Sziasztok,
nagyon rég nem jártam erre, néha olvasgatok, de sok mindenből kimaradtam.
Arról viszont tudok, hogy újabb Picúrokkal bővült kis családunk

Gratulálok Móninak és Adának, így ismeretlenül is és kívánok Nektek és kis manóitoknak sok-sok boldogságot, hosszú életet és rengeteg tejecskét!
Tud valaki bővebbet róluk?
És Boldog Születésnapot azoknak, akiknek az elmúlt két hétre esett ez a fontos ünnep!
Nem felejtkeznék el a névnaposokról sem, és inkább nem is sorolnám, mert valakit bizti kihagynék

Szóval, Boldog Névnapot Nektek kicsik és nagyok

utólagosan is!
És ezen az oldalon megakadt a szemem azon, hogy a Holba doktor Úr nem vállalt egy lányt szülésre, mert komplikáció volt várható.... Ezt ki is mondta Holba doktor, mármint, hogy emiatt nem vállalja?
Csak azért kérdezem, mert nekem születésemtől fogva van egy kis problémám a szívemmel - minden második embernek van állítólag ilyen -, gyorsult keringés, tehát szapora szívverés is társul hozzá, és szedtem is rá gyógyszert, még sajnos a várandósság alatt is kellett. És doki bácsi tudott róla. És nővérem meg terhességi vércukros volt, meg kicsit túlsúlyos, meg-meg.... és mégis vállalt mindkettőnket! Azt azért hozzá kell tennem, hogy én már a kezdet kezdetén jeleztem neki, tehát mondtam, hogy Őt szeretném, ha végigkísérné a szülésemet és beírt a noteszába!
Bocsánat, nem akarok itt sok kihagyás után beleszólni, de úgy érzem meg kell védenem, mert biztos oka volt rá, ha nem vállalta. Esetleg későn szólt neki és már volt arra az időszakra vállalt kismamája..... Votiv, nem tudod, hogy volt pontosan?
Elnézést, hogy így betörtem
Vica