A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyatka!
Az én TSH-m 6,3 volt és az elsé 3 hónap gyógyszeres kezelése után ment le 5,8-ra.
Az fT3 (ref. érték: 3,4-6,5, Tiéd: 3, 61, tökéletes) és fT4 (ref. érték: 10,3-21,9, Nálad 12,68, ami szintén tökéletes)nálam is jó volt, akárcsak Nálad. Hálistennek a tiéd is egy gyengébb alulműködés csak, így biztosan hamar beállítják. Így már nem lehet akadálya majd a babavárásnak a pajzsmirigy problémád.
Van egyébként bármilyen tüneted? Elhízás, fáradékonyság, depi...

Ági megy a drukk drukk drukk drukk....
szpandi

Megyek én is reggel nyitásra, úgyhogy biztosan talizunk :lol: Nem tudsz most hazamenni pihenni egy kicsit?

Kép
cseka

Á muszály dolgozni, mert kevesen vagyunk. Sajnos.
Ági28

De én is akkor jó korán odamegyek reggel,és akkor nem fogunk unatkozni, bár félek, hogy akkor is jó későn kerülünk majd be.
Ági28

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást, nagyon aranyosak vagytok! Hétfőn befektettek, méhenkivüli gyanújával és pénteken engedtek haza. Szerdán reggel megjött pokoli görcsök közepette. Csütörtökön megcsinálták az EÜ kaparást. Hogy miért csak csütörtökön azt csak óvatosan írom...... mint tavaly novemberben a Dévainál ..........-on múlott. Hát sajna idejutottunk 2007-re csak korházba ne kerüljön az ember.
Nagyon rendes volt a Vass doki, mert csütörtökön megcsinálta és pénteken felhívott, hogy hogy érzem magam és jövőhéten azaz a héten ő szabin van és kihez menjek vissza kontrolra. És tájékoztatott úgy néz ki egy méhen belüli korai magzatelhalás volt nálam. Talán a szövettan is meglesz csütörtökön ha megyek vissza kontrolra.
Két menstruációt kell megvárnom és akkor jöhet a következő lombik. Hálát adok az égnek, hogy nem lettem méhen kívüli, mert a Vass doki azt mondta ilyen esetben 40% az esély, hogy a következő is méhen kívüli lesz.

Gigi!

A Vass doki számomra egy isten nagyon szeretem, mindig őszinte és törődik az emberre. attól függetlenül, hogy mindig sok munkája van. Én csak jót tudok róla nyilatkozni
Ági!

Gratula! Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Szpandi!

Nagyon köszönök neked mindent, amit értem tettél, nem is tudom, hogy háláljam meg neked valamikor összejöhetnénk egy kávéra személyesen is. (De ne a dévaiba :lol: :lol: :lol: )

Február!

Sajnálom, majd talán a következő.

Bocsi ha nem írok mindenkinek egyenként de sokat olvastam vissza és nem tudtam mindenki eseményeit név szerint megjegyezni.

Jó újra köztetek lenni!!!!
gizmixxx

Hát megint akkor írok, amikor sehol senki!!!!
gizmixxx

Gizmixxx, sajnálom nagyon, nagyon drukkoltunk neked mindannyian.

Én viszont arra vártam, hogy megjöjjön, még csak most kezdjük a lombikot (remélem legalábbis). Szóval ez most egy jó hír (akkor is, ha csak a gyógyszer tudta meghozni)! :)
február

Gizmixx de jó, hogy jelentkeztél, már nagyo izgultam (unk) miattad! Jó, hogy újra itt vagy! :-)
Ági28

Szia Gizmixxx
Már nagyon hiányzoltál!!!
Sajnálom! :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

gizmix,
és hova fektetett be, a szent imrébe?én is megéltem ezt,csak a 12.héten és bár nem sokat tudok rólad,de gonolom más előzményeink voltak........nagyon örülök neki hogy jól vagy,én is nagyon szurkoltam neked a háttérben :wink:
hálás lennék ha priviben néhány kérdésemre válaszolnál a vass dokival kapcsolatban :lol: szólj ha írhatom őket :roll: :oops:

február,
ugye :lol: :lol: :lol: a vetélésem után én is oylan büszke voltam hogy 2 hónap után megjött a duphastontól :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Szia Gizmixxx!

Örülök, hogy itt vagy újra és jól érzed magad, már amennyire lehet a körülményekhez képest. A következő tuti sikerülni fog!!!

Kép
cseka

ja... hogy minek nem tud az ember örülni... pláne, hogy nekem alapjáraton egyáltalán nincs ilyesmi...
február

Gizmixx!!!! jó hogy újra köztünk! KV-t majd jól megbeszéljük!

Hát igen Február! Bárminek ami csak egy lépéssel is, de közelebb viszi a várva várt kicsi babóhoz!!!szóval hajrá Piri néni! Harjááááááá!!!
szpandi

Gigi!
Igen a Szent Imrébe.
Kérdezz nyugodtan!!!!

Február!

Bocsi, akkor hamarosan ott lesznek a pocidban.

Cseka!

Biztos sikerülni fog, mert a doki is azt modta, hogy nagy esélyem van és hát most is majdnem sikerült.
gizmixxx

gizmix,
írtam privit :wink:
még annyit hogy elmeséled hogy miért is csak csüt-on csinálták meg?meg mi történt elötte dévainál :oops: ?ebből semmit nem értettem :cry: persze a privihez dobd hozzá 8)
Vendég

Igen, ez azért szerencse a sterencsétlenségben :lol:

Aztán pihenj sokat és vigyázz magadra nagyon!!!

Puszillak!

Kép
cseka

Basszus Cseka, én nem fogom kibírni szerdáig! És még a hasam is fájdogál picit.
Ági28

Már hogy érted Ági, hogy nem birod ki. Izgulsz? Vagy ennyire fáj a pocid??? Mi a baj?

Kép
cseka

ideges vagyok. A bizonytalanság miatt. Jó lett volna ma egy IGEN vagy egy NEM-et hallani. A bizonytalanságot nem visalem egyedül jól!
Ági28

Ági, 3 hétig jól viselted a bizonytalanságot, tudom, hogy ez a 2 nap nehezebb, mint a 3 hét, de azért nyugi. Az idegeskedés nem tesz jót.
február

Tudom tudom. De azért az más bizonytalanság volt. Na mindegy, majd csak átvészelem. Csak a pofim ég, mert pont Pandival beszéltünk arról,hogy milyen jól bírom a várakozást. Na mindegy nem is sopánkodok tovább. :oops:
Ági28

Ági, azért sopánkodj nyugodtan, ez a hely azért van. mi meg azért, hogy megmondjuk, hogy felesleges aggódni. Aztán majd amikor én sopánkodom, akkor te mondod meg. ez a dolgok rendje :)
február

És nincs miért égned, eddig tényleg kiválóan bírtad! Teljesen meg tudlak érteni, hogy a mai naptól valami biztosabbat vártál, és nem kaptad meg, és ez most egy kicsit sok lett, de szerdáig már kettőt kell aludni csak. És amúgy meg Dévai látott valamit, ha halaványan is, tehát ha van ott valaki (és miért ne lenne?) akkor bent van, jó helyen.
február

Ági, ne izgulj. olyan ügyesen végigcsináltad az egészet és talán pont most van a legnagyobb szükséged arra, hogy nyugodt tudj maradni. Ha hazaértél relaxálj egy kicsit, hallgass valami szép zenét és próbálj csak a jó dolgokra gondolni. Például arra, hogy szerdán találkozol velem :lol: és majd úgy megyünk haza mindketten, hogy apánk azt mondta, pocinkban a babó és minden rendben :lol: és akkor igy lesz és kész!!! :lol: oké?

Kép
cseka

Köszike olyan aranyosak vagytok. Mindjárt sírok!!

Február, ha meg majd te sopánkodsz,akkor majd odamegyek,és seggberuglak!! :-)

Cseka, csakis az éltet, hogy veled találkozom szerdán! :-)
Ági28

alig várom :lol:
február

Na aztán vigyázz,mert nagyon erős vagyok ám! :-)
Ági28

tudom :) minden szempontból.
február

Lányok, most indulunk a Doktorbácsihoz. Drukkoljatok, hogy ne legyen ott a ciszta!
február

Na csajok akkor most én minden szempontból elköszönök, mert megyek haza az én pici ebuszkáimhoz. Ja persze meg apához! Na holnap újra itt!! Kép
Ági28

Február nincs ott semmi, csak tüszikék!
Ági28

Ciszta! Milyen ciszta? :D
szpandi

Ági! Kajak csaj vagy, tudjuk mi azt, ne is próbáld titkolni! :D
szpandi

Én is búcsúzom, bár megint jól elmaradtam....hmmm
szpandi

február,
mi az a ciszta :lol: :lol: :lol: sosem hallottam még róla :wink:

ági,
tökre megértlek,én is ciklus végén már ott tartok hogy azt mondom inkább jönne már meg csak tudnám mi van :roll: és tényleg nem is tudom hogy viselek e vmit olyan rosszul mint a bizonytalanságot :roll: csak sajnos ez nekem a ciklus egész második felére jellemző :oops:
Vendég

Ági!

Ne idegeskedj azzal ártasz magatoknak.

Február!

Nem lesz ott semmi! Várlak a hirekkel.
gizmixxx

Szia Gizmixxx!
Olyan jó hogy végre jelentkeztél,mert már nagyon aggódtunk érted!
Ma is szóba kerültél A Dévaiban amikor Ágival beszélgettünk!
Sajnálom hogy igy alakult,de azért tényleg jó hogy nem méhen kivüli volt! Na majd a következő már bizti összejön! :)
Jó soká műtöttek meg tényleg! Lényeg az hogy most már jól vagy,és 2 mensi után újra mehet a menet!
Ági!
Most már aztán legyél türelemmel!Ha eddig kibirtad,az az 1 nap már nem változtat.. :lol:
Szerdán meg szépen bemész és már sorolja is Apánk a petezsák méreteit,meglátod! :)
Tök jó hogy beszéltünk személyesen is!
Cseka,Nóczi!
Nektek meg nagyon nagyon drukkolok! Olyan ügyesek vagytok,hogy mindenki ki birja várni a 3 hetet!
pandi36

Képzeljétek,ma kicsit rámjött az ideg a Dévainál!Az előző ciklusomban ,amikor a beültetés volt,1 db petesejtel inditottam,és nagy nehezen a végére sikerült kisajtolni belőlem 4 db-ot,és annyit is vettek le!
Most,hogy megnézett Apánk az ultrahanggal,kapásból 4-et talált,abból meg minimum 6 v. 7 lett volna a végére! Hát ne üssön meg a guta! Pedig nekem már 4 et is be lehetne ültetni a koromnál fogva! Olyan pech-es vagyok.... :( Ha most kezdtem volna,lehet hogy még fagyiba is maradt volna!
pandi36

Kedves Gizmixxx!

Nagyon nagyon sajnálom. Bárcsak ne kellett volna ezt átélned! Nem nagyon tudok semmi okosat írni...
albi2000

Kicsi Ági!

Az UH kicsit megviseli a koraterheseket, nem szabad kétségbeesni. Olyan erős voltál eddig, higgy a babában, és Magadban is! Tessék feküdni amennyit lehet, és jobb lenne otthon szvsz. Kérdezd meg szerdán dokibácsit erről.

Február!
mit szólt Dévai doki az eltűnt cisztáidhoz? Mert persze eltűntek :wink:

Nóczi, Cseka!
Baócáitok kapaszkodjanak:)

Pand36!
Ha javasolhatok valamit, akkor spontán érdemes próbálkozni :wink: Soha ne mondd, hogy soha!
albi2000

Sziasztok!
Ma voltam apánknál, és UH után azt mondta tele vagyok sárgtesttel. Április végén kezdjük újra. Az az igazság, hogy nagyon magam alatt voltam, de apánkkal olyan jól elbeszélgettünk, nagyokat nevettünk, hogy teljesen magamhoz tértem, Fél nyolckor jöttünk el.
Ági!!!
Tudom, hogy könnyű mondani de nyugalom, olyan kitartó vagy, minden rendeben lesz. Amúgy volt egy olyan érzésem, hogy Neked sikerült, méfg azelőtt mielőtt beírtál volna a topikba. Szerintem Tee kezded a babaesőt!!!!! NAgyon szurkolok!
Gizmixx! Örülök, hogy közöttünk, vagy sajnálom a veled történteket, de mostmár csak jó jöhet.
Cseka, Nóczi!
Nagyon szurkolok!!!! :D

Pandi!
Mikor voltál a Dévainál, délelőtt vagy délután? Mi 5 ótától 1/2 8-IG VOLTUNK.

Gigi, Február, Albi, Szpandi puszi Nektek :D
Grillázs holvá tűntél???

manoka
manoka71

Szia Albi!
Nagyon aranyos vagy,de nekem össze vannak teljesen nőve a petevezetékeim,úgyhogy nem valószinű hogy menne spontán!
Tök klassz lenne ha nyáron amikor majd elfogadják a lombiktörvényt,akkor esetleg mi kapnánk + 2 alkalmat! A legutóbbi törv.módositásnál ez volt...Úgyhogy én azért reménykedem!
Manóka!
Én korábban voltam a Dokinál,kb fél 2-kor jöttem el! Pedig nézegettem az újonnan érkezőket,hátha ott leszel,mert szerintem megismertelek volna.. :)
pandi36

Sziasztok Hölgyek!

Kicsit eltüntem, mert néha csak aludni jártam haza a meló miatt:-( De hát ez van...

Gizmixxx, nagyon sajnálom, de az a lényeg, hogy jó kezekben voltál, kedvenc dokinknál. Szt. Imréről eddig csak jókat hallottam...lehet, hogy nem az a teljes igazság?

Ági, először is GRATULA! Most már légy olyan kedves nyugisan kibírni szerdáig...Eddig baromi erős voltál...nem tesztelgettél korábban... Különben is, csak IGEN lehet a válasz!!!

Mindenkinek szép estét!!!
modrooka

Szia Manoka és Albi!

Köszi a szurkokat, aranyosak vagytok! :lol:

Manoka, az mit jelent, hogy tele vagy sárgatesttel?

Kép
cseka

Cseka, hogy érzed magad? Sokan voltak ma is?
modrooka

SZiasztok csajok! Köszönöm szépen a bíztató szavakat, nagyon jól esik ám!
Még egy nap, és biztos választ kapok apánktól.

Manóka hajrá Áprilisban! :-) Szóval akkor elindult valami nálad is, hogy tele voltál sárgatestel?
Ági28

Szia Ági!
Igen valami elindult, szerinte. Van egy gyógyszer amit vég szükség esetén ad, ez az estrofen, ha jól értettem, Ez segíti a megtapadást,de nagy a trombózis kockázata+fejlődési rendellenességeket is fokozza. Áprilisig eldöntöm, hogy bevállalom ezt a gyógyszert vagy maradok a szokásos progeszteronnál.
remélem jól vagy, és egy kicsit nyugisabb vagy, már csak egyet kell aludni.
Amúgy este fél 8-kor még legalább 7-en voltak nála. Találkoztam a Hőssel- neki sem sikerült.

manoka
manoka71

CSeka, Nóciz! mikor teszteltek?

manoka
manoka71

Mégegyszer: CSeka, Nóczi!
Mikor teszteltek?
mindig elírok valamit :D

manoka
manoka71

Szia Manóka! Igen tudom, beszéltem vele telefonon, felhívott du, hogy ott van. Mondta, hogy sajnos megjött neki.
Tényleg neked meg is jött, vagy csak negatív lett a dolog?
Igne már csak egyet alszom.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: