Na, itt vagyok végre!
Györgyi
Az az igazság, hogy én pont az ellenkezőjét tapasztalom, ha kimarad egy szopi, ill. ritkábban eszik, sokkal több tej termelődik és ezt már mások is modták nekem! Ha gyakrabban szoptatok, nm érzem, hogy több tej termelődne! Pl. ma a hajnali etetésnél már 2 mellből kellett etetnem, pedig ilyen nem volt már 1 hónapja!(amikor felkeltem, már akkor éreztem, hogy nem igazán van sok tej a mellemben, tehát nem attól van, hogy Dani többet eszik) Ezért gondoltam, hogy ha éjjel ilyen gyakran kel, akkor az egyik etetést kiváltom vízre vagy teára, plusz akkor talán nem fog felkelni.
Sajna a ma éjszaka se volt jó, nem tudom mi lehet a baj, még mindig a holdállás?
Receptet anyának elküldtem, ő fogja kivitelezni nekem!
Steffikém
Sajna Dani továbbra is nyűgi, napközben sokat erőlködik, meg pukizik, mintha picit visszajött volna a pocifájás vagy nem tudom... Éjjelünk se volt túl felemelő, negyed 10kor próbáltam altatni, nem akart elaludni, végül 10kor altatta el apa, majd éjfélkor felkelt, akkor hiába ringattam, nem segített, végül betettem magunk mellé az ágyba és így kihúztuk 3ig, akkor kaja, majd fél 6kor megint kelt (persze közben vagy 3x keltem, hogy betegyem a cumiját), utána pedig már csak 1 órára aludt vissza

Ti hogy vagytok??
Zsófi, Györgyi
Ma kipróbáljuk a pici vizet, majd beszámolok!
Eni
Benedek nagyon cukika a fotón, olyan kis csalafintán néz!
Heni
Hú, akkor már csak 8 hetet kell kibírni!

Dani iszonyat cumis, állandóan tologatom neki vissza, mert kiejti, utána meg sír. Néhányszor már megfogta és kiszedte a szájából, de visszarakni persze még nem sikerült neki, a rossz felét próbálta belenyomatolni a szájába
Huh, megint sírdogál, rohanok!