remélem mindenki OK!!! Rohanok, mert a kis uralkodónk nemsokára enni kíván és nekünk, szülő rabszolgáknak teljesítenünk kell minden kívánságát!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

nukada

Nuk, sajna nincs tapasztalatom :cry:
De az látszik: MINDENT megteszel a tejcsiért !!!

Valaki csak tud okosabbat, mint én!!!! HELP!!!!
leni

Nukada,
egyél igyál és aludj amennyit tudsz. És nagyon jó volna, ha próbálgatnátok a szopit, mert a sok cicin töltött idő sokat segíthetne......miért nem tud szopizni? hátha erre is van "gyógymód" :wink:
Majd mindjárt jön Votív ( :?: ) :wink: és ellát egy csomó jó kis ötlettel :)

Kép
akata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: