A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én most jöttem vissza. De nem mondom meg, mit ettem, olyan ciki :oops:

Manóka, igen, egészen a fogasnál ültünk, jókat vigyorogtunk, mert kihallatszott a röhögcsélés, és az külön jólesett, hogy a férjed kijött a pénztárcáért, mert eddig mi mindig majdnem fizetés nélkül távoztunk, már szedelőzködtünk, amikor Dévai szólt, hogy ennyit, vagy annyit kér (igazság szerint azért, mert ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy kint kell fizetni az asszisztensnek, de akkor is ciki...), szóval jót vigyorogtunk, amikor láttuk, hogy más is elfelejti a pénzt.

Gizmixxx, valószínűleg elmúlt a ciszta, mert nem szólt róla.
február

Látjátok nekem tegnap nem is kellett fizetni!! Pedíg én még rá is kérdeztem! :-) Hát igen a protekció az protekció!

Na február ne kertelj, mit ettél?
Ági28

:oops: olyan gyerekes....
február

na jó. sült virslit sült krumplival.... :oops:
február

És mi a baj vele, kívétel, hogy az nem HUSI!!
Ági28

azért valamennyi csak van benne! :lol:
nem nagyon volt más, amit szívesen ettem volna, de majd összeszedem magam.
február

Na jó, meg majd holnap eszel nagy nagy husikát! :-)

Tényleg mikor mész UH-ra?
Ági28

pénteken reggel.
február

kicsit felgyorsultak az események, ez jó.
február

Észre sem veszed,és máris itt a punkció!
Ági28

szerinted az kb. mikorra várható?
február

Hát vegyünk egy átlagos ciklust, mondjuk egy 28 napost, akkor kb a 14.-napon van a punkció. De ez csak nagyvonalakban szerintem. Szerintem a jövő héten meglesz.
Ági28

Aha, akkor jól gondolkodtam. Persze az én ciklusom sose volt átlagos, de ez most nem is az én ciklusom, hanem a gyógyszereké. Remélem, márc. 15. nem fog bekavarni...
február

Nem kavarhat be, mert ha akkor kell a punkciónak lenni, a dévai akkor is megcsinálja. Nála nem számít az ünnepnap!
Ági28

hát, nem is rá gondoltam... hanem az "ünneplő" tömegekre... :(
február

Á ne izgulj. Honnan is jártok oda? Na ez érdekes kérdés, de csak érted. :-)
Ági28

tényleg érdekes kérdés :)
Nyócker. Keresztül a Belvároson... :roll:
február

Akkor tényleg gáz. Én októberben szorítottam,hogy nehogy 23.-án keljen mennem, de pont megúsztam, mert mi meg kőbányáról járunk.
Ági28

Hello Lányok!

Tegnap megvolt az inszem, de nagyon szar volt. Sosem volt még ilyen, eddig meg sem éreztem, de most nagyon fájt. Az ok pedig, hogy iszonyatosan be volt zárva a méhszájam. Először még jókat röhögtünk apánkkal, mert amikor nem sikerült neki betenni a katétert, azt mondja: Ej, Pisti nem megy ez már neked. Aztán tényleg nem ment, hozta a csipesz, de az sem segített a dolgon. Behívta a biológus nénit, aki nyomta hasam, aztán nem volt mit tenni valami brutál eszközhöz kellett folyamodni, olyan volt mint egy olló, de tompa véggel. Apánk meg rám nézett és azt mondta, ne haragudjak, de ez fájni fog és ezt nagyon nem szereti. Képzelhetitek, becsuktak minden ajtót, hogy ne hallják kint az üvöltésemet, de erre nem került sor, mert azért tudok uralkodni magamon. Ennek ellenére nagyon fájt, amikor azzal az ollóval nagy nehezen sikerült a méh izmát széthúzni. Aztán vérzett is, meg még ma is. Szóval csajok nem tudom mi történt, de ilyen még nem volt. Eléggé megviselt, hogy így alakult, bőgve vezettem hazáig. Aztán ma már be is jöttem dolgozni, mert nem érdekel az egész inszem. Remélem a 6. nem ilyen lesz. Már ott tartottam, hogy mondom apánknak, hogy na még egyszer próbáljuk meg, aztán hagyjuk abba, mert kegyetlenül fáj, de abben a pillanatban sikerült.
Most egy kicsit magam alatt vagyok.
cyprus

Hát igen, ha Pestről megy az ember, nehéz elkerülni a zűrösebb helyeket.
február

jaj, cyprus, ez borzasztó lehetett. :cry:
én meg remélem, hogy nem lesz 6. inszem.
február

Jaj Cyprus sajnálom. De nem kellene neki szólni, hogy vérzel?
Egyébként nálam is használt egyszer valami golyófogót, vagy mit, amikor a méhszondát csinálta.
De remélem otthon azért pihensz sokat!
Ági28

Tényleg az volt, de azt hiszem, hoyg ezek után már nem fogok félni a méhtükrözéstől, ha sor kerül rá. A biológus néni megkérdezte, hoyg nem fáj, mert ugye nem ordítottam, mire dévai: Dehogynem, kegyetlenül fájhat, de egy hős. Jól meg is dícsértek. Ennyi jó volt az egészben, meg apánk azt mondta, hogy mivel ilyen még nem volt, tuti ez most sikerül. De ez sem derített jobb kedvre:(
cyprus

Nem kell neki szólnom, mert még tegnap mondta, hogy ne ijedjek meg, ha vérezni fog még holnap is.
Hú, a golyófogó szerintem nálam is elhangzott.

Na mindegy, túlteszem magam rajta, de tegnap a világból kifutottam volna.

Neked nagyon szorítok holnapra ági, meg mindenkinek!!!
cyprus

Cyprus mi meg neked , de nagyon ám! :-)

Igen nekem akkor azért használta, mert nagyon zárt voltam.
Ági28

Jesszusom Cyprus, ez borzalmas lehetett! :? Nagyon megkínozhattak, nem irigyellek...
noczi

Egyébként amikor a biológus néni megnyomta a hasamat, még mondta is dévainak, hoyg pedig nagyon jól ellazítotttam magam, de a méhszájam ettől még olyan volt, mint amit odabetonoztak. Szerintem ez most pszichés alapon is volt. Ráadásul a hétvégén megtudtam, hogy az egyik barátnőm kisbabát vár, de nem is ez bánt, hanem az hogy nemrég beszéltünk és állította, hoyg még nem akar gyereket, holott akkor már rég tudhatta. Szóval jót bőgtem szombaton is a saját szerencsétlenségemen. Ezek nem az én napjaim voltak, de összeszedem magam.
cyprus

cyprus te én elfenekellek mindjárt!!
Ági28

Hát az most lehet, hogy rám is férne:)
Holnapra már összekapom magam ÍGÉREM!!!

Lassan megyek, de holnap jövök délután. Ági nagyon drukkolok!
CSeka neked is!!!!!

Szia noczi!
cyprus

Cyprus pihizz egy nagyot otthon!! Pussz
Ági28

Én megyek haza.
Cyprus, próbálj megnyugodni, minden rendben lesz.
Ági, gondolok rád, holnap gyere jó hírekkel.

Sziasztok!
február

Oké, én is elköszönök lassan. Holnap jövök!!

Cseka reggel randi!!
Ági28

Kép

Na sziasztok
Ági28

sziasztok csajok,
na akkor most kérek segítséget

spermiumok száma:46 millió/ml
progresszív gyors:20%
progresszív lassú:20%
nem progresszív:40%
nem mozgó 20%

na ebből azt tudom hogy a szám az ok,mert 20 milió felett jó
azt is tudom hogy a nem mozgónak kevesebnek kell legyen mint 50%,ezek rajta vannak a leleten.

de mi a fene az a progresszív???????????????????????,és mit jelent az hogy nem progresszív?és ezeknek mi az alsó határuk????????????????????? doki közölte hogy elfogadható nemzőképesség úgyhogy nem lettem nyugodtabb tudtok nekem helpelni ?

és most el visszaolvasni mert semmit nem tudok mi történt ma veletek :(
Vendég

Cyprus!

Ez iszonyú lehetett! Milyen erős vagy! Le a kalappal előtted.

Gigi!

Sajnos ebben nem tudok segíteni, de a privire válaszoltam.
gizmixxx

Sziasztok
Cyprus
Nekem is volt ilyen!Olyan erősem bele nyillal az alhasadba, és avval egyenesitették ki nekem az utat, hogy a katétert fel tudj nyomni. Azt hittem, hogy nem fogom kibirni, nagyon fájt! Ja, és én két napig is véreztem utána. Na én ezért félek a beültetéstől, mert nekem az inszem és a lombikkal együtt 6 alkalomból,4 -et szenvedtem végig. Mindent végig csinálok, ezt az egyet utálom!

Ági!!!
Nyugi!!! Várjuk a méreteket!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági!
Holnap felteszed a babáról az UH képet?Mi is szeretnénk gyönyörködni:)

Nóczi, Cseka!
Pihenjetek, vigyázzatok Magatokra! Cseka, én azt tapasztalom, így a fórumokat olvasgatva, hogy a lombikos terhességek ktöbbsége valamiféla vérzéssel jár. Sőt az ismerettségi körömben a két utolsó terhesség (spontán) is vérzéssel járt. Az egyik szült már, a másik márc. 20-ra van kiírva :)

Gigi!
Idézet a clph.szote.u-szeged.hu/letoltheto/szakkepzes/200605/Andrologia.pdf
lapról:

Ejaculatum volumen•2 ml
pH• ≥ 7,2 - 8,0
Spermium koncentráció• ≥ 20 millió / ml
Összes spermiumszám• ≥ 40 millió / ejaculatum
Motilitás• ≥ 50% el rehaladó, vagy 25%gyors mozgású spermium
Morphologia• ≥ 30% normális morphológiájú
Vitalitás•≥ 50% vitális spermium
Kevert antiglobulinreakciós teszt (MAR)• < 50% mozgó spermiumtapadó particulumokkal
Leukocyták• < 1 millió / ml
Neutrális α-glukozidáz• ≥ 20 mU / ejaculatum
Citromsav• ≥ 52 &micro;mol / ejaculatum
Savi foszfatáz• ≥ 200 U / ejaculatum
Fruktóz•≥ 13 &micro;mol / ejaculatum
Cink≥ 2,4 &micro;mol / ejaculatum

De a lényeg, hogyha a doki azt mondta normálus, akkor az normális. Progresszív=haladó mozgást végző azt hiszem

Manóka!
Most még szeded a gyógyszereket? Mi van akkor ha pozitív a tesz?

Pandi!
A kolléganőm lánya 3 gyermeket szült. Az első és a harmadik természetes. A középső lombik. Az első után gyermekágyi lázt kapott (20. századi kórházi körülmények), minek eredményeképp összenőttek a petevezetékei. Viszont a 2 gyermek után ismét spontán terhes lett. Tessék hinni, bármi megtörténhet! Esetleg jobban kivizsgáltatni azt a petevezetőt egy nem meddőségi szakemberrel is. Több szem többet lát. :wink:
Azt gondolom, persze ez csak az én véleményem, hogy a mi orvosaink itt, ebben az intézetben, világszínvonalúak, viszont ahogy minden sebész vágni akar, ők is az IVF-re specializálódtak, egy tünetet kezelnek, az okokat nem firtatják.
pl. Nekem magas a prolactin szintem. Gyógyszeresen be lett állítva a lombik kezelések idejére az optimális szintre, de nem tudjuk miért volt magas. Milyen akkor amikor nincs épp stimuláció.
albi2000

ismeretség
albi2000

sziasztok lányok,
mire odajutottam hogy írok nem jött be az oldal :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: és cska most engedett be :shock: most viszont úgy befáradtam hogy elteszem magam holnapra :oops:

albi,
hálás köszönet a segítségért,tisztábban látok már :wink:

jó éjt
Vendég

Sziasztok!!

Van egy 4*4*4 mm -es babszemünk, és már nem csak petezsák látható, hanem magzati jel is van benne.
Ági28

Jó reggelt!

Ági, Cseka, úúúgy szeretném ha jó hírekkel érkeznétek!

Vidítsatok fel egy kicsit, mert elég gáz éjszakám volt. Azt hittem, már vége van ennek a verejtékezősdinek, ami stimuláció közben tört rám éjszakánként, erre most éjszaka megint előjött, alig aludtam. :( Éppen mire elszenderedtem, megint felriadtam, hogy csurom víz vagyok, és ez így ment vagy tízszer az éjszaka folyamán. A végén már fáztam, annyira átnedvesedett a takaróm meg a lepedőm. Három körül hagyta abba, akkor tudtam kicsit aludni hatig. Aztán már hiába próbáltam. Szóval a hormonok még mindig garázdálkodnak. Na de nem panaszkodom, hol van egy kis verejtékezés Cyprus inszemes kalandjához képest... :?
noczi

Ági, jaj de jó!!! Úgy örülök!!!! :D :D :D
noczi

Sziasztok!

Ági, február! Mindkettőtöknek tudom ajánlani a Lágymányosi hidat ha gáz a belváros. Tudom Nektek az kicsit visszafel van, de legalább lehet haladni. Mondjuk én Pestszentlőrincről járok, így teljesen ki tudom hagyni a belvárost kerülés nélkül és kb 30 perc az út a reggeli csúcsforgalomban is. Gondolom a Könyves Kálmán tud Nektek kicsit gáz lenni, de ha történés van az úgyis beljebb koncentrálódik...

Cyprus, minden elismerésem. Én még a méhszondánál is sziszegtem kicsit :oops:

Gigi, az alakokról (morphológiáról) van valami az eredményben?
szpandi

Gizmixx, Hogy vagy?
szpandi

Ágica jajj de nagyon jóóóóóóóóóóóó!!!!!!
Akkor most már sokkal de sokkal hangosabban örülhetek!!! Bocsi hogy előszőr nem ujjongtam így....csak hát tudod a babona!!!!
Nyugodt és izgalmaktól mentes 8 hónapot kívánok Nektek!!!! Kép
a kis lelkecskével!!!
szpandi

kÖSZIKE!!Vigyorgok ám mint a tejbetök!! :-)
Ági28

Ági gartulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Mondtam, hogy OK lesz minden. Minden jót kívánok neketek, vigyázz magatokra, de úgyis tudom hogy így lesz.

manoka
manoka71

Ági gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Mondtam, hogy OK lesz minden. Minden jót kívánok neketek, vigyázz magatokra, de úgyis tudom hogy így lesz.

na mostmár jól írtam

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manoka
manoka71

Olyan édesek vagytok ám!!
Ági28

CSEKA! vELED MI VAN?

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: