A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szilcsi reméljük nem jön meg :wink:

Akkor nem csak Én és szezso vagyunk elvetemültek :lol:

Egyébként hétfőn akkor visszamész orvoshoz?
Vendég

Ja, nem megyek vissza hétfőn. Beszéltem a dokival telefonon, és azt mondta, hogy akkor a következő ciklusban menjek újra, és 3 nappal az uh előtt jelentkezzek be telefonon. Azt gyanítom, hogy rémlik, hogy mostanában váltott át a doki magánrendelésre, lehet, emiatt van a kavar. Most ez a hónap akkor kimarad, sztem a 2. vérvételre sem megyek el, majd akkor a köv. ciklusban. Maha jó, hogy 3 vizsgálatból egyet sem sikerült elintéznem! :x

Kép
szilcsi

Szilcsi! És vérvételre miért nem mész?

Kép
zölddisznó

Szilcsi :cry: lehet, hogy már szükséged sem lesz vizsgálatokra:wink: álljunk mindenhez pozitívan hozzá :lol:
Vendég

Zöldi kv hányadik napon érdemes tesztet csinálni? 16.DPO ? :oops:
Vendég

Coca, minek menjek? Ha már sem a 3. napi, sem az uh nem sikerült elintézni, akkor majd a 21. napit is elintézem a köv. ciklusban. Nem logikus? Vagy nem számít, hogy nem egy ciklusban lett levéve a 3. és a 21. napi?

Kép
szilcsi

Szilcsi: nekem azt mondta a dokim, hogy nem muszáj 1 ciklusba esnie a 2 vérvételnek. Én is először a 21.napit, majd köv.ciklusban a 3.napit rendeztem le.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi! Persze, hogy nem számít. Nekem is úgy csinálták. Szerintem intézd!

Boni! Mivel Nálad fingunk sincs, mikor volt a pe, azért szerintem már most csinálhatnál. 14 DPO-n az esetek nagy részében már jelez a teszt.

Kép
zölddisznó

...már megint hülyéskedik!

Mentem D-vitamint aktiválni...

Kép
zölddisznó

mindenki tavaszol?

Kép
zölddisznó

Szilcsi nem tavaszol, ő dolgozik. :(

Kép
szilcsi

Csak ne fáraszd nagyon ki magad, mert este úgy látom dolgod lesz!

Kép
zölddisznó

Áfi meg kipurcant.
Rosszabb ez a nap mint a tegnapi, takarítás megy ezerrel, és hát én nem vagyok túl kórosan tisztaságmániás, erre főleg ilyenkor jövök rá mikor "ha már frissen festett legyen tiszta is" felkiáltással súrolok és sikálok röpke fél napot egy nem is oly nagy konyhában. Ráadásul este jön a férjem 2 egyetemi cimborája Pestről, így a lakás többi részében is meg kellett ejteni egy porszívózás-rendrakás dolgot, teljesen kidöglöttem, és még nem is végeztünk. De a fal fehér!!! :twisted:
Vendég

Áfi, akkor jól kitoltatok a fallal! :D
Nálunk egyelőre szóba sem jöhet nagyobb takarítás, majd két hét múlva, ha megint szabin leszek egy hétig. :wink: Addig csak tűzoltás jellegű porszívózás-felmosás-portörlés van. :oops:
Áfi, az április 1-je az nem munkanap? Mert ha 31-én megyünk erőműbe, akkor csak 1-jén érünk haza, nem? Akkor pedig szabit kell kérnem elsejére, mert az hétfő. 8)

Kép
szilcsi

Szilcsi,
legjobb tudomásom szerint 31-1 az szombat-vasárnap.
Vendég

sziasztok!
remélem, felétek is napsütéses az idő!
itt Gyulán gyönyörű, kirándlós idő van!

szilbee!
sajnos nem nőtt, hanem éppen csökkent ma a hőm! 36,0 :shock:
és teljesen meg vagyok hülyülve miatta... nem értem, h mi a gond... egyáltalán nem értem, h miért csökken....
azért apával rádolgozunk, hátha.... de nem sok esélyt látok rá... :cry:

babszika

HUpsz Áfi, ne haragudj, elnéztem a naptáramat.
SZŐŐŐŐŐKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol:
Tényleg szombat-vasárnap.
Na megyek is haza, agyamra ment a meló. Inkább pihizek. :D
Akkor no gond, repülök a talira!
Remélem, sokan megyünk!
Most már eldugulok a hétvégére, majd hétfőn jelentkezem.
Pápussz!

Kép
szilcsi

Babszika, nem lehet, hogy ma peteérsz??? Pékor esik le a hő, ne ijedj meg!
Sztem hajts rá apára biztos ami tuti! :wink: Jó hancúrozást!
dugultam

Kép
szilcsi

Zöldi :lol: (nincs itthon tesztem, meg azé várok 22. ig, ha már azt irattam be a táblába)

babszika apára fel én is azt mondom. :lol:

szegény Áfi jó fáradt lehetsz

szilcsi jó pihizést :lol: :lol:
Vendég

Zöldi :lol: (nincs itthon tesztem, meg azé várok 22. ig, ha már azt irattam be a táblába)

babszika apára fel én is azt mondom. :lol:

szegény Áfi jó fáradt lehetsz

szilcsi jó pihizést :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Csak életjelet adok, hogy minden rendben :wink: Keveset kapcsoljuk be a gépet, mert Miksa büntiben van és nem számítógépezhet (hiszti volt, mert nem akarta abbahagyni és enni jönni, de nem akármilyen műsort csinált).
Ezenkívül nem panaszként mondom, mert tudom, hogy sokan mit nem adnának érte (és engem is megnyugat tulképp), de ez az émelygés eléggé gyötör, meg az álomkórom is megvan. Valamennyit segít a B6-vitamin, de teljesen sosem hagy nyugtot nekem. Szagérzékenység is van, de keményen. Mindenhol érzek valamit, megfordul a gyomrom, ha benézek a hűtőbe (nincs benne semmi romlott, csak hatványozottan érzem az illatokat), a kukát kinyitni a legrosszabb, de például ma le kellett vennem egy pólót, mert olyan öblítővel mostam, amit nem bírok most. Egyszer ennek is vége lesz, még pár hét. A múltkor volt erről szó, én szeretek terhes lenni :wink:
Második babás lányok, tényleg ennyivel korábban nő a poci? Irtóra érzem már, a ruháim rámjönnek, de nagyon kényelmetlenek, valamelyik nap a kocsiból mentem vissza, hogy levegyem a farmerom. Ja, és már nem bírok hason aludni. És nem emlékszem, hogy a hetedik héten fizikalilag éreztem volna, hogy ott van valami, mint most, ami nem is kicsi. Súlya van, bár talán ez nem a jó megfogalmazás. Előkotortam egy szoknyámat, amit még Miksával vettem, azt hiszem, most csak azt tudom fölvenni.

Kata! Miért nem szóltál előbb, hogy Horányba jöttök? Mlyen volt? Hol volt a verseny? Nem is hallottam róla!
Jó a hőd, drukk megy!

Bono! Nagyon szépek a tojások!

Áfi! Grat a festéshez, nekem most nem lenne hozzá erőm asszem. Ügyesek vagytok!

Zöldi! Hogy vagy? Tünet?

Szilcsinek, Szezsónak. Szilbee-nek is pussz, meg mindenkinek, aki épp tavaszol!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babszit kihagytam, bocsi, neked is pussz! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom Köszike
és kitartás :wink:
Vendég

Jó éjt! Kép
Vendég

Sziromka,
én a 10. héttől nem tudok hason aludni, és bár én nem vettem észre, jöttek ma este vendégek (és leléptek már a férjemmel kocsmázni) és újságoltuk a második babát, és az egyik srác azt mondta hogy ő mikor meglátott meg akarta kérdezni hogy nem vagyok-e babás, csak nem merte, mert mi van ha csak meghíztam... de állítólag látszik.
A festést mi is csak úgy bírtuk hogy ebéd után 1-1,5 óra szunya... de kész van, és szép. :)
Vendég

Sziasztok Lányok :D,

Csak erre telik az erőmből......

Kép

Kész a gyerekszoba, csak a bordürt és a képet kell feltennünk, a függöny kedden lesz kész...

A ruhákról is teszek képet, azokat már szépen elpakolásztam.

Nem is a babaszoba volt húzos, hanem, hogy mindent összetúrtunk és mindent ki kellett takaritani..... Két hét múlva újra kezdjük a fürdővel és a mi szobánkkal.

Áfi, teljesen megértelek, azt hiszem ugyanazt érezzük most :D :D .

Sziromka érdekesek ezek a tünetek, mert rajtam a 4.hónapig alig látszott valami, pedig nem vagyok vékonyka.
Most meg napról napra nől a pocim. Ha jól emlékszem Athiz mesélte, hogy neki nagyon korán látszott, ez gondolom nagyon személy függő. Én most is farmerozok, igaz két számmal nagyobb, mint a normál farmerom, de ebben érzem jól magam :wink: .

Puszi mindenkinek, bocsi, hogy nem írtam, de teljesen kipurcantam.

Holnap jövök.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok.

Bekuksiztam így a nap végére :)
Remélem mindenki jól van. Mi tegnap voltunk a Lánchídon délben és kaptunk egy oklevelet is mert összegyűjtöttük a 12 pecsétet :)

Áfi, nálad látom ,hogy megy az idő. Főleg mert az előző babánál szinte együtt teszteltünk. És már 11 hetes vagy. Nem semmi... :)

Zöldi, Szirom van nektek valami tünetetek? Mert nekem nincs szinte semmi. Néha benyilal a mellem, meg a méhem. de elég ritkán. Ma csináltam egy tesztet ami még mindig pozitív és meg is jelent egyből, de nem olyan erős mint a kontroll. Ez nem gáz???

Remélem kispocak lakó itt akar maradni. De még ma csak a 4+5-ön tartok. Szóval szerintem lehetne rosszabb is a helyzet.

Tényleg, áltatlában aki magánra jár annak mennyi a díja? Nekem 8+4ezer az uh. :?

Egy kép a tesztől. Kép

Meg a tegnapi napról:
Kép

Puszi mindenkinek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

Melcsi, ezt csak neked :)

Kép
Kép
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Hú Melcsi! Nagyon szép! Kedvenc színem!!!

Csikken! Nem nagyon van határozott tünet, petefészkemet érzem, estére a cicimet is, de csak érzékenyebb, nem feszül - asszem.

Kép
zölddisznó

Melcsi! Szép lett a szoba nagyon!

Csikken! Hááát, épp most írtam le 19.33-kor, milyen végtelenül szarul vagyok :wink:
Szerintem jó az a teszt. Látom, Roli élvezte a sétát! :wink:

Áfi! Szóval látszik :lol:
De nekem hol van még a 10-11. hét... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boniko!
Nem Budapesten élünk, hanem Abonyban. Kb 80 km a távolság. Ha lehet választani a tojásokból nekem a csíkos és a vele egy vonalban lévő tetszik alul. Nagyon különlegesek. Szivesen mennék hozzátok locsolkodni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilcsi!
Ebben az országban már semmi sem biztos főleg az nem ami az egészségügyben történik. :twisted: Sajnos ki vagyunk szolgáltatva. :cry: Én is felháborodtam. Nem néznek a naptárba mielőtt adják az időpontot??? Felelőtlenség. :evil:

Zöldi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy nem tudunk várni még két hónapot és előbb nekilátunk a dolognak. Következő hónapban már mérem a hőmet azt hiszem.

Veramamiról tud valaki valamit???

Jó éjszakát mindenkinek!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lányok!
Még sem köszönök el!! Amíg írtam addig rengeteget írtatok, így most még olvasok! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziromka,
én se hittem ám hogy eljön... :wink:
Csikken, Melcsi,
nagyon szép babaszobák!!!

Ez meg a mi konyhafalunk (a lámpánk búrája barnás azért nem tűnik fehérnek, és a kép tudom hogy ferde, de nem lehet egyenesen feltenni :twisted: )
Kép
Vendég

Köszi a bíztatást... meg lett az eredménye.... :oops: :roll:
Apával jól elvagyunk. Itthon a szüleimnél, mindig olyan nyugi van. Remélem, h Kicsibab is érzékeli ezt és most összejött/összejön. :)
Holnap nagy ünneplés lesz, szóval, nem fogok tudni jönni (valszeg), de szép napot kívánok nektek!!!!!!!

babszika

Csikken!
Szemmel láthatóan erősebb a csík. Csak nyugi!! Bár tudom könnyű ezt mondani. Nagyon aranyos kisfiad van. Látom élvezte a tegnapi napot.

Melcsi!
Nagyon szép lett!!!! Nagyon tetszik! :lol:

Szirom!
Kitartás, már nincs sok hátra a rosszullétes időszakból. Legalábbis a szakirodalom szerint, mert én még sajna nem tapasztaltam, de azt tudom, hogy ebben az évben én is átélem. :lol: :lol:

Most már tényleg elköszönök! Jó éjszakát.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Csikken, Melcsi!
ebben a babaszobában én is szívesen lennék bébi! :wink:

babszika

Sziasztok!

Egy kicsit szétszórtan, de itt vagyok! :lol: Csak átszervezték a napomat! :?

Csikken! Határozottan erősödik a csíkod! :lol:

Szilcsi! Feltétlen menj szerintem a 21. napi vérvételre! Nem baj, hogy nem egy ciklusból lesz! Azért elég szar, hogy mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy a lakóhelyén hogy mennek a dolgok, mert már tényleg nem egyforma sehol sem az eü. rendszer értelmezése, "használata".

Csajok! Veletek álmodtam! :lol: :lol: Mentem a találkozóra és mikor oda értem akkor derült ki, hogy mindegyikőtök a középiskolai osztálytársam volt! Sajna akkor ébredtem fel, mikor elkezdtük összerakni, hogy melyik osztálytársamnak melyik felhasználónév felel meg! :roll: Pedig kíváncsi lettem volna, hogy így álmomban hogy jöttek volna ki a párosítások!

Minden szobafestő-mázolónak most már pihenést kívánok! :lol:

Csajok! Nagyon jók a babaszobák, sarkok! Na majd jól belehúzok és majd én is rakok képeket a babarészlegről! :lol:

Kép
bettike
Eger

Lányok köszi :D :D

Áfi, most már lazíthatsz, nyugi :D , ez bizony fehér :wink:

Csikken, ez csúcs :D , majd teszek még képeket ha elkeszül a függöny és feltettük a képeket.
A teszt miatt ne aggódj :wink:

Megyek aludni, mindenkinek jó éjszakát 8) :D .

Pussz.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!
szóval mindenki megvárta tegnap,hogy én lefeküdjek :lol: :lol:
melcsi én is lennék neked baba :wink:
áfi tényleg fehér :lol: de majd személyesen jobban megnézzük :wink: és tetszeneka képek :lol:
csikken,hogy megint a nővéremmel példázzak: neki sem lett erősebb.nyugi, minden rendben lesz

babszika remélem kisbab megérzi :wink: jó ünneplést.szüleidnek sok boldogságot!
lili: jegyeztem :wink: (várlak húsvét hétfőn)
bettike :lol: :lol: :lol:
snufi, sonjus,szilbee, szilcsi, kata,katica és mindenki szép napot
Vendég

Sziasztok,

Boniko, megelőztél :wink: , ha gondolod, a baba hely kiadó még májusig :D :wink:

Viszem anyukámat vásárolni és én is vásárolgatok, mert semmi nincs itthon. Ezenkivül majd megveszek egy kis eperért és a spar-ban most 400 Ft, de nem érdekel, nem iszom, nem dohányzom, a tamponnal is egy csomót megspórolok, úgyhogy megveszem magamnak :lol: :lol: és szőlőt is veszek.

Úgyhogy délután vagyok leghamarabb, de mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok, ma is szép idő lesz :D .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Kép Csütörtökön kirándulni voltunk Piliscsabán, 4 óra gyaloglás :P este alig áltam a lábamon, tegnap elmaradt a takarítás is, na de majd ma :wink:
Kép
circle szerint 13. napon volt pé :roll:

Csikken, Melcsi
én is akarok ilyen szép kis babaszobát :P persze babával együtt :wink:

Szirom
én is szeretek majd terhesnek lenni :P

Áfi
szép fehér lett a konyha :) direkt a találka miatt festettétek ki? :lol:

Coca
kiscoca(cocák) hogy van?

Bettike
az csak jó álom lehet, ha babanettel álmodsz :wink:

Kép
gaby25

gaby ++++++++++++++++

melcsi meggondolom :lol:
jó évágyat! :lol:
Vendég

M ai görbém. igaz ma 05.05 kor(máskor 5.15 kor 9mértem, de már csak 37,1 Kép
Vendég

Jó reggelt!

Szirom, bocsi utólag rájöttem, hogy Horpácsra megyünk! :oops: Az émelygés meg jó mert legalább tudod, hogy minden rendben! :wink:

Melcsi, szép a babaszoba!!! Én is laknék benne!

Csikken szépen erősödik a teszt, sztem ne csinálj többet!! Ha jól emlékszem, Áfié is ilyen volt!

Áfi, szép a konyha!!! Talán nálunk is van görbe kép! :lol:

Boni hő miatt nem elkeseredni, jó az!!

Ma sem leszek megyünk telekre kutyát futattni!!! Még ma biztos szép lesz az idő! A hőmet ma nem mértem, hasam, cicim bele- bele nyilal.

Kép
kata05

Sziasztok!

Csikken!
Az én dokim 5000 Ft-ot kért rákszűréssel, vizsgálattal, UH-val együtt, szerintem korrekt. Négy dimenziós nála ha nem hozzá jársz 10.000 Ft, ha hozzá jársz 7.000 képpel, videóval.

Áfi most már pihenjél is egy kicsit végre!

Boniko: 1 tized, nem tized :!:

Gaby neked jó takarítást kívánok!

Mi ma megint horgászni mentünk volna, sátorozással (ahhoz mondjuk kicsit hideg van) de mivel ma haragszom a páromra ezért nem megyek, majd kimegyek a srácokkal az állatkertbe.

Bettikének már régóta akartam írni, hogy 12. CN.

Kép
klarissza32

Csajok!

Nem tudok képeket feltenni azt írja ki, hogy a fájl típusa nem megfelelő, nem értem! Most, hogy új office van rajta teljesen analfabéta lettem megint :oops: :roll:

Kép
klarissza32

Boniko!
Novemberben együtt szülünk !!!! :mrgreen:

Gaby!
+++++++++++++++++ :)

No nekem ennyi volt a mai bejelntkezésem, mert megyünk az állatkertbe!! :P :D
szilbee

Gaby,
ááh mindenképp ki kellett volna ám festeni... kislányom tényleg összemaszatolta csúnyán, múltkor beugrott a védőnő, égett is a fejem miatta. De most mosható a festék, 2 gyerekkel már előrelátó az ember! :D
Csikken,
az én dokim fix 5000-et kér, de van saját UHja, ha kéred megnéz bármikor szó nélkül és ez nem jelent felárat, a receptírásért sem kér pluszt.

Tegnap a fiúk éjjel egykor értek haza a kocsmából, a két vendégsrác még mindig alszik pedig Enikő nem igen hagyja őket! :lol: Nem sajnálom a Zuramtól, évente egyszer ha elmegy a barátaival iszogatni, és most se másnapos... én bezzeg 11kor rájuktelefonáltam hogy vagy most hazahozom őket kocsival (2 km a kocsma) vagy jönnek gyalog mert én hulla vagyok. Jöttek gyalog :twisted:
Vendég

kata az jó jel :lol: , ha bebenyilal néha.
én pl semmit nem érzek tegnsp óta, így kicsit negatív vagyok ismét :cry:
klarissza tudom, de mégis 1 tized lefelé:lol:
Vendég

áfi akkor azért nem másnapos, mert a két km alatt kijózanodott :lol:
szilbee édes vagy :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: