A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

[quote="szrekuc"]A írta:szrekucncsi,
öööööööö...én viszont megijedtem - túl lehet adagolni a Vigantolt?vagy mit jelent a túl sok a D-vitaminból pl?

túl lehet, vigyázni kell! az A-D-E-K vitaminok zsírban oldódnak, nem ürülnek ki és felszaporodásuk különböző gondokat okoznak a szervezetben. a D vitaminra rá van írva az adagolás (1 csepp/nap), amit nem szabad túl lépni. gyerekorvosok azt mondják, ha véletlen 2 csepp ment az aznapi kajába, akkor másnap hagyjuk ki. szóval a nyelvre csöpögtetés (megy amennyi akar) nem játszik a Vigantol esetében. 1 üveg kb. 10 hónapra elég. különben szerintem nyugi. mennyi ideje használod azt az üveget? :)
de vannak olyan betegséggel küszködők, akikből meg a C vit. nem ürül ki, úgyhogy ők meg azt nem szedhetik nyakló nélkül.

Barbi!
ha nem jó E-k vannak benne, akkor az nem frankó. eddig naív módon ezt meg se néztem. azt gondoltam, hogy csak az eljárással van gáz, ahogy gyártják. lehet, hogy maradok az állati tejszínnél a jövőben, persze amúgy havi 1-2 dobozzal megy el. (főzőtejszín)
ancsipancsi

Szrek,
amit keresel, az a "Hanno penészölő" névre hallgató szer. Minden háztartási és festékboltban kapható, én 1090forintokért vettem.
Mélt szívesen, ha van új kép, ápdételem :mrgreen:
Lovaglás rulez!! A lovak fantasztikusak, csak a megfelelő lóval kell kezdeni.Olyannal, aki tud "emberül". Ha olyannal kezdesz, amelyikhez neked kell "lóul" tudnod, az sokkal nehezebb eset egy kezdőnek.. :)

ezt meg csak neked... (többiektől bocsi): Kép

Gabi! :D

házikó szuper :) tök jól belaktátok!! Már csak egy szpséges kertet kell varázsolni köré :)

Votiv,
de kíváncsi vagyok a csajos cuccokra :)

és hogy én is képezzek kicsit, beszúrok mostani kedvenc Füliset:

Kép Kép
macskanyu

Deni,
ez szuper, hogy Bence is fejvégü :D én fiam kb 1130 gr volt a tegnapi becslés alapján :)
fibi

Ancsi,
:shock: :? akkor én mist parázhatok rendesen, nálunk nagyon gyorsan elfogyott Vigantol nemtom, ez hanyadik üveg és én eddig nyelvre csöppentettem és ha kettő ment, nem mindig hagytam ki másnap :cry:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi :) Most fejvégű, de ha a bátyus példáját követi, fog ő még forgolódni... :roll: de azért jó tudni, hogy megtalálja újra ezt az irányt, ha kell :wink: :lol: És Levente/Ábel is szép súlyú :D (bár én ezekkel a becslésekkel elég szkeptikus vagyok B.-ből kiindulva...)

Vera :) Szupi, hogy így tetszett az ovi! :D két gyerek :lol:

Macs :) Evő Fülicsek nagyon cuki és tényleg profi kanálkezelő! :D
denizsa

az ilyet pl miért nem mondja el a védőnő vagy a gyerekorvos? :( csak a C-vitaminra vigyázok, mert az se jó, ha túl sok meg az A-ra, meg úgy általában persze nem jó a vitamin-túladagolás, de nem gondoltam, hogy ez akkora baj; olyan kicsi és olyan nehezen adagolható az az egy csepp-vagy csak én vagyok béna?
és lehet ennek köze ahhoz, h hamar benőtt a kutacsa?

Kép

Kép

szrekuc

Füli :lol:

Vera,
ovi nagyon jol hangzik :)

Ruzi,
drukk a bölcsihez!!
fibi

Deni,
nekem tegnap azt mondta a szonográfus, hogy a végefelé már nem nagyon forognak át a bébik, de persze a kivétel erösiti a szabályt :wink:

Szrek,
szerintem emiatt nem kell aggodni, oriási bajt biztos hogy nem csinált! én meg örökké elfelejtettem beadni a vigantolt, már 1 éve nem is szedjük, és mindig cseszegettek, hogy nagyon lassan nö be a gyerek kutacsa. én meg tojtam rá, gondoltam: ez legyen a legnagyobb bajunk.....
fibi

Szrekuc, a biatorbágyi korai fejlesztős gyógypedagógusok tartják a lovaglást, és itt bián van, a Viadukt alatti réten. tulképp ez terápiás lovaglás, nagyon képzett lovakkal és felügyelettel, profi védőfelszerelésben, meg mindenféle egyensúly-fejlesztő gyakorlatokkal, közben meg kézműves foglalkozással, mondókázással stb (ezt meg a logopédus csaj tartja). szóval ez egy komplett félnapos program :)
de sajnos már rég nem voltunk, vagy mert elúszom a munkával, vagy mert épp alig bírok vánszorogni :roll:

Deni, magánszám: üvöltés, karmolás, arconharapás és lefejelés, mert elvonszoltam az áruházi elektromos kiasutótól. de egyszer muszáj volt. és éhes is voltam-voltunk és már majdnem vattát köptem :wink:

Ruzi, szerintem jól hangzik ez a bölcsi! és csak nyugi, jól látod, tényleg az lenne a furcsa, ha nem is reagálna erre az elég nagy változásra. de egész biztos, hogy meg fogja szeretni! :)

Fibi, igen, a teában lévő csalán + pár csepp citromlé (c-vitamin) segít a vas jobb felszívódásában, úgyhogy csak hajrá! de Johinak is vannak szuper vaskészítményei, Zsanci szedi is az egyiket és neki bevált!
én eltengődöm már a Dr. Steinberger-féle vörösszőlőlén meg a bábateán :)
egyébként én is meglepődtem, hogy sokkal jobb csajos cuccokat lehet találni, mint az etalon babarózsaszín fidres-fodros ügyülübügyülü. szerencsére elég nagy a választék, és simán lehet zöld vagy sárga vagy narancs vagy kék kislányruhákat is kapni. najóóó, azért 1-2 rózsaszín cuccot is vettem, de csak mert pl. szettben volt :lol:

votiv 8)
votiv

Deni: édes lehetett Bence, majd ha talizunk megnézem a képét, remélem megmutizod.

Votiv: jaj de jó, hogy vettél csajszis ruhákat. A cikk engem is érdekel, mert amúgy én sem olvasok ilyeneket... :-)

Kissün: ovi jól hangzik, merre van ez? nagyon tetszenek azok a dolgok, amiket írtál, ilyen kéne majdan nekünk is.

Macs: Füles édes a képeken. Egyébként hogy kell ide képet betenni? néha én is megosztanék néhányat.

Penészedés enyém lakásban is bejátszik, úgyhogy nekem is kéne ilyen penészölőcske.

Ruz: bölcsi biztosan jó lesz és naná, hogy természetes Bendi ragaszkodása. Pisiléshez gratula. :lol: :roll:

Barbi: nektek továbbra is jobbulást.

Fibi: nem tom, de megkérdezem, nem küldtem át múltkor a fickó emilcímét?

Johi
johanna1975

Növ. tejszín összetevők(aminek a képét beraktam): ivóvíz, 23%hidrogénezett növényi zsír, zsíros tejpor, kukoricakeményítő, maltodextrin, emlugálószer E 322 (lecitin az E-tábla szerint), E410 (szentjánoskenyérmag- liszt) E412(Guargumi/-enyv/-gyanta )

No az utolsó hangzik kicsit gáznak, meg úgy tudom a hidrogénzett cuccok sem egészségesek.

no én ma már nem olvasok.

jószakállt mindenkinek! :D
gödibarbi

Deni:) Dominó fogzik, szerel, ront-bont és legfőképpen nyüfike, így sokat sétálunk. Ezen kívül egyrészt védelmi okokból számítógép nem üzemel, másrészt spórolunk az árammal.
Puszillak.

indianyo

Johi,
nem küldted. szivesen felveszem vele a kapcsolatot, hogy ne Téged kelljen nyaggatnom :wink:

Votiv,
ezt a Dr. Steinbergert hol lehet kapni? bioboltban?

no, én is elhuztam alvadni, hátha ma többet/jobban birok :? :roll:
fibi

Fibi, igen, ott is!

Macsek, nagy huncfut ez a lány :D örülök, hogy jól vagytok :)
Isti étvágya itt még mindig problémás, és sajnos csúnyán le is fogyott szegényke :( rohadt vírus :evil:
votiv

Votiv,
belinkelted valahová azt a sóbertest, vagy csak én vagyok vak...? :oops:
macskanyu

Istinek meg kívánok mielőbbi plusz kilókat/dekákat! Én is úúútálom ezt a motsatos vírust!

mindenkinek +++++ okat! :)
macskanyu

Macs, most szkenneltem! remélem olvasható :D
Kép
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Jesszusom, ez a cikk - iszonyatosan szomorú :( :evil: :evil: :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

Engem felháborított ez a cikk. Én nem hiszem, hogy egy bulvárújságban megjelent "interjú" minden szavát komolyan kéne venni. Tényleg elhiszitek, hogy valaki a médiában ismert apja-anyja tudta nélkül riportot csinált egy óvodás kislánnyal, és az abban lévő iszonyatosan terhelő és mérhetetlenül gagyi dolgokat hagyták megjelenni szó nélkül?
Teljesen életszerűtlen az egész szöveg egyébként. Lehet utálni meg lekispöcsözni őket, de azért nem ők az első számú közellenség - szerintem.

Fülecske egy tündér :)

indianyo

Indi,
persze, nem közellenség, csak ha ezt Norbi személyesen diktálta a kislánya nevében, akkor is elég szomorú és ha együtt megjelennek vhol, akkor is ordít róluk a boldogtalanság stb
csak fura,, hogy ki vannak kiáltva Magyarország személyi edzőjének az egészség őrének meg bébi szakértőnek meg mintaférjnek meg mintaanyának meg mintamindennek :D

Kép

Kép

szrekuc

ez tuti nem igaz, akár én is írhattam volna.......na és hát a forrás! öööö......... persze nem Votivra gondoltam :lol: :lol: :lol:

Nukada!
Gyönyörű!!! És én miért hittem, hogy császár lett???? :oops: :roll:

Zsuzsi!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nincs mentségem. Bár bújhatnék megint a ké kölök mögé, akiktől kb 3 naponként tudok valamicskét írni, és addigra összemixelődik minden a fejemben, de nem teszem. Bocsi :oops: :oops: :oops:

Macs!
Füli!!!!! :lol: :lol: :lol: Küld be az ikejának!!! :lol:

Puszi a fejvégű bébicsekeknek és anyukájuknak!

Szerintetek miért van az, hogy ha egész nap játszóterezünk, akkor alig alszik B, most meg már tegnap este 9 óta húzza a lóbőrt???? Itthon ennyire uncsi neki??? mondjuk megértem! :roll:

Móni!
Recipéket ide is! Mostanában még ennyi időm sincs sütire, de megpróbálom 5 percre lecsökkenteni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Ruz!
Tök jó lehet a bölcsi, biztos, hogy Bendi belejön! Képzeld, most kérdeztem anyukámat, hogy ment ez a mi időnkben, és mondta, hogy akkor nem volt semmiféle beszoktatás :shock:

Vera!
De jó, hogy tetszett az ovi! És nagyon klassz, hogy ott van mellettetek!

Visszatértve Norbira: én már írtam itt egyszer, hogy én alapvetően becsülöm az ő törekvésüklet, és tényleg Magyarországon nagyon sok problémát okoz az elhízás, amire elég jó módszert dolgoztak ki, de ne Réka legyen már a példa könyörgöm, mert akkor még betegebb ország leszünk!!!! Miért kellene szülés után 3 hónappal friss műmellekkel szépségversenyre jelentekezni???? Ilyenkor élvezni kellene a babázást, az összebújást, szoptatást. Erről valóban nincs tapasztalatuk, hogy pl a szoptatás valóban fogyaszt-e :?
zuzmo1

Ancsi!
Az is gáz, ha én úgy adom a vigantolt, hogy a szájába, és utána 3-4 napig nem adok??? Így általában kevesebbet kap, mintha minden nap adnám, mert én is jól elfelejtem :oops: Egyébként B-nek már nem kell szedni.
Szrek! Én úgy tudom, hogy a kutacs miatt kell, illetve hát a csontozat miatt, úgyhogy ha már becsontosodott, akkor lehet, hogy nem is kell, de mindenesetre Ábel korában már elég hetente 1-2 csepp. De azért kérdezz rá az orvosnál!
zuzmo1

Johi!
Rózsaszín szőnyegek :lol: :lol: :lol: Az én gyerekem meg múltkor becsempészett egy golyós tollat a gépbe, az eredményt nem részletezem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Votiv!
Annyira jól hangzik ez a lovaglás, lehet, hogy egyszer mi is kinézünk! Majd megírnád a pontos infókat? Vagy így, hogy a viadukt alatt, így megtaláljuk?

Látom egyedül topicolok, hát istenem, szökőévente egyszer tovább alszanak a kölkök :lol:
zuzmo1

Zuz,
ez az, írjunk mi is ilyeneket :lol:
persze tök jó a kezdeményezés, csak a babázós részével nem vagyok kibékülve meg h egy csomó update kaja tele van ártalmas dologgal - ne csak alacsony kalóriatartam legyen hanem színezék aroma és egyéb nem annyira nyerő dolgok elhagyása is

tök jó, h alszanak a kőcök :D

kicsi kerestem neten a vigantolt, annyira nem csesztem el de azért majd dokinénit megkérdezzük :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Nukada!!
de gyönyörű a kislányod!! tejecske van már??

Szrek, Ancsi, Zuz
én a Vigantolt 2x2/hét adom mert így mondta a dokibácsi. Nyáron nem kell ha eleget van a napon a ded. és legalább 2-3 éves korig ajánlja a doki mert nem csak a kutacs miatt kell hanem a csontok fejlődéséhez :?
és nem tudom mit szeretnek benne, de ha kimondom Vigantol (még nem látja) és tátja a száját. :D

Sóbert ügyhöz csak a hányósszmájlizós hsz-hez csatlakoznék és nem is vesztegetném az időmet e témára és ezekre az emberekre tovább.

Indi, lánc beválik?

Barbi, jobban vagytok?

Kép
akata

Sziasztok!

Nukada, gyonyoru babacskad van, gratulalok!!! (Ha megengeded, igy ismeretlenul is ;))

A maszatos kismano is nagyon edes! ...bar en neha mar a falra maszom attol, hogy Fredi megeszik egy kekszet es az egesz csaladnak le kell furodnie es at kell oltoznie :lol: :lol: :lol:
(De persze imadnivalo!!!)

Curse, az Alfred nevet szeintem o maga valasztotta bentrol.
A 7. honap kornyeken mar sok otlet utan, de meg mindig nem meggyozodve a valasztasrol, ujra vegigolvastam a neveket es akkor nagyon megtetszett ez a nev, nem ertettem pontosan miert, de ismetelgettem es ugy ereztem ez az! Hat igy... :D
(Persze a papajanak is nagyon tetszett, az azert kellett hozza ;).
A rokonsagnak kevesbe, de sztem mara mindenki megbaratkozott vele, olyan edes kiscsavo viseli :lol: )

Fibi, a valasztasom...?
Elkepeszto vagyok, tudom, de a megerzesem meg mindig egy olyan orvos fele huz, akirol alig tudok vmit, mondjuk azok abszolut pozitivak persze... szoval asszem tok "huje" vagyok, de hozza fogok elmenni, hiaba olvastam toletek es masoktol is rengeteg jot kul. dokikrol...
Tenyleg nagyon koszonom lanyok a segitsegeteket, arrol mindenkeppen meggyozott, hogy sok jo orvos van ott es azert az sem baj, mert ugye ki tudja mire "esek be"... de marad a megerzesem, remelem nem fogok melle!!!

Köszi megegyszer!
Sziasztok,
Aniko
fdrani

Schorbert Norbi:
az hozzá tartozik a történethez, hogy nem bizonyított, hogy ők korábbi császárt kértek volna, sőt, kikérik maguknak. úgyhogy az ártatlanság vélelmét meghagyva, én nem ítélném el őket emiatt.

Kíváncsi leszek a cikk visszhangjára. A BEST ÚJSÁGOT EGY SZEMÉTNEK TARTOM (még az sem érdekel, hogy mások "dolgoznak" vele, ez van), mint akár a többi ilyen pletykára és hazugságokra éhes bulvárt, úgyhogy kb. ennyire vagyok biztos a cikkek valóságtartalmában is. Hallottam Larát beszélni pár hónapja, közel nincs ezen az értelmi szinten, hogy ilyen mondókát adjon elő, úgyhogy ez meg van fűszerezve. Már a tévében is mondta, hogy "ápdét kenyért eszünk", amin az anyjáék röhögtek. lehet, hogy a tévés szereplését figurázták ki, ahol a leghosszabb mondata ez volt. általában szavakkal válaszolt, annak rendje, s módja szerint. véleményem szerint ehhez a cikkhez Norbinak és Rékának semmi köze (szerintem nem tudtak erről az "interjúról"), és a kicsi Larának se sok. ha mégis, hát akkor ezek tényleg nem normálisak.

Fentieken túl, el kell mondjam, én nem vagyok Norbi hívő, nem szeretem a marhaságaikat, meg hogy lenézik a kövéreket, csesztetik a tunyákat, és pökhendiek (pl. hogy mindenkinek van ideje tornázni, stb...), csak az zavar, hogy totál barmot csinál belőlük a média az ilyen cikkekkel, holott vannak eredményeik. nem tudom Norbi hogy és honnan szedte össze diétájának alapjait, de ez egy olyan módszer, amit a sült bolond is tud követni, nem kell hozzá tudni számolni, nem kell mellette éhezni. a Norbi termékeket nem kötelező megvenni, a könyvében több ezer más gyártó cuccát felsorolja.

Macs!
nagyon ügyes és szép Fülike!

Szrek!
a C vitaminra elvileg nem kell vigyázni, lehet enni dögivel. biztos benne van a Vigantol leírásban is a túladagolásról szóló fejezet, de inkább az a furcsa, hogy az orvosnak nem tűnt fel, hogy Ábel alig múlt 1 éves és már pl. 3 üveg Vigantolt írt fel. szerintem ne izgasd fel magad ezen, de ha gondolod, említsd meg a dokinak, biztosra veszem, hogy 1 vérvétellel meg tudják állapítani, hogy sok volt-e a D.
tényleg nehezen adagolható, ezért sosem öntöttem nyelvre, nehogy bele ömöljön a szájába. kiskanálba, egy kis víz, vagy tápi tetejére kellett csöppenteni, mert pl. cumisüvegbe hiába teszi az ember, mivel olajos, alul marad.

Zuzi!
nekem jó, ahogy csinálod a Vigantolt, csak arra vigyázz, meg ne boruljon az üveg.

Barbi!
a hidrogénezés játszik az olajak, margarinok előállításánál is. a gyantán ne izgasd magad, nem tudod elképzelni mi mindent lehet megenni :)

ancsipancsi

Fu, ez a cikk nagyon gáz...
Én sem hiszem, hogy a Best magazin a teljes igazságot tükrözi, de az a része gondolom nem kamu, hogy a gyerekekkel kevés idöt töltenek, meg hogy már beteges a fogyokura meg torna mániájuk... emellett nem mondom, hogy amit kidolgoztak: sz@r, mert biztos sok embernek müködik is... csak hát maga az ember, aki kitalálta.... szomoru....

KépKép
fibi

Szrek!
A D-vitamin mellékhatásai túladagolás esetén a vérből kimutatható emelkedett kalcium-szint következményei.
Forrás: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=1175

próbáld meg felidézni, hogy hány üveggel fogyott el eddig és azt mondd el a dokinak, mert lehet, hogy abszolút semmi ok az aggodalomra. én pl. abban vagyok ludas, hogy nyár óta (mikor elmúlt 1) sokszor napokig elfelejtem neki beadni. a kutacsa nem nőtt be a mai napig.
ancsipancsi

Ancsi,
a túl sok C se jó nem? én azzal kapcsolatban hallottam vesehomok vesekő-képződést stb
volt közben dokiváltás, de egyiket sem izgatta túlzottan, hogy kértem a Vigantolt, teljesen lazán írtak :? csüt megyünk íratni majd megkérdezem :mrgreen: :lol:
de pltesóm dokija is mást mond - hogy meddig hogyan kell adni :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Én azt gondolom, hogy ez egy kamu cikk, de nem úgy, ahogy értetted, hanem, hgoy "újságírók" találták ki, mert hogy szegény gyerekekről lerí a boldogtalanság (??? honnan vesszük ezeket? Biztos, hgoy így van, vagy csak a rosszindulatunk mondatja???) Szerintem nagyon sok emberben ébredt fel valamiféle figyelem az iránt, amit eszik és a testmozgás iránt és ezrét igenis becsülöm őket. A többiért viszont sajnálom, világos, hogy egy folyamatos bizonyítási kényszer van bennük és ezért próbálnak új és új területen bizonyítani.
A műmelleknek se vagyok barátja, de ez megint a kényszeres bizonyítás és emiatt se tudok haragudni. Az pedig, hgoy miért volt kétszer császáros szülése a hölgynek, soha nem fog kiderülni, mert elterjedt az elején ez a 2félti az alakját" szöveg, itt már nincs mit tenni, soha se fogja senki elhinni nekik, hogy nem így volt.

Én magam semmiféle Norbi-terméket nem veszek, nem is fogok, de ettől még nem utálom őket és nem gondolom, hogy idióta barmok lennének akikre állandóan fújolni kell.

Kata :) Egyelőre nem érzékelek változást, szerinted hány napig érdemes viselni, hogy dönthessünk?

indianyo

Votiv,
Azért szerintem ne hagyatkozz az uh-ra 100%-ban a súlyt illetően :wink:

Én nem igazán szeretem a rózsaszín habos-babos ruhákat, pl. a citromsárgát sokkal jobban szeretem. Úgyhogy nálunk csakis azért van rózsaszín ruha, mert a család bevásárolt, bár próbáltam felhívni a figyelmet a színekre, de úgy látszik eredménytelenül :) Szerintem rózsaszín rucik nélkül is lehet valaki nagyon csajos 8)

Deni,
De szupi lehetett az uh, ilyenkor mindig egy kis nosztalgia fog el :) Anno Adél is csak a fél orcáját volt hajlandó megmutatni, hiába a pocaklakók már csak ilyenek :) Nem szeretik, ha zaklatják őket odabent.

Vigantollal kapcsolatban. Amikor beadom Adélnak, akkor mindig húzza a száját, ízlések és pofonok :) Egyébként nekünk most 4x1 cseppet kell adni per hét, és azt mondták, h egy kiskanál anyatejcibe is lehet, de úgy is jó, ha a cicire keni az ember szopizás előtt.

Ruz,
Tök jó, h Bendi kezdi megszokni a bölcsit és édes lehetett, amikor az orrát az üveghez nyomta :)

Kisün,
Milyen szerencsések vagytok, h ilyen szupi helyet találtok ovi téren :) Én sajnos elkövettem azt a hibát, h egy másik topikon beleolvastam a bölcsődei rémtörténetekbe, és azóta nem tudok elvonatkoztatni, és egyfolytában azon agyalok, h mi lesz akkor, ha Adélt bölcsibe kell majd adnom. Bár Apa ma benyögte munkába indulás előtt, h de jó nekem, h 3 évig leszek itthon :shock: Mondtam, h akkor az utolsó egy évben felkopik az állunk :lol:

Macs,
Füli annyira édes :)

Sóbi cikkéről annyit, h szerintem sem igaz. Nem hinném, h Sóbi hagyna ilyen megjelentetni.

Kép Kép
curse

Ancsi,
köszi;én is nézegettem mindenfele, majd csüt megmondja a dokinéni

Iindi,
én csak sajnálom a gyerekeit, pont emiatt a bizonyítási kényszer meg az apakép hiánya meg mindenféle miatt, amit mindig elmond magáról Norbi; a boldogtalanságot lehet, hogy csak én akartam látni a gyerek arcán egy reggeli műsorban, de mondjuk tényleg nem átlagos gyerekként viselkedett :?
meg azért érdekel kicsit, mert van az ismeretségi körben egy-két meleg és egyikük nagyon állítja, hogy megfordult már az ágyában S.N. aminek igazságtartalmát persze valszeg a Jóistenen túl csak az érintett felek tudnak, de azért akkor is, ki tudja ;) és ha még ez is társul a többi pszichés problémájához, akkor az már elég szép :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Jaj, de jó, lehet egy kicsit fújolni, hadd szálljak be én is. :lol: :wink:
Szóval részben egyetértek Indivel, hogy jócskán van az emberekben irigység, rosszindulat Sóbiékkal szemben és már mindent kitalálnak, hogy legyen miért utálni őket. A férjem is mindig kiakad, hogy ez ilyen kis "senki" (mondja ő), miért él ilyen jól stb. Szerintem meg nem így van, és teljes joggal megérdemel mindent, amije van, hiszen ő teremtette meg, a saját tehetségéből. Én abszolút nem irigykedem ezért rá, csak azért, mert nekem nincs.
Na de a másik fele is igaz, hogy azért is lehet őket utálni, mert adnak rá felületet azzal, hogy folyton kompenzálják a kisebbrendűség komplexusukat és próbálnak úgy feltűnni, mint mintaemberek. Ez persze, hogy irritálja a többséget. Engem személy szerint az irritál, amit a könyvéből kiolvastam - a fóbiáját a kövérséggel szemben, amit szeretne átültetni másokba is. Egy dolog a rendszeretet, másik dolog a kényszeres tisztálkodás...
Én ugyan nem vagyok kövér (annyira :shock: ), de nem egy kövér barátnőm, barátom van, akik szenvednek miatta lelkileg. Többek között a Sóbiék-féle hozzáállás miatt. Persze, jobb lenne, ha lefogynának, egészégileg, de az meg végképp nem jó, hogy nem tudnak lefogyni, és ettől már nemcsak testileg, de lelkileg is odavannak. EGyáltalán nem olyan egyszerű lefogyni, ezt mindenki tudja. Na de befejezem az offomat. :D
Éljenek a kövérek! :lol: :lol: :lol:
(Bárcsak sikerülne a férjemnek megszabadulnia a +20 kilójától! :wink: )

Kép
Kép
tinu

Vitaminok:
én, mint notórikus utánanézős, készítettem (talán tavaly?) egy nagy excel táblázatot a vitaminokról, nyomelemekről, ásványi anyagokról. akit érdekel, az előbb átadaptáltam html-be, megtalálható a http://babanet.extra.hu címen, a főmenüben. van benne egy kis formátumbeli hiba (K vitamin sor kiugrott az elejére, de nem tudom helyre hozni, emiatt nem csinálnám meg még egyszer), remélem elnézitek. elvetemültebbeknek benne hagytam az egyes vitaminok kémiai-fizikai tulajdonságait is :)
ancsipancsi

Tinu,
Szívemből szóltál :)

Nálunk is apa van kiakadva az ő szavaival élve a kis buzeránson (Szrek, akkor lehet, h apának igaza van? :wink: ), h milyen jól megy neki. Én meg úgy gondolom, h amije van, azt magának köszönheti, úgy mond "megdolgozott" érte, nem sajnálom tőle. Engem is csak az bosszant, ahogy a kövér emberekhez állnak, illetve, hogy most már a kismamákra is rászálltak. Nehogy már egy kismamának azért legyen bűntudata, mert gyereket vállalat. Inkább élveznie kellene az anyaságot, nem pedig azon rágódnia, h mennyi kilónál tart, illetve, h szülés után mennyi maradt rajta. Érdekes módon én azon aggódtam 8 hónapig, h csak 8 kilót szedtem fel. Totál kivoltam, 5 hónaposan nem engedtek előre a sorban, mikor vérvételre mentem, mert nem hitték el, h várandós vagyok. Szóval ez sem jó. Mondjuk a végére azért behoztam a lemaradást :lol:
És még valami, ebben az országban a hírességek csak akkor lehetnek gazdagok, ha vannak követőik. Azok teszik gazdaggá úgy, hogy megveszik a termékeiket vagy szolgáltatásaikt. Élőpl. Győzike, abszolút nem tud énekelni, de mégis eladható az a dolog, nem is tudom minek nevezzem :? Ganxta is megmondta, h csakis azért csinálja rappot, mert az a legjobban eladható Mo-on, egyébként abszolút rock beállítottságú.

Kép Kép
curse

Nuk: Réka nagyon szép és tényleg olyan mintha abszolút időre jött volna! Szerintem elszámoltak csak vlamit és ő pontosan tudta mikor van itt az ideje ;)

Macs: Szuper, hogy jól vagytok!! Kamilla is kiveszi már a kezemből a kanalat csak nálunk át kell öltöztetni utána és ezért nem mindig hagyom, mert nincs túl sok hujju bodrink 8)

Johi: nem iszunk előre a medve bőrére, ha van lóvé akkor dorbézolunk és veszünk vasas tunning löttyöt anyának, addig nem ;) De azért köszi!
Rószaszín szőnyegek rulnak!

Barbi: az nem ilyen vót amit én vettem...

Ruz: bölcsi élmény azért nem olyan rossz! Pláne, hogy csak most kezdtétek!

Indi: múltkor végülis Zuzi átadta a CD-t neked??? :roll:

Vera: ez az ovi nagyon jól hangzik!!! Szerintem pont ez a lényeg egy oviban, hogy lehessen szerte-szana rohangászni, játszani! Úgyis a tanulás tölti ki majd a maradék életét szerencsétlen gyerekenek :P

Deni, Szrek, Ancsi: hát a Vigantolt nálunk is nagyon szereti a jány, mindig csettint a nyelvével utána. Én a becsöppentős táborba tartozom és ha kettő ment akkor kettő csepp ment..volt hogy körbecsepegtettük a száját mert elkapkodta a fejét :lol: Mostmár ügyesen tátja a száját mint egy kismadár igy csak 1 cseppet kap.

Cikk: nagyon művi a hangvétele...
amúgy Nóbi szerintem nagyon ügyes üzletember, le a kalappal - függetlenül attól, hogy nekem nagyon nem szimpi mert arrogáns és olyan mű ez a szent család kép amit magukról vetítenek.
Egyszer azt nyilatkozták, hogy külön hálószobájuk van - külön is alszanak, és nem szereti Nóbi ha a Réka odapukizik az orra alá ezért is van nagy nappalijuk és külön hálójuk meg ilyesmi. Ezt élő egyenes adásba mondta!! Ezen mi jót derültünk, mert hát egy bableves után azért mi nem alszunk külön meg ilyesmi :lol:

Zanza mi a helyzet Veletek???????????????????????
Mása és Veletek????????????????????????????????

Amúgymeg: mikor szokik le a büdös kölke a virágföld kitermeléséről???? :roll: Szépen felporszívoztunk együtt, majd miután már elraktam az eszközt és beraktam a mosást, a hálóban szépen egyenletesen elteregette pici lányom a ficus földjét :x Alig voltam ideges, szóval szépen lehordtam a kölköt ahogy kell és mondtam is neki, hogy jól nézzen meg mert ilyen fejet vágok, ha bazi mérges vagyok :x

Rylie
rylie

Lányok, kérlek szépen benneteket, ne kezdjünk ez itt buzizni, mert akkor én világgá megyek...

indianyo

Rylie :) nem kaptam meg a cédét, de el nem romlik, majd legközelebb résen leszünk :wink:

Na én kikapcs.

indianyo

Indike,
:D igaz, bár sztem senkinek nem állt itt szándékában, csak mint a műcsalád illetve lelki bajok egyik aspektusa került részemről elő ;)

tényleg, még én is cd Deninek meg Ruznak megRylie-nak meg Rylie is nekem cd ugye? :D

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
ezen a pukizós részen könnyesre röhögtem magam :lol: :lol: :lol: meg hogy nem alszotok külön bableves után, hát mi sem :lol: :lol:
Virágföld: B sosem ette meg, de már fel vagyok készülve, hogy kistesoja totál az ellenkezöje lesz :P :lol:
fibi

Igazából szerintem mindenkinek megvan a maga kis (vagy nagy) komplexusa, csak nem teregetik ki a sajtóban, mint ahogy a "sztárokét". Mondjuk, emiatt tényleg nem lennék a helyükben, és én sem birom, amikor azon csámcsognak, hogy ki kivel, mikor, hogyan... szerencsétlenek, ök is szeretnének magánéletet élni.
fibi

Indi,
Én csak apát idéztem, ő ezt szokta használni az SN félékre, függetlenül attól, hogy milyen a szexuális orientáltsága. Csak pont viccesen jött ki, h Szrek egy pár sorral azt a dolgot írta. Még ha igaz is a dolog, én ettől sem nem fogom jobban kedvelni vagy utálni.

Fibi,
Igazad van, h nekik is jogunk van a magánéletükhöz. Én pl. a falra megyek attól, amikor vmelyik híresség ilyen-olyan dolgot tett és már rögtön azt ki kell teregetni. Engem ezek a dolgok baromira nem érdekelnek. Pl. kit érdekel, h KT öngyilkos akart lenni stb. Az jobban érdekel, h pl. az állam mire költi a befizetett adónkat. De ettől függetlenül, amikor vki a közszférába lép tisztában van azzal, h onnantól kezdve rá fognak szállni és minél mocskosabb dolgokat akarnak majd róla nyilvánosságra hozni, amire sajnos van kereslet. Ergó nem kötelező dolog híresnek lenni, ők választották. Ez a valóság, ha tetszik nekik, ha nem. Sajnos nincs tökéletes édeni állapot.

Rylie,
Erre az interjúra én is emlékszem, szerintem elég égő :)

Kép Kép
curse

Curse,
persze, ök választották ezt az életet. Én csak azt nem birom, amikor rajtuk rágodnak meg pletykálkodnak az emberek, és közben a saját problémáikat meg jol a szönyeg alá söprik... (ezt nem ugy mondom, mintha én magam nem esnék idönként ebbe a hibába)
fibi

Fibi,
Abszolút igazad van :) Mi se rágódjunk ezen :wink: Inkább mesélj, mikor jönnek az érdeklődők? Szorítok nektek nagyon, h végre meglegyen az igazi, álom vevő!!!

Kép Kép
curse

Ancsi,
Megnéztem a táblát, nagyon pipec, ügyes vagy!!! :)

Kép Kép
curse

Jujj, mit indítottam el azzal, hogy mindkét kölköm tegnap egyszerre aludt és én ebéd közben tv-ztem, és odatévedtem egy számomra ismeretlen csatornára, hol kiderült,Nóbinak saját műsora van (később beharangozták, hogy Rékának is van, lehet övéké a tv) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Tényleg szégyenlem magam! Bocs mindenkitől! De én nem általánosságban fikázódtam, és ezt írtam is!!!! Úgy megsajnáltam azt a lányt, kb 3 hós lehetett a babája, és azzal b@szt@tták, hogy naponta 3 órára passzolja le és menjen tornázni. És igaz, valószínűleg az irigység és a frusztráltság szólt belőlem, mert írtóra zavar az a plusz 8 kiló, ami lánykorom óta rámjött, és Pannussal már úgy lettem terhes, hogy 4 kilóval több voltam, és mivel akkor B még kizárólag cicizett, merta büdös kölök nem volt hajlandó mást enni, ezért féltettem a tejcsim, de tudom, hogy ez csak kifogás.............................. Bennem van a hiba, múltkor anyukám viccesen beszólt valamit cálozva a kilóimra én meg elkezdtem bőgni, szóval tisztában vagyok vele, hogy ez már kóros! J, meg az anyósom, amikor látta a szép estélyi ruháimat, és mondta, hogy ezeket már úgy sem tudom soha felvenni :shock:

Indi!
A spórolást komolyan írtad??? Tényleg azért nem gépezel? Szülők beszóltak? :twisted:
Vagy Domicsek fogai a ludasak?? Kitartás!!!!! Előbb vagy utóbb csak kijönnek, és utána olyan büszke rá az ember!

Indi, Rylie!
Cd tolvaj lettem! :shock: :oops: :oops: :oops: (Reszkessetek betörők jut arről eszembe :oops: :lol: ) Tényleg sűrű bocseszek, de amikor Veráékhoz mentün, hogy talizzunk Indivel is, akkor csak a szakácskönyvig jutott el az agyam, azt vittem is, a többi meg szépen kirepült, ne haragudjatok!!!!!!! És Itt van még Kamilla polipkája is!!!

Rylie!
Pukizás :shock: Látszik, hogy nem együtt szültek, mert ott aztán látott volna olyan dolgokat, hogy egy kis pukin már nem is akadna ki :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!

ne izgasd magad, én nem akartam mártírt csinálni belőle, sőt. inkább a cikk kapcsán mondtam el lesújtó véleményemet a bulvárlapokról. van elég vaj a fülük mögött, amit mondanak, kettővel el kell osztani, de sík hülyét se csináljon belőlük a média.

különben most olvastam, hogy Réka nyilatkozta, miszerint Norbi nem találta meg a hangot elejében Larával (nem szerette úgy), s csak később alakult ki köztük a kötelék. nem tom, én ilyet biztos nem nyilatkoznék, elég égő, még ha így is van. remélem, ha egyszer híres sztár leszek, nem ássátok elő azt a bejegyzésemet, amiben bevallottam, hogy elejében nem szerettem annyira L-t, mint az apját. pár nap kellett, hogy a magaménak érezzem, a sok gond miatt.

alig várom, hogy legyen ilyen story tévém (gondolom hasonló szennyszerű, mint a Best :) ), hogy aztán én is nézhessem Réka műsorát.
ancsipancsi

Sziasztok!

Jellemző,írtam egy jó hosszút még a reggel,erre eltünt :shock:
Na mindegy,még úgy is visszaolvasok....
Viszont mivel többen kérdeztétek,még meg van Dorkának a cumija is meg a haja is :lol: :
Kép Kép

Nukada:
szépségesen formás a babád,mint aki időre jött! :D
Dorkám sem sokkal volt nehezebb/2850/.

Zuz:
a jövőben ne nézz ilyen baromságokat! :evil:
Inkább a tükörbe nézz,meg a gyerkőcökre és légy büszke! :wink:

Indi:
annyira süt a hsz.-ból a keserűség :(
Baj van :?: Gondolom az ember....hagyjuk
A fogakhoz kitartás,nagyon együttérzek veletek.

Macs:
Füli még mindig tömör gyönyör :lol:
Csak úgy mint a konyhád is,ügyesen terveztél! :D
Te jól vagy?

Votiv:
a frász jött rám,mert én is azt hittem,hogy ki is cserélted a kereket :shock:
Talán már nem kellene egyedül vezetned?
Mesélj,mi szépeket vettél lánykádnak? :D

Zsan:
NYUGI :!: :!: :!:
Az elmúlt egy hónapban minden okés volt?

Ancsi:
15-én itthon voltunk,helyben vontuk fel a zászlóinkat :wink::lol:

Juc:
kíváncsi lennék,hogy Te,mint szakmabeli,mit néznél meg egy ovin
először?Azon kívül,hogy szimpi-e az ovónő :lol:
Amúgy jól vagytok?

Mi van Neet-el,Lindiékkel?

folyt.köv.

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: