Sziasztok!
Hol is kezdjem.
Diákigazolvány matrica: nem volt sor hamar végeztem.
Hálóing: nagyon szuper darabokat vettem a blahán ezer- meg ezer féle volt 700-2000 forintig. Én vettem két 700 forintosat, meg két 1100 forintosat. A célnak meg fognak felelni. Elölgombosak, kicsit nagyisak a himzéssel cicim felett, de ez legyen a legkevesebb, aki nálam kisebb termetre az kap nagyon baó csíkosat is, de most nem volt csak L-es.
Szóval megéri bekukkantani, akinek még nincs hálóinge. Vettem még babazoknit három darab volt 400. Vettem a nagyfiúnak két boxer gatyót
Családi pótlék: majd áprilisban küldik.....

addig meg ha úgyvan akkor dögöljünk éhen... nah jó ennyire nem szar a helyzet, de ez az egyetlen családtámogatás magyarországon és még ezt sem fizetik ki rendesen időben.....
Bababútor!!!!
Elfelejtették leadni a megrendelésünket a gyártónak. Közölte a srác, hogy mostantól számított 6 hét... Mondtam neki hogy elment fiacskám a te eszed, mert hat hét múlva itt már baba lesz....
20 percig hagyott örjöngeni, majd visszahívott, hogy szereztek egy bútort, ami a héten elhozható, csak nem kék hanem cseresznye dísszel.
Megint húsz perc örjöngés, hogy megrendelem , kifizetem, kiválasztom, eltervezem és beleszarnak a közepébe....
Erre vissza telefonál, hogy találtak egy csomag kék díszító elemet... így azt is hozhatjuk.
Úgyhogy most virul a fejem!
Aranyér: ez csak a terhesség alatt szokott lenni, mármint akinek nem volt előtte, annak utána sem lesz valószínű, szóval szülés után pár héttel elmúlik. De addig sok kellemetlenséget okozhat, fáj, viszket, vérzik, levedzik... ilyesmi.
A körömvirágrém szerintem is tök jó, és azt tuti nem árt a babának.
Hát fokozott higénia ami segíthet... pisi-kaki után popsi mosás, szárazra törlés és bekenés.
Amúgy azért jön ilyenkor ki, mert a medencének a viszeres visszafolyása gátolt a hatalmas kisbocik miatt. De ahogy megürül a medencénk, helyreáll a rend.
Lorci ha ettől jobb, nekem is van egy pici, azért kezdtem el a tamarin lekvárt eszegetni, mert vérezgetett is egy kicsit és az nagyon ijesztő volt... De amióta helyreállt az emésztésem, azóta az aranyeres tünetek is csökkentek. Úgyhogy ne érezd magad egyedül...

Majd jókat nevetünk ezen a sok nyűgön ami most utolér minket.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem visszatért a reggeli rosszulétem felváltva kombinálva a gyomor égéssel, tegnap odáig fajult a dolog hogy kidobtam a taccsot, pedig egy isteni körtét ettem előtte! Tiszta pazarlás!