A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Snufi! És megjött??? :roll: 8)

Kép
bettike
Eger

Athiz! Biztos rendben lesz minden, de azért drukk!

Ja és Snufi jobbulást!

Szirom! Szegény Miksa! :( De most már a mandula kivétellel hátha végre vége!+++++ És azért jobbulást!

Kép
bettike
Eger

Snufikám! Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

sZIASZTOK!

Snufi te szegény, sok folyadékot igyál és gyorsan gyógyulj meg!

Áfi szuper képek! Nekem a második gyerekkel a bal oldalon tapadt, nagyon mélyen, folyamatosan rajta volt a méhszájon, a szülés előtti héten ment el onnan, tehát aggodalomra semmi ok!!! 20 hetesen véreztem is egy kicsit vele, de a lepény tökéletesen táplálta ettől függetlenül, ráadásul akkoriban igencsak rossz volt a házaséletem, folyamatos stressz alatt éltem, de a kicsinek akkor sem lett baja. Úgyhogy felszólítalak téged, hogy ne aggódj!!!!!!!!
Amiről beszéltünk tegnap, a páromnak is ugyanaz a véleménye, várni kell még pár hónapot, vagy nem tetszik neki. :lol: (válogatós, mint mi emberek)

Kép
klarissza32

Úristen, mennyit aludtam!

Boni! Maradjon csak a Te hőd 37,2! Jó itt a 25 fok is!

Áfi! Én buta tojás vagyok, de ezt a császárheges izét nem értem.
Erűműködni csak én nem megyek?

Szirom! Miksapuszi! És szorítok a mandulátlanításhoz.

Pipi! Hányinger? Szerintem azt még nem kell éreznünk. Van, aki semmit nem érez, egyáltalán semmit. De a szédülés az JEL.

Snifi! Jobbulást!

Athiz! Túlélted. Drukk az eredményért!

Kép
zölddisznó

Snufi,
sajnálom :( :( :( Én is hasmentem már úgy hogy a vödör a térdeim közt és szinkronhánytam :( Gyógyulgass!
Klarissza,
a büdös dög! :x De remélem inkább csak ivaréretlen és nem finnyás mert akkor szűzen hal meg, ez a párja, ezt kell szeresse! :twisted:
A méhszájamon nincs a lepény, csak elöl tapadt. Hát majd imádkozunk sűrűn hogy ne legyen császár... meg hogy ne nőjön rá az előző császár hegére. De én úgyis találok aggódnivalót! Dinnyeáfi. :roll:
Vendég

Snufi JObbulást Neked! témyleg megjött?

Zöldi Benne vagyok, maradjon nekem 37, 2 drukkokat kérek :lol:

Athíz azért jobban vagy?

MIndenkinek pussz, megyek vissza mentorkodni :cry: :lol:
Vendég

Lányok!

Ha netán szükségetek lenne LH-tesztre, nekem lenne fölös 26 db eladó!
Akinek kell, jelezze! Viszont csak Budaörsön tudnám odaadni.

Pusz

Köszi Bettike, Mazsola!

Snufi, beteg vagy? De sajnálom, jobbulást kívánok!
Vendég

Boni, köszi, megviselt, de azért még élek. :lol:
Vendég

athiz még jó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most nem írok senkinek, mert k...a sok melóm van!

Képzeljétek megszűnt teljesen az alhasi fájdalmam! Ettől olyan boldog vagyok!!!!

Kép
kata05

Tök jó, Kata!

Kép
zölddisznó

Én is örülök Kata!Biztos megtalálta a helyét a baba:)

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Athiz! Most mondod az LH-tesztet? :roll: :lol: Én meg vettem ezrekért :roll: :lol:

Snufi! Szegénykém, jobbulást neked, basszus, ezek a hányós-fosósok borzasztóak! nekünk kétszer volt ilyen családilag, úgyhogy el tudom képzelni... Viszont a legrosszabbon már túl vagy!

(Miksának is volt ilyen a skarlát előtt, egész éjjel azon küzdöttem, hogy szájon át adjam neki a lázcsillapítót vagy kúpban, mert közben verte a láza a 39-et :roll: :( )

Áfi! Nálunk a földszinti fürdőben olyan közel van a klotyó a mosdóhoz, hogy azon ülve lehet a mosdóba hányni, szal nem kell vödör :wink:
Erőmű: én nem biztos, hogy szeretnék. Volt egyszer egy rémálmom, hogy fölrobban, most is emlékszem rá, ahogy menekültem Trabival. Viszont az uramnak meg régi álma. Melyik napon lenne ez?

Sonjus! Köszi a kérdésed, megvagyok. Hányigeresen. Most az újabb utálatos dolgok a gyerek kakaója meg a reggelizőpehely. Mire megcsinálom neki, kész vagyok :roll: De azért jó is ez, jót jelent!

Csikken! nekem Miksával a hányiger csak azután kezdődött, hogy lett szívhang. Mondjuk a mellfeszülés korábban, de szerintem a hányiger korai lenne. A fáradtság pedig igenis jel. Vigyázz magadra!

Zöldi! Hogy vagy? Csináltál újabb tesztet is?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike! Még azt szerettem volna mondani, hogy kedden megyek doktorhoz. Beírnád? Csak nincs naptáram, nemtom hányadika lesz :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz, mennyiért adod őket?

Kép
kata05

Szirmi! Én már nem tesztelek, várom az UH-t. Nagyon szuperül vagyok, és enyhe jeleim vannak, petefészek szurke és néha émelygak is, de inkább olyan fura, mint hogy azt mondanám rá, hogy határozott.
Majd elleszünk addig egy schlossgold mellet valahol, amíg a többiek erőműködnek, jó?

Viszem sétálni Röfit
Pá!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Jó, de én nem sörözök, és te is messzebb ülsz vele :lol: A sör is a listámon van, kiszaladok a világból a szagától. Pedig nagy sörözős vagyok, de Miksával is így volt, meg most is így van. A múlt héten pedig még ittam alkoholmentest, de most már nem megy. Majd iszok mást :wink:

Végülis nem mész el másik uh-ra?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken!
Vigyázz magadra! A fáradtság nagyon jó jel!!! :) Én is ki vagyok purcanva... állandóan álmos vagyok, tehát ez nálad is tuti más állapotos jel! :D Nekem ugyan van gyomorégés is, de Leventénél például sokkal később jelentkeztek a terhesség tünetei, úgy a 4-5. hétnél!

Áfi!
Gyöhyörűek a képek!!! :mrgreen:
szilbee

izéééé .... :oops: "gyönyörűek"... :lol:
szilbee

ja igen!! Csikken!
Szedsz vitamint? Csak mert az is csökkentheti a terhességi tüneteket!!
szilbee

Kata!
Biztos meglelte helyét a pocilakó! :wink: :)

Babszika!
Hőd hogy alakul?

No most már eldugulok!
Csóközön! :)
szilbee

Lányok arik vagytok, de majd meglátjuk!

Kép
kata05

Sziromka,
ez nem robban. Merthogy nem tud. Teljesen más a működése mint Csernobilé. De ha nem akarsz természetesen nem kötelező. Szombaton lesz, remélem azért a párod csatlakozik hozzánk ha neki régi vágya!!!
Snufi,
még veled nem tudom mi újság. Te a talisok listáján vagy, de az erőműsökén nem. De arra sem emlékszem hogy azt írtad volna hogy nem akarsz erőműbe jönni... valamit összekutyultam, vagy tényleg nem nyilatkoztál?
Vendég

Szirom JObbulást MIksának, Unokaöcsémenk is nemrég vették ki orrmanduláját

NAgy Ölelést küldök.
--------------------------------------------------------------------------------
KAta :wink:
Vendég

athiz, remélem nem :wink: , de ha mégis :cry: akkor elmegyek érte budaörsre
Vendég

Boni, épp most csaptam le a tesztekre, nem felezzünk?

Kép
kata05

Ka ta! pont te??? :lol: :wink:

várjunk még azokkakl a tesztekkel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, akkor egyezzetek meg, mindenesetre akkor kettőtök közül Katáé az elsőbbség, bocsi Boni, hamarabb jelentkezett, ha neki már nem lesz rá szüksége, akkor neked adom el. De ha feleztek, azt sem bánom. :D
De az lenne a legjobb rátok nézve, ha nektek sem lenne már szükségetek rá! :wink:
Ha mindketten bebabásodtok, akkor majd még hirdetem később. Végülis eddig is elállt a szekrényben! Csak babonából nem mertem eladni eddig.
Vendég

Athiz, köszönjük a lehetőséget, és meg fogunk egyezni! :D

Kép
kata05

Athiz én akkor lemondok róla :lol:
Vendég

Szirmi! Úgy döntöttem, hogy nem aggódok inkább, (de azért köszi a dokicímet) és jó döntésnek bizonyult, mert beválik - tényleg tök nyugodt vagyok.
...akkor majd keresünk egy tejcsárdát!

Szilbee! Akkor aludjál nagyokat a nagyfiúval!

Nekem tamponom van eledóóóó! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

zöldi én arról is lemondok :lol:
Vendég

A betétjeidet nem árulod mert folyik az Utró :lol:
(Mellesleg nekem is de már nem sokáig! :) )
Vendég

Zöldi, abból nekem is most jut eszembe! :lol:

kispiskóta

Majd szervezünk börzét!

(Ti utróval való szexelés után feküsztök egy kicsit, vagy maradtok függőlegesen?)

Kép
zölddisznó

utróval még nem próbáltam, de az Urammal amikor...... :lol: :lol:
Vendég

Utrót olyankor dugok mikor amúgyis feküdnék, reggel kelés elött 1 órával, este fekvés elött közvetlen, délután meg mikor a lányom alszik és végre csend van, lehet kicsit olvasni, tvzni, szundizni :)
Vendég

igen, folytasd!

Kép
zölddisznó

Zöldi, most látom, hogy két hét múlva mész uh-ra. Tök jó már várom a híreket!!! :lol:

kispiskóta

áfi, neked meg az uh képre akartam írni, hogy csodálatos. Olyan, mintha a felső képen szembe fordult volna veletek! :lol:

kispiskóta

Zöldi,
mit folytassak?
Piskóta,
a fenti képen szembe fordult velünk! Tisztán látszanak a szemei. (az eredeti képen biztosan, ezen a képről képen ami kicsinyített is, lehet hogy nem)
Vendég

Piskóta! Marci hogy van?

Kép
zölddisznó

Áfi, az Boninak szólt!
Köszi utrosinfót.

Kép
zölddisznó

Csajok!
Mennyire normális az, ha picit barnázok???? :shock: :? :(
szilbee

zöldi :lol: :lol: :lol: én kiskoruak jelenlétében nem beszélek ilyenről, majd ha már külön lesztek jó pár hónap múlva..... :lol: :lol:
Vendég

Akkor jól látttam! :wink: A mienk baba is ezt csinálta 10hetesen és 4 naposan, majd mindjárt csatolok és mutizok! De nagyon szépppp Tied baba!!!!

Zöldi, Marci most épp babazenét hallgat! :lol: Amúgy jól köszönjük, hétfön voltunk dokibánál és mindent rendben talált. Gyönyörű szívverése van, de nem olvadozok itt... Csak a lakhelyét ne feszegetné, néha nagyon tud keményedni.

Marci szembefordulósa: Kép

És rakok egy pocakosat is, Marci lakása: Kép

kispiskóta

szilbee sajnos eben nem vagyok szakértő.
hívd fel az orvosod
Vendég

Szilbee, én nem tudok Neked ebben segíteni.

kispiskóta

kispiskóta gratulálokMArci lakásához és a sztárfotóhoz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: