A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Védának ezen a felületen is sok drukk megy!!! És Kisherczeg, neked meg családodnak is rengeteg, h hamar otthon lehessetek és örülhessetek midnen percnek VELE! :)
neet
neet

Tinu,
jaaa, Neetnek igaza van: kifelejtettem, hogy szerintem is max 1 éves kor után.

és Deniiii,
nem válaszoltál! ma vagy holnap van a szülinapod??? vagy rosszul emlékszem, nem március elején vmikor :?: :?

na, el, mert sosem lesz ebéd. eddig a hintaágyon süttettem az arcom 8)
fibi

Neet :) És picurek korában mikor értette meg, hogy elektromos az nem-nem?

Fibi :) és nálatok hogy volt az eleje? mert ugye másfél évesen már komolyan lehet a gyerök fejével beszélni, de most... csak az elég gyors ugrás marad :lol:

Ez büdöskölök visszamorog rám, ha rászólok, majd rángatja tovább - a szigorúan áramtalanított - lámpazsinórt - no de ő azt nem tudja, hogy nincs bedugva, ugyi... Van neki saját USB kábele, de csak egy pillanatra köti le, szemben a számítógépel és a mindenféle nemszabad dolgokkal :wink:

Vera :) zombuljatok ezerrel! Főztem neked finom csilimentes indiai citromos rizst, remélem, Marcinak is ízleni fog :wink:

indianyo

Fibi :) kifigyeltem az iwiwen, Deninek március 6-én van a szülinaptya :)

indianyo

Indi,
hát, nekünk is itt szinte minden egy légtérben van, lévén pici a lakás, de a bill. az asztalon van magasan, kiskorában nem érte fel. ha az ölünkben ült, néha nyomkodhatta. Vagy kapott helyette egy fédert az apjátol, azt tekergethette :)
én a lámpáért egyszer (életében elöször és utoljára) megbütntettem, és azota nem csinálja. de ezt már irtam anno.
fibi

Indi,
tényleg, iwiw :D hihi, hiába nem akarta elárulni Deni :lol: majd jövö héten viszek neki fincsiséget akkor :P
fibi

Most nem dumálok, csak képek :) :
Kép vigyor
Kép ugye, hogy már egész kislányos?
Kép babakocsiba zárva

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Kisherczeg Andi: nagyon nagyon sok erőt és kitartást nektek és a kicsi Védának, aki tényleg fantasztikusan erős lányka. Drukkolok, hogy hétfőn mehessetek végre haza és minden a legnagyobb rendbe legyen. +++++ hegyek Nektek.

Indi: köszi a receptet, a héten csinálok is egy jó adagot belőle.

Kissün: jaj, ti szegények. NÁlunk is ez van, Fanni nem tud velünk olyan jól aludni. Tényleg, hogy szoktattátok át az új ágyába? Én is szeretnék már új ágyat, de nem tudom, hogy tudnám este rávenni, hogy ne jöjjön ki, hiszen igy is sokszor még este áldogál, dumcsizik Bibivel és Bubuval meg az összes plüss állatkájával és tuti kijönne.

Indi: én is erre jöttem rá, mármint, hogy éjszaka is inkább játszunk, olvasunk, zenélünk egy kicsit, mert akkor könnyebb visszaaltatni, mintha üüüüüüüvizne ezerrel. Csak én alig birok olyankor játszani, Ő annál inkább.
Számítógépes cuccok nagyom menők nálunk is, az elektromosak is azok lennének, de ott szigor van nálunk is. Még nem biztos, hoyg érti, de mikor rángatja, mondja közben, hogy nem nem.

Tinu: nivea bébivel nincsen tapasztalatom, de én is inkább a kontra oldalon állok. :-)

J.
johanna1975

Tinu: egyik kép édesebb, mint a másik.... máskor is jöhet.
johanna1975

Tinu:
Tünde baba nagyon édes, látszik, hogy már "szemlélődik" aktívan!!!

Na, most jöttünk haza az össznépi zabálásból, csak az árnyékolta be, hogy előtte megint megszeretgettem a wc-csészét... :evil: Azért jó sok mindent ettem, azzal a felkiáltással, hogy szarabb már nem lehet... Párom jó sok édes mazsolabort fogyasztott, úgyhogy fél percenként kérdezgette, hogy jól vagyok-e, ami nagyon kedves, de 10. után már idegesített. Kicsit beparáztattam tegnap. mert elolvastuk a terhességes könyvben, hogy mi lehet a szülés tünete és a fájásokon kívül én már mindent produkálok...
Tényleg nam szeretném ápr. közepéig kihúzni, nagyon önző vagyok?

nukada

Zuz :) Hókifli nyaaami :D És a süti tényleg jó kand. narihéjjal is, tul.képp bmivel szeretem :lol:

Lindi :) Örülök, hogy jól vagytok! :D

Vera :) éjszaka :( Remélem a mai jobb lesz!

Indi :) Sajna nem tudok semmi bíztatót mondani, mert tény hogy van Bálintnak saját billentyűzete, vezetékes és mobiltelefonja is (ráadásul ez még beszél is), de ez neki mind nem elég (csak egy ideig hatásosak), a kedvencei a mi cuccaink :lol: szóval inkább odaadom neki billentyűzárral a telefont és néha az ölembe ülhet a gép elé matatni, mert bizony nem lehet átverni a beste kölkét :lol: szerencsére drótok nincsenek elérhető közelben. A billentyűzetet egyébként szívesen kölcsönadom, talán Dominó "értékelni" fogja :wink: És nagyon szupi, hogy jönnek az érdeklődők!! :D :D

Fibi :) Nem titok, csak vhogy kimaradt, hogy mikor öregszem :lol: És képzeld, ma apa elment játszózni Bálinttal és egy nagy kupac sütivel tértek vissza és adtunk a kalóriáknak... :lol:

Neet :) Enyim ded is segített ágyat szerelni, és azóta is szereti, lehet hogy ez a titka? :lol:

Tinu :) Csajod nagyon is lányos már és gyönyörűséges! :D :D Sztem is az a legjobb, ha Tündi inkább gyógyszertári cuccokat kap, ráérsz később Niveázni.

Johi :) Mi úgy csináljuk az altatást, hogy vmelyikünk ott marad B-vel az ágyánál és megvárjuk, amíg elalszik, így nem kel fel (ma délben melléfeküdtem és én is majdnem elaludtam :oops: ). Valszeg magától ő sem feküdne le és maradna az ágyában.

Kép
Kép
denizsa

Deni,
huu, kaloriák :lol: mi meg gesztenyepürét ettünk desszertre, és az inyenc pasijaim nemcsak tejszinhabot, de még lekvárt is tettek rá :lol:
és képzeld, sztem a tegnapi jogátol lehet, de ma egy csomot takaritottam, és nem is fáj a hátam :) eddig kb 10 perc mosogatás v porszivozástol öreg nyanyának éreztem magam :lol:

Nuk,
hasmenés vagy hányás volt? :(

Tinu,
Tünde baba nagyon aranyos meg szépséges :)

KépKép
fibi

Fibi:
Hányás, de már kezdem lokalizálni, hogy mitől lehet (mármint annyira ég a gyomrom, hogy ki kell adnom magamból és már kezdem sejteni, hogy mitől éghet ennyire)

nukada

És mitöl?
fibi

Hát valami paradicsomos dologtól... Múltkor is az éttermes laska-gomba pörkölt jött ki (paradicsom szószos trutyi volt a gombán), ma meg tojásos lecsót csináltam reggelire (nem friss, hanem üveges lecsóból) és érdekes módon csak a paradicsomos valamit sikerült lokalizálnom...

Jó kis témánk van... :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry:

nukada

Fibi :) Szóval a pasijaid halmozzák az élvezeteket :lol: gesztenyepüré hű de nyami :D szuper, ha a jóga ilyen jó hatással van Rád! otthon is csinálod ezekután?

Nukada :) Sajnálom, hogy mostanában ennyit látogat Téged a róka :( Bulást a gyomrodnak!!

Na menek fürdetni 8)
denizsa

Deni:
Köszi!
Azt hiszem, követem a példádat és csobbanok egyet én is! (csak az a baj, hogy már annyi vizet nem tudok engedni a kádba, hogy a hasamat teljesen ellepje...
:lol:

nukada

Nuk,
akkor figyelj a paradicsomra ezentul.

Deni,
hát, a lábzsibbadás elleni gyakorlatot biztos fogom.
fibi

Fib,
nálunk este lett gesztenyepüré, enyém apa nesquiket tett rá, a hab alá. :D

Den,
igen, sokat gondoltam,-ok rátok ágyügyben. :D

Tinu,
édes a lány a képeken. :D

Johi, Indi,
igen, ez a titok nyitja sztem is. Ha ded esze ágában sem akar aludni és nem is fáradt, nem nyűgös, stb, akkor marad a játék. Így előfordulhat egy meseolvasás 3kor (a.m.), vagy babafésülés éjfélkor, esetleg egy laza motorozás 5kor... (nekünk van egy benti is, a hajópadló meg jól bírja)
Végül is velünk is előfordul, h nem siekrül aludni, nem igaz? Bár mióta szültem, nem nagyon emlékszem ilyenre....

Indi,
elektromossághoz nem sok köze van még a dednek, de azt már érti, h ha megnyomom a gombot, és a lámpa, szó a rádió, megy a mosógép, stb, persze a neutronok (??) áramlásáról még sok fogalma nincs. :lol: De az, hogy valami elektromos=veszélyes= tilos, az elég hamar kialakult, egy évesen már biztos ment.
Na, később még benézek. :)
neet-a fenyegető
neet

hátha még keresi valaki: utó- és egyéb névstatisztikák:
http://www.nyilvantarto.hu/new/kozos/in ... kossagi_hu

szép estét :)

votiv 8)
votiv

Vera, Tinu!

telihold, holdfogyatkozás, stb. Ez a problemo. B rendszeresen csinálta velünk, hogy havonta 1-2x éjszaka felébredt, és több órán át fent volt. Utólag mindig kiderült, hogy telihold volt akkor! Tegnap Pannus napközben összesen 2 órát ha aludt, és hajnali 1-ig nem bírtam elaltarni. Mondjuk én nagyon hozzá vagyok szoktatva ehhez :lol:

Nukada!
úgy sajnállak! konzultáltál már a dokiddal??????? valószínűleg segítene, ha egyszerre kevesebbet ennél, és inkább többször. babónak meg az a jó, ha minél tovább bentmarad, és nem a kilók miatt, hanem mert az utolsó hónapban jut hozzá a lepényből egy csomó fontos immunanyaghoz!
zuzmo1

Sziasztok!

Kisherczeg,
olyan jó, hogy írtál, mindannyian nagyon drukkolunk! :D

Indi,
mintha Ábelről írtál volna! :lol: annyi különbséggel, hogy a'la Fanni, ő is közli közben, hogy nem-nem 8) :lol:
elég kevéssé vagyok hatékony vele, pedig mindene van saját: vezetékes, mobil, egér, billentyűzet, de semmi hatása :roll:

Nukada,
amikor erre-arra járok a városban, mindig jókat derülök - Budapest elég sok részéről elmondhatom, hogy körbehánytam kora- ill későterhességben is :lol: a vége felé a paradicsomos volt a tuti gyilkos, és csak a tej segített illetve paradicsomos cuccok kerülése (a sűrítmény sokkal inkább szadizott, az igazi, tiszta paradicsomlé vagy szósz nem annyira)

Kisün,
zombizás :roll:

Tinu,
kislányod nagyon szép, és alvás miatt ne aggódj; mi használunk néha Nivea fürdetőt meg régebben az olajat, de ritkán, és egy-két hónaposan még nem

Neet,
jaj de jó neked, hogy haladsz; én nagyon magam alatt vagyok, mert nagyon elcsesztem egy melót :cry: és két másik embert is érintett - egyik aki a határidő csúszás miatt tartotta a hátát, a másik meg aki azért bukta, mert én nem készültem el, így az ő része is bukott; remélem, meg tudják oldani, hogy legalább ő ne szívjon :cry: és szakdoga se fog elkészülni; persze mindig arra hivatkozom, hogy mlyenek a magánéleti körülmények, de bakker már ezen is túl kéne lennem :cry: bocsika, most még egy kicsit dúlom magam ezen

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nukada, engem már a 36. héten "megfenyegettek", hogy ha nem vigyázok, mindjárt szülök, aztán 6 héttel később úgy kellett kikergetni belőlem a gyereket. Szóval ne aggódj, nem fogsz korábban szülni! Persze hogy csomó tünet már jelentkezik, és ez normális is, hiszen készül a tested a nagy napra! de majd meglátod, ezek utólag visszanézve egyáltalán nem tűnnek majd olyan komolynak :)
és tényleg kíméld a pocakod, sajnos a savasság/emésztési bajok az utsó időkben csak rosszabbodnak, annyira felnyomja a baba a gyomrot/gyomorszájat, mintha a torkodban lenne :?
nekem eddig a Rennie bejött, de vannak ősi praktikák is, mint pl a kipezsgetett hideg kóla (ez nagyon nyugtatja a pocakot), vagy a popcorn! :D
votiv

és ma volt apai nagyszüleinél, életében másodszor, én közben halálra izgultam magam, hogy nehogy baja legyen vagy rosszul érezze magát, de szerencsére minden rendben volt :D

Deni,
no, most már tudjuk a titkot ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Vot,
"ősi" praktikák :mrgreen: :lol:

Ancsi,
Ja, ha viszem Ábelt, akkor ő ott vagy alszik, vagy elvan (legritkább) vagy csinál, amit akar; tanárfüggő, órafüggő, hogy be tudom-e vinni illetve hogy ott meddig mehet el; 2hete egy irodalom órán az asztal közepén ült, néhí mászott, és a velem szemben ülő csaj tollaival telefonjával játszott; amikor meg kicsi volt, akkor volt, hogy a tanárnő kérte, hogy hadd vegye az ölébe, mert olyan édes - és akkor úgy ment az óra, hogy Ábel ült kint a tanár ölében :lol:

ezzel kapcs annyi bajom volt, hogy ez a tanár is olyan volt, hogy nekem nem köszönt meg átnézett rajtam, csak Ábel gugyuru-bugyuru volt; ezt nagyon utálom, amikor vki beszél a gyerekhez, rajtam meg átnéz; értem, hogy ez az ő lelki defektjük, dehát akkor is...

Kép

Kép

szrekuc

Viszont fogyó hold jön és akkor talán hatékonyabb a fogyókúra! ;) :D
önkínzás ellenére, ma egy kilóval többet mutatott a mérleg :evil:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
Nővérem ma a disznótoros romjain fejtette ki, hogy mától fogyózik, mert a fogyó hold segít ebben, és elővette a búzafűkapszuláit :mrgreen: Azért csomagolt otthonra is egy kis töltöttkápit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy magánéletileg most mi a helyzet?? Publikus? :oops: Mert néha utalsz rá, de konkrétat nem tudni.....

Nukada!
Halgass Votiv Ősanyánkra, irány a mozi :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibi!
Szalagok tényleg jók! NA, és az a gesztenyepüré :shock: :lol: :lol: :lol:

Még egyik gyerök sem alszik... Néha úgy ki tudok ezen lenni, semmi magánéletünk 3 hónapja....már lassan félek, hogy a kapcsolatunk rovására megy.... :cry: :cry: :cry: persze, tudom, hogy csak pár hónap, és javulni fog a helyzet!

Tinu!
Gyönyörű a nagylány :lol:

Indi!
BAzsónak is van saját billentyűzete, telefonja, de nem vált be. A legjobban egy használaton kívüli mobil jött be, mert sim kártya nélkül is be lehet kapcsolni, és ahogy nyomogatja, sípol, hogy nincs benne kártya :lol: és ettől élethű 8)
Egyébként nem tudlak sok jóval bíztatni!Nálunk a billentyűzet és az egér is a mnitor tetején van, és minden nyomógomb a gépen és a tv-én le van szigetelőszalagozva, hogy B ne nyomkodja.

Kép
Kép
zuzmo1

Esztert ma úgy kaptuk vissza, hogy "szejetem a nyalókát! rágtam!" :roll: :lol: na mindegy, félévente egy nyalóka a mama szomszédjától még tán belefér... este meg 2x anyi ideig sikáltam a fogait, ennyi. ... :D
És a másik mondata a papával jászás után: PAPA KIRÁLY! (Milyen király? kérdeztük) NAAAAGY kirááály! :D :D :D :D
ÉS haza se akart jönni, vagy ezt már írtam? :lol:

Nuk,
előbb utóbb összejön az, ne aggódj, na és ha nem? Gyereked már van, hagysz nyomot a történelemben. 8)
neet
neet

Zuzi,
nálunk sem alszik még a gyerek :( du. alig birtuk elaltatni, aztán fél 6-ig nyomta, most ez az eredmény... 9-kor még elindultunk a teszkoba Tiret-et venni, mert teljesen bedugult a lefolyonk, aztán reggel jön az ingatlanos... :roll:

Votiv,
köszi a névstatisztikás linket, megnézem. de épp ma este vesztünk össze Zsoloval. én kitaláltam egy szép nevet, ami mindkettönknek tetszik, erre ö végül megvétozta, hogy nem lehet normálisan kimondani a Zöld-del :evil: már marhára elegem van.
fibi

Most párhuzamban próbálok feljönni. (1803-1811ig le vagyok maradva. :oops: )

Curse Tiltólistás még az egzotikus gyümik. De ezt is babája válogatja!
Már jobb a hangulat?

Fanni a könyvtárban :D

Nukada! Ez az a görög amelyik Nikoszé? Aztat ismerem, s az naaaaaaon fincsesz! :lol:

Neet! Korpára nekem a legjobb egy 300HUF-os DM-es olaj.

Kisherceg! Drukk a hétfőhöz!!!
Pici kis hajlobogósnak továbbra is ++++++++++

Lindi! Akkor igaz a remény, hogy a második jobban alszik. :wink: :lol:

Tinu! Tünde még mindig :lol: :lol: :lol:

Nálunk két hete horroros az éjszakai alvás.
ZombiB

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi!
És mi volt az a név?
zuzmo1

Zuz,
elszállt a szép hosszú, amit írtam :twisted: :twisted: majd mindjárt újra elregélem.... :roll: :lol:

Neet, dír,
nem nekem szántad, a nem baj, gyereked már van hsz-t?

Kép

Kép

szrekuc

Tinu, klasszak a képek :D ne mondd már, hogy nem elég nőcis a lányod, sztem nagyon is! :)

Rylie, még az avokádóról jutott eszembe, hogy Amerikában normál gyümölcsnek számít, mint nálunk az alma, főleg középtájt/délen. és innen a "recept" (avokádó banánnal), a mexikói barátnőmtől, ők édesen és sósan/borsosan/fokhagymásan stb is eszik.

Indi, még Te kérdezted a Pomelót, ez már igazán déli gyümölcs, Argentínában pl. nemzeti eledel (én is ott kóstoltam)
olyasmi, mint egy túlméretezett grépfrút, csak lédúsabb és húsosabb és icipicit édesebb, ízesebb (de lehet, hogy csak az volt az amit kóstoltam?)
szóval nyugodtan ki lehet próbálni, nem lesz nagyon fura.

Isti már evett mangót is, sztem nagyon hasonlít a barackra. a lényeg, hogy jó érettet kell venni.

és ettünk már kumkatot is (ez afféle minimandarin), meg licsit, nekem ez az egyik kedvencem. persze már jóval egyéves kora után. most jutottunk el odáig is, hogy a narancsot/mandarint megeheti anélkül, hogy kicsapná a popóját.
és a pisztáciát is imádja, és ettől se lesz baja.

(és szusit is evett már, bár csak zöldségeset/tojásosat, de idővel persze a halakat is megkóstolhatja majd)
Ancsi mindjárt szörnyülködni fog :D
votiv

No már csak 2 oldal maradt (3010-3011)

Járássegítő: képzelj el egy A betűt kerekekkel, ami úgy tolható mint egy bevásárlókocsi, s az elején mindenféle zenél-beszélő kütyü villog.

Ada-nak és Monisa-nak is nagy nagy gratula!!!

Neet! Papakirály :lol:

Votív! Ella, Ilka, Lilla, Róza mind széééééééééééééép!
Mindig az első megérzés a jó! (persze néha nehéz visszaemlékezni, de úgyis tudod te a szividben mi a legtökéletesebb :wink: )

Kátya! Szicíliai Emma. :lol:

Macs! Nagyon csini a pocakod!!! :lol:

Den! Éljen éljen a Verád! :lol:

Mit szólnátok egyszer egy kutyás talihoz is? :wink: Nálunk lehetne! :lol:

Kinek van kopója? Nekem kölikoromban volt. Drága Bobóm. :lol:

Ki a nemmondjukkidoki?
gödibarbi

[quote="gödibarbi"]K írta:gödibarbii a nemmondjukkidoki?

az én kérdésem az, hogy miért is nem mondjuk ki????????
zuzmo1

Zuz,
szóval: nem nagyon tudott a fickóm a neje meg köztem dönteni vagy nem sikerült ott rendezni a dolgait, ezért nagyon feszült meg rossz volt a kapcsolatunk; amikor már a végét járta derült ki, hogy babát várok; ő akkor albérletben lakott, de onnan hazacuccolt nejéhez, elég sz@r terhesség után bent volt a szülésnél és utolsó pillanatban még apaságink is lett és haza már együtt jöttünk a gyerekkel . pontosabban nem haza jöttünk, hanem egy totál idegen helyre (terhesséhg alatt anyunál laktam, a helyet csak előkészítettük, hogy én majd egyedül idejövök,ő nem jön, mert nem akar velünk lenni), ez elég feszültségforrás önmagában is, plusz még iszonyú szar meg megalázó volt az egész, mert felesége akkor sem volt lerendezve; másfél hónap és nagyon csúnya jelenetek után szerencsére elköltözött tőlünk; eltelt pár hónap, nekem lett új fickó, de akkor ő rákapcsolt, és a vége most az, hogy együtt eljárunk pszichóhoz ( én elköltözése utántól járok, sokat segített nagyon); se veled se nélküled a kapcsolatunk és nekem új fickóval azért nem működött,mert magamban nem volt ez lezárva, úgyh én akkor fogom magam jobban érezni, ha elmondhatom, hogy mindent megtettem a családomért; még nem tudom ,ez milyen kompromisszumokat jelent, de egy esélyt még szeretnék ennek adni; ő elvált pár hónapja, de most pl a szülinapja kapcsán megint eléggé előjött, h ez nem jelentett sokat, mert ettől még nem teljesen olyan a viszonya a feleségével, ami általában egy ex-szel kell legyen :roll: :? :twisted: szóval ez van, csak erre a lassan 3,5 éves sztorira nekem ráment (részben) a jogi egyetem, ezért sincs még diplomám stb; persze nem az övé az összes felelősség sem a diploma miatt sem az egész sztori miatt, nem akarom őt így beállítani, de tény, hogy ez egy baromi hosszú, baromi összetett történet egyelőre ismeretlen kimenetellel; én most szeretnék ennek rendesen esélyt adni és ha nem jön össze, nyugodt lelkiismerettel fogok tudni továbbmenni) egyébként régen amikor Brekucként írtam ide, épp a gödör legeslegalján voltam, sztem ahhoz képest már egész hosszú utat sikerült bejárni ;)

Kép

Kép

szrekuc

megy valakinél az eminem 8 mérföld c. eposz most a tv-ben? tiszta halacska feje van a fickónak :lol: :lol: :lol:

Vot,
voltál Argentínában is? wow és mégegyszer wow

Reccáról tud vki vmit???????????

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!

Hát, a HSZ-eid alapján egy Te egy életvidám csaj vagy, biztos sikerül ezt is rendezni. :D De az tény, hogy baromira nehéz lehet :(
És szülés után pár hónappal már össze is jött volna egy új pasi? :shock: :D

Votiv!
Argentína? :shock: :D mesélj!
zuzmo1

Le kellene fixálni a jövő heti talit, mert így nem fog összejönni! Kinek mikor jó????????? És akkor hol legyen?????? És milyen időt jósolnak??? (ANCSI???)
zuzmo1

Zuz, azért nem pár hónappal - 7-8 hónappal, bár sztem ő sem egyből négy gyereket akart vna tőlem meg akaratom ellenére az oltár elé vonszolni ;) :lol: bár gyanítom, a kapcsolatok jó része ugyanígy indul :mrgreen: :lol:

én mindig eléggé össze-vissza vagyok a héten, úgyh próbálpok hozzátok alkalmazkodni, hogy lehessen talizni; nekem a szerda az efyedüli, ami nagyon nem jó, a többinél majd igazítok ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

szép jó reggelt :)

Szrekuc, nekem mindig azt a legnehezebb eldönteni ÉN mit akarok :D ha már ez megvan, félsiker. én csak azt Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy Neked és persze Ábelnek a legjobb, bárhogy is legyen az! aza fő, hogy Te meg Ábel boldog, normális életet tudjatok élni, akár apával, akár egy úgy apukával :wink:
és hát mi nagyon hasonló helyzetből lettünk 2(5)gyerekes család, szóval van az ilyesminek hepi endes változata is, hátha ez bíztat kicsit :D

Reccáról semmi infó :( :? írtam neki emilt, no answer :(
kicsit aggódom is, mi lehet velük, de biztos semmi baj, talán csak a netjükkel...

(még 27 nap a kiírásig)

votiv 8)
votiv

Zuzi, az úgy volt, hogy 25. szülinapi ajándékként apafej elvitt december közepén 2 hétre Buenos Airesbe tangót tanulni :D itt akart "elvenni feleségül" egy hajón az öbölben :lol: Persze azóta se sikerült elválnia meg az öböl is inkább egy koszos folyótorkolat volt, és csak kereskedelmi hajók voltak, semmi sétahajókázás :D de nagyon romantikus út volt, életemben először ültem repülőn, és máris átrepültük az óceánt :D
Buenos Aires művésznegyedében, egy tangó panzióban laktunk és minden nap táncleckéket vettünk (még ezt is vállalta értem! :lol:) este pedig a Milongában lötyögtünk :D nappal meg várost néztünk, sütkéreztünk a decemberi tavaszban, jókat ettünk, sok matét ittunk, és elmentünk a kedvenc íróm/regényem (Cortazar: Nyertesek) helyszíneire, és az egyiknél még egy emléktábla is volt, és én akkor majdnem elájultam a gyönyörűségtől :D aztán az ő kedvéért körbejártuk a La Boca stadiont is :roll:
És voltunk indián piacon, meg a Panamericanán is gyalogoltunk (ez az út Alaszkától a déli sarkig végig megy Amerikán, kis megszakítás van Kolumbia fölött a dzsungel meg a drogcsempészet miatt) és ez a világ egyik legcsodásabb városa, aranyosak az emberek, jó a hangulat, az utcákon is folyton táncolnak, délelőtt meg alszanak :)
És fordított irányba megy le a lefolyóba a víz és a másik oldalára fogy el a Hold :shock: és a buszokat le kell inteni az utcán és a leszállás is "folyamatos" :shock: és gnocchit csak hónap végén főznek az étteremben, amikorra elfogy a kosztpénz :wink: egyébként meg szinte csak marhahúst esznek, ráadásul majd minden részét (egyszer szembenézett velem egy tányéron egy szem némi velő meg vese között) és van egy isteni és irtó édes édességük, olyasmi mint a karamell, a neve dulce de leche, és minden sütiben ez van és totál eltömít, és hozzá pomelót isznak de isteni könnyű gyümölcsös borokat is csinálnak, és ha dollárod van, te vagy a legnagyobb király és 3-4 dollárból ötfogásos ebédet kapsz. és még annyit tudnék mesélni csak mindjárt mennem kell vérszívásra :?
úgy tervezem, életem alkonyán leköltözöm oda és emilen küldöm majd haza a cikkeimet vagy a nyugdíjamból császárként tengetem gyönyörű napsütötte hétköznapjaimat, megírom a memoárjaimat és csak festegetek meg tangózom :D
votiv

Sziasztok!

Köszi a választ!

Anikó

Kép
h anikó

Anikó, és sikerült dokit találnod? mi lesz most veletek?

votiv 8)
votiv

Szrek,
igen, neked szólt és Ábelnek, nem tudom, a Nukot ki írta oda, valszín közben Nukadán is járt az eszem. :D
És miket nem lehet megtudni mostanság itt rólatok! Szrek és Vot, nem semmi "kalandjaitok" voltak-vannak!

Talizók? mára vagy holnapra szervezzétek, eszméletlen gyönyörű időnek néz ki! :)
neet
neet

Barbi,
nekem van kopóm, kisfiú és iszonyú édes és rossz. :D A nemmondjukki az a Szánthó doki, és azért nem mondjuk ki, mert a stílusa sokszor bebizonyosodott, h nem érzékeny kismamákhoz illő, és dokikról jót vagy semmit, mert ugye bárki kerülhet még a kezei közé... :wink: Egyébként nyílt egy topik róla feljebb, ha érdekel egy-két személyes vélemény, van benne jó is, rossz is.

és valamit még akartam, de mit is.... :roll:
neet
neet

TÖKÉLETES VATTÁT TALÁLTAM :) :
a DM-ben van nagyobb méretű vatta tégla (kb. 2x akkora, mint egy vattakorong, de kivitelre tök ua.), 100% pamut, klórmentesen fehérítve, komposztálható, 60-80 db. kb. 450 Ft. azt hiszem Baby Love márkájú volt.

Votiv!
dehogy szörnyülködök, Isti már nagy gyerek. Lencsi is evett garnélát.
kumkvatot én termelek házilag a kisfámon :)
a pasidról meg mik ki nem derülnek, nagyon romantikus és szerelmes beléd! :)

TALI:
nekem a péntek jó, és lényeglében mindegy, hogy Feneketlen, vagy Bikás. a Bikásra kíváncsi lettem azok után, hogy Indi azt írta, hogy csak ültek és nézték a gyerekeket. egy ilyen játszóteret én is bevállalnék.
ancsipancsi

Ja, igen, Indi, ez neked szól, most te voltál a rossz szellemem, ha egyszer Pgabi lelépett. :D

Szal soha többé nem szólok hozzá olyan témához, ami gyerek általi anyabosszantás, és ami nálunk ritkán fordul elő, de ha hozzászólok, egyből beteljesedik!
Eszter az éjjel 2 után ébredt, teljesen éberen és kialudtan (8 után tettük le, a fene se érti), és fél 3ig próbáltam lepisszegni, később leüvölteni, apával egyetemben, de ő győzött, kivettem az ágyból, lehoztam, kislámpa, hernyócskás könyv 3xi elolvasása... majd labdázni akart és tejet inni, tej volt, labda rejtélyes módon nem került elő. :lol:
Majd visszaalvás negyed 4 körül. Félóra múlva megint bepróbálkozott, h anyuci gyeje, majd GYEJE ANITAAAAAAAA! de süketnek tetettem magam, így visszaaludt, és fél7kor csacsogva ébredt. :roll: :roll: :roll:
Én meg olyan friss vagyok, hogy tényleg nem értem, mi van ilyenkor. :D
neet
neet

Barbi,
és mi annak a déemes olajnak a neve?
neet
neet

Szép jó reggelt,

Neet: úgy látom összebeszéltek a dedek.... nálunk is hasonló volt az éjszaka, 1kor ébredés 3kor visszaalvás. Eszter dumája nagyon jó.

Zuz: nekünk úgy tűnik nem jó ez a hét, mert be vagyunk nagyon táblázva. Sajnos, pedig úgy mennék, illetve a délutánok jók, de úgy látom délelötti lesz a tali.

Szrekuc: nekem is nagyon életvidámnak tűnsz, úgyhogy sose jöttem volna rá, hogy ilyen nem könnyű helyzetben vagy. Remélem sikerül azt a megoldást megtalálnotok, ami neked és Ábelnek a legjobb. Én is voltam hasonlóban, ezer szerencse, hogy minden próbálkozás ellenére, gyerek nem lett.

Votiv: micsoda helyeken voltál... nagyon jól hangzik, mesélj még.

Barbi: könyvát annyira bejött, hogy azóta is állandóan könyvet kell nézegetni, persze amit onnan hoztunk, első dolog reggel, hogy nyomja az arcomba a könyvecskéjét.

Nuk: remélem már Rókarudik elhagytak téged. Vigyázz magatokra.

Na L könyvet nézegetni...

J.
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: