Hahó!
Athiz! Most mondod az LH-tesztet?

Én meg vettem ezrekért
Snufi! Szegénykém, jobbulást neked, basszus, ezek a hányós-fosósok borzasztóak! nekünk kétszer volt ilyen családilag, úgyhogy el tudom képzelni... Viszont a legrosszabbon már túl vagy!
(Miksának is volt ilyen a skarlát előtt, egész éjjel azon küzdöttem, hogy szájon át adjam neki a lázcsillapítót vagy kúpban, mert közben verte a láza a 39-et

)
Áfi! Nálunk a földszinti fürdőben olyan közel van a klotyó a mosdóhoz, hogy azon ülve lehet a mosdóba hányni, szal nem kell vödör
Erőmű: én nem biztos, hogy szeretnék. Volt egyszer egy rémálmom, hogy fölrobban, most is emlékszem rá, ahogy menekültem Trabival. Viszont az uramnak meg régi álma. Melyik napon lenne ez?
Sonjus! Köszi a kérdésed, megvagyok. Hányigeresen. Most az újabb utálatos dolgok a gyerek kakaója meg a reggelizőpehely. Mire megcsinálom neki, kész vagyok

De azért jó is ez, jót jelent!
Csikken! nekem Miksával a hányiger csak azután kezdődött, hogy lett szívhang. Mondjuk a mellfeszülés korábban, de szerintem a hányiger korai lenne. A fáradtság pedig igenis jel. Vigyázz magadra!
Zöldi! Hogy vagy? Csináltál újabb tesztet is?