A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsu!

Hát én 3 db 56-os body-t vettem..
Ebben én is elég tanácstalan vagyok..van 62-es rugija és body-ja is..de eccerűen nemtom..ezt is-azt is..56-osat és 62-eset is..

Nenoke!!
Ez a módszer is nagyon jó!! A befőttes gumis..
Vagy eccerűen csak kupán vágom magam :lol:

Zsuzsi!
Majd beindul Kovács Pötty meglátod!! :lol:
torolve_20131003125716

Nanemán Bori, te gondolatolvasó vagy?!
Azt még nem láthattad, amit most írtam, ez így nem ér! :wink:
Igaz, most látom, hogy már délelőtt megírtad a privit, de én csak most vettem észre. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Na, mintha talán az előbb jelzett volna, hogy mégiscsak itt van, de azóta sem semmi. Remélem, nem a köldökzsinór fojtogatja... szerintetek hány napnyi nem mozgás után kezdjek aggódni?

kétfiús anyuka
babdorka

Uxi, meg tudlak érteni! Nekünk a rezsink bőven, de bőven kitenne egy lakáshitelt!!! Úgyhogy idővel mi is lépni szeretnénk innen!!!

kispiskóta

Nekünk még rugink nincsen csak a bodyk és az egy satyek, ja és tesómtól egy vagány kertész gatyója!!! :lol:

Mi is úgy vagyunk, hogy szép lassan mindent. A nagyobb dolgokat május vége felé szerezzük be.

kispiskóta

Babdorka, hát nem tudom, mondjuk én egy hét után paráznék, de akkor csak ha egyáltalán nem éreznék semmit!

kispiskóta

Nekem is kissé lusti babám van, alig mozog, napi 1-2-szer jelez, ennyivel le van tudva a dolog. De gyanítom, még 4-5 hét, és máshogy lesz...

KépKépKépKépKép
uxi

Mi csak egy kiságyat veszünk majd, de azt mindegy, mikor, mert Emi kapja. Egyelőre még nem nézelődtem, ráér nyár elején is a dolog.
Viszont mostantól Eminek nuku rózsaszín kisruha, csak uniszex minden mennyiségben. (Eddig is így akartam, de valahogy mindig rózsaszínben volt csak, ami tetszett... :oops: )

KépKépKépKépKép
uxi

Ja és a felfújódás kontra keményedés. Tegnap előtt marci unta a felmosást és a végére ekkora lett a hasam :lol: :lol: :lol: : Kép

kispiskóta

Na csajok mennem kell, majd szerdán jövök!

Mindenki vigyázzon Magára és a Babájára!

kispiskóta

Zsuuuuuu!
Ez nagyon nagy.. :shock:
Azta mindenit..most ledöbbentem......de szép nagyon :lol:
torolve_20131003125716

húúúú, kispiskóta, ez nem kispiskóta pocak! :shock:
Ezzel szemben múlt héten nekem volt olyan kollégám, aki mellett fél órát ácsorogtam, majd e-mailben tudta meg, hogy babát várok... (igaz férfi volt...)

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka szerintem egyáltalán ne aggódj.Én is csak akkor érzem szinte ha fekszek vagy pihenek,tehát este és hétvéhén.Egyébként mikor hiányolom a mozgását akkor kicsit dobolok az ujjaimmal a hasamon vagy egy pontban dörzsölgetem,apa szerint szadista vagyok,de erre tuti reagál igaz csak egy rugást de megnyugszom.Szerintem ilyenkor pihen és jelzi,hogy ne zaklassam.

Ti tudtok beszélni a babához?Vhol olvastam,hogy próbáljuk felvenni vele a kapcsolatot.Nekem még nem megy olyan nem kézzelfogható még nekem.Babazenét azt rendszeresen hallgatjuk de mesét nem olvasok neki.
pillangó7

Zsú nem semmi poci!
én lurkóm ugy gondolta elég a reklamálásból és lerúgja a hasfalam....

a nagyobb dolgokat mi és szép lassan sorban szeretnénk beszerezni.már kinéztem a babakocsit csak a szín miatt várunk még.
ruhában főleg a 62-es van többségben.valahogy automatikusan azokat veszem.az viszont igaz hogy sokszor alig van különbség közöttük.

Bridzsi

Kép
esztora

Hű, ez nadon nagy.
Nem fájt nagyon a pocid? Mit csináltál, hogy elmúljon?
Szerintem ne moss fel többet... :lol: :lol: :lol: Ezek szerint Marci nem szereti a házimunkát, igazi férfi...

Kép
Kép
christine

Dorka!!

Biztosan mozog a babus csak finoman..
Szerintem 4-5 napos nem mozgás esetén kell dokihoz menni..legalábbis ezt írja a könyv ennyi idős várandósság esetén..
torolve_20131003125716

Rita,
irtam privit az előadással kapcsolatban... :)
csné

Én is próbálok beszélni hozzá, de olyan, mintha egy képzeletbeli valakihez beszélnék, még olyan személytelen, ismeretlen.

De! Képzeljétek, apát rábeszéltem a 4D-re!!! Talán ott jobban megismerjük. Ma kérek majd időpontot.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!!
De jó, mentek 4D-re, meglátod milyen jó élmény lesz..apának is! :lol:
torolve_20131003125716

Ne is mondd gurgula, már nagyon várom! Kép
Utoljára február 2-án láttuk a picurt, és ha nem mennénk, akkor legközelebb csak április közepén látnánk (kb. akkor van a következő kórházi uh), az nagyon messze van még!

kétfiús anyuka
babdorka

Babához beszéd. Én igazi elvont vagyok ilyen téren, hiszek a jelekben, éreztem, amikor eljött hozzánk stb. stb. DE: nem beszélgetek vele célirányosan. Annyit szoktam, hogy amikor mozog, akkor megsimizem, és elmormolok egy-két szót (kb. Na, mi van, Tökfej, felébredtél?), meg néha szólok hozzá.
De az, hogy leüljek, és beszélgessek vele, az nem megy. Választ nem várhatok!!! Beszélek hozzá esetenként, de ez nem beszélgetés sztem.

Nenoke: csörgős játék. Kapsz egy piripontot a cihológus nénitől, ha erre magadtól jöttél rá!!!!!! * Létezik is ez a fajta játék, amikor a textilbe bevarrnak ilyen csörgő anyagot, hogy a Béb véletlenül fedezze fel, milyen hatással van a mozgása a világra. Ikeában van egy rusnya madár ilyen szárnnyal, kb. 1000 ft, és a legtöbb gyerek imádja. Hangos, de nem ijesztően, viszont puha, így vonzó is.
Tényleg, a zoknikból lehet, hogy ilyen "zörgő" babát varrok: csipszes zacsival, babbal, rizzsel, puha résszel. Sztem ez már az elejétől ott lehetne a játszószőnyegen. Mikor melyik része érdekli. Csak ki kell találni, hogy hol legyen "leeresztő" rész, hogy ha mosni kell, akkor ne mossam ki a rizst is. :shock:

Jujj, de jó ez a tavasz. Fullra vagyok energiával. Juhéjj!
Vendég

off
a piripont meg pont az oldal szélére került, így kénytelen vagyok megismételni....
*
on
Vendég

Én néha hangosan beszélek Samuhoz, meseolvasás és zenehallgatás van..de az igazi "beszélgetés" az inkább metakommunikációs formában történik.. :wink:
torolve_20131003125716

KÜLDÖK NEKETEK SZÉPET, LÁNYOK! Kép

Kép
Kép
christine

Kép
torolve_20131003125716

Lépek mára, indulunk a szülés előadásra!

További szép napot!
torolve_20131003125716

Csajok, megöl az unalom! Nem nagyon szoktam unatkozni, de ez most nagyon előrehaladott... Kép

Kép
zsuzsi**

SZINTÉN ZENÉSZ.
BESZÉLGESSÜNK.

Kép
Kép
christine

Oké!!!
Már 100% nálatok, hogy fiú lesz?

Kép
zsuzsi**

még nem.
csak valószínűleg.

Kép
Kép
christine

Nálunk is a kislány, de azért örülnék, ha tudnám már végre. Ti mentek 4D-re, vagy már voltatok (már nem tudom követni, hogy ki volt, ki nem)?

Kép
zsuzsi**

Én is, én is! Velem is trécseljetek!
Csak összedobtam egy adag muffint.

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Mi szerdán megyünk 4D-re, már nagyon várjuk..

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj, de jó nektek Szivvi! Mi is szeretnénk, de majd csak a 20. hét után. Akkor már többet lehet látni, nem? Meg nekem vissza kell mennem szívultrahangra 21-én ... brrr

Kép
zsuzsi**

Mi is 20+6 leszünk akkor! Felhívtam őket, mert azt hittem több hét a várakozás, aztán nem..De mindegy, mert nagyon kiváncsi vagyok mi fog látszani!
Minden ok lesz a szív uh-n! Szorítok!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok! :)

Nagyon köszönöm Mindenkinek a jókivánságokat! :) Ettől már bizti meggyógyulok! :D

Azt is köszönöm hogy irtatok Zsókucinak! De... Mondtam hogy csak az olvassa el aki bátor és erős! :roll:
Sajnos van ilyen is... Lányok! Nem gondolkodni hülyeségeken!!!!
Mindenkinek gyönyörű és egészséges babája fog születni a rendes időben!!! :)
Vendég

Zsuzsi
Mindig olyan jó vonalzókat csinálsz!
Rózsa
Nem akartalak kitúrni! Hol vagy?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok csajok!

Bocs, hogy belekontárkodok a topikba, van valaki aki július 29-re van kiírva? :)
Tennétek fel pocakfotókat plíííz csak összehasonlítgatnék egy kicsit :lol: A zuram ugyanis csesztet hogy nincs is hasam :shock: :lol: Hmm férfi....

Kispiskóta: Nem sámli a pocakod mérete :) És teccik az a szép Magyar címer ott a háttérben :wink:

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szia Enikő!

Én júli 28-ra vagyok kiírva, tettem fel képet, kb 2 oldallal ezelőtt megtalálod. Nincs nálam a kép, azért nem tudom feltenni még egyszer most.

Ja, és ÜDV KÖZTÜNK!!!

Kép
zsuzsi**

Szivvi!

Mindig új vonalzókat gyártok, mert feldob... :)
Köszi a drukkot az uh-ra...

Annee: Remélem, hogy igazad van, és mindenkinek minden rendben lesz a babájával!

Kép
zsuzsi**

Most látom, hogy az egyik vonalzó szerint 19 +2 vagyok, a másik szerint 19+1 :D

Kép
zsuzsi**

De mindkettőnél 145 nap van vissza!

KépKép

KépKép
szivvi

Igen! Biztos az egyik kínai időszámítás :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Elköszönök, megjött az ember! Pussszzz sziasztok

KépKép

KépKép
szivvi

Én meg lassan megyek haza!
Én is pusssszolok mindenkit!

Csóóóóki

Kép
zsuzsi**

Szivvi! IMÁDLAK, ÉDES VAGY, NEM TURTÁL KI, BOCSIKA, DE VENDÉGEM JÖTT, AZÉRT NEM ÍRTAM, DE MOST OLVASLAK BENNETEKET.
ZSUZSII:BOCSIKA, HOGY NEM VÁLASZOLTAM.
MUNKATÁRSAM KISMAMA, DE NAGY BAGÓS, MOST AKARJA LETENNI, NEKI ADTAM TANÁCSOT.
BABÓ ELŐTT ÉN IS SZÍVTAM, DE MÁR NEM :lol: , EZT TÁRGYALTUK.
MÉGEGYSZER BOCSI. :oops:

Kép
Kép
christine

2007. júniusi babák topik, Zsókuci utolsó hozzászólása.

Hát, igen! Ez az erő kérem szépen...
Vendég

Most jöttem haza a dokitól.Beigazolódott a gyanum,gombás fertőzésem van.Hál istennek baba jól van,szépen fejlődik.Valahol olvastam,hogy vkinek azért halt meg a baba mert gombás fertőzése volt.A doki szerint nincs káros hatással a magzatra ha időben kezelve van.

Kicsit beparáztam attól,hogy még most is elvetélhetek,ugyanis mostantól a baba rohamosan nő és előfordul,hogy a méh nem tud olyan ütemben nőni, kinyílik a méhszáj és vetélés következik.Erre írta fel a MAGNESII CITRICI.,hogy ez ne történjen meg.Ez sokkal olcsóbb mint a MAGNEB6. Felírta még a Ferro-Folgamma kapszulát.Ebben folsav,vas,b vitamin van.Ti is szedtek ilyet?
pillangó7

Pillangó: Ne ijedj meg! A dokiknak kötelességük mindenre felhívni a figyelmet, de a jó hozzáállás nagyon sokat segíthet minden helyzetben. Én csak folsavat és jódot szedek, ezt mondta az én dokim. Nekem nem volt soha gombás fertőzésem, de szerintem ne ijedj meg, hanem kezeld, és minden oké lesz! babó pedig jól van és jól lesz, ne aggódj! :)

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Itt a tavasz :D

Babdorka! Ne izgulj ha nem mozog minden nap! Én is megijedtem a hétvégén hogy nem mozgott, de most reggelre beindult a kiscsaj és nagyon ficánkolt, tudatta velem hogy jól van.

Gurgula, Nenoke! Egyetértek veletek, a pozitív gondolkodás sokat segít, ezért szeretem olvasni ezt a topikot, mert ha parázok elkezdem ovlvasgatni a topikot, és máris jobb lesz a kedvem :lol:

Mindenkinek további szép napot!

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: