Hahó!
Csak életjelet adok, hogy minden rendben

Keveset kapcsoljuk be a gépet, mert Miksa büntiben van és nem számítógépezhet (hiszti volt, mert nem akarta abbahagyni és enni jönni, de nem akármilyen műsort csinált).
Ezenkívül nem panaszként mondom, mert tudom, hogy sokan mit nem adnának érte (és engem is megnyugat tulképp), de ez az émelygés eléggé gyötör, meg az álomkórom is megvan. Valamennyit segít a B6-vitamin, de teljesen sosem hagy nyugtot nekem. Szagérzékenység is van, de keményen. Mindenhol érzek valamit, megfordul a gyomrom, ha benézek a hűtőbe (nincs benne semmi romlott, csak hatványozottan érzem az illatokat), a kukát kinyitni a legrosszabb, de például ma le kellett vennem egy pólót, mert olyan öblítővel mostam, amit nem bírok most. Egyszer ennek is vége lesz, még pár hét. A múltkor volt erről szó, én szeretek terhes lenni
Második babás lányok, tényleg ennyivel korábban nő a poci? Irtóra érzem már, a ruháim rámjönnek, de nagyon kényelmetlenek, valamelyik nap a kocsiból mentem vissza, hogy levegyem a farmerom. Ja, és már nem bírok hason aludni. És nem emlékszem, hogy a hetedik héten fizikalilag éreztem volna, hogy ott van valami, mint most, ami nem is kicsi. Súlya van, bár talán ez nem a jó megfogalmazás. Előkotortam egy szoknyámat, amit még Miksával vettem, azt hiszem, most csak azt tudom fölvenni.
Kata! Miért nem szóltál előbb, hogy Horányba jöttök? Mlyen volt? Hol volt a verseny? Nem is hallottam róla!
Jó a hőd, drukk megy!
Bono! Nagyon szépek a tojások!
Áfi! Grat a festéshez, nekem most nem lenne hozzá erőm asszem. Ügyesek vagytok!
Zöldi! Hogy vagy? Tünet?
Szilcsinek, Szezsónak. Szilbee-nek is pussz, meg mindenkinek, aki épp tavaszol!