Schorbert Norbi:
az hozzá tartozik a történethez, hogy nem bizonyított, hogy ők korábbi császárt kértek volna, sőt, kikérik maguknak. úgyhogy az ártatlanság vélelmét meghagyva, én nem ítélném el őket emiatt.
Kíváncsi leszek a cikk visszhangjára. A BEST ÚJSÁGOT EGY SZEMÉTNEK TARTOM (még az sem érdekel, hogy mások "dolgoznak" vele, ez van), mint akár a többi ilyen pletykára és hazugságokra éhes bulvárt, úgyhogy kb. ennyire vagyok biztos a cikkek valóságtartalmában is. Hallottam Larát beszélni pár hónapja, közel nincs ezen az értelmi szinten, hogy ilyen mondókát adjon elő, úgyhogy ez meg van fűszerezve. Már a tévében is mondta, hogy "ápdét kenyért eszünk", amin az anyjáék röhögtek. lehet, hogy a tévés szereplését figurázták ki, ahol a leghosszabb mondata ez volt. általában szavakkal válaszolt, annak rendje, s módja szerint. véleményem szerint ehhez a cikkhez Norbinak és Rékának semmi köze (szerintem nem tudtak erről az "interjúról"), és a kicsi Larának se sok. ha mégis, hát akkor ezek tényleg nem normálisak.
Fentieken túl, el kell mondjam, én nem vagyok Norbi hívő, nem szeretem a marhaságaikat, meg hogy lenézik a kövéreket, csesztetik a tunyákat, és pökhendiek (pl. hogy mindenkinek van ideje tornázni, stb...), csak az zavar, hogy totál barmot csinál belőlük a média az ilyen cikkekkel, holott vannak eredményeik. nem tudom Norbi hogy és honnan szedte össze diétájának alapjait, de ez egy olyan módszer, amit a sült bolond is tud követni, nem kell hozzá tudni számolni, nem kell mellette éhezni. a Norbi termékeket nem kötelező megvenni, a könyvében több ezer más gyártó cuccát felsorolja.
Macs!
nagyon ügyes és szép Fülike!
Szrek!
a C vitaminra elvileg nem kell vigyázni, lehet enni dögivel. biztos benne van a Vigantol leírásban is a túladagolásról szóló fejezet, de inkább az a furcsa, hogy az orvosnak nem tűnt fel, hogy Ábel alig múlt 1 éves és már pl. 3 üveg Vigantolt írt fel. szerintem ne izgasd fel magad ezen, de ha gondolod, említsd meg a dokinak, biztosra veszem, hogy 1 vérvétellel meg tudják állapítani, hogy sok volt-e a D.
tényleg nehezen adagolható, ezért sosem öntöttem nyelvre, nehogy bele ömöljön a szájába. kiskanálba, egy kis víz, vagy tápi tetejére kellett csöppenteni, mert pl. cumisüvegbe hiába teszi az ember, mivel olajos, alul marad.
Zuzi!
nekem jó, ahogy csinálod a Vigantolt, csak arra vigyázz, meg ne boruljon az üveg.
Barbi!
a hidrogénezés játszik az olajak, margarinok előállításánál is. a gyantán ne izgasd magad, nem tudod elképzelni mi mindent lehet megenni