A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok Lányok!

Van itt valaki?

Nna, választottam egy másik orvost a körzetemben, a Szt. Imre kórházban. Egy kolléganőm jóbarátja az orvos, szívesen elvállalt. Úgyhogy Blur, Barbuli, csatlakozom hozzátok, mert egy napra vagyunk kiírva, remélem, találkozunk is és láthatjuk egymás babáját!!:D

Most boldog vagyok!

Kép
zsuzsi**

Ja, a lényeget nem is mondtam, tegnap vótam nyuszival nődokinál, aki a szülési dátumot előrehozta.
Július 15-re.
Szóval, akkor haladunk, vagy mi.
Zsuzsi, én itten vagyok...
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

EGY NAGY CSOKOR VIRÁG MINDENKINEK , HOGY SZÉP NAPOTOK LEGYEN: Kép Kép

Kép
Kép
christine

Zsuzsi! Örülök, hogy sikerült döntened!

Rózsa! Gratula! Akkor nagyot nöött Picurka! :D
molkata

BEZONY, OSZT MOST CSINÁLTAM MÁSIK VONYALZÓT NÉKI, MINGGYÁ MEGLÁTOM, MILYEN LETT.

Kép
Kép
christine

No, ez jól sikerült :lol: , anya egyre ügyesebb....
Babdorka, beírnád a táblázatba, majd ha ráérsz és eszedbe jut, hogy az új dátumunk Júl.15-e lett?
Jó nagyot ugrottunk tegnaphoz képest, még 3 uh, oszt mehetek szülni, ha így folytatjuk...no, ezt má szeretem...
Tellik az idő
:lol: , juhhééé.

Kép
Kép
christine

Persze, este frissítek, mert ma annyi munka van, hogy idebent nem fogok tudni. Addig olvasom kissmanó jó dumáját, meg a jó híreket, hogy ki mekkorát nőtt, meg szépült, meg mi minden sikerült mindenkinek. :lol:

Kilóban ki hol tart? Én 7 kilónál tartok.

kétfiús anyuka
babdorka

Rózsa: nem akarom elvenni a lelkesedésedet, de a baba tudni fogja mikor kell kibújnia tökmindegy mit mond a doki :roll: Én személy szerint nem tartom jónak, ha állandóan módosítgatnak, mert lehet, hogy előrehoz 2-3héttel, de a baba még nem készült fel, viszont doki fél a túlhordástól, megindítja a szülést pedig még el sem jött az idő!
Fú, ez kicsit zavaros lett, de remélem érthető :roll: Azért drukkolok neked :lol:

Zsuzsi: örülök, hogy sikerült dokit találnod!

Kata: te egy angyal vagy Átjött a 6-7Kép

Dorka: én +5kg

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Én +2,5 kilónál tartok...

Köszi mindenkinek, hogy így mellettem voltatok. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy mit fogok mondani a szépdoktorbácsinak.... Ez olyan kellemetlen..brrr :?

Kép
zsuzsi**

KÖSZIKE, BABDORKA!!!
Én most 2 kg-nál járok szintén, mint Zsuzsi.
Most vagyok 43,9kg.

Kép
Kép
christine

Lányok, ma 1-kor gondoljatok rám! Írásbeli vizsgám lesz az Ingatlaniskolában wáááá, kicsit izgulok. :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: drukk!!!

Rózsa: Én ennyi kb 10évesen voltam, de lehet, hogy akkor is már több :roll: Hogy a fenébe csinálod??? Én mióta az eszemet tudom gurulok :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsuzsi! Ezt ügyesen s főleg nagyon hamar lezavartad. Há szépdokinak meg megaszondod, hogy ő is okés maradhatna, ha csatlakozna arra a vonatra amellikre mostan felkapaszkodtál (Szt. Imre ha jól memoráltam). Mett neked mán megvagyon a vonatjegyed.

Rózsa - osztom a Brigi csodálatát. Anno elemiben mindig súlyosabb akartam lenni, tornasorban is az uccsók közt lógtam. Bárcsak ne teljesült volna a kívánságom, s maradtam volna a kis csontos lurkó, felnőtt kiszerelésben. De asszem valami más kettőt is még kívánhattam, így három teljesített után nem osztottak többet nekem, mostan hiába kérem jó pár éve, hogy vajmi plussz kiló örökre távozzon, meg a kettő lány után kértem fiút is, há kívánságlistát hiába állítok.
Mit is írtál? Hogy még nem vagy 44 kiló sem? Létezik ilyen? Láttam ám, hogy apuci mellett törpicur vagy, na de ennyire? Pakolj fél téglát (vagy inkább egy egészet) a zsebedbe, mett még felröppensz, ha másétt nem, há fergeteges nagy örömeidben amit pocólakó okoz.

Zsuzsi, oké. Nálatok az 1 óra, az itten mán 2, remélem nem addig őrzöm a ház oldalát, mett mán 2,5 órája lesek, de motyódoki sehun. Még van 1,5 óra, s utána rettenetesen felháborodok. Ráadásul ösmerős tolja őket hátulról, nem is én híttam, kűdve vannak az aranyosak. Reméljük, hogy akkor majd a számla lesz barátságosabb :lol: .
Hisz tudjátok hogy van a vicc a halak gyorsasági versenyével....

Na, menyek konyhába.

S kössz a sok bókot a stílusomról, még a végén ez is plusszba fog nyomni a mérlegen, akkorát nő a májam. Azt oszt igazán nem kéne.

Kép
kissmanó

Kata - reggelente álltalában apjuk viszi csimotákat oviba. Délben pedig fordítva, a zannyuk megy értük. De beszélt az este főnénivel, lássuk mára mi lészen. Remélem nem Adria húzza a rövidebbet, mett a néni megdorgálta ovónéni leánykáját.
Amúgy tom, hogy kettőn szok állni a vásár, meg az én lányom sem egy templomajtó, de ő nem mondott semmit (tom, attól még tehetett merészet), de a sejehajj azon áll, hogy ovónéni sem mondott olyansmit, hogy ez csak fizetség lett volna a lányom lépésére.
Az este gyakoroltunk, s elméletben már Adrika nagyon jól tudja, hogy ha egy gyerek megharapja, akkor és csakis akkor (ja, mint a matekban, huhh, hogy mire készítem a jányt) jól a szájára csap. Mett asszem a harapós gyerekek akkor döbbennek rá cselekedetük súlyosságára, ha valaki (akár szülő is) enyhe kiszerelésben ugyanazt nem viszonozza amit a kölök tesz. Na Adri az este már katonastílusban fel s alá menetelve fújta, hogy ha ezentúl bárki belé merészel harapni, akkor ő akkorát csap a szájára, de akkorát, hogy ...."tudod anya, majd fájjon neki is". Há ha másképp nem megy, akkor támogatom eme kijelentését. S csakis védekező megoldásnak egyezem bele. Kezdeményezni, elsőnek támadni NEM szabad. Remélem ez is a kobakban marad, majd gyakorolunk elméleti leckéket az elkövetkezőkben.
Huhh, nem könnyű kiskölkékkel.

Kép
kissmanó

Hát, Brigi nagyon ari vagy.
Tudod nálunk genetikusan mindenki aszkéta alkat, mindig baszogat a védőnő, hogy hízni kellene, stb.
De én akármennyit ehetek, sose hízok
:lol: .Azt hittem, hogy kismamaként a hormonok miatt gurulni fogok, de most is sokszor figyelmeztetni kell magam, hogy enni kéne baba miatt, egyébként meg annyit sem eszem, mint annakelőtte.
Kíváncsi leszek, mennyit sikerül a végéig felszedni, lehet még most fog beindulni a gyarapodás..., bár védőnéni szerint, aki félidőig nem hízik sokat, utána már nem is tud, mert baba eléri a gyomorgödröt és nem lesz hely a sok kajának, csak a picurinak. :roll:
De vannak ám árnyoldalai is: nem kapsz magadra ruhát. Mindenki alapból tegez és ha visszategezed, még ő háborog.
Meg sokszor megkérdezik vagyok -e 18, főleg most, hogy pocaklakóm van.
Nyáron meg majd közfelháborodást váltok ki nagy hassal :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
christine

Ja, közfelháborodás. Na várj csak, míg tologatni fogod a babakocsit. Na majd akkor. Lesz aki lebecsmérlően mondja majd, hogy ni, ez sem fért meg a bőrében, oszt idejekorán kölket csinált, más meg hülyére fog sajnálni, hogy szegény, milyen fiatal, s már gyereke van.
Az anyám húgát sajnálták nyakra főre, mikor engem tologatott anno a babakocsiban.
A poén, hogy köztünk tényleg csak 15 év a korkülönbség.

Kép
kissmanó

Na, meg míg otthon laktam anyuéknál, addig postástól elkezdve mindenki lekezelt, pedig há egyetemet is végeztem, s 24 éves voltam.
Egy szomszéd is csak addig baszogatott (ja, nyögdíjjas katonatiszt, aki életében nem tudta a gyerekek köszönését fogadni, míg felnővén egy szép nap megfogadtam, hogy soha többé nem köszönök neki), míg be nem intettem neki. Aszonta, hogy mióta az apám igazgatóvá nevezték ki, azóta én taknyos kölyök nem tudok köszönni. Há elöntött a pulykaméreg, s beintettem neki. Na azóta soha többé nem néztünk egymásra.
Ja, a tömbházban meg közútálatnak örvendett.

Kép
kissmanó

Motyódoki sehun, pulykaméreg kerülget, titta szerencse, hogy előszobába cipősszekrényt apjuk gyógyítva hazaküldte, így most a földön szanaszéjjel heverésző lábbeliket végre helyükre pakoltam, s a lakás bejárata belülről ismét emberi kinézetet öltött.
Ha nem jönnek 24 percen belül, nem tom, hogy direktbe küldöm őket intercityvel a p...ba, vagy sógort kérem meg eme szívességre is. Még nem döntöttem.
De azt igen, hogy apjukkal menyünk nappali bútort okoskodni fafaragó bácsihoz. Legalább monnya meg mikó gyün méreteket venni.

Kép
kissmanó

na újfenn jól elvagyok itten egyedül..............

Kép
kissmanó

Hát védőnő mérlege szerint semmit. Itthoni szerint 3-at híztam.

És akkor rakok képeket hétvégi beszerző körutonkról: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kispiskóta

Hú, csajok! Èn eddig aludtam. Megint nem bírtam magammal. :oops:

Manó! Nagyon aranyos vagy. Sztem is fel kell készíteni a gyereket, mert a majd szólj az óvonéninek nem mindig jön be....

Brigi! Megy a következöö. Remélem átmegy.

Én + 10..... :oops:
molkata

Zsú! Ezek nagyon-nagyon szépek!!!!
molkata

Hú! Figyelítek, milyen dátumot adott az utolsó üzenetemnek? :?
molkata

kijavította...
molkata

Zsu - ez a narancssárgás rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tök jó. Kedvenc színem látom pompázni azon a rugin.

Kép
kissmanó

de azt a drapposat is fel bírnám ám adni Grétire én is.

Kép
kissmanó

Kata: megjött, köccce! Kölkek halgatják és tánciznak :lol:

Rózsa: én akkor is irigyellek. Nekem egyszer sikerült lefogynom 65-ről 48-ra 2hónap alatt, de akkor úgy volt, hogy szétmegyünk a férjemmel, és szó szerint semmit nem bírtam enni :cry: Na ilyet inkább mégegyszer soha inkább gurulok :lol: Pedig akkor nagyon jó volt, és engem is mindenki kiskorúnak nézett pedg már 25-26voltam :lol: Na azt ne tudd meg hogy néztek rám mikor Danival sétáltunk aki akkor olyan 4-5éves volt és folyton anyuzott, hogy figyeljek rá :lol: :lol: :lol:

Zsú: ezek írtó édesek!

brigi73

Köszönöm! A kutyusos az egy pléd, csak hát vajszínű és gondoltam nem fényképezem le az egészet, csak a lényeget! :lol:

kispiskóta

ja, ilyen drasztikus fogyást ilyen cudar ok miatt..........
igazad van: inkább guruljunk.
Nekem apjuk aszonta első pocakos koromban, hogy majd együtt adjuk le a plussz kilókat. Há nekem pár alapból lement, de lehet, hogy ami innen lement, az nála kötött ki. Most is több mint mázsa.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon jók a ruhák, szépek, azok a kis zoknik :lol:
Hol vásároltatok? Bababörzén?
Nagyon kis modernek..

Ja, dehogy van sértődés a muzsikából. Ízlések és pofonok :wink:

Mi jól, kettőre megyünk dokihoz.

Zsuzsi, örülök, hogy sikerült kórházat találni!!

Puszilok mindenkit
G.
torolve_20131003125716

A drapp is nagyon szép és a narisárga is vagesz..
Ja és az a pólya, marha jóóóóó
torolve_20131003125716

Anne. Nem javítom a vonalzómat. Teljesen tudatosan. 25+6 napja volt az utolsó menzeszem, Ádám pedig a fogantatás napja (szept 23.) és a méretei alapján június 16-ra várható. A vonalzónak ugyan még június 14-et mondtam, de mivel egyéb okokból június 2 és 22 (telihold, leghosszabb nap) is gyanús, sztem tök mindegy, mi van ott. A 25+6 az tuti, Ádám meg jön, amikor akar.

Uxi! Köszi. Ádi nyújtott ülésben fekszik, a tappancsai teljesen az arca előtt vannak, ezért lehetett csak profilból képet készíteni róla. Aszonta a dokibá, hogy ez általában így van a faros kölköknél, csak akkor tud majd pofit mutatni, ha befordul Életke.
És tökre hagy aludni, nagyon jó fiú. Eddig max 2-szer volt, hogy nem tetszett neki egy póz. Én az oldalamon szeretek aludni, kicsit felpolcolom a hasam a takaróval, vagy kispárnával, és ő tovább alszik, mint én. Nem mocorgós fajta. Bár tegnap a Boros rendelőjében úgy ugrált, hogy a hasamon levő kezemben az újság vagy 3 cm-t ugrott… Az „anyadögönyözős” duma nagyon teccik!
Képzeld Boros tök édes volt tegnap. Valami műtét miatt nagyon zaklatottan és késve érkezett, de ezt megszoktuk. Valami miatt megint össze kellett gyűjteni az adataimat, sorolta, hogy nem iszom, nem dohányzom stb. Mondtam, hogy pillanat, dohányoztam, de csak a fogantatás napjáig. Na, azt honnan éreztem – kérdezte, azt hittem, csak kötekedik. De aztán megláttam az arcát és szélesen mosolygott, és mondta, hogy ő is érezte, és ezért érdekli nagyon, hogy másnak milyen volt. És komolyan beszéltünk erről pár mondatot. Na, ezért érdemes rá várni!!!!!!!!!!!!! És ezért jó nőnél szülni….

Manó! Köszi a lakásmizériás jókívánságokat! Most éppen azon parázom, hogy a mienket el tudjuk-e adni jó áron… Jöhetnek az imák, ráolvasás, pozitív üzenet a vevőknek.

Rózsa! Tegnap a közértben láttam csomó nyuszit, és a Te gyereked jutott eszembe. Vehetnél a párodnak egy csokinyuszit azzal a felkiálltással, hogy „Tudtad, hogy mingyárt jön a Nyuszi?” Érted, át van vive az értelme………. Háháhá
Én laza 30 kilóval vagyok nehezebb nálad (meg ha jól nézem, egy fejjel magasabb), mégis mindig 18 évesnek néznek… Az arc fontosabb mint a kilók. Ismerős a szegény leányanya nézés... Pláne, hogy mi össze sem vagyunk házasodva :D
És egyetértek Brigivel. Ne variáld gondolatban a szülés napját, akármit mondanak a dokik. A kölök ugyanis fütyül az orvostudományra, és akkor jön, amikor felkészült. Ráadásul ez az időpont a 38-41 hetek között minden nap makk egészségesnek számít. És mint tudjuk a 38. hét előtt sem nagy baj. (persze azért a 32-n jó túl lenni..)

Plusz kilókat nem vagyok hajlandó számolni kb +2nél járhatok - ránézésre, úgy hogy az első hónapokban volt -5, az már vissza, meg talán még egy kicsi (bár a versenysúlyomhoz képest +15-ről indultam…). Viszont ebből Ádám már 80 dekát tesz ki!!!!! Ha szülök, vissza avanzsálok nubiai táncosnővé…. :D

Zsuzsi! Grat a gyors döntéshez! Állj ki mellette, ne hagyd, hogy bárki eltántorítson! A szt imre az apa-nem-beengedésen kívül jó hely, jó személyzettel.
Vendég

Gurgi! Jó láthatást!

Brigi! Örülök. Végre. :D

Hú, Picurka focizik odabenn.... :D :D :D
molkata

köszi kata!!
:lol:
torolve_20131003125716

Rita! Most nézem csak, hogy olyan alakú mackó van a vonalzódban, mint amilyet Ádámnak varrtam. :D
Vendég

Szarvasbori: Értettem! :lol: :lol: :lol:

Hüüü, Gurgula! Nekem ez a zene gyilkoló hatású! Fiam szétrúgja a berendezést odabent! :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta: Nagyon édik ezek a rucik és egyebek!
:D

Brigi: Nekem meg legjobb fogyókúrám a terhesség. Lányommal 85 kg-val kezdtem, 83-mal fejeztem be. Fiamnál 87-ről 85-re fogytam a 38. hét végére.
Most 98-ról :oops: :oops: :oops: lementem 87 kg-ra!
És ez még csak a 26. hét!
Igy haladok, a terhesség végére elfogyok! :wink: :roll:
Vendég

Bori!

Igen, a kis kéknyakkendős, klasszikus mackó :lol:
Nagyon szeretem egyébként a régi játékokat..fajátékok, mackók, babák..

Annee!!
Ezt, hogy csinálod basszus?? :shock:
múúúúziikáá..

Samu ma nagyon visszafogott..
torolve_20131003125716

Annee és az normális, hogy így fogysz? Mert az, hogy az elején lefogyunk az gondolom igen, na de, hogy a végére is?! :shock:

kispiskóta

Mármint, hogy a végére se hízunk!

kispiskóta

Annee! Ha eddig is így volt, akkor lehet, nálad ez így van. Babóca meg, ugye, jól van, sööt! :D
molkata

Nem tudom Lányok hogy csinálom! De Andrisom tök jól van! :D
Hála Gurgulának ezt még fokozni is tudta! :lol: :lol: :lol:

Azért örülök neki hogy nem a 98 kg-ra hiztam rá! :roll: :roll: :roll:
Igy jobban érzem magam a bőröndömben! :D

Este lesz pocak kép! :D
Vendég

Tululitululituuu... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma megkaptam a magamét a boltban.
Jött egy idős néni, elkezdett gagyarászni Emivel, hogy milyen szép szemű kislány, stb... aztán odafordultam, rámnézett, és hatalmas megrökönyödéssel így szólt:

"Úristen, lesz következő is?!" :shock:

Hát, mintha valami nagy baj lenne, hogy lesz neki tesója.
Én meg mondtam, hogy persze, lesz. A néni rögtön elpirult, hogy hát igen, az a jó, ha nincs egyedül, stb stb...
Biztos azt hitte, besikerült valahogy... :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hú! Ez elég durva. Jó hozzáállás.... neki vszinüü olyan volt..."Ùristen..."
molkata

Tililitááááá tililtilitúúúúúú :lol:

Haliho!
Megjöttünk a doktorbácsitól. Samu szépen fejlődik, korának pont megfelel.
Megdícsért, hogy csinos vagyok de persze megint felhívta a figyelmemet, hogy azért figyeljek oda a kajálásra. Méhszáj zárt. Az UH-n nem sokat láttunk, Samu buksiját BPD:55mm, és combcsonjtát, popsiját és a szivecskéjét ahogy dobog.. :lol:
Jövő héten cukorterhelés, laborvizsgálat..

Eszméletlen szép idő van, 20 fok!
lláláálá

UXI!
Ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal, még szép, hogy lesz második!!
pff..egy kismaminak ilyet mondani../lerúgnám a fejét annak aki be mer szólni/ :lol:
torolve_20131003125716

Hallo Lányok,
remélem mindannyian jól vagytok ebben a csodálatos időben!!
sajnos Gurgula én nem tudom az oldalt megnyitni, hogy letöltsem a babazenét, már annyira vártam, de nem megy.... próbáltam megkeresni az oldalatokon, de nem sikerült...(((
tegnap voltam ez első Szt. Imrés előadáson, amelynek témája a várandósság alatti vizsgálatok voltak, nagyon élveztem. A Szt.Imrés babanetesek közül volt valaki?
mi jól vagyunk, csak fránya aranyerem van, doktorbácsi szerint nem étkezem rostdúsan, ezért elrendelt heti egy alma napot...((( (elég durván hangzik)
Ti nem szenvedtek ilyen randaságoktól?
jó pihenést a 4 napra, mi kirándulni megyünk az Őrségbe, végre eljutok arra a szép helyre!!!
Üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Ildi!

Írtam privibe!

Szép kirándulást nektek!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Csajok, tudom volt már téma, de leírnátok, milyen magnéziumot szedtek, mennyit és milyen gyakran? Nekem is el kell kezdenem szedni, mert Marci baba le akarja anya pocakját szakítnai a helyéről. Doki bácsi Magne B6-ot írt fel, de olyan, mintha szőlőcukrot kaptam volna be. Vagy egy szemtől ne várjak csodát?

Apropó, cukorterhelés. húsvét miatt 5 hét múlva kell dokihoz mennem a szokásos 4 helyett. És addig nem kell laborba mennem, azaz akkor már 27-28 hetes terhes leszek, nem késő ez cukorvizsgálathoz?

Gurgula, tök jó, hogy minden rendben Samuval és Veled!!!

kispiskóta

Én 4-5 kg plussznál mozgok.Olyan szép ruhácskákat vettetek már,én még mindíg semmit nem vettem.

Nekem is volt aranyerem szerintem legalábbis a tünetek azt mutatták,használtam varázsdiókrémet azóta elmúlt.most csak gombám van,ma megyek vissza a dokihoz mert amiket felírt nem használtak.

Zsuzsi gratulálok,hogy sikerült megoldani a dokikérdést.
pillangó7

Zsu!

Ment privi.

Nemtom, nekem most lesz cukorterhelés és második laborvizsgálat de kicsit másképp mint eddig..mármint máshova megyek..

Köszi, igen minden rendben, de jó is ez! :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: