Anne. Nem javítom a vonalzómat. Teljesen tudatosan. 25+6 napja volt az utolsó menzeszem, Ádám pedig a fogantatás napja (szept 23.) és a méretei alapján június 16-ra várható. A vonalzónak ugyan még június 14-et mondtam, de mivel egyéb okokból június 2 és 22 (telihold, leghosszabb nap) is gyanús, sztem tök mindegy, mi van ott. A 25+6 az tuti, Ádám meg jön, amikor akar.
Uxi! Köszi. Ádi nyújtott ülésben fekszik, a tappancsai teljesen az arca előtt vannak, ezért lehetett csak profilból képet készíteni róla. Aszonta a dokibá, hogy ez általában így van a faros kölköknél, csak akkor tud majd pofit mutatni, ha befordul Életke.
És tökre hagy aludni, nagyon jó fiú. Eddig max 2-szer volt, hogy nem tetszett neki egy póz. Én az oldalamon szeretek aludni, kicsit felpolcolom a hasam a takaróval, vagy kispárnával, és ő tovább alszik, mint én. Nem mocorgós fajta. Bár tegnap a Boros rendelőjében úgy ugrált, hogy a hasamon levő kezemben az újság vagy 3 cm-t ugrott… Az „anyadögönyözős” duma nagyon teccik!
Képzeld Boros tök édes volt tegnap. Valami műtét miatt nagyon zaklatottan és késve érkezett, de ezt megszoktuk. Valami miatt megint össze kellett gyűjteni az adataimat, sorolta, hogy nem iszom, nem dohányzom stb. Mondtam, hogy pillanat, dohányoztam, de csak a fogantatás napjáig. Na, azt honnan éreztem – kérdezte, azt hittem, csak kötekedik. De aztán megláttam az arcát és szélesen mosolygott, és mondta, hogy ő is érezte, és ezért érdekli nagyon, hogy másnak milyen volt. És komolyan beszéltünk erről pár mondatot. Na, ezért érdemes rá várni!!!!!!!!!!!!! És ezért jó nőnél szülni….
Manó! Köszi a lakásmizériás jókívánságokat! Most éppen azon parázom, hogy a mienket el tudjuk-e adni jó áron… Jöhetnek az imák, ráolvasás, pozitív üzenet a vevőknek.
Rózsa! Tegnap a közértben láttam csomó nyuszit, és a Te gyereked jutott eszembe. Vehetnél a párodnak egy csokinyuszit azzal a felkiálltással, hogy „Tudtad, hogy mingyárt jön a Nyuszi?” Érted, át van vive az értelme………. Háháhá
Én laza 30 kilóval vagyok nehezebb nálad (meg ha jól nézem, egy fejjel magasabb), mégis mindig 18 évesnek néznek… Az arc fontosabb mint a kilók. Ismerős a szegény leányanya nézés... Pláne, hogy mi össze sem vagyunk házasodva
És egyetértek Brigivel. Ne variáld gondolatban a szülés napját, akármit mondanak a dokik. A kölök ugyanis fütyül az orvostudományra, és akkor jön, amikor felkészült. Ráadásul ez az időpont a 38-41 hetek között minden nap makk egészségesnek számít. És mint tudjuk a 38. hét előtt sem nagy baj. (persze azért a 32-n jó túl lenni..)
Plusz kilókat nem vagyok hajlandó számolni kb +2nél járhatok - ránézésre, úgy hogy az első hónapokban volt -5, az már vissza, meg talán még egy kicsi (bár a versenysúlyomhoz képest +15-ről indultam…). Viszont ebből Ádám már 80 dekát tesz ki!!!!! Ha szülök, vissza avanzsálok nubiai táncosnővé….
Zsuzsi! Grat a gyors döntéshez! Állj ki mellette, ne hagyd, hogy bárki eltántorítson! A szt imre az apa-nem-beengedésen kívül jó hely, jó személyzettel.