A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

sziasztok

Dóri! Bár nem közlekedési rendőr vagyok, hanem bűnügyes de azt tanácsolom, hogy egyelőre ne fogadj ügyvédet! Csak a pénzed bánná! Ha volt helyszínelés, tehát rendőri intézkedés, mértek, rajzoltak stb. akkor kérd szakértő kirendelését vagy keress fel te egy közlekedési szakértőt! Inkább kérd az olcsóbb!!! Sajna ha van két "fizetett" tanú te pedig egyedül állítod, hogy igenis ők fizetett tanúk az karcsú. A szakértő lenne a legjobb megoldás!!! Persze ehhez az kell, hogy legyen helyszíni szemle, mérés, amiből tud a szakértő dolgozni. Röviden ennyi. ha van kérdésed írj!!!

Horilda! Totál együttérzek veled. Nekem tegnap csinálták a második terhelésest, persze Murphi törvénye szerint mostmár 7.5 lett. Rohanok a belgyógyászatra, ahol közölték, hogy a doktor úr szabadságon van, érdeklődjek a jövő hét közepén -33. hét- és a rá következő hétre már kaphatok is időpontot - 34. hét -. Aha tök jó. És ha emiatt lesz óriásbébim akkor beperlem az egész hóbelebancot. Mondtam is a betegirányítós kiscsajnak - aki nem tehet semmiről -, hogy addigra meg is szülhetek mire a drága doktor úr engem fogad. Ráadásul én már a terhességem elején megmondtam, hogy a családom tele van cukorbeteggel, tehát nekem előbb kellett volna a terheléses vizsgálatot megcsinálniuk, nem a 24. héten. Erről ennyit.

Niki! Veled is együttérzek. A héten jött meg a babaágy. Persze a mi hitelkártyánkkal abban a boltban nem lehet fizetni. No sebaj, mert lehet pénzt is levenni a hitelkártyáról. Igen ám de a párom elfelejtette a pin kódot. Szóval nyenya. Az összes készpénzünket összeszedtük így ki tudtuk fizetni az ágyat. most viszont mindösszesen 1 000.-forintunk van. Az meg ciki egy kicsit, hogy egy kiló kenyeret hitelkártyával veszek a boltban. Pedig lehet, hogy az lesz, hacsak anyósék nem tudnak kisegíteni. ja és jövő héten mennem kell a dokihoz, ahol nincs hitelkártya leolvasó:((( De én már csak röhögök. Az a lényeg, hogy a gyereknek már van ágya. Mása sem. Valahogy majdcsak lesz.

Még valami. Bár tudom nagyon hosszú lettem. Szerdán voltam a barátnőmnél, akinek 4 hetes a kislánya. ráraktuk a kicsit a hasamra, hogy barátkozzon az én lányommal. Hát az én lányom hatalmas tombolásba kezdett, míg a kicsi a hasamon békésen szunyált. Olyan édi volt.

No lépek, mert tényleg baromi hosszú lettem.

Márti
stella2007

Bringababa, tökre igazad van, nem lehetséges, hogy az ember folyamatosan ezen parázzon. Főleg most.
Ez a kurva pénz.
Csak az ember szeretne mindent megadni a babának.
De itt most tényleg ne luxus dolgokra gondoljatok, mert már egy csomó mindenről lemondtam, jól van ezt sem veszem meg neki, azt sem. De ami alapból kell, az egyszerűen kell. És a dimenzió egészségpénztár is kifogy egyszer ugye.
Szóval nehéz ezzel megbírkózni. Bár tudom, hogy nem mi vagyunk az egyetlen pár, sőt, sok helyre még ennyi se jut és még nagyobb szarban vannak.
Azért köszi lányok a nyugtató szavakat! Rendes tőletek!

Kép
niki30

bocs bogyra, nem akartam kirekeszteni a többgyerekes mamikat, de azt gondolná az ember naív lánya hogy azért ti már talán kicsit jobban tudjátok mi vár rátok ha haza viszitek a kis csomagot a kórházból... engem meg tegnap elkapott a brühühü, hogy nem tom mi vár rám, és szeretem a mostani életem és nem akarom feladni, és úúúúútáltam hogy bár én imádom a legjobban a szaunát nekem kell kintmaradnom.. gáz mi?

egyébként már jobban vagyok :) a bőgés nekem mindig segít ha feszült vagyok, úgyhogy nem tűrtőztettem magam :)
pici76

húúú Stella, bűnügyi rendőr vagy, ez tök izgin hangzik :) bocs ez egy kicsit gagyin hangzik, de asszem ez sokunk számára misztikus foglalkozás :)

Niki, olyan jó hogy mesélted ezt a szilveszteres esetet, én is pont így éreztem tegnap...
nekem is volt baci a vizeletemben még a 14.héten és 10 napig kellett antibibit szednem, nem gáz, mindnehol azt írták, hogy fontosabb hogy a baci kezelve legyen mert nagyon csúnya dolgokat tud okozni a babónak ha átkerül a baci a hüvelybe. és a méhszájon át felszáll a méhbe.. úgyhogy szedd be szorgalmasan az antibibit nem fog semmi gondot okozni. ja és nem tudom mennyire volt sok a bacid de nekem a 100 ezrest mértek !!!( felső határ 1000) a védőnő majdnem elájult.. persze lehet hogy pár órát csúszott a vizsgálat, és a bacik meg ezerrel terjednek, de még a kontorllomban 3 nappal később is 10 ezer volt... aztán a kúra után lement 1200-re, arra már azt mondták jó.. (bár a felső határ felett volt...)
pici76

Niki!
Én is nagyon útálom,hogy annyi mindent le kellett mér a listáról húzni,és tányleg az a legnyagyobb gáz,hogy nem is a luxus dolgokat! :twisted:
Én például tényleg hittem,hogy le fogjuk vetetni a köldökzsinórvért,ma már csak álom,még a kezdő részletet sem tudnánk kigazdálkodni! :cry: tudom,hogy még sehol nem tart ezzel kapcsolatban az orvostudomány,vagyis,hogy teljesen bizonytalan,de nekem ez fontos lett volna.Vannak pillanatok amikor totál felelőtlennek tartom magunkat,hogy még egy gyermeket vállaltunk.,pláne akkor amikor Alexának nemet kell mondanom egy szekrénysorra,ezt el sem tudom mondani milyen érzés! :cry:
vagy az,hogy minden tervünk ami a jövőre vonatkozott romba készül omlani.volt egy kis félretett pénzünk,hogy amikor már tudok,újra legyen egy üzletem,erre most ehhez a pénzhez kellett hozzányúlnunk,ráadásul,úgy,hogy Balázs hitelkeretét már kimerítettük! :cry: Ő ugyanis alpinista,ha szar az idő nem tud dolgozni,ami ugyebár nem egy biztos jövőképet enged sejtetni! :roll: ja és plussz adalék,hogy nekem most nulla a bevételem,sőt magam után kell fizessük a járulékot,hogy legyen majd gyedem.

Úgyhogy nagyjából mindannyian egy cipőben járunk! :cry:
Bárcsak ne így lenne! :cry:

Kép
bringababa

Pici és a többi első gyermekét váró aggodó kismamik! :)

Én pont ugyanazt érzem, mint ti. Gyakran, sőt egyre gyakrabban érzem úgy, hogy nem akarom feladni az életem!

Egy nyolcéves gyerek mellett lényegében már bármit lehet csinálni, odavisszük ahova akarjuk, meg mindenben partner már.
Na ez nem azt jelenti hogy nem egy szörnyeteg, de máshogy szörnyeteg mint egy csecsemő.

A múltkur a 7-es buszon épp mentünk át a hídon, amikor az jutott eszembe, hogy mikor fogok újra egyedül utazni a 7-es buszon, ha megszülök... Meg ilyen hülyeségek.

Szóval így sem jobb. :)

De azért örülünk minden kis jövevénynek! :)

Húúú Pici megnézném a férjed főorvosának a fejét amikor bejelneti, hogy elmegy GYES-re :) :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok lanyok!

Hat en itt csak hallgatom, hogy mindenki dokihoz jar, meg ujabb cukorvizsgalat!! Nekem semmi nincs!!! :shock: A 24. heten vagy hogy votl terheleses..de az sem igazi terheleses, mert zsomle+tej vizsgalat volt. Ott nagyon jo eredmeny jott ki, es nekem azota semmi nem volt. A dokim 25. het korneyekn megvizsgalt, mehszaj zarva, szivhang van....ennyi. 2 het mulva megyek akkor lesz ultrahang, de addig semmi vizsgalat. A vedonohoz is jovo heten megyek februar 1. ota eloszor!!!!!! Ez normalis, hogy ennyire nem vizsgalnak, nem tesztelnek? marmint ugy erzem minden oke..nincs bajom...de mittomen....nem kell ujabb cukor, csak nehogy babunak baja legyen!!! Utalom az orvosom...es egy rakas penzt fogok neki fizetni, es kozben tokre azt erzem nem figyel ram senki!!!!! Na mindegy amugy jol vagyok, nicns bajom....csak azt se akaorm, hogy a vegen kideruljon ja ez meg az volt...es ezert a babanak valami baja lett...csak senki nem foglalkozott semmivel! Ertitek? Lehet kicsit kodos vagyok, de most elkapott a para, hogy ti allandoan uh-ra , meg dokihoz, vedonohoz jartok, en meg semmi. havonta egyszer doki..vedono nuku!!!!! :(

Amugy tegnap en a rohadek disco miatt sirtam, es atkoztam mindent ami el es mozog!!! De nekem is segitett aztan a siras...utana mar jobban voltam. Aztan kezdem a programozast....senki karara ne menve szunjon meg a tucc-tucc...kulonben koltozunk!!!!!!! Csak nem tom hova!!! :(

Mindenkinek kivanom, hogy nyugodjon meg! Bringa nyugi, lelegezz...a gep mar jo, beszelhetsz velunk, mi kell meg? :D
Az anyagiak meg tenyleg olyanok, hogy valahogy csak megoldodnak a dolgok, es hat annak idejen mi sem kaptuk meg a felet sem annak szerintem, amit mi most a babainknak akarunk adni, aztan milyen szep szal leanyok lettunk! :D

Mindenkinek szep napot, aki teheti ki ne menjen, mert szakad az eso. En is itt bent kucorgok es varom mikor lesz mar del, hogy ehessem a jo kis lebbencs levesem!!! Hahahahaha!!!! :lol:

Kép

Kép
lorcika

Pici, szerencsére nekem még nem ütötte meg az 1000-es határt.
Egyenlőre 826.
Jövő héten megyek a dokihoz (persze ha kapok időpontot hétfőn) és akkor indulhat a kúra. Remélem nem lesz gond.

Kép
niki30

Jah és a pénz, nálunk sem jobb ahelyzet. Szerencse az anyós átvállalta a lakáshitelt 40e. De ugye én már 7 hónapja táppénzen vagyok, ill lennék, de a munkaviszonyom megszűnt, így már táppénzt sem kapok január óta.

Én is a párom is egyetemista, a párom január óta dolgozik.... Szóval a szociális helyzetünk elég szar.

Nekünk csak egy 30 éves skodánk van.

Az exem nem hajalandó kifizetni a vagyonmegosztásból engem illető pénzt, nem fizet gyerektartást öt éve.

Ciki bevallani, de mi az egyetemből élünk nagyjából... :)

Szociális ösztöndíj, házasságra, gyerekszületésre kapunk pénzt mindkét egyetemről... de kicsit égő, hogy erre kell alapoznunk egy csomó mindent!

Anyós tök rendi volt mondta az esküvő felét kifizeti mindenestül, jó persze nem nagy esküvő de egy 100 biztos lesz mindennel együtt, szóval az is nagy szó, szerintem anyuék is adnak majd bele. Dehát elég szánalmas nekünk is a dolog. A nyaralést végül valszeg az anyasági támogatásból rendezzük.

Én magam kb 9 éve nem voltam külföldön nyaralni. de hát ez van, szeretet van...

Jah és mindketten viszonylag jó szakmával rendelkezünk. A párom programozó matematikus és szoftverfejlesztőként dolgozik egy multinál és mégsem vet fel minket a lové.

KépKépKép
bogyra

Jah és a pénz, nálunk sem jobb ahelyzet. Szerencse az anyós átvállalta a lakáshitelt 40e. De ugye én már 7 hónapja táppénzen vagyok, ill lennék, de a munkaviszonyom megszűnt, így már táppénzt sem kapok január óta.

Én is a párom is egyetemista, a párom január óta dolgozik.... Szóval a szociális helyzetünk elég szar.

Az exem nem hajalandó kifizetni a vagyonmegosztásból engem illető pénzt, nem fizet gyerektartást öt éve.

Szociális ösztöndíj, házasságra, gyerekszületésre kapunk pénzt mindkét egyetemről... de kicsit égő, hogy erre kell alapoznunk egy csomó mindent!

Anyós tök rendi volt mondta az esküvő felét kifizeti mindenestül, jó persze nem nagy esküvő de egy 100 biztos lesz mindennel együtt, szóval az is nagy szó, szerintem anyuék is adnak majd bele. Dehát elég szánalmas nekünk is a dolog. A nyaralést végül valszeg az anyasági támogatásból rendezzük.

Jah és mindketten viszonylag jó szakmával rendelkezünk. A párom programozó matematikus és szoftverfejlesztőként dolgozik egy multinál és mégsem vet fel minket a lové.

KépKépKép
bogyra

KépKépKép
bogyra

Bogyra ennek a hozzászólásnak igen nagy nyomatékot adtál!
:D :D :D :D :D :D :D :D
De sebaj, biztos, ami biztos! Így a tuti!

Hát látom, hogy senkinek sem könnyű. Nem vagyok egyedül a nyomorommal...
Most csak a babók miatt is próbáljuk lehűteni magunkat és megnyugodni, mert arra éjszaka rájöttem (időben, höhh), hogy ha idegeskedem, attól nem lesz jobb. Sőőőt....Emmát is érinti.

Kép
niki30

Lorcika!!

Ne aggódj! A második cukorterhelés nekem azért volt mert az első a határértéket súrolta és veszélyeztetve vagyok. amúgy normál esetben csak egy van. Amúgy más vizsgálatom nekem sincs. Havi egy orvos és kész. Védőnőnél én is februárban voltam és jövő hónapban megyek még egyszer. amúgy a 32. héten van egy általános vérképvizsgálat - legalábbis itt Szegeden - ez az utsó vérvizsgálat a kismamáknál. Szóval nyugi nem maradsz le semmiről.

Pici! Tudod az ember vagy tanul vagy rendőr lesz. Amúgy semmi misztikus nincs benne. Sőt manapság nem túl népszerű szakma - október óta -. No comment.

Vacak egy idő van. Reggel jól el is áztam. Ez bizti jót tett nekem.

niki! nálam is van vizeletben baci. Másodjára a terhesség alatt. Gondolom jön az újabb antibiotikum kúra. De az tényleg nem árt a babának, sőt megelőzzük a nagyobb bajt.
stella2007

bogyra, tuti ami fix, háromszor is elküldted? :D :D :D
ha odakerülünk, mjad küldök képet a férjem főnökének fejéről, amikor a párom bejelenti hogy gyesre megy :D :D :D

Lorcika, nekem is a huszonkevesedik héten volt utoljára laborom, úgy tudom még egy harmadik kell a 32.hét környékén, én majd április első hetében megyek, mert akkor már nem dolgozom. UH-om is csak azért van gyakrabban mert a kórházban a főo mindig csináltat amikor megyek vizsgálatra, de semmi extrát nem néznek igazából rajta, asszem abból is a "kötelező" valamikor a 32. hét tájékán van... egyébként nekem is volt egy jó hathetes lik a 24 és 30. hét között amikor senki felém sem nézett... pedig én elvileg veszélyeztetet terhes vagyok hivatalosan a korábbi vetélésem miatt...de a babó rugdos, meg nyomul meg napont többször csuklik, és szemmel láthatólag hízik úgyhogy biztos minden rendben van.
Biztos mondja majd két hét múlva a labor vizsgálatot és az teljesen időben lesz. ha meg nem ,kérdezz rá
pici76

Húhh, olvasom a témát, pénz!

Na, akkor én is írok kicsit, most úgyis ez ami legjobban izgat, talán kicsit segít, ha kiírom...
Párom melója hamarosan megszünik(BM kórház). Még nem tudja, hova veszik át, egy helyen már volt, onnét ma vár választ. De igazából mindegy, hogy hova megy, mindenképp rosszabbul fog járni. Itt kapott bérletet meg kajajegyet. Ez alapból nem lesz más kórházban. Az mínusz 12ezer havonta. A fizetése is kevesebb lesz 15 ezerrel kb, mint eddig volt.
Albérlet 50 ezer, plussz rezsi, amit nem fedez egészében a táppénzem most. És akkor ott a gáz, villany, net, tv, telefon...brrr Persze mikor babucit eldöntöttük, ilyesmikről, hogy a melóhelye oda lesz, szó sem volt. Mikor meg kiderült, akkor meg már jött a kis drága, és megbeszéltük, ha fene-fenét eszi is, megoldjuk a dolgokat.
Segítség...Nos, Apám tud valamit segíteni, de neki is kötve van a keze valamennyire, az autóját még 2 évig fizeti, és az sem kevés összeg. Anyósnak alig van pénze, leszázalékolt, és ott a beteg kisfia, párom autista öccse.
Néha kiborulok kicsit, de szerencsére a párom annyira tudja, mikor kell kicsit több vidámságot adagoljon:)
Kilátások. Ha nagyim elmegy, akkor lesz lakás, addig kell valahogy kibírni. Ez viszont nekem olyan szörnyen hangzik, hogy ilyesmir"vár" az ember:( És reménykedem most nagyon, hogy az a telefon ma jönni fog, mert jobb az a biztos pénz is, ami kevesebb, de van, mint a bizonytalanság, ami hetek óta tart.

Másik: Elsőbabás anyukák, mint én is:) Barátnőm van hasonló helyzetben, kéthetes a babája most. Nem egyszerü, nem vígasztal, de azt meséli, napról napra könnyebb lesz. Persze van, mikor nehezebb, neki hasfájós a kisfia, nehezen alszik el, de csak azt mondta, kitartá kell, meg kihasználni az időt, mikor pihenni lehet. Nagyon fontos, hogy a kismama ne essen össze a fáradtságtól, az nem tesz jót a gyereknek. Én jövőhéten megyek hozzá, ő kérte, hogy nézzek rá, párja nyolcszor ügyel, gyakran egyedül van. (és hozzáteszem, védőnő a lelkem, most gyakorlatban kamatoztathatja a tudását;) ) Szóval nem könnyű szerinte sem, de persze mindent megér a kis drága csomag, ami még bennünk van. Én is nagyon félek ám, hogy fog menni, de nem hiszem, hogy nagy hibát vétenénk, hiszen mi készülünk a babára, akarjuk is, a többi meg jön szerintem majd magától:)

Szal sok erőt és kitartást(és bocs a panaszkodásért, most kikívánkozott, mert nagyon bennem volt)

Márti

Kép
horpika

Nem leszek most túl népszerű,de meg kell hallagtassék a másik fél is!Tudod én annak idején amikor még komoly üzletasszonynak készültem kinéztem magamnak egy helyre kis sörözőt,amit azelőtt igen "fajsúlyos"(?)emberkék üzemeltettek,volt is híre rendesen.Namármost én azzal a szándékkal vettem ki,hogy amolyan helyre kis sörözőt csinálok belőle,mint annak idején a hőskorban!Azonban a nép,amint megtudta,hogy újra üzemeltetni akarja valaki,azonnali támadásba lendültek,mikor még sem nyitottam. :? :roll: :cry:
Nem részletezem,a lényeg esélyt sem adatak,hogy bizonyítsak,és hiába a végén belátták hülyeség volt rajtam elverni a port,addigra már olyan hatósági lavinát zúdítottak a nyakamba,hogy az élettől elment a kedvem!Mindent végigcsináltam,minden fórumon nyertem,több 100ezer forintot kifizettem,hogy minden szabályos és törvényes legyen,ne tudjanak rám ugrani,mégis a végén ami Neked jó hír,én kicsit belehaltam és felemelt fejjel ugyan,de távoztam!Igaz az is,hogy a jó Isten akkor ajándékozott meg Lilivel,ezért nem volt kérdés,nincs több harc!Üzlet repült,Lili maradt,mégis fáj kicsit a szívem ha arra gondolok,olyan emberek jelentettek fel,akik azt sem tudták ki vagy mi vagyok és mit akarok! :evil:
Volt minden,amit el tudsz képzelni,lakossági fórum,közmeghallgatás,stb,ahol már maguk a feljeletgetők kérték az ügy lezárást,de addigra az már olyan hatósági szakaszban volt,hogy le kellett folytatni.Ami nem baj,de ma Mo-on nem találsz olyan hatóságot,aminek te vagy a boltod maradéktalanul meg tudna felelni,ezért igen sok pénzem,időm,energiám ráment erre a régi rossz beidegződésekre! :cry:
Ennyit akartam,remélem Ti ott okosabbak lesztek,és csak akkor akartok egy még ki sem nyitott discot bezáratni,ha már 100%as biztosak vagytok benne,hogy ez az ottaniaknak ártani fog!
És ezer bocs,ha indulatokat gerjesztettem,de az éremnek mindig két oldala van....
Azért remélem még majd szóba álltok velem! :oops:

Kép
bringababa

Márti (Stella :)),
de jó, hogy írtál erről.
Az a gáz, hogy ugye alapból nem ismertem el, hogy én vagyok a hibás, és se kék sárga papír nem született se semmi. Csak a rendőrök a kezembe nyomtak egy papírt, hogy írjam le az én verziómat (meg a másik autós is) hogyan történtek a dolgok minnél részletesebben, ebbe belevettem mindent és odaadtam nekik. Akkor azt mondták, hogy jönnek a közl. helíszínelők (gondolom ők azok, akik méricskélnek meg ilyesmi), aztán vártunk vagy 3 órát mire odajött az egyik rendőr és azt mondta már nem jönnek ki a közlekedésiek (nem mondta miért) és menjen mindenki haza, majd kapok egy határozatot az egészről, amivel vagy egyetértek vagy nem. Hát az utóbbi van. :? Nem tudok róla, hogy ez a két rendőr mért vagy rajzolt volna bármit is. :?

Sajnos azt is tudom, hogy az én egyszál véleményem van a pasaséval szemben ill. ott az a két "tanu".

Mivel én kértem a közlekédésieket, hogy jöjjenek ki, és negatív választ kaptam ott akkor (mégegyszer mondom nem indokolta ezt senki :shock: ), ezért gondolom lehet arra hivatkozni, hogy ezt elmulasztották. És ezek után ugye mire alapozzák az én vétségemet?

Bocs, a többiektől az off-ért.. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lorcika!az előzőeket Neked írtam,de lemaradt a megszólítás! :oops:

Kép
bringababa

Bringa: Ertem mit irsz es mit akarsz ezzel mondani. Viszont a disco, amirol beszelunk regen a Kuklopsz nevre hallgatott itt Szigetszentmikloson es full drogosok jartak oda, azert is zartak be egy ido utan olyan 2001 korul. Akkor meg a kornyek nem volt igazandibol lakoovezet, hanem udulotelep, de nem nyult ennyire ki, mint most. Most mindenhol itt ujonnnan epult hazak vannak es azelott ez csak egy szantofold volt vagy ilyesmi. Amikor azt mondom, hogy zavar a hangzavar akkro azt ugy ertsd, hogy a tucc-tucc egesz ejjel behallatszik a jol hanszigetelt ablakokon. Elotte mi nyilvan a sok szomszed nem akartuk,hogy megnyiljon, mert tudtuk hogy zajjal jar, megint drog, randalirozas lesz!! Akkro osszehivtak egy gyulest, ahol ott ult 8-10 maffia fej..mert meg vilagosban sem szeretnek veluk talalkozni, nem sotetben, ahol mondtak, hogy ugyan mi semmit nem fogunk hallani az egeszbol. A szombati nyitas elotti csutortok hajnali 3-kor arra ebredtem,hogy megy a tucc-tucc..azt hittem csak egy auto ment el, de 5-ig az ment. Masnap, penteken este 8-tol hajnali 2-ig, szombaton a nagy napon, este 7-tol hajnali 5-ig!!!! Amikor nem tudod kizarni a mely basszust es az agyadban luktet, ugyhogy megorulsz!!! Szoval en nem azert vagyok kiakadva, mert jajj biztos rossz lesz a disco es ne legyen, eselyt nem adok, hanem tudom mire szamithatok. Gondolom decemberben ezutan az par alkalom utan azert votl szunet, mert tel volt, nem mentek annyian, most visoznt jon a tavasz, nyar..johet a biznisz!!!! Es nem erdekli oket az, hogy a Kuklopsz ideje ota rengeteg haz epult, gyakorlatilag egy lakoovezet kozepere teszik a discot!! Engem ez bosszant! Es en megadnam az eselyt, ha a dizsi koltene hangszigetelesre, de mint annyi mindent ebben az orszagban azt is kilopjak es kicsaljak..szoval dogoljon meg a kornyek ott ahol van!!
\Szoval en csak azt akarom mondani, hogy ebben az esetben sajnos tudjuk mire szamitsunk!!!!! Az eselyt akarva akaratlanul megadtuk. Tok mindegy, mert ha beindul nekik..semmit nem tudunk csinalni..votl forum, alairas...semmi, le van fizetve mindenki!!! Ugyhogy vagy megorulok..vagy kiprobalom a fuldugto avyg arulom a hazat..amit nem akarok....es meg sem veszi senki, ha megtudja hogy itt egy disco van. Engem az bosszant, hogy itthon mindent megcsinalhat az ember....az ilyen emberek, akik a discot uzemeltetik!!!!! Nincs ra torveny, semmi.
Ugyhogy ertelek Bringa a te esetedben es hogy neked ez rossz volt,hogy annak idejen nem adtak meg az eselyt...de azert itt kicsitg masrol van szo szerintem legalabbis! 8)

Kép

Kép
lorcika

Pici!
Én folyton azon parázok,hogy akarom-e újra kezdeni az egészet elölről...Játszótér,homokozó,gyesbeteg anyukák,beszűkült témák,amik arra korlátozódnak,hogy melyik gyerek mit tud már,mit eszik,szobatiszta-e,és hogy apuk hanyagolják anyut,így is úgy is,stb.... :roll:
Én ezeket 1szer már végigcsináltam,és tudod inkább hiszem,hogy a tudatlanság boldogít,mert én bizony már akkor sem túlságosan kedveltem ezt az állapotot,így most ,hogy mindezeket már megtapasztaltam 1általán nem vágyom rá! :oops:
lehet túlságosan antiszociális vagyok.... :oops:

Szóval Bogyrának igaza van,egy nagyobb gyerek után még nehezebb feladni az újra visszanyert függetlenséget!
Ráadásul Alexa problémái már olyanok,mint egy felnőtt emberkéé.ezért már parter mindenben,ha menni akarunk valahová nme kell riadóláncot kiépíteni,nincs lelkifuri,stb...

Időnként azt kérdezem magatól,hogyan tudtam ilyen öngólt rúgni magamak,hiszem már csak pár évem lett volna a teljes "felszabadulásig",erre most önként és dalolva hajtom újra rabigába a fejemet,hát hülye vagyok én????????? :roll:
Hiába nem csak a hormonok,de az EGO is tombol ilyenkor! :wink:
Nekem ebben az egó kérdésben nagyon sokat segített A.J.Christian "Mit keresett Isten a Nappaliban, és a Mit keresett Isten a hálószobában" című könyve. Szívesen ajánlom a mindenki figyelmébe,aki szereti a lélek dolgaival foglalkozó témákat.

Kép
bringababa

lorcika!
teljesen megértelek,remélem nem haragudtál meg,de valahogy muszáj volt megírnom,kikivánkozott belőlem.Lehet nem is azzal a szándékkal,hogy Téged óva intselek holmi pereskedéstől,lehet csak nekem érkezett el az ideje,hogy feldolgozzam a velem történteket és a megfelelő helyre rakva végre túllépjek rajta,mert tényleg nagyon bántottak a történtek.

Kép
bringababa

Bringa: Ertelek en hidd el!!! :) persze ird ki magadbol, mindent ki kell irni, mondani!

Irtad kicsit elorebb, hogy ahhoz a penzhez nyultatok, amibol vallalkozni szerettel volna. Megint valami hasonlo uzletbe akartal belevagni?

Ami meg azt illeti, hogy az embernek miket kell feladni ha jon a baba. hat attol en is felek!!! mert mi is szeretunk nyugiban, kenyelmesen eldegelni ferjecskemmel..es azert ennek vege lesz. Persze ugyanakkor ott van az is, hogy ugy ereztuk az utobbi idoben, hogy mar mas nem hianyzik csak egy baba! :) Szoval rettegek en is a felelossegtol, attol, hogy nem lesz nyugalom, en alapban aggodo tipus vagyok, szoval nem tudom hogy fog meni ha a baba beteg lesz vagy valami...de ugyanakkor, meg bizom benne, hogy megbirkozunk majd az uj helyzettel!!! :shock: :)

Kép

Kép
lorcika

Bringa, már mástól is hallottam ezekről a könyvekről, terveztem is hogy elolvasom.. na majd a jövő hónapban anniy időm lesz :D

nos úgy néz nézem nem nagyon számít valóban hogy első vagy x.dik gyerek jön, mindannyiunkank hasonló érzései és félelmei vannak :)
azért vigyorgok, mert ez azt jelenti hogy normális vagyok :D
pici76

Még nem tudom mit szeretnénk,de ezt még1szer nem.A gyerekek miatt nem.Képtelenség normálisan ilyen munka mellett gyereket nevelni,mert vagy a gyerek rovására vagy az üzletére megy,össze1ztethetetlen akár erkölcsileg,moráliasan,sehogysenemse lehet!legalábbis szerintem.
Éjszakázás,mulatozás,kimaradás,távnevelés...,áh nem!
Azért azt elmondom,hogy álmom lenne egy olyan Sakáltanyás mulató :oops: :D :oops: :wink:

Hazajött apa,esik az eső! :cry: :) az 1ik szemem sír,a másik nevet. :cry: :)

Kép
bringababa

Bringa,
ha esetleg mégis nyitsz egyszer egy olyan igazi sakáltanyás mulatót, mondjuk amikor Lili már nagyobb :wink: feltétlenül tudasd majd velem, én nagyon szeretnék olyan helyen mulatni :D addigra Zsófi is már nagyobb lesz, itthon hagyom Brúnó kutyával, és megyünk apival mulatni :D :D :D
pici76

asszem az előző hoszzászólásom a tipikus "álmodik a nyomor" esete, de egész felvillanyozott a gondolat :D
pici76

Úgy lesz Pici,ígérem értesítelek! :lol:
Bár ez nekem is csak az álom kategória,azt hiszem.
Még az a szerncsém,hogy azért van néhány hasonló emlék a tarsolyomban! :wink: :lol:
Volt egy-két jól sikerült bulink! :wink:
Baromi jó érzés volt ám látni,ahogyan mulat a nép!Volt minden,amit el tudsz képzelni:asztalon tánc,pulton tánc,folyt az ital és mindenki imádta! :lol:

Kép
bringababa

Na lépek csajok,mindenkinek legyen jó a napja!
Puszi

Kép
bringababa

Sziasztok!

Először is bocs a dadogásért, az iskolai számítógép folyton azt írta ki, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet, így bőszen nyomogattam a gombot, majd csalódva arrébb álltam, hogy ebből úgysem lesz semmi.
Nah de mégis! :)

Elenben akkora katasztrófális szar napom volt hogy csak nah, és a kémia vizsga volt a legjobb az egészben!

1. Kémia vizsga sztem sikerült, majd kedden kiderül... jó összezavaros tesztkérdések voltak. Melyik a nem hamis és nem igaz típusú nehogymár átvirrasztott éjszakák után a kérdést megértsd előszörre tipusuak voltak. Egyet el is szúrtam, de időben javítottam. :)

2. Varrónő: tegnap megbeszélem vele telefonon hogy megyek ma kettőre, átvágtatoka városon a szakadó esőben, varrónő sehol a két kis cselédlány van ott, akik sem méretet nem tudtak venni, sem anyagot nem tudtak mutatni, menjek vissza szerdán mert elutazott a varrónő!!!! :twisted:

3. 4-6-os villamos: csörög a mobilom, felveszem. Jó drága telefon egy évig sporoltam rá, hogy részletre megvegyem. Két kisebbségi uriember nézi a telefonom... Nah mondom ennek fele sem tréfa. Kombinon utaztam, pont az ajtóban lévő ülésen kaptam helyet. Gondoltam jólkicseszek velük, bedobtam a hátizsákomba és jól a kezemre tekertem a táskát. Budafoki úti megállóban egyszer csak elkapja az egyik a táskámat, akkorát rántott rajtam, hogy leestem a székről, táska maradt ők elfutottak. Senki nem igyekezett felsegíteni, vergődtem a hasamon, mint egy hanyatt fordult teknősbéka... De semmi bajom végülis, egy lila folttal a térdemen megúsztam, meg néhán yhorzsolás a kezemen...

4. Leszálllok a villamosról a fehérvári úton, itt lakunk ugyanis , kétszer kétsávos út villamospályával elválasztva, tehát járda sziget van, a tömeg megindul a zebra felé nagy ikarus busz megáll a zebra előtt, nénike kapucnyiban lelép előttem a zebráról a az ijarusz mellett elviharzó autó durr elüti.... azebrán, álló autó mellett elhaladva és még az autósnak állt fejjebb!!!! Hogy mi a picsnek van kapucni, ha nem lát mié jön uccára meg ilyesmi... Kihívtama mentőt, úgy vélem szegénynek eltört a csipője, esernyőt tartottam addig a feje felé szegénynek. ÉN egyedül ÉN segítettem neki....

A mai nap csak ez történt körülöttem...

KépKépKép
bogyra

Dóri

Próbálok privit küldeni, oksa???
Szólj ha nem kapod meg. Hétvégén nem vagyok gépközelben...
stella2007

Jezusom Bogyra!!!!!
Mik tortennek veled? korulotted?
Eloszor is a kemia vizsganak orulok, hogy jo lett.
Varrono: Kapja be!!!!
Kisebbsegiek: Uristen!!!! Es nem segitett neked senki??
Oreg neni: Ezt lehet meg fokozni???? Jesszus!!! JObb ha ma mar nem mesz ki az utcara ha nem muszaj!!!
Brutalis a vilag!! En most amugyis k.va szar passzban vagyok...es amiket irtal!!! Hanyok mindentol! Ricsike is alszik..nem dorombol!!!! Minden szar!!!!! :(
Vigyazz magadra Bogyra, jo? :(

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, a körülményekhez képest, remélem jól vagy.
A lényeg, hogy épségben hazaértetek.
Azért hallod vannak brutál sztorik. Kész faszjankó, megpróbált meglopni. De hogy mindenki ilyen segítőkész volt? Hááát... :twisted:
Szegénykém.
Na a néninek meg csak Te segítettél? Komolyan mondom, hova tart ez a világ.

Most már otthon vagy, ne hagyd hogy bármiféle negatív inger érjen! Ígérd meg!

Kép
niki30

Most még autóba ülök és elszaladok a gyereknek ruhát venni, mert ez a kisákovita kinőtte az össze farmerját.

Mostmár túl vagyok az első sokkon... kimostam a nadrágomat is.
De tényleg, hogy mi jöhet még, hát nem tudom....

Igyekszem vigyázni magunkra! Veszek a kis lurkónak is valami cuccot, van 50%-os kuponom a c&a-ba :)

Ennek legalább örülök.

KépKépKép
bogyra

Kisse lemaradtam, aktiv napom volt ma, piac, fozes, mosas, takaritas.
Alig gyoztelek elolvasni Titeket.

Visszaterve a dietara, olyan rosszul nem csinalhatom, ha masfel- ket honapja 1kg-ot szedtem fel. Semmi edesseget nem eszek, elotte sem ettem, csak rozs kenyer, asvanyviz, este kerulom az evest. Jo nem merem ki az adagokat, de nem is tudok egyszerre sokat enni, meg csak kivanos sem vagyok.
Az elmult ket alkalommal teljesen jo volt, most meg erre, megint rosszabb - aaa, ez mind arra jo, hogy idegesitsem magunkat, ami ugye szinten felviszi a cukrot.
Semmikepp nem akarok inzulinozni, azert ez a 7,9 nem erzem hogy olyan szornyu lenne.
De hat a keddi majd eldonti, jovo csutortokon kiderul. :?
Na befejeztem...

Ma vettem ket elolgombos haloinget, orulok is neki, meg kettot kellene, de az is meglesz.

A TENA neccbugyi az milyen??? Mindenkepp az javasolt szules utan?

KépKép
horilda

Jesszusom Bogyra, most fogom fel, mi tortent Veled!
Remelem mar minden OK, es nem viselt meg nagyon, en kesz lennek, az tuti most bogtem volna egy sort.

En is erzem neha csajok, amit Ti, en sokszor olyan korlatozottnak erzem magam, nem korlatoltnak :D

En rendszeresen jartam kocogni, az atletika gyerekkorombol vegigkisert, persze az utobbi par evben mar csak hobbi volt.

A lenyeg, hogy most hogy kezd tavaszodni, a folyosonkon a biciklim, mindig azzal tekertem le a palyara, es a szivem szorul ossze.
Tudjatok ott a tarsasag is szuper volt, bar a generacio mar lecserelodott, de mindenki ismert mindenkit, szinte alig tudtam hazaindulni, komolyan most is kesz vagyok ahogy eszembe jut.
Nem akarom azt vegleg feladni, remelem lesz segitsegem, hogy ott ujra rendbe hozhassam magam.

KépKép
horilda

6 ora lesz 5 perc mulva es a discoban elkezdtek bemelegiteni a zenet!!!!!!!! Mar most megy ez a tompa tucc-tucc!!!! Az osszes kutya ugat!! Meg fogok orulni!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Sajnalom Lorcika, ez tenyleg gaz. Majd ird meg holnap mennyire volt rettenetes az ejszaka. :(
Gondolok Ratok!

KépKép
horilda

Koszi Horilda! Van fuldugom, nem tudom hogy hatasos-e. Lehet reggelre bedilizek!!! :( A nagy buli holnap lesz, szerintem most csak bemelegitenek!! Hogy ott roh......de nem mondok semmi rosszat rajuk! Beke van. Nyugalom. Lotusz. Boldog gondolatok! De azert ott dogoljon meg mind!!!!!!!! :twisted: :lol:

Kerdezted a Tenna bugyit. En is vettem, szerintem a szules utan kozvetlenul 1-2 napig kell, amig verzunk, mint a fene. Nekem egyszer votl egy ilyen beavatkozasom...akkor 1 napig ebben voltam egy oriasi betettel! Halos es kenyelmes, szerintem azert ajanljak, mert utana minden bajunk lesz faj..huzodik...gondolom!! Auuuuu ettol kicsit fraszba vagyok!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Szoval akkor jo ez a Tenna bugyi, akkor beszerzek, ma kerestem fehernemu boltban, de azt modtak, hogy gyogyaszati segedeszkoz boltban keressek, nem gondoltam hogy ez ilyen specko.
Amugy helyette a fehernemu boltban egy hasszoritos bugyit mutattak, de a Tenna az nem olyan, nem? Csak mert az nem tunt kenyelmesnek.

KépKép
horilda

Gyogyszertarban is aruljak! A hasszorito az biztos kenyelmetlen, mivel ugye az a funkcioja, hogy feszes legyen a hason!
A tenna kenyelmes, en felprobaltam itthon! Nagyon szexi! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Kiraly, akkor keresek mindenkeppen.

:D

KépKép
horilda

Lanyok nem hiszem el, most szerzett a ferjem egy vercukorszint merot, vacsi utan neztuk fel oraval az elobb, es 4,7 volt.
En ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
Pedig tuti jo, elem is most lett bele veve.
Nem ertem. :o

KépKép
horilda

Nem tudom en sem hogy mukodnek ezek, marmint orulok, ha ez a jo eredmenyed. Nekem a terheleses (zsomle+tej) lett 4,9 a korhaz szerint, de ra par orara (miutan mondjuk meg ettem) mertem ilyennel es akkor 8,5 lett, ami nagyon magas!!!!!!!!!! :shock:
Amikor emlitettem a dokinak azt mondta a korhazi a pontos ne aggodjak. Szoval igazandibol en sem tudom, hogy nekem hogy all a cukrom!!!! Azert merd ezzel, mert szerintem ezek is jok!

Kép

Kép
lorcika

Bogyra,
szóhoz sem jutok. No comment.. :(

Horilda,
nekem bevált, nem kell vesződni a normállal. A legelején jó szolgálatot tud tenni, az tény. :)

Lorcika,
:(:(:(
Vendég

Sziasztok!

Tena bugyi rulez! Nekem nem volt amikor szültem, csak a szobatársamnak, de nagyon irigyeltem érte, minidg tiszta mosott jól szellőző bugyiban volt. Én meg aszalódtam a sima bugyimban azon aggódva, hogy remélem nem épp most vérzem össze! :) Úgyhogy én is beszereztemmár egyet, csak az a baj hogy nekem folyton az öreglányok jutnak eszembe az elfekvőről, akinek ilyennel tartottuk a helyén a pelenkát. :)

Elköltöttem egy valag pénzt! Gergő kapott egy cipőt meg két farmert, én kaptam egy papucsot, a baba meg egy szép kis sapit. Megvacsiztunk mindhárman, fagyiztunk. Nah szal nagyott könnyítettünk magunkon, jah még DM-ben is voltam.

Szegény Lorcika, végre tudnál aludni éccaka, erre odazenélnek nektek. Remélem jó passzentos a füldugó és a vakolat sem hullik rátok.

Jah szopi tea! A DM-ben három féle is van,de ne dőljetek be. Csak a laktoherb serkenti a tejelválasztást a másik kettő (HIPP és NATURLAND) csak olyan növényekből van amik alkalmasak a megemelkedett folyadék igény kielégítésére. SZóval nem kifejezetten tejserkentők.
Amúgy a laktoherb a legolcsóbb is.

Tegnap bekentem venorutonnal a lábam tök szupi lett, ma már csak kicsit fájt. Erre ma a másik lábamon a sarkamnál gyulladt be az ér.
Alig bírtam haza totyogni, a cipő sarka úgy nyomta.

Nah lelövöm magam!

Szép nyugodt csendes éjszakát mindenkinek!

KépKépKép
bogyra

Anyagiak??????már szaladok is el ,majd holnap jövök..........

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki,
mégis mi az, amin spórolni szeretnétek és mi az, amiről úgy gondolod h nem lehet? sztem nem nagyon van olyasmi, amit ne lehetne akár használtan is beszerezni v bmilyen más áthidaló megoldással rendezni. sok mindenre - amiről elhitetik velünk h létfontosságú eszköz - egyszerűen nincs szükség!! legalábbis sztem.

Stella,
ez a baba-poci-ismerkedős nagyon helyes!! :)

Bogyra,
pont h nem akarja megindítani a szülést, hanem azon aggodalmaskodik h minél egyszerűbben menjen, spontán módon. más dokitól is hallottam már ezt a szöveget h "a C3000-es méhszájleletnek nagyon örülünk a 37. hétig, utána már nem annyira örülünk u-ennek". az enyém különben 2100-as két hónapja.

de nagyon megnyugtató h mesélitek a tapasztalataitokat! :) igyekszem hallgatni a belső megérzésemre h ez menni fog.
az orvosomnak mondtam h nem akarok semmilyen beavatkozást, a férjemnek is minden alkalommal elmondom h neki kell adott esetben képviselnie az érdekeinket, úgyh szülésindítás a jelen felállás szerint szóba sem jöhet.

Lorcika,
ne bánd h nem kell sok vizsgálatra járnod! szerencsére, nekem sem túlságosan, de sztem ez így van rendjén. a várandósság nem betegség :)

bogyra,
ez durva nap volt!! minden jó, ha a vége jó. a néni miatt biztosan sok piros pontot szereztél ma a karma-lapodra ;) a suttyók pedig újabb bünetőket az övéikre. nagggyon durva így elütni vkit!! zebrán, megálló teherautó mellett elsuhanva.... aaahhh :shock:

én is a napokban néztem az az instant teát h abban csak vitaminok vannak - meg nyilván jó sok cukor és adalék, azért meg nem érdemes beszerezni, mert akkor iszom inkább gyümölcslevet. őszintén szólva én a Laktoherbtől is tartok egy kicsit, mert olyan híreket is hallok h babánál okozhat hasfájást, kismamaától meg hallottam olyan panaszt h utána olyan fílingje van a dolgoknak, mintha bablevest evett volna. arra gondoltam h kipróbálom még most és meglátom h mit csinál bélrendszeremmel. szerintetek ilyet lehet?
Vendég

Doo!

Van benne édeskömény, attól lehet egy kis pukiztató hatás! De hát babuknak is azt kell adni ha hasfájósak, bár én a subsimplex-re esküszöm. Az nekünk bevált!

Az instant teában amúgy nincs semmilyen adalék anyag vagy cukor, de pont olyan mint egy bármilyen lefőzött tea.
Amúgy én a főzős teákra gondoltam, hogy abból is három van, de abból kettő nem tejserkentő.

Az instantból is van kettő féle milupának meg a humanának én csak a humana összetételét olvastam, ebben is van kömény.De szinezék, adalék, aroma nincs benne. Ízéről nem tudok nyilatkozni... :)

KépKépKép
bogyra

Doo, tudom, hogy sok holmit használtan is be lehet szerezni.
Nálunk a babaruhák 90%-a turkálóból van, és mondhatom, gyönyörűek. Ha lenne itt gépem, le is fotóznék néhányat és feltenném, hát lányok beszarnátok. :) 3, fenéknél fodros harisnya, kockás, tépőzáras szandál és társai:)
Bútort, babakocsit kapunk kölibe, szóval még az a szerencse, hogy nagyobb kiadások nincsenek. Egyedül egy szekrény kell még a ruháinak.
De például szépen kitaláltam, hogy majd veszek baldahin és ágynemű szettet (régen pedig úúgy nem tetszett), de azt gondolom enélkül is fel fog nőni és boldog lesz. Egy ilyen szett 8-10 ezer forint.
Hidd el sok minden felesleges dolgot húztam már ki a listáról. Például nekem nincs és nem is lesz szoptatós párnám. Egy sima párna is megteszi. Vagy pl. nem lesz bébiörző meg légzésfigyelő. Mi egy légtérben leszünk Emmával, olyan kialakítású a lakás, de mégis kicsit elszeparálva. Így feleslegesnek tartom. Ha nagy házunk lenne, akkor oda azért mindenképp célszerűnek tartanám.
Másik meg az, hogy a legjobb figyelője úgyis az édesanyja egy gyereknek. Persze biztos megnyugtató, hogy van ott egy jelzőkészülék is. (Remélem nem bántottam meg senkit).Nem veszek mondjuk fertőtlenítő szettet. Majd a kifőzéses módszert alkalmazom.
Van min spórolni, de így is sok szükséges dolog kell, mind neki, mind nekem.

Kép
niki30

Sziasztok!

Légzésfigyelőről szeretném megosztani a tapsztalatomat.

Gergővel egy szobában voltunk, mi sem gondoltunk a légzésfigyelőre.

Az első három hónapban szor ébredtem arra, hogy valami hatalmasat hörög a gyerek, mint akit fojtogatnak. Felpattantam az ágyból odaugrottam hozzá, lámpa fel gyerek kék, de már lélegzett. De mire meghallottam, hogy mi van addigra ő már túl volt a légzésszüneten.
Mert ugye a bölcső halál jelenlegi tudásunk szerint nemmás mint hosszan tartó légzésszünet. Ő neki elég fejlett volt az idegrendszere, hogy aztán mégiscsak levegőt vegyen.

Ez olyan borzalmas volt számomra, hogy a mai napig rettegek attól hogy megfullad. Tiszta paranoia vagyok pl ha legózik és a fogával szed szét valamit, utána furcsa hangot ad, kész pánik leszek. Pedig csaj játszik! :D

Amikor terhes lettem újra még nem gondoltam légzésfigyelőre, hát előzőleg is megvoltam nélküle. Aztán el kezdtem gondolkodni, hogy anya ugyis hallja mi történik, igenám, de ami nem történik azt nem hallod. Tehát hallod hgy szuszog még álmodban is, de azt hogy nem szuszog azt nem hallod.

Eleinte pocakmaci is mellettünk lesz mózeskosárban, majd átmegy a gyerekszobába. Már ekkor gondoltam rá, hogy veszek légzésfigyelőt, olyat amit a mózesbe is be lehet tenni.

Az elhatározásomra pár napra-hétre anyu munkatársának az öt hónapos kisbabája meghalt. Bölcsőhalál. Innentől biztos volt, hogy veszek egyet. Amúgy lehet kölcsönözni is, talán ez első hat hónapra érdemes is. Annak idején csecsemőmérleget kölcsönöztünk csak azért hogy minden szopi után lemérjem a gyereket, hogy jól eszik e, persze vagyonokért, nah ez pénzkidobás és jó nagy hülyeség volt.

Bár aztmondják a légzésfigyelőnek csak akkor van értelme, ha az ember tud is elsősegélyt nyújtani a gyereknek, mert ugye lélegeztetni nem fogja. De sokan elfelejtik azt, hogy gyakran attól az iszonyatos hangtól, hirtelen ingertől beindul spontán a légzés. Hisz csak olyan békésen és mélyen aludt mint anya pocijába, így elfelejtett levegőt venni.

Nah megint hosszúra sikerültem, bocs! :oops:

Ma megyünk anyuékhoz, adópapírt töltünk ki, meg esküvőzünk :)

Mindenkinek jó reggelt és szép napot!

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: