Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást, nagyon aranyosak vagytok! Hétfőn befektettek, méhenkivüli gyanújával és pénteken engedtek haza. Szerdán reggel megjött pokoli görcsök közepette. Csütörtökön megcsinálták az EÜ kaparást. Hogy miért csak csütörtökön azt csak óvatosan írom...... mint tavaly novemberben a Dévainál ..........-on múlott. Hát sajna idejutottunk 2007-re csak korházba ne kerüljön az ember.
Nagyon rendes volt a Vass doki, mert csütörtökön megcsinálta és pénteken felhívott, hogy hogy érzem magam és jövőhéten azaz a héten ő szabin van és kihez menjek vissza kontrolra. És tájékoztatott úgy néz ki egy méhen belüli korai magzatelhalás volt nálam. Talán a szövettan is meglesz csütörtökön ha megyek vissza kontrolra.
Két menstruációt kell megvárnom és akkor jöhet a következő lombik. Hálát adok az égnek, hogy nem lettem méhen kívüli, mert a Vass doki azt mondta ilyen esetben 40% az esély, hogy a következő is méhen kívüli lesz.
Gigi!
A Vass doki számomra egy isten nagyon szeretem, mindig őszinte és törődik az emberre. attól függetlenül, hogy mindig sok munkája van. Én csak jót tudok róla nyilatkozni
Ági!
Gratula! Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Szpandi!
Nagyon köszönök neked mindent, amit értem tettél, nem is tudom, hogy háláljam meg neked valamikor összejöhetnénk egy kávéra személyesen is. (De ne a dévaiba

)
Február!
Sajnálom, majd talán a következő.
Bocsi ha nem írok mindenkinek egyenként de sokat olvastam vissza és nem tudtam mindenki eseményeit név szerint megjegyezni.
Jó újra köztetek lenni!!!!