A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Tegnap megtartottuk apa szülinapját, meg sokat jövünk megyünk ebben a jó időben kihasználjuk amíg tart.

Melcsi, nagyon szép a babaszoba és hidd el majd a második gyerkőccel neked is hamarabb nő a hasad :D

Szirom, nekem nem kell mondanod a rosszulléteket én aztán abszolut megértelek. Rékával is, most is kitartott a 15. hétig, remélem neked azért hamarabb abbamarad. Egyébként én régebben annyira kiröhögtem azokat a nőket, akik éppen csak kiderült, hogy terhesek, de már rohantak új göncöket vásárolni, mondván kényelmetlen a régi. Na, most én is így jártam. Igaz új melegítőgatyókat csak most vettem, de van 1-2 ami már 5-6 hetesen sem volt kényelmes. Kb. én a 10. hétig tudtam hason aludni és most már nagyon hiányzik, mert úgy szeretek a legjobban :roll:

Csikken, erősödik az a csík és a babaszoba is nagyon jó :) A régi dokim 6 ezret kért amikor uh is volt és 5-öt amikor csak vizsi. Az újhoz meg a kórházb fogok járni és belátásom szerint fog majd kapni :D

Boniko, nagyon drukkolok neked és 1 tizedes esés nem esés :wink:

Kata, még 1 hét! :D

Tegnap telefonált a tesóm, hogy elkezdett pecsételni (a 9. hétben van), elmentek az ügyeletre és a doki nem talált szívhangot, pedig amikor 2 hete volt uh-n akkor volt. Azt mondta, hogy a doki nagyon sokáig nézegette és igazából nem sok jóval bíztatta. Még a jövő héten el kell mennie aztán ha akkor se lesz semmi akkor .... :cry: Egész éjjel alig aludtam, annyira várták már ezt a lurkót.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi :cry:

Kép
klarissza32

robcsi :cry: NAGYON DRUKKOLOK A TESTVÉREDÉKNEK!++++++++

én edig köszönöm a te drukkodat, elraktározom 22ére :wink:
utólag is Boldog szülinapot apának :lol:
Vendég

Robcsi, én is nagyon drukkolok a tesódéknak!!!!

Boniko, te holnap tesztelsz?

kispiskóta

Robcsi,
nagyon nagyon sajnálom a tesód!!! :( :( :(
Vendég

kispiskóta nem, 22 én, ha addig fenntmarad a hőm :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, mert egész nap festettünk mi is, a játszóházban a mesefigurákat a falra. Ha jók lesztek, megmutizom, ha szeretnétek! :wink: Este meg főiskolai csoporttalálkozó volt, későn értem haza. De most itt vok!
Betegségügyileg ok minden, de ez a Bromo,... :roll: Nem vagyok 100-as teljesen (amúgy se mondjuk :lol: ), émelygés, némi gyengeség (nem ez a megfelelő szó rá,...), bizonytalanság. Bromósok: valamelyikőtöknek volt hasonló tünete?

Boni, gyönyörűek a tojcik! Miért csak 22én tesztelsz? Én a holnapra szavazok!

Lili, hajrá homeo!!! (bővebben mit takar, milyen bogyókat kapsz? férjed is kap?...?)

Csikken, erős csíkhoz gratu!

Szirmi: kitartást a szagok ellen! És ne kukázz!!! :lol:

Gaby: Piliscsabán kirándulsz és nem szólsz??? Szégyeld magad!!! :twisted:

Szilbee, állatkert??? Én is akarok menni!

Robcsi, tesódnak nagyon drukkolok!

Coca, hogy vagy?

Áfi: jelenlegi névsort leírod?

Babim ?

Pusssssz. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
kérésed parancs!
Ismét kérem hogy ha valami valakinél nem stimmel az legyen szíves szóljon!!!
Biztos jön:
Katicáék
Szilcsi
Bonikáék
Snufi
Babaimiék
Szezso
Coca (a párja kérdőjeles)

Nem biztos még:
Sziromkáék
Sonjus
Gaby

Erőműbe is jön:
Szilcsi
Katicáék
Babaimiék
Bonikáék
és Sziromka párja kérdőjeles
Vendég

Hahó!

Áfi! Meddig kell megmondani az erőművet? Mármint hogy menne-e az uram?

Robcsi! Nagyon-nagyon drukkolok a tesódéknak! Mit élhet át szegény :(

Snufi! Jó, majd gyűjtöm a konyhaasztalon a szemetet, megvárom vele az uram, és ha hazajön, vele dobatom a kukába :lol: :lol: :lol:

Gyönyörűek a babaszobák, azt hiszem, ezt már írtam. Viszont riogatásnak megkerestem nektek valamit, amit egyszer rég láttam. Örökmozgó kisördögök szülei majd nagyon figyeljenek, mert a kombi kiságyból (mezítláb, mert úgy tapad a talpuk az oldallapra) a legügyesebbek kimásznak. Innentől 3 kép :lol:

https://www.babanet.hu/album/main.php?al ... mage=82302

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

snufi én is szoktam mesefigurákat festeni gyerekszobába.Kiváncsi vagyok a képekre :lol:

teszt azért 22-én, mert biztosra megyek :wink:
Vendég

Sziromka,
a héten meg kell mondani az erőművet, legkésőbb jövő hét elején, mert le kell adni pontos adatokkal a látogatók létszámát.
Vendég

Áfi: javítást kérnék:
Biztos jönnek: Snufiék
Erőműbe: Snufiék
Köszi.

Szirmi: hehe :lol:

snufi

Köszönöm az apaköszöntéseket és a drukkokat a tesómékak! Nagyon kedvesek vagytok!

Most jöttünk haza a disznóvágásból, Réka nagyon élvezte :shock:

Szirom megnéztem a képeket, mert először én is ilyen ágyat akartam venni még a Rékának, de már nem is tudom miért nem ez a fajta lett. Ebből tényleg könnyebb a kimászás, de nekem sok olyan ismerősöm van, akinek a rendes kiságyból is simán kimászott a gyerek még hálózsákostól is :D

Kép
Kép
robcsi03

Hello Csajok!

Ebédfőzés közben vagyok, úgyhogy csak 1 prc erejéig ugrottam be...

Áfi: a találkozóval kapcsolatban :arrow: én még nem vagyok tuti... egyrészt még nem vállalt be senki Pestről, másrészt, ha be is vállal, hazafelé mindenképp az én vonatomhoz kell igazodni...szerintem ez túl bonyolult így...nem akarom, hogy körülöttem forogjon a világ...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, privi ment! :wink:

snufi

Snufi! Írtam vissza!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Gyors képes beszámoló! :lol:

A mi autónk:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Bogrács:

Kép

Zokni nevű kiskutya:

Kép

Idióta hőgörbém:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike én már 1 hete megmondtam, hogy te a 27. napi peteérésre hajtasz :D

Zokni édes, kocsi elég sz@rul néz ki, de a bogrács annál jobban! :D Jól látom, hogy halászlé rotyogott benne?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Sajnálom nagyon tesódékat! Akkor most annyit tehetnek csak, hogy várnak???

Babaimadóról azt tudom, hogy mentek anyukájáékhoz és anyósáékhoz! Gondolom oda-vissza utazgatnak! Ezért nem tud jönni!

Zöldi! Hogy vagytok? Sétálgatás mára már meg volt? Tényleg az őseid mit szóltak, tudják már ugye? :roll:

Snufi! Remélem jegyzel minden tapasztalatot, hogy ha már én oda kerülök te legyél a főtanácsosom! :lol: :lol:
Egyébként kellemesebb közérzetet neked!

Kép
bettike
Eger

Szezso,
nem és nem vagyok hajlandó lemondani rólad, egyáltalán nem körülötted forog minden attól hogy egy kocsi vasárnap délután felmegy pestre, a többiek se hiszem hogy vasárnap estig maradnak!!! És megmondtam hogy akinek nem jut kocsi azért én felmegyek, nincs kifogás, aki el akar jönni annak megoldjuk hogy el is tudjon jönni!!!
Snufi,
titeket javítottalak!!! :)
Vendég

Bettike, igen most várnak, nemrég beszéltem vele és úgy éreztem a hangjából, hogy ő nem reménykedik.
Azt mondta, hogy a doki kb. 10 percig kereste a szívhangot ugyanazzal a géppel amivel nekem is csinálta a doki az uh-t 6 hetesen, meg neki is azzal volt nemrég. Szóval lehet, hogy nem az a legprofibb gép, de ennyi idő alatt ha van valami akkor meg kellett volna találnia a dokinak.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike: jegyzem! Jól néz ki a bogrács nagyon, a kocsi már kevésbé. :roll:

Szezso, privi ment!

snufi

Sziasztok!

Itthon vagyunk mar es minden ok, hosszu volt az út de nem volt pecsét se nem görcsöltem es szupi itthon lenni a csaladdal!

Robcsi ez szornyű, annyira sajnálom a tesodat, bárcsak lenne szivhang a következö uh-on!!!

Áfi: mikor lesz tali pontosan bár en nem vagyok igazán aktiv tagja a topiknak és elég betoji vagyok de Paks nincs is olyan messze innen. Talán meg tudnám beszélni a hugommal, Neki is van egy 8 honapos babája.

KépKép
KépKép
tontica

tontika jó hogy nem volt semmi baj. végül tudtad mondani angolulv németül, hogy emeljék le a táskád, ,mert babás vagy? :lol:
Vendég

Bettike, nekem is nagyböjthöz hasonló a ciklusom, Zöldi hasonlata alapján

aranyos a kutyu, szegény autó, fincsi lehet a bogrács tartalma :wink:
Vendég

Igen, megkertem egy helyes nemet pasit /angolul/ es nagyon rendes volt vigyorgott és levette a bőröndöt. Most itt vagyok Anyuméknál de mindenki eltünt :lol: tesók kint a kertben, Anyumék tescoban, fiam alszik. Szabad vagyok! :D

Bettike éhes lettem a képtől! :lol: Nagyon guszti!

KépKép
KépKép
tontica

Akkor jó,gondoltam rád, bár mi még nem társalogtunk, mert csak most regisztráltam kb 2 hete.de már augusztus óta olvasom a fórumokat. :lol:
Vendég

Bettike! Nekem ilyen sorredben tetszenek: kutyus, kaja, görbe, kocsi.
Párom szülei még azt sem tudják, hogy összeházasodtunk. Én anyum meg már az inszemektől kezdve minden mozzanatot követ.

Tonti! Repülővel jöttetek? Merrefelé lakik a család?

Boni! Maradt a 22-e?

Én eddig sétáltam, délelőtt meg nem értem rá írni, mert egy barátnőmnek segítettem néhány dologban a neten, és lefáradtam agyilag. Errefelé nagyon fúj a szél, és már hűlt is egy picit, ezért hamar bejöttem, és most kreatívkodni fogak.

Kép
zölddisznó

Zöldi Itt is fúj a szél :lol:

előbb nem merek. már estem pofára :cry:
Vendég

zöldi mit fogsz kreatívoskodni? én megint tojást festek :lol:
Vendég

Két faliképet - fatörzs metszet az alap és forrasztópákával égetem bele az ábrát, a másik meg vesszőből kreálódik. Ő még nem tudja, mi lesz belőle.
Én is vettem tojásokat, de még kellenek eszközök a megírásához, meg a maratáshoz. Apa most készíti őket.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tonti, örülök, hogy minden rendben!

Bettike, kutyus nagyon ari, a bogrács is jól néz ki!

Snufi, én sosem szedtem ezt, de hallottam már hogy ilyen tüneteket okoz, úgyhogy bizony létezik!
Hol lesz a játszóház területileg?

Zöldi, jó kreatívkodást! Csak 11 nap múlva mész dokihoz??

Mi is hazajöttünk, eme barátságtalan időben!
A kutyám jól érezte magát, jót futkározott!

Kép
kata05

El vagyok ájulva az összes kreatív kézimunkazsenitől!!!
Bonika,
gyárts is tojásokat, itt annyian fognak kunyizni... :D
Tonti,
a tali a 31-1-es hétvégén lesz, 31-én atomerőmű látogatás, aztán bográcsban főzés és dumcsi, vasárnap sokáig alszunk, Bonika arcot és konyhafreskót fest, közben csevely, összedobunk valamit enni, utána beszélgetés, valamikor Activity is, majd vasárnap délután érzékeny búcsú keretében mindenki hazavonul kis hajlékába. :D
Vendég

Jól hangzik a találka! :wink:

Kép
kata05

Ja, ottalvos buli lesz?! Hu, kisgyerekesek is mennek? És van még hely? A vasárnap sokáig alvás az nálunk nem működik :lol: mert a fiam max. 7-kor kukorékol. Ha tudunk menni szerintem akkor sem alszunk ott hanem eljövünk szombat este. Az atomerőmű látogatás hány óra felé?

KépKép
KépKép
tontica

Ki emlékszik Csakegy-re? Megszületett a babája Lilla!!!!

Kép
kata05

Igen, Kata!

Kép
zölddisznó

Én akkor csatlakoztam, amikor Csakegy bezebrult! Időben szült?

Kép
zölddisznó

Áfi gyártom, viszem. :wink:

Zöldi összeülhetnénk egyszer, megtatnulnám a maratós technikát :lol:
Vendég

Én később csatlakoztam, csak akkor már javában olvastam a topicot! 38.hét+ még pár nap! Szegény terhességi cukrot kapott, és azzal bajlódott! De olvasatok át a Pco-sokhoz! Odaírt!

Kép
kata05

Boni! Viasszal megírod a minta negatívját, és ecetes vízbe áztatod fél napra. Aztán megszárítod, és még egy réteg viasz. Egy éjszaka ázás. Utána a meglágyult részeket egy vékony körreszelővel kikaparod. Lúdtojásból könnyebb, vagy vastag héjú pipitojásból.

Kép
zölddisznó

akkor veszek lúdtojást. :lol:
Vendég

vagy tudok jobbt Én csinálok NEKed egyet az alsó sorból, te meg maratol nekem egyet léggyszííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oszt Áfinál cserélünk :wink:
Vendég

haaaaaaaaaaahahahahahahahahaha!

Kép
zölddisznó

ez nálad NEMet, vagy Igent jelent? :wink: tudnom kéne, hogy összegyűjtsem apínzt lúdtojásra! :lol:
Vendég

Tonti,
lehet jönni gyerekkel is, ennyi csaj között mindig lesz valaki aki foglalkozik vele! Még valaki mondta hogy nem alszik itt, mert ő is kisgyerekkel jön (nem jut eszembe ki :oops: ) de itt is alhattok, van kiságy! Az atomerőmű látogatás időpontja még nem tisztázott, szombat délelött lesz, ha pontosabbat tudok megírom, túl koránra rakni nem lehet mert akkor nem érnének ide a csajok.
Vendég

Sziasztok!

Na, mostanra sikerült összekaparnom magam :lol:
Délelőtt soppingolással sokkoltam magam, ennek eredményeként feszült lettem, és fáradt. Mert ebben a városban nem lehet egy normális nadrágot kapni! A 40-es méret nem jó rám, pedig most már csak 52 kiló voltam reggel, miután 1 hete küzdök az epémmel :cry: Na, nem görcsölök meg a többi, hanem csak egy diszkrét nyomás van az oldalamban. Ettől esténként nem tudok enni, mert pár falattól úgy érzem magam, mint aki bezabált egy fél disznót...

Snufi: írtam vissza!

Áfi: írtam privit!

Robcsi: nagyon sajnálom, ami a tesóddal történik :( HSG után sikerült nekik, ugye? Együttérzek vele...Majd azért írd meg, hogy hogyan alakultak a dolgok...

Csikken, Melcsi: gyönyörűek a babaszobák!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Mi a baj az epéddel? Nekem oviban volt 40-es nadrágom. :lol:
Kész az egyik falikép:
Kép

Kép
zölddisznó

Áfi: megbeszélem a hugommal és irok.

Zöldi: ez nagyon szép, én nagyon kiváncsi lennék hogyan csinálod ezeket!!!

Szezso: sajnálom hogy rosszul vagy, a ruhák el vannak méretezve, egyre kissebbek lesznek, en 60 vagyok es pár éve még a 40-es kellett a 60 kilomra most meg 42-es /na, persze már a 42-es se jön rám :lol: /.

KépKép
KépKép
tontica

zöldi mennyi? :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: