Halihó!
Megjött a
levél 
Minden rendben, és dorka, kérlek fesd kékre az én csíkomat is

(mintha eddig nem látta volna 2 doki 3x is a kukacot...)
Dorka: Margitról semmit nem tudok, anyám most hívott, hogy megy az aláírásgyűjtés, hogy megmaradjanak. Elmeháborodott rendszert csinálnak ezek. Egyetértek Borival maximálisan abban, hogy meg kell reformálni az eü-t (is), de hogy így??? A Margit-körzetben, ha vkinek sürgős ellátásra van szüksége (szül.-nőgyógy-ról beszélek), elviszi a mentő a Tétényibe, mert a sürgősség oda tartozik. Ha ők azt mondják, nem is sürgős, akkor megy a Jánosba. Ahol 55 ágyas a szül.-nőgyógy. osztály ( a Margitban 75!). Ja, a Margit körzete a III. ker és agglomeráció (Sztendre, Pilisvörösvár, stb.). Na, bocs az OFFért, de egyszerűen nem értem én ezt
Andrea: Jánosban van szülésfelkészítő, de gőzöm nincs, mikor, milyen keretek közt. A János kh.-as topikban nézd meg esetleg. Vagy kérdezd meg Annamarit
uxi: lehet a Kliontól (és valszeg már megválaszolták a többiek). Nekem alapból sokkal erősebb most a hüvelyváladék, mint az eddigi terhességeknél. Én is paráztam, szerencsére volt itthon magzatvíz-ellenőrző betét még Berci idejéből és jól megnyugodtam
nenoke: blúzidra irigykedem! Nagyon ügyes vagy, nekem nincs időm varrni (mire előszedem, lepetézek, ráadásul alvásidőben lehetne, de akkor meg hangos

)
A sütik is nyamm-nyamm (a'lá Berci), az ostoros recit elmentettem.
zsuzsi: szerintem a tartózkodási hely számít! Főleg, ha be vagy oda jelentve ideiglenesre.
Rózsa: nem vagy semmi! Hiányzik a megszokott tempó, mi?
Tükröd gyönyörűűűű. Én is mingyá lefotózom, mit csináltam a középső hugomnak:)
Annyira cukik vagytok ezen a képen az embereddel!
anne: Boldog szülinapot utólag is! Örülök, hogy jobban vagy és főleg, hogy otthon!

A vérnyomidat remélem, figyelgeted.
enikő jobbulást!
Az én dokim azt mondta, hogy aki
július 1. után szül, arra vonatkozik ez: ha nem az orvos munkaidejében szülsz, akkor a kh. számlájára be kell fizetni a szülés árának 30%-át (egy hónapja cca. 30ezer HUF volt). Munkaidőnek számít a hétköznap 8-16-ig időszak, ill. ha a dokid ügyel. Uppsz, anne is leírta...
Bori: a szülésit nem muszáj a 36. héttől igénybevenni, lehet a szülés napjától is. Ha meg pénzben uannyi, akkor meg nem mindegy? Ádám nagyon édi
Lakáshoz xxxxxx
Jovi