Babához beszéd. Én igazi elvont vagyok ilyen téren, hiszek a jelekben, éreztem, amikor eljött hozzánk stb. stb. DE: nem beszélgetek vele célirányosan. Annyit szoktam, hogy amikor mozog, akkor megsimizem, és elmormolok egy-két szót (kb. Na, mi van, Tökfej, felébredtél?), meg néha szólok hozzá.
De az, hogy leüljek, és beszélgessek vele, az nem megy. Választ nem várhatok!!! Beszélek hozzá esetenként, de ez nem beszélgetés sztem.
Nenoke: csörgős játék. Kapsz egy piripontot a cihológus nénitől, ha erre magadtól jöttél rá!!!!!!
* Létezik is ez a fajta játék, amikor a textilbe bevarrnak ilyen csörgő anyagot, hogy a Béb véletlenül fedezze fel, milyen hatással van a mozgása a világra. Ikeában van egy rusnya madár ilyen szárnnyal, kb. 1000 ft, és a legtöbb gyerek imádja. Hangos, de nem ijesztően, viszont puha, így vonzó is.
Tényleg, a zoknikból lehet, hogy ilyen "zörgő" babát varrok: csipszes zacsival, babbal, rizzsel, puha résszel. Sztem ez már az elejétől ott lehetne a játszószőnyegen. Mikor melyik része érdekli. Csak ki kell találni, hogy hol legyen "leeresztő" rész, hogy ha mosni kell, akkor ne mossam ki a rizst is.
Jujj, de jó ez a tavasz. Fullra vagyok energiával. Juhéjj!