Büngyike
nyami,jó kis kaják készülnek nálatok is:-)
én spagettit csináltam meg a bundáás kenyeret,az abaj hogy megkívánok valamit,eszek belőle két falatot és kész vége nem kell:-(
a bundáskenyeret is az anyós ette meg
Enyém férj sem akart bejönni,de mondtam neki,hogy legalább amíg kínlódok legyen velem,aztán ha akar menekülőre foghatja a fdolgot,de amikor láta,hogy nem a Fűrész 4-be csöppent eszébe sem jutott lelépni:-)
Erika
köszi:-)
szégyen nem szégyen én nem láttam szépnek

elképzeltem egy szőke,dundi kisbabát,kopaszon,erre kijött egy 2600 grammos,sötét hajú törpike,a doki is azt mondta,hogy amíg varr addig én csak foglalkozzak a szép kislányommal.Én meg néztem,hogy szép????aztán ithhon beláttam,hogy tényleg szép:-)
én sem hallottam még ilyet,hogy nem lehet fényképeni a szülőszobán,nem semmi
Jutta
köszi:-)
olyan volt mint egy sharpei kutyus,tiszta gyűrődött volt a bőre,szerintem ott ent már fogyott
Szerintem édesanya kb a gyerek egyéves korára fejlődik ki,a baba az viszont amikor kibújik.Én végig arra gondoltam,hogy a babának nagyobb stressz maga a szülés ,mint nekem,hisz ő nem tudja mi történik vele,neki rosszabb mint nekünk szerintem.Ittam ezerrel a málnalevélteát,csináltam amit mondtak,örültem,hogy minden fájással közelebb kerültünk egymáshoz.Amikor megszületett tiszta boldog voltam,de nem éreztem nagy változást.Mondhatnám azt is,hoyg nem tudtam vele mit kezdeni,alig vártam,hogy hazavihessem és megismerkedjünk,mert a kórházba alig láttam

tiszta depis voltam,ettől,aztán meg kellett tanulni szoptatni,vigasztalni meg mindent ,na abba hagyom ,mert sok leszek..............
jajj de irigyellek a síelés miatt,bár még sosem voltam,de biztos jó levegő van ,szép táj és pihi,szuper
Reméelm nem baj,hogy ennyit beszélek,nem tuosm mi van velem,eddig arra sem tudtam magam rávenni,hogy felporszívózzak,tegnap óta meg pörgögk mint a szélkakas,átrendeztem a szobát,porszívóztam,ma meg már megfőztem,takarítottam és tegnap este még sexeltem is nem semmi.
na puff lelövöm magam
Timi