A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kép

Kép
kissmanó

Kép

Kép
kissmanó

Na, dobogó legfelső foka az enyimé. A harmadikról lemondattak, de akinek átadtam az is barátnőm (miképp TI IS ). Ja, poén: a második helyeztt is pocakos, de 6 héttel mögöttünk járnak, s még nem tudni, hogy egy fiú s egy lány mellé milyen nemű tesó érkezik.
A második fotó pedig a kettő kocsikám. Jobbról az első helyezettes, balról a harmadik. De remélem nagy jövő van még előttünk.
Ja, s láthatjátok, Grétus is jól előretolta magát, hisz ő volt a segédem a versenyben :lol:

Kép
kissmanó

Manó! Gratula! Ari vagy és jó nagy a pocakod! :D
molkata

Jaj, de édi Ádám! Még a végén kísértésbe visztek, és elmegyünk mi is egy 4D-re! :wink:

Manó, gratuláció a helyezésekhez! Szerencse, hogy ilyen tuti Mitfahrered volt, mert valld be, neki köszönheted a győzelmet! :lol:

Kép
nenoke

Valamennyi vas van a pirosban is, csak nemtom mennyi.
Meg aztán az orvos lehet a tablettát fogja javasolni. Addigis, ha szereted, egyél sok céklát, meg spenótot, szerintem.

Kép
Kép
christine

Szarvasbori!!
Fantasztikusan jól sikerült a 4D uh-tok, de babauci mégjobban. Egyszerűen ennivalóan édes. :lol: Nagyon irígy vagyok, szép kicsi babuci :lol: :lol: ,első fényképe...

Kép
Kép
christine

Bori
Nagyon édi kép, jó kisfiú, hagyja magát fotózni!
Manó
Ügyi voltál, nem hoztál szégyent a női sofőrökre!
Most voltam dokimnál, ferro folgamma, vagy mit írt fel.
Du megyek sulóba, majd este benézek!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok, muszáj tanulnom, de majd még benézek, ha tudok. Vigyázzatok magatokra addig is!

Manó: Ügyi voltál!!!

Borikám: Gyönyörű fiad van....! :D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Bori: nagyon édi Ádám!

Manó: gratu! Ügyi voltál.És a pocid is szép :lol:

Én miért nem tudom megnyitni a babazenét? Letöltöttem, de ha megnyitom valami hülye kódolt szöveg jelenik meg :? Mit rontok el? HELP!!!

Olyan szép idő van, tiszta jó kedvem van :lol: Kár, hogy nem tudok még kertészkedni, pedig lenne kedvem :lol:
Később még megpróbálok benézni addig is jók legyetek :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

SZIVVI! A Ferrofolgamma nagyon jó kombinált készítmény.
Jó választás volt a dokid részéről.

Kép
Kép
christine

Brigi! Ùgy próbáltad, ahogy írtam? Jobb egérgombbal?

Zsuzsi! Jó tanulást!

Èn most vasalok.... :( De közben babazeét hallgatunk és Picurka táncol... :P
molkata

Kata: hova kattintsak a jobb gombal? Én rákattintottam Gurgula hivatkozására, ott kijött, hogy megynyit vagy ment. Elmentettem a gépemre, de ha meg akarom nyitni ez a hülye kódolt szöveg jelenik meg :roll: Mit csináltam rosszul?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi - szerintem nincsen meg a gépeden a rar csomagolóprogi, s ezért nem bír el vele a masinád. www.letoltes.com, avagy www.szoftverbazis.hu, na ezen a két helyen keress rá, sztem kapsz rar csomagoló progit. S utána ismét nyisd (de azzal) a Gurgitól letöltötteket.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációkat.

Most egy picit jó kedvem is van. Ma kaptam a hírt, hogy egyik jó barátnőm is pocaklakót cipel. 11-ik hétben vannak, s náluk nagy a tét az egészséges babóért. Ugyanis a kisfiuk, amelyik jövő hónapban tölti a 7 évet, vakon született. Nagyon izgulok, hogy majd októberben (ha jól számoltam) egészséges picurral gyarapodjon a családjuk. Másfél éve költöztek ki Pestre, s akkor is a fiúcska miatt, itt nem nyújthatnák neki amit ott.

Más. Azért sík ideg is vagyok. Márc. 1-én az egyik fiú rettenet megharapta Adriám karját. Reméltem, hogy ezentúl majd nagyon fognak figyelni, s ilyen nem történik egyhamar. Na ma ismét. Csak azzal a különbséggel, hogy most egy másik fiú. S nekem nem szólt senki, a gyerek lábán kell lássam a ragtapaszt. Hát begurultam. S ovónénitől megtudom, hogy a múltkori eset után elbeszélgetett a gyerek anyjának a fejével, s a beszélgetés vége az lett, hogy illető anyuka volt lesértődve, hogy há lényegében semmi különös nem történt. Ha az én gyerekem harapná véresre az övét, nem hinném ugyanezt mondaná. Apjuk állítólag felhívja igazgatónénit, s kíváncsian várom a fejleményt, hogy apa jöjjön haza. A dolog pikantériája, hogy a kiscsoport ovónénije épp az igazgatónéni leánya. Igaz, ő aszonta nekem, hogy szünetben történt az incidens, mikor más volt a kölkekkel. Há attól még AKÁRKI, de szólhatott volna nekem személyesen.
Na beszéltem, s megint szómenésem vót. Bocs.

Kép
kissmanó

Gurgula - gyerek meghunyászkodva hallgatja a specc nékije indított, általad pakolt zenét.
Nincs valami hasonló kamaszkorú meg azon túlnőtt kölkeknek is? :wink:
Köszi Ritus.

Kép
kissmanó

Bocs, dackorszakra gondoltam, csak mellélőttem a kamaszkorral.
Hú, látszik, hogy ismét kezd fájni a káposztáshordó a nyakamon.

Kép
kissmanó

Brigi! Lehet, h a program miatt. Próbálkozz azzal, amit Manó küldött. Aztán esetleg megpróbálom elküldeni neked mailre.
molkata

Brigi! Elküldtem!
molkata

Kata! Megelőztél. Gondoltam én is, hogy átküldöm neki, ha esetleg így nem jön össze. Mert azért hasznos állat ám az ember házánál egy csomagolóprogi. De ezeket a webcímeket jó elzsákolni ínségesebb napokra. Nekem mán sokat segített.
Pl. innen vettem a naptárkészítőt is, aminek segítségével a nagyszülők 2007-es kalendáriumot kaptak, amiben tudattuk a júliusi programunkat.

Kép
kissmanó

Kata! Hogy nálatok milyen kerek szám vagyon a heteknél.....
25.

Kép
kissmanó

Visszajött. :-( Lehet, h túl nagy. Most próbálom kisebb darabokban. Egyszerre 3-at küldök.

Manó! Igen. Kerek szám!!!! :D
molkata

Kata - csodálkozom, hogy egyáltalán úgy egyben elment tőled. Sze elég nagy falat. Nálam az ilyennel úgy tesz, hogy küldené, mutatja is, hogy minnyá elengedi, oszt kb. 5 perc múlva közli, hogy bocs, mégsem.
Ha netán beszállhatok a küldözgetésbe, csak szóljatok. Vagy ha lenne más, akinek szintén valami akadálya van annak, hogy letöltse, akkor sikítson egyet ide. S landol a segítség. Vagy segítség formátumú zenebonás emilke.

Kép
kissmanó

Eddig átküldtem 6-ot.
Brigi! Majd jelezd, hogy elment-e.
molkata

Halihó!

Megjött a levél :D Minden rendben, és dorka, kérlek fesd kékre az én csíkomat is :wink: (mintha eddig nem látta volna 2 doki 3x is a kukacot...)

Dorka: Margitról semmit nem tudok, anyám most hívott, hogy megy az aláírásgyűjtés, hogy megmaradjanak. Elmeháborodott rendszert csinálnak ezek. Egyetértek Borival maximálisan abban, hogy meg kell reformálni az eü-t (is), de hogy így??? A Margit-körzetben, ha vkinek sürgős ellátásra van szüksége (szül.-nőgyógy-ról beszélek), elviszi a mentő a Tétényibe, mert a sürgősség oda tartozik. Ha ők azt mondják, nem is sürgős, akkor megy a Jánosba. Ahol 55 ágyas a szül.-nőgyógy. osztály ( a Margitban 75!). Ja, a Margit körzete a III. ker és agglomeráció (Sztendre, Pilisvörösvár, stb.). Na, bocs az OFFért, de egyszerűen nem értem én ezt :?

Andrea: Jánosban van szülésfelkészítő, de gőzöm nincs, mikor, milyen keretek közt. A János kh.-as topikban nézd meg esetleg. Vagy kérdezd meg Annamarit :)

uxi: lehet a Kliontól (és valszeg már megválaszolták a többiek). Nekem alapból sokkal erősebb most a hüvelyváladék, mint az eddigi terhességeknél. Én is paráztam, szerencsére volt itthon magzatvíz-ellenőrző betét még Berci idejéből és jól megnyugodtam :oops:

nenoke: blúzidra irigykedem! Nagyon ügyes vagy, nekem nincs időm varrni (mire előszedem, lepetézek, ráadásul alvásidőben lehetne, de akkor meg hangos :? )

A sütik is nyamm-nyamm (a'lá Berci), az ostoros recit elmentettem.

zsuzsi: szerintem a tartózkodási hely számít! Főleg, ha be vagy oda jelentve ideiglenesre.

Rózsa: nem vagy semmi! Hiányzik a megszokott tempó, mi? :wink:
Tükröd gyönyörűűűű. Én is mingyá lefotózom, mit csináltam a középső hugomnak:)
Annyira cukik vagytok ezen a képen az embereddel!

anne: Boldog szülinapot utólag is! Örülök, hogy jobban vagy és főleg, hogy otthon! :) A vérnyomidat remélem, figyelgeted.

enikő jobbulást!
Az én dokim azt mondta, hogy aki július 1. után szül, arra vonatkozik ez: ha nem az orvos munkaidejében szülsz, akkor a kh. számlájára be kell fizetni a szülés árának 30%-át (egy hónapja cca. 30ezer HUF volt). Munkaidőnek számít a hétköznap 8-16-ig időszak, ill. ha a dokid ügyel. Uppsz, anne is leírta...

Bori: a szülésit nem muszáj a 36. héttől igénybevenni, lehet a szülés napjától is. Ha meg pénzben uannyi, akkor meg nem mindegy? Ádám nagyon édi :)
Lakáshoz xxxxxx :)

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Brigi! Sztem, nem ment mind el, mert még jött vissza rendszer -levél. Lehet, h nem fér a postaládádba. Üríteni kéne.
molkata

Jovika!!! Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben! Sok gratula!!!! Látod, megint hiába idegesítettek.
molkata

Kata: HÁLÁS KÖSZÖNET!!! :lol: Az jött át, hogy 1-3 van több is? Kitöröltem mindent :wink:

Jovi: Annyira örülök, hogy minden rendben

brigi73

Na, itt a fotó:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

hogy nektek milyen kézügyességetek van!!! Észbontó! És egészséges keretek közt IRÍGYLÉSRE méltó.

Kép
kissmanó

Na, akkor ma tuti öröm övezte a mai napi postaládikó ürítést. Jó munkát végzett a postás, aminek mi is tiszta szívből örülünk.
Jovika - lehetett ezt másképp is? Még tiszta szerencse, hogy próbáltak idegesíteni az illetékesek, másképp elég sima ügy lett volna :wink:

Kép
kissmanó

Kukucs! :)

Mégegyszer Nagyon köszönöm Mindenkinek a szülinapi jókivánságokat! :) És persze azt is hogy amig nem voltam gondoltatok rám és ennyire örültetek mikor visszajöttem! :) :) :)

Gurgula: Nagyon szuper a babazene. Köszi! :D Rugby-meccs van odabent! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szégyelld magad Manó. Szégyelld magad.
Igenis nagyon szégyelld magad, Manó.

Máskor megjegyezni amit akarsz, ha meg nem megy, jegyzetelni olvasás közben.

Szóval Annee - boldog szülinapot, így utólag is.

Kép
kissmanó

Csajok, ti mit csinálnátok a helyemben? Van egy nagyon jó orvosom, aki nem egy mézes-mázos valaki, de bízom benne... + van egy kórház, aminek bezárják a szülészetét.
Nekem szimpi a Szt Imre, de nem szimpi a János, valszeg a dokim oda megy (bár még nem tudja). Én szívesebben mennék a tartózkodási helyem szerint illetékes Szt. Imrébe szülni, mert csupa jót hallottam. De: akkor váltsak dokit? Nem akarok. De a Jánosban sem szeretnék szülni.
Mit csináljaaak???
:shock: :cry:

Kép
zsuzsi**

halihóóóó

nagyon nincs erőm írni ... :( nem tudom mi van velem, pedig a kedem is egyre jobb, ahogy jívul az idő!

szivvi én is a Gerőt vágtam rá rögtön, de látom hamar kaptam rá választ! én 2 évig "laktam" (kolesz) ott, szeretem azt a várost!

nagyon jók a képeitek!!!!! a bölcső a pőólya az apás kép, a nyertes, bori ádámja, és ... sorolhatnám!

Tegnap rávettem kispapát, hogy vegyünk festéket, szóval meg is vettük és a 4 napban kifestjük a babaszobát!!!!!!!!!!!!!!! HUrrá!!!! alig várom, izgi, aztán ez megvan, jöhet a függöny és padlószőnyeg vásár! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok!
Az első magzatmozgást a kiskönyvbe be kell írni?
Nálunk tegnap volt :D

Kép
zsuzsi**

Sziaa Emikém!
Rég láttalak! Mi a baj? Miért nincs erőd írni?

Kép
zsuzsi**

bocsi, így értelmetlen, szóval hamar kaptál rá választ!

na és javul és pólya...stb.

háát, zsuzsi nemtom, nekem semmi infóm a pesti kórházakról, szóval fogalmam sincs, melyik mennyire "szörnyű"

aneee, utólag is boldog szülinapoT! :wink:

kézügyességről jut eszembe, elterveztem, elkezdek egy játszószőnyeget varrni, most ez pattant ki csöpp kis agyacskámból, igaz rögtön nem kell még, de most ehhez van kedvem

lynia-

nemtom :( egyszerűen csaknem undorodok a géptől, valószínű a sok munka miatt van...

aha, be kell írni, nekem legutóbb védőnéni kérdezte és be is írta!

lynia-

Köszi Emi...
Hát azért néha nézz be, mert hiányzol ám!

Kép
zsuzsi**

most látom csak: Zsuzzzsiii, gratula!!!! és milyen volt az első ? :o

lynia-

Tánci-tánciiii:)
Gurgula babazene CD-jére mozdult meg nagyon... ment a tánc hajnalig. Annyira cuki volt... Sírtam :)

Kép
zsuzsi**

Úgy néz ki ez a babazene csodákra képes!

Zsuzsiii, hatalmas nagy gratula!!! Én is sokszor elérzékenyülök!!!!

kispiskóta

Anneee, gartula a 100 nap alá kerüléshez!!!

kispiskóta

de jó de jó!!!
na most én is rászántam magam, és folyamatban van a letöltés!!! mostmár nagyon kíváncsi vagyok!!!!

lynia-

Nagyon jó az a CD szerintem. Nekünk nagyon bejött, amint látjátok :D

Kispiskóta: Köszi neked is a gratut. Őszintén szólva picit izgultam, hogy mi lehet, hogy nem érzem még a mozgást, de a vastag anyai hasfalam :D számlájára írtam.

Kép
zsuzsi**

Brigi! Küldtem még 5-6-ot az elööbb. :-) 10 van összesen.

Lynia! Ìrtam privit.

Zsuzsi! Ismerkedj meg mindkét kórházzal. Menj el szülésfelkészítöökre. A saját tapasztalat jobb lesz.

Annee! Hogy vagy?
molkata

és merre felé érezted?

én általában az alsó tájékon érzem, máshol nem igazán :roll:

nektek kívülről mikor volt érezhető??? próbálkoztunk, de gyerkőc direkt nem akkor rúg óriásit, amikor apa keze ott van!
én kézzel érzem az apróbbakat is, de lehet csak azért, mert tudom, hogy akkor az pont ott és az?

lynia-

Kata: Nem tudom... A Jánoshoz egyáltalán nem fűlik a fogam. Rosszak a tapasztalatok a családban, de a szülészetét nem ismerem. Én is ott születtem, de az ugye nem ez az idő volt... :?

Kép
zsuzsi**

Kissmanó, Lynia: Köszönöm! :)

Kispiskóta: Köszike! :D Sajna az a nap még a kórházban ért! Mármint a 100adik nap!
Vendég

Nekem nem lehet érezni kívülről. Még:)
De én is inkább alul érzem. olyan jó:)

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: