Tegnap megtartottuk apa szülinapját, meg sokat jövünk megyünk ebben a jó időben kihasználjuk amíg tart.
Melcsi, nagyon szép a babaszoba és hidd el majd a második gyerkőccel neked is hamarabb nő a hasad
Szirom, nekem nem kell mondanod a rosszulléteket én aztán abszolut megértelek. Rékával is, most is kitartott a 15. hétig, remélem neked azért hamarabb abbamarad. Egyébként én régebben annyira kiröhögtem azokat a nőket, akik éppen csak kiderült, hogy terhesek, de már rohantak új göncöket vásárolni, mondván kényelmetlen a régi. Na, most én is így jártam. Igaz új melegítőgatyókat csak most vettem, de van 1-2 ami már 5-6 hetesen sem volt kényelmes. Kb. én a 10. hétig tudtam hason aludni és most már nagyon hiányzik, mert úgy szeretek a legjobban
Csikken, erősödik az a csík és a babaszoba is nagyon jó
Boniko, nagyon drukkolok neked és 1 tizedes esés nem esés
Kata, még 1 hét!
Tegnap telefonált a tesóm, hogy elkezdett pecsételni (a 9. hétben van), elmentek az ügyeletre és a doki nem talált szívhangot, pedig amikor 2 hete volt uh-n akkor volt. Azt mondta, hogy a doki nagyon sokáig nézegette és igazából nem sok jóval bíztatta. Még a jövő héten el kell mennie aztán ha akkor se lesz semmi akkor ....