A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kissmanó, a többedik gyerek után már kevésbé vérzik az ember?
Az jó lenne!
(Bár annál kevésbé vérezni nem lesz nehéz, mint ami Emi után volt, de akkor beszakadt a lepény és kikapartak)

KépKépKépKépKép
uxi

Öcsike kinézte magának a végbelem környékét, azt rugdalja :shock:.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Boldog a család nem tudok beszélni,megint hangszál gyulladásom van.

Bridzsi

Kép
esztora

Hú, Esztora! Hamma-hamma gyógyulj meg, s pótold nekik, máskor ne kárörvendjenek a beszédtelenségednek.

Uxi - há ami azt illeti, lehet nálam is ezért jött be a másodiknál a kevesebb. S lehet első esetben is a felülfertőzést ez okozta? Nna, ezen eddig nem agyaltam, de most, hogy írod.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hazajöhettem. Tüdőgyulladásom van, ami nem túl kellemes. Kaptam egy rakás gyógyszert, pihi, stb, stb...
Bébikémet többször is láthattam, ő jól van! És mekkorát nőtt! :D
Szóval, gyógyulgatok serényen! :)
Vendég

Anee - s most akkor mi van? Dokik végre hisznek már abban, hogy valami gubanc van, ha már ilyet diagnosztizáltak?
S pocakosan nem jobb lenne neked megfigyuzás alatt a kórházban? Vagy csak megint megszabadultak tőled?
Az azért jó, hogy bébike jól van, s növexik.
Más okos ötlet híjján mihamarabbi teljes egészségesedést kívánok neked, s bébnek pedig kitartást, hátha ez egy jó edzés volt neki, s ő ügyesen vette az akadályt.
Amúgy utoljára nekem tüdőgyulusom akkor volt, mikor Adriám olyan 5 hetes volt. Akkor azért asszem könnyebb volt, mint most a ti esetetek.
Gyógypuszi:

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Ismét egy hatalmas

[color=red]PUSSZANCS!!!!!!!! [/color]

:P

Remélem jól vagytok, aki beteg jobbúlást kívánok, hatalmas egészségbuborékkal egybekötve.

ÚGy néz ki jövő hét vége felé már lesz internet, akkor ismét visszajövök hozzátok, már alig várom.

Kisfiam nagyon aktív, rugdalózik ezerrel, forog-pörög, a minap még csuklott is, elég érdekes volt. :wink:
A doki szerint stramm kölök, még megtermett is (kis duci), amitől kicsit megijedtem. :roll:
Még mindig nem híztam egy kilót sem, de gondolom ami késik nem múlik, mivel fagyit eszem éjjel-nappal eperrel és tejszínhabbal. Hmmmmm :oops:

Jó hétvégét mindenkinek - ami maradt - egyetek, igyatok, mulassatok, örüljetek, legyetek boldogok a párotokkal és a kis pocaklakó(k)val.

Puszika nektek

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Lányok,

betegeknek jobbulást, pihenést kívánok, jó nagy vitaminbomba szerintem fél gyógyulás!

Andrea, fagyit naponta különböző köretekkel én is állandóan kívánok, hetek óta jár a férjecském hívó szavam esetén Magnumot venni, ha más nincs a közelben, az is jó... Mi lehet a fagyikívánás oka? Van erre magyarázat???

Gratulálok a mozgó babusokhoz, fiúkhoz, lányokhoz! Bizony jó dolga lesz a csajoknak, válogathatnak jóképű fiaink közül...)))

A babazene fantasztikus, asszem én is beújítom, de ezt csak rendelni lehet?

Lányok, részt vettem kismamjógán a múlt héten, és nagyon-nagyon hasznos, ellazultam, beszélgettem a babuskámmal, nagyon élveztem, ajánlom kipróbálni.

Felmerült egy kérdésem, és sehol nem találtam rá választ. Tudtok segíteni abban, hogy vajon lehet-e néhány perc erejéig szoláriumozni?

Szép vasárnapot, jó pihenést,
Ildi

Kép
lidikoka

Lidikoka ha van ismerősöd aki lemezeket ír írasd meg vele ha máshogy nem megy.Szerintem a babazene 4. a legjobb az összes közül.

Szoláriumot egyik orvos engedélyezi mértékkel a másik nem.Nem tudom, én nem merek.
pillangó7

Sziasztok!
Annee
De jó, hogy itt vagy! Most gyógyulgass aktívan!
Esztora
Te is! Szerdán hogy fogunk trécselni?
Andi
Jó lesz ha már ismét aktívan itt leszel velünk!
Ezt a fagyi kérdést nem értem én se..3 napja akarok fagyizni, de még egyik jó cukiban sincs fagyi :roll: Azt hittem csak én vagyok ilyen..

KépKép

KépKép
szivvi

Helló lányok!

Először is köszönöm az infókat!

Minden betegnek szupergyors gyógyulást kívánok!

A szoláriumozásról van egy cikk sok egyéb szépségápolással együtt a Babaszoba.hu/topics/9month Egyéb Szépségápolás és várandóség alatt (bocsi, de nem tudom, hogy kell berakni ide, hogy egyből megnyitható legyen :oops: :oops: , ha valakinek van kedve és a folyamat leírható akkor szivesen veszem a segítséget)

Kép
szücsi

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, bár már mindjárt itt a hétfő!

Esztora, Annee gyógyuljatok meg minél hamarabb!!

Szücsi! Az én vizeletemben is volt fehérvérsejt, és sok baktérium is, én kaptam az orvosomtól egy port amit meg kellett inni, és elvileg 3 hónapig hatásos, azóta nem volt gond vele. Azt mondta hogy minél többet igyak, hogy tisztuljon a vesém. Azóta mindennap kamillateát iszok legalább fél litert, nekem ez bevált.

Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj, hogy fog kijönni???????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Hát kijönni ki fog, az tuti. Mert ahogy repülő fenn még sosem, úgy kisbéb sem maradt még az anyájában.
A hogyanra azért nincs tuti válasz. Gátvédelemmel, gátmetszéssel, császárral, vákuummal, fogóval, szal változat az van egy pár. Hogy mellik lészen? Na arról majd kellő időben beszámolsz, miután megtörtént.

Amúgy Edinával való terhességemkor történt meg, hogy ugyi nekem a fejemben csak a klasszikus szülés fordult meg, császár egyáltalán. Aztán olyan 7,5 hósan dokinéni meguhzott, s aszonta, ebből császár lesz, mert nem látja megfordulni. Hát egy világ omlott össze bennem. De nem bíztam abban amit hallottam, s irány szülővárosom, ahol egy másik doki is megnézett. Verdiktum: ugyanaz minden bötűje: ez a kölök nem fordul meg. Na, erre vettem az összes létező és nem fellelhető infót, s megbeszéltem szép apránként magammal, hogy biza azért lehet a jó oldalát is nézni, s nézzem azt. Mire beleéltem magam, hogy talán ez jobb is így, olyan 38-ik hétben dokinéni közli lazán, hogy jé, a gyerek megfordult. Hát köpni-nyelni nem tudtam meglepettségemben, mert így minden pro érv ismét kontra lett, s viceversza. De végül azt bírom mondani, hogy csudi jó szülés volt az (ja, addig a pontig míg kibújt a gyerek, a többit azért mellőzném, az szar volt). Még humori8záltam is dokinénivel, mondván a gátvarráskor, hogy ugyi a szaki én volnék, mett könnyűipari mérnöki végzettségem lenne, ergó szerintem ennyi tű meg cérna mán kissé sok belém.

Ja, remélem Bori ilyen kijövős témára gondoltál, s nem valami másra? Mint pl. jut eszembe, hogy szerencsémre egy nem igazán a legjobbak közé tartozó pólomat ma sikerált céklával összefogassam. Na, az meg azért nem tuti, hogy kijönne. Mármint a keletkezett folt. :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok! Remélem Mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje, s jól vagytok!

Annee, jó hír, hogy kiderítették mi a bajod, remélem a gyógyszerek mihamarabb hatni fognak, s elmúlik ez a tüdőgyulladás. Legfőképpen pedig babának nem lesz semmi baja! Kitartást Nektek!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat. Gyógyulgatok! :)

Van egy szomorú kérésem hozzátok. A mellettünk lévő babás topikban (2007. júniusi babák) egy lánynak (Zsókuci) nagyon korán bújt ki Emese babája. Izgultunk, imádkoztunk, drukkoltunk nekik, de minden igyekezet ellenére Emese baba tegnap elment... :cry: :cry: :cry:
Zsókucinak nagyon nagy lelki erőt adott és ad most is az a rengeteg üzenet amit "idegen" fórumozóktól kap.
Kérlek Benneteket irjatok Neki pár sort.
Köszönöm!

Figyelem! Ha azon a topikon visszaolvastok, kép is van Emeséről! Ezt csak az erősebbek nézzék meg!!
(Azt hittem erős vagyok, de nem birtam zokogás nélkül)
Vendég

Annee, jobbulást kívánok! Vigyázz magadra!

KépKépKépKépKép
uxi

Beleolvastam a topikba... itt bőgők :cry: . Ez annyira szörnyű!
Nálunk a 2005 téliben is született egy ekkora baba, ő pár héttel idősebb volt, csak elmaradt a súlya, de ő teljesen jól van azóta, Emivel szoktak játszani.

Viszont rámjött a para. Még a régi dokim csinált rákszűrést november elején, amire annyit mondott, jó az eredmény, de lát egy kis bacit. Kérdezte, kezeljük-e, én meg mondtam, hogy igen, de azt mondta, ráér, nem vészes. A 11. héten ismét mondtam neki, hogy most már kellene kezelni, de nem történt semmi. Azt hiszem bemegyek azért a leletért és elkérem, csütörtökön megyek az új orvoshoz.

KépKépKépKépKép
uxi

JÓ REGGELT MINDENKINEK!
ANNEE!NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JOBBAN VAGY, PIHENJ SOKAT ÉS NEMSOKÁRA ELFELEJTHETED A TÜDŐGYUSZID!
ÉN IS FIGYELEMMEL KÍSÉRTEM A KICSI SORSÁT, DE MÚLT HÉTEN MÁR ÚGY TŰNT, JOBBAN VAN. SZEGÉNY PICI LÁNY, PEDIG MENNYIT KÜZDÖTT A SZÜLEIVEL EGYÜTT.

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés ereéig jöttem mert még mindig pakolok. De mostmár kifele :lol: A lakás tök szupi, srácok külön szobába, simán aludtak mindkét éjszaka, remélem így is marad!
Betegeknek jobbulást, puszi mindenkinek, később lehet, hogy benézek :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok Lányok!

Hát, elolvastam... Errööl még beszélni is nehéz, egy csomót böögtem... Szörnyüü. Nehogy elkezdjetek félni, Lányok! Az nem jó a babának! Nem történhet semmi baj!!!
Uxi! Menj vissza a dokidhoz, hogy megnyugtasson, de biztosan minden rendben.

Annee! Örülök, hogy végre kiderült, mi volt a gond és hogy jól vagytok! Izgultunk értetek!

Esztora! Gyógyulj meg!

Bori! Ki fog jönni :-) !!! Ma fura álmom volt, egy alagútról, ahova féltem bemenni. Àllítólag, ahogy közeledik az idöö, az anyában is elööjönnek (tudatalatt )a saját szülés-élményei, félelmei...

A fagyit én is szoktam kívánni. Nem tudom, miért :?
molkata

HÁT, LÁNYOK VÉGIGOLVASTAM, MI TÖRTÉNT 4 NAP ALATT VELÜK, VÉGIGSÍRTAM!!! EL IS HATÁROZTAM NEM VESZEK KISÁGYAT, CSAK A 28 HÉTEN. DE VELÜNK NEM TÖRTÉNHET LÁNYOK SEMMI BAJ.NEM IS SZABAD ERRE GONDOLNI!!!
FÁNKOT SÜTÖK MINDJÁRT.
MÁR REGGEL 5-KOR BEGYÚRTAM, SZÉPEN MEGKELT. REMÉLEM JÓL FOG SIKERÜLNI :lol: , HA IGEN, KÜLDÖK GALAMBBAL NEKTEK IS.
SOK PUSZI ÉS FŐ A POZITÍV GONDOLKODÁS. MI VIGYÁZUNK EGYMÁSRA, MEG A JÓISTEN IS RÁNK, NEM LEHET BAJ :lol: :o :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa, ezt sajnos nem tudhatjuk, de azért reméljük, tényleg nem lesz semmi baj! Ez nem rajtunk múlik.

Brigi, irigyellek! :wink: Én is elkezdtem lakást keresni, de egyelőre nem sok megfelelőt találtam.
Ekkora nagyigényűek lennénk azzal a 2,5-3 szobával? :shock:
Az a baj, hogy a legtöbb lakás csak papíron nem 1+2 félszobás, (12 m2-től egész szobának minősül), és a többségnek van egy nappalija, meg két kis szobája, ami pl. 12,2 m2. Ezek a 3 szobásak... :?

Olyat szeretnénk, amiben van egy nappali, ha lehet, nem annak az egyik fala van kinevezve konyhának, és az egyik szoba legalább 17-18 m2 (az lenne a gyerekeké), a másik lehet félszoba, abban aludnánk mi.

Vagy még jobb lenne, ha 2+2 fél, esetleg 3 és fél szobás lenne (de az egész szoba legyen egész, ne 12,valahágy m2 :? ), de ahhoz már nyerni kéne a lottón...vagy kiköltözni a világ végére :roll: .

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek,vettem homeos bogyót rekedtségre mert minden szó megerőltető volt.ma már sokkal jobb.nem tudom mi lenne ezek nélkül?ja és szerintem olcsóbbak mint a hagyományos gyógyszerek.
megvettük a mosógatógépet tegnap ha minden igaz ma már be is köti egy ismerősünk.

Lányok elovastam én is a történetet megnéztem a képet,hát teljesen letaglózott.annyira szörnyű és kegyetlen néha az élet.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Mindenkinek!

Én sajnos nem merem végigolvasni azt a dolgot. Viszont hadd mondjam el, hogy én meg túl vagyok a kritikus időszakon!!! Tavaly a 22. héten szültem meg a kisfiamat, most viszont itt a 22. hét és a pénteki genetikai uh alapján minden ok, és tegnap még Apa is érezte, ahogy rúgott!!!! Na, tessék, most ettől is elbőgtem magam. De azért imádkozni fogok persze Zsókáért és a babáért.

Uxi, a fénykép nincs elfeledve, csak sajnos nagyon zsúfolt volt a hétvége, a férjemnek volt szülinapja, aztán bulira kellett készülni, meg virágot ültetni stb. De amint lesz egy kis időm, lefényképezem a ruhát.

Brigi, gratula az új házhoz. Fiúk már szétszedték? hogy tetszik nekik? Tegnap kicsaptad őket a kertbe? Olyan gyönyörű idő volt! Mi is kertészkedtünk kicsit a párommal.

Aki meg beteg (Anne, Esztora), vagy bármi bajjal küzd, sok-sok gyógypuszit küldök!

Kép
nenoke

ESZTORA ÉS ANNEE!!! gyógyulást kívánok mindkettőtöknek.
aki láthatásra megy, szép találkozást!!!

Kép
Kép
christine

Nenoke, nagyon szorítottam érted mostanáig, és ezután is fogok. Nem mertem leírni, mert nem akartalak emlékeztetni a dolgokra, de nagyon sokat gondoltam Rátok. Örülök, hogy túl vagytok a kritikus időszakon.

Még mindig zsókuciék történetének hatása alatt vagyok. Ez emészthetetlen számomra. :cry:

kétfiús anyuka
babdorka

Tisztelettel jelentem túlvagyok a 25. heti terheléses vércukor mérésen. Egy hős, aki vagyok :D

Nem is mesélem el a részleteket, annyira különc formában kérte a dokim.... De a nővérek tök simán értették, úgyhogy vsz. jól értettem és hajtottam végre az utasításokat. Eredmény jövő kedden a rendelésen.

A hogy fog kijönni kérdésre nem az a válasz, hogy ki fog az jönni!!!!! Igen, tudom, hogy kijön. Na de HOGY! Jaj, már most olyan nagy, mi lesz, ha eléri az 56 cm-t, és a 4 kilót???? (mert nem ringatom magam abba, hogy nem ekkor lesz Szemem Fénye...)
Tegnap nagyon megijedtem a ceremóniától, de mára elmúlt. (mert nekem ált nincs szülésparám, nemtom, mért; és ezért újdonság volt a para).
Apát idomítottam szombaton: hideg borogatás a fejemre, meleg a hasamra. Mondtam, hogy ezt jegyezze meg, mert ez az ő feladata lesz. Olyan aranyosan bemagolta! :D

Zsókuci féle esetek miatt nem veszek semmit! Beleolvasni még nem mertem, csak meséltek róla, az is kiborított.
Nekünk már csak 3 hetet kell kibírni, és utána nagyon jó esélyei lennének Ádámnak, ha előbb óhajtana kijönni.....
Vendég

Hello Csajok
Én sem merem elolvasni a történetet... Annyira megvisel minden rossz, és félelmeket meg szeretném a lehető legtávolabbra űzni magamtól.

Bori,
Jó neked, hogy túlvagy rajta! EZ a cukor-dolog... még a gondolatától is felfordul a gyomrom, hogy éhgyomorra ilyet nyeldessek

Nenoke
Nagyon örülök, hogy sikerült kicsit megnyugodnotok!

Rólam: Pénteken kissé bepánikoltam, szombaton rengeteget pihentem és voltak még keményedések, tegnap már sokkal jobb volt. Ja, és nem lehet csodálkozni, hogy ez nem ment simán, 3 nap alatt 2xesére nőtt a pocakom Azért úgy döntöttünk férjemmel, hogy minimális különprogram és heti egy nap (hét közepén) szabi. Így remélem jó lesz a kisfiúnknak is. Ha nem, akkor nem erőltetem a munkát

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!!

Jajj milyen rossz hírek fogadnak ma reggel..
Őszintén sajnálom ami Zsókuciékkal történt..nem hiszem, hogy elolvasom ami velük történt..vannak dolgok amiért tehetünk de sajos történnek rajtunk kivülállóak is.. :cry:
(ez nagyon szomorú)

Visszaolvasom nemsokára a topikot..hogy kivel mi történt..

Mi jól vagyunk, Samukám nagyokat rúgdos, tegnap szinte egésznap.. :lol:

Szép hetet kívánok mindenkinek!!!!
Gurgi
torolve_20131003125716

Kissmanóóó!!

A babazenét holnap feltöltöm, adok majd egy webcímet ahonnan le tudjátok tölteni!
torolve_20131003125716

Gurgula a webcímet elküldenéd nekem priviben, mert ma elmegyek és csak szerda este leszek legközelebb!!!!

Samu is ilyen kis aktív volt tegnap, mert Marci is!!!! Tegnap volt az első olyan nap, amit végig mozgott! :lol: :lol: :lol:

Uxi, nézz körül Újpalotán, bár az is igaz, hogy a távfűtés elég gáz, no meg a környék (társadalmi összetétele) sem egy No. 1!

kispiskóta

Emma, ezt írni is akartam, hogy ilyen keményedés, meg nem jó érzés pocak körül nekem is mindig akkor van/volt, amikor hirtelen nőtt nagyot!!!

kispiskóta

Helló lányok!

Végigolvastam Zsókuciék történetét. Szavak nincsennek rá!

Nenoke: örülök, hogy minden rendben van.

Brigi: Kitartás, egyszer úgyis elfogynak a dobozok

Szarvasbori: de jó, hogy már túlvagy a cukros "lötyin"! Nem volt rossz?

Emma: vigyázz magatokra, nem hajtsd túl magad

Kép
szücsi

Oké Kispiskóta, természetesen elküldöm a webcímet!

Persze végig olvastam Zsókuciék történetét..itt sírok.. :cry:
de az élet megy tovább..

Brigi, örülök az átköltözésnek..akkor már célegyenesben vagytok, kis pakolászás még.. :)

Most olyan ingerült lettem../ügyfelek, stb/ minden idegesít..
:evil:
pedig reggel még semmi bajom nem volt...
ráadásra levágtam a férjem haját és rövidebb lett, mint szokott és nem tetszik.. :roll: neki igen, nekem meg nem
torolve_20131003125716

Nem volt olyan rossz. Kicsit csaltam, mert majdnem 3 dl vízbe raktam, és ahhoz tettem még 2 teáskanál citromlevet. Így iható lett, igaz nem finom, dehát nem is arról szólt. (valamiért nekem itthon meg lehetett inni, és csak 2 óra elteltével bemenni vérvételre. Nemtom, miért így, nem is érdekel, feladtam, hogy megértsem a protokollok különbségét.)

Nekem az a nagy bajom a vérvétellel, hogy eleve nem bírom a látványt, hátmég úgy, hogy közben forgolódok az éhségtől.
Még ha késésben vagyok, akkor is iszom reggel egy teát, és eszem pár falatot. Nagyon rosszul esik, ha ebből kimozdítanak...
Vendég

Szombaton varrtam egy mackót Ádámnak. Még a volt kollégáimtól kaptam "búcsúajándékba" egy szettet, amiben benne van minden a megvarráshoz (szabásminta, anyag, töltelék, útmutató).
Párocska olyan büszke, hogy én varrtam a gyereknek. Sztem elég nyomi lett, nem tetszik a szabása. De gondoltam felvidítalak Benneteket így hétfő délelőtt...
Kép
Vendég

Bori!

Nagyon aranyos lett a Ádám macija!! Gratulálok, nagyon ügyes anyukája van Ádámnak!
Az első macija.. :lol:
Klasszikus maci, ez az igazi!
Ez most feldobott :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok,

Annee,
megpróbálom elolvasni Zsókuciék történetét. Mindenképpen írok neki.
Pihenj sokat és gyógyulgass!

Felrakom a homeo-s oldalakat, ha sikerül..

Nenoke,
Tök szuper, most már aztán nyugi! /eddig is biztos voltam benne hogy minden rendben lesz! :) /

Brigi,
Milyen az új hely? Ha a srácoknak tetszik, akkor csak szuper lehet!

Emma,
Nekem a múlt előtti hét telt így, alig tudtam mozogni, úgy feszült a hasam. Szerintem is a növekedés miatt van. Azt is olvastam, hogy a méhösszehúzódásokat a baba mozgása is kiválthatja. Ebben az esetben viszont nem is rossz jel :)

A mi hétvégénk lázas pakolással telt, ugyanis mi is meghirdetjük a lakásunkat. Bori, én is csatlakozok a lakáskeresők táborához!

homeos bogyók kismamiknak 1

Kép
gabi
blur

Hello Csajok!
Bori
Nekem nagyon tetszik, mondjuk én nagy maci gyűjtő vagyok! Nekem megvan az én első macim..
Mikorra van meg a terheléses eredménye?
Esztora
Úgy emlékszem jelentkeztél szülésfelkészítőre?! Nem tudod mikor lesz? Én már 2 hete beadtam a papírt, de még nem értesítettek. Nem akarok lemaradni róla! Mindjárt szerda :lol:
Brigi
Gratula az új kecóhoz!

KépKép

KépKép
szivvi

Egyszerre csak egyet tudok feltenni, most megy a következő

homeos bogyók kismamiknak 2

Kép
gabi
blur

Bori!

Szerintem édi a maci, a kis Ádi biztosan szeretni fogja.

Kép
szücsi

Blur!!

Köszi a homeos bogyókat..már le is töltöttem..

Mi is áruljuk már egy ideje a lakásokat de sajnos eddig semmi, nézelődök vannak de potenciális vevő nem akad.. :(
torolve_20131003125716

Köszönjük a maci-gratulációkat! Rita, örülök, hogy feldobott, ez volt a célom vele!

Blur, sok erőt kívánok a lakáskereséshez! Már el is felejtettem (6 év alatt), mennyi nyüg van vele, és milyen frusztráló tud lenni. Most megint egyik gödörből a másikba zuhanok. Hol a csalódás, hogy elkelt vmi, hol a kétségbeesés, hogy nem lesz semmi jó... Plusz a para, hogy jó ütemben jöjjenek ki a lépések!
Szóval velkám in da brancs!

Szivvi! cukor eredmények nemtom, mikorra lesznek. Az Istvánban úgy szokták, hogy odaadják a dokinak, és amikor megyek hozzá legközelebb, ott lesz nála a lelet. Jövő héten megyek rendelésre.
Sztem egyébként gyorsan megy, mert ez egy sima vércukor mérés, plusz teljes vizelet. Semmi afp, meg hepa.
Vendég

Most hallottam a hirekben, h egy baba a gyerekkocsiban infarktust kapott. Próbáltak megmenteni az orvosok és mikor lemondtak róla, az anya egy utolsó puszival el akart köszönni tööle és akkor visszatért a Picurka....
molkata

Bori, édes nagyon a macid! Ügyi van.
A cukor 1-2 nap alatt megvan. Èn pénteken csináltattam és hétföön megvolt.
molkata

Borii!
Te kis terepeuta :lol:

Kata!!
Jajj..nekem mára elég volt a szörnyűségekből de ennek legalább jó vége lett! Egy anyai puszi visszahozta a bébit..egyem meg a kis drágát
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!
Gyorsan benéztem...

Hasfeszülés, összehúzódás, keményedés: NEM ÖSSZEKEVERNI A FELFÚJT HASSAL! a keményedésnél olyan érzés, mintha alul a szeméremcsont felett nyilalna valami, utána keményedik. Akkor feküdni oldalra és felhúzni a lábadat (magzatpóz).
Ha olyan érzésed van, mintha a hasad lufi lenne, és kicsit gyomor tájékon "nyom" , megnő és "nehezen veszed a levegőt" akkor felfújódtál, gyomorprobléma, nekem segített a napi 1-2 dl szénsavas ásványvíz. Büfivel. :oops:

Annee: még 1x gyógyulást kívánok neked, vigyázz magadra, pihenjetek sokat.
Brigi: örülök, hogy jó a kecó,
Bori: gratulálok a mackóhoz , egyébként nekem is nagyobb a kisbabám, mint kellene, stramm kölkök, majd csak kijönnek valahogy... így, vagy úgy... :wink:

Mindenkinek cuppantós, rohanok a szervizbe, egyébként jön a tavasz, érzem is, jó a kedvem, kisbabám mocorgózik ezerrel (azt mondják, ha nagyon mozog a baba eleven lesz... ) nem fekszik, hanem feltartja a fejét, törökülés még mindig megvan, és a méhlepénybe vágja a sarkát, olyan katonásan! :lol:

Na futkorászok, puszi nektek.

Andrea
Kép
kindernay

Bori, Kata, Nektek mennyit mozog a baba?

Nekem eddig nagyon sokat mozgott, szinte kétóránként, és szombat óta igen lusta... Nagyon keveset mozog, és az is erőtlen. Ugye nincs gond? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!

Ugyan nem engem kérdeztél mozgás ügyben de pl. nekem pénteken alig mozgott..viszont szombaton és vasárnap sokat..főleg tegnap..van olyan, hogy 2 napon keresztül lustább aztán beindul..
Biztosan nincsen semmi gond!! Kép
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: