Sziasztok,
megint ezer éve nem jártam Felétek, így csak foszlányokat tudok arról, mi minden történt Veletek
Én egyre inkább fáradok, folyamatosan pakolok - immár egy hónapja - egyszerre két helyen, a fáradtság és sok más egyéb miatt párommal sokat vitázunk lényegtelen dolgokon, közben boldogan készülünk életünk második nagy napjára, ami most szombaton lesz
Kicsit összecsapni látszanak a hullámok a fejem felett, de majdcsak lesz jobb is
No, de nem panaszkodni jöttem, hanem beszélgetni, amíg Máté baba engedi. Most még azt csinálja, amit nem mondunk ki
Ne haragudjatok, ha valaki kimarad az alábbiak közül, de nagyon szelektíven sikerült csak olvasgatnom és nem szeretnék senkit megsérteni
Gratulálok a kisbabákhoz, mind az újszülött kis Rékának, mind Védának, hogy meggyógyult és hazamehetett szerető családja karjaiba

az első tükrös önmosolyhoz Tündének
Macs

nagy gratula a kislány pocaklakóhoz, sok boldogságot

mail-t nem feledtem, egyszercsak írok majd
Fibi

drukkolok DH-hoz, remélem mihamarabb jelentkeznek azzal az egy-két érdeklődővel

És én egyszer a hóban kapartam el egy 120-as Skodát. A könnyű nózija miatt képtelen voltam kiszabadítani. Aztán jött bátyám, erős férfikezek emeltek orrába homokos zsákokat és jött még egy kis - jó néhány év - rutin és hipp-hopp kint volt a kis autó.
Ruz

sok erőt és kitartást a beszoktatáshoz
Indi

ha lesz még lehetőségem, írok mailt

És KITARTÁST
Votiv

nekem is volt pozitiv stepto-m és még bonyolítottam a helyzetet azzal, hogy penicillin érzékeny vagyok. Ugyanis amire nem volt rezisztens ez a baci, azt meg én nem kaphattam

Így feltúrták a fél kórházat, hogy találjanak nekem valót, amit többek között a szívem miatt is kaptam. És én nem injekcióban kaptam, hanem infúzióban, egy óra alatt bent volt és - bár mindenképpen ctg-re voltam kárhoztatva - utána felkeltem és ameddig a madzad engedte én bizony sétáltam, még a labdát is próbáltam. Tehát, simán lehet mindenfélét csinálni utána, drukkolok Neked, hogy minél jobban süljön majd el a dolog

És tényleg így jobb talán, hogy tudsz rá készülni és jobban sikerülhet függetleníteni magad a "háborítottságtól".
Ancsi

nagyon jók a lakás színei
És minden képet, amit feltettetek megnéztem. Nagyon tetszett mind, mindenki szép volt rajtuk. A természet fotók nyomán nekem is kedvem támadt feltenni néhányat, de erőm már nem maradt rá. És még lógok Máté képekkel is

. Na, de majd talán a következő hónapban
Most hirtelen ennyi, ha még tudok jövök ma és később is, de olyan leszek lassan, mint a kutya vacsorája . . .
És most látom, jó hosszú lettem
Vica