Sziasztok!
Túl a 3. bölcsis napon. Igaz, hogy ma nagyrészt a férjem volt ott vele, mert én úri módon vezetni tanulni voltam.

Sajnos még mindig elég béna vagyok vezetésben

mikor lesz ebből jogosítvány??? ti hogy tudtok annyi mindenre figyelni a vezetéskor, nekem valami mindig kimarad...

Szóval ma is volt azért sírás, meg hiszti, de most sokat voltak kint az udvaron és azt nagyon élvezte, csak aztán azért hisztizett, mert be kellett menni..., amúgy rossz érzésem van amiatt, hogy Bendi így sír, de most mit tegyek, még ha most halasztanék az egyetemen, előbb-utóbb akkor is bölcsibe vagy oviba kell mennie...

És itthon meg olyan, mint egy angyal, eljátszik magában, hagy főzni, meg tv-zni, meg netezni. Ezzel is azt akarja jelezni, hogy nem baj, ha nem foglalkozol velem, csak ne vigyél a bölcsibe???
Zuz
Figyi, ha ilyen tempóban nyomod a két gyerkőccel, akkor le fogsz fogyni, hidd el!!! Úgyhogy ne aggódj. És mondjuk én nem tudom mi miatt kezdtem el fogyni, lehet, hogy a szoptatás az oka, de nem rögtön indult ám, hanem kb. 10 hónap után, úgyhogy ha nem rögtön kezdenek lemenni a kilók az még nem biztos, hogy később nem fognak.
Votiv
Sztem a pozitiv strepto nem zárja ki, hogy alternatív szobában legyél, meg a háborítatlanságot, hisz 4 óránként egy szuri és nincs cső, csak egy kanül. Én mikor bementem szülni rögtön megkaptam a kanült és utána választottam szobát és mehettem volna az alternatívba is, csak nagyon megtetszett az állítható háttámlájú ágy, és nem tudtam dönteni és akkor a szülésznő mondta, hogy akkor maradjunk itt, kicsit bánom, hogy nem mondtam, hogy inkább menjük az Ikea szobába, legalább egy ideig kipróbálhattam volna...

mert ugye később kértem epidurált és akkor biztos kiebrudaltak volna onnan, de hát az 10 órával később volt.
Fitneszgururól csak annyit, de ezt már írtam, hogy nekem nagymamám mindig azt mondta, hogy az egészséges étkezés alapja, hogy Reggelire király módra, ebédre polgár módra, vacsorára koldus módra kell étkezni. Úgyhogy sztem a Norbi nem talált ki semmit, csak kicsit felturbózta idegen kifejezésekkel ezt a régi népi bölcsességet.

Amúgy nekem a tornái tetszenek, a többi körítés viszont nem annyira, de azt elismerem, hogy ügyes üzletember, nagyon sikeres. Ja meg nemrég láttam egy kövér emberekről szóló filmet és abban a 80-as évekbeli amerikai fogyi guru ugyanilyen alacsony göndör haju csúnyácska kis béka volt, mint a mi Norbink.
Gabi
Szép a házatok és a lányaitok is!!!
Ancsi
Nekem az első ágy tetszik, már sajnálom, hogy nem ilyet vettünk Bendinek, de én mindenképpen két személyeset akartam, hogy legyen helye terpeszkedni, én gyerekkoromban mindig erre vágytam, de most látom, hogy van a dupla ágytól nagyobb királyság is a világon!
na megyek, mert Bendi kifosztotta apjuk szerelőtáskáját és azért ránézek nincs-e benne valami veszélyes.
ruz